- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.161
bakalım yarın götüreceğim ne diyecek
inşallah kötü bişey yoktur
yarın götüreceğim cnm
sağol cnm daha iyileri senin olsun
allah rahmet eylesin ne kadar iyi kadınmış
sağol cnm daha iyleri senin olsun
eşim yarın dönecek kısmetse
gumaydin kizlar annemde kardesimde gitti
esim haftasonu ep gorevi nobeti falan oluo cok nair evde oluo
yani artik calsimam mumkun degil
patronada soyleyemedim cmrtsi gtcem snio
artik baftaici gdip soylicem cok uzgunum onlar icin
kardesim e kirginim cunku enistesiyle benle oldgundan daha iyi arasi yoksa anlarim.tabiki rahat edemez die ama.yok.yani aralari.cok.iyi
ankarada evde durmaktan sikildim dio
annemlerlw hep gezmeye gdiomus annemde hic gtmiozki.falan dedi.
Yani.turlu bahaneler uydurdu buna kirildim
beni.ortada birakti hic gelmeseydi daha iyiydi ben.yaz sonu krese verirdim.o isyerime.gderdim
simdi asla gdemem artik buyuzden.kirildim
kimse ona.baski yapmadi.kendi.istegiyle geldi bianda annemi gorunce gitcem dedi
annem gelmeden.once nisanda sinaavim var ozman giderim diodu aradada gezmeye gt diodum.hersy yolundaydi
ani.olmasina.kirildim
Kotu bi durum canim ama senin elinde olan bisey degilki belki boylesi daha hayirlidir Allah yardimcin olsun.Slm.kizlar yarin annemle.birlikte kardesimde donuo
Suan.isyerindeyim sonkez ama daha soylemedim
konusursam.aglarim die biraz sindirmek.istiom olayi
henuz yediremedim kendime daha haftaici gelip konuscam
annemle.kardesim gdio gorumcem ile kv gelio
3-4gun klcaklar gezmeye geliolar bakalim belki cmrtsi de calisirm kv bakar pazar gelemicem derim
off allhim yaaa
günaydın cnm biz grip oluyoruz yine bi paçayı düzeltemedik. cuma gecesi kv nin kaloriferler az yanıyordu üşüdü sanırım kuzum sonra da görümcem geldi kızı gripti tam oldu kuzuma da geçti. daha yeni toplamıştı kendini. peditus vermiş annem biraz önce inş. artmaz ... nilim nasıl cnm keyfi yerinde mi... herkese günaydın kızlarrrrrrrrrr geçmiş yapamadım nette sıkıntı var
günaydın kızlar
nurcum hayırlı yolculuklar, inşallah güzel geçer
songülüm inşallah biran önce iyileşir yeğenin
buarada ben de alacağım bu buharlı temizleyiciden
yasminim geçmiş olsun biran önce atlatırsınız inşallah
ayşegül eşin bakamaz mı ? bak senin için bir fırsat bu. kardeşine de kızma belki farklı düşünüyordur
güldencim nilin sana düşkün olması güzel bişey.hastalıktan sonra hep öyle oluyorlar.
betülüm erdem nasıl oldu?
ve sayamadığım diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
haftasonumuz çok yoğun geçti. koltuklarım geldi,tv monte edildi.bambaşka bir ev oldu.cumartesi camları sildim,perdeleri yıkadım,genel temizlik yaptım ama kapılar ve mutfak dolaplarım kaldı.kv ler bana geldiği için onlar kaldı. cumartesi akşam yemek yedik, çay demledim,poaça yaptım. kvler pek bir memnun oldular.onlar gidince de defneyi yıkadım.pazar günü de yine evi sildim, süpürdüm defneyle vakit geçirdik. akşam da kv lere gittik defneyle. saat 9 gibi de döndük. defne sütünü içti yattı. çok uykusuzdum ben de yattım.
buarada defnenin popo-genital bölgesindeki şeyler ne denediysem geçmedi.hatta daha da arttı. dr dan bugüne randevu bulamadım.yarın götüreceğim. canım çok sıkılıyor gördükçe.
cnm aslında 1 yaşına kadar gayet iyiydik hiç hasta olmadık desem yeridir dişten filan olurdu grip filan olmamıştı hiç. yaşından sonra bi kez üşüttü ondan beridir toplayaöıo bi türlü kuzum ...Kotu bi durum canim ama senin elinde olan bisey degilki belki boylesi daha hayirlidir Allah yardimcin olsun.
Gecmis olsun canim sanirim senin kizin bunyesi biraz zayif diymi hemen hasta oluyo tahmin edebiliyorum nekadar zor oldugunu belki normal gunlerdede ihlamur kusburnu gibi caylar icse biraz daha bunyesi kuvvetlenir.
sağol cnm sana da geçmiş olsun rabbim şifa versinmerhaba kızlar yeniden az çok hareketlenmşş sanki buralar ohh ne güzel....
ayşegülcm vardır bi hayır kırılma üzülme zor durumda kaldın haklısın amao da işte ilk kez ayrılıyoa annenden zor gelmiştir bi de bilnmediği şehir falan...
funda hayırlı olsun eşyaların güle güle kullan...defnenin poposu geçmemiş trosty falan kullandın mı mantar herhalde..
yasemin geçmiş olsun bal böcüğüne.....
songül abla seni de yeniden aramızda görmek çok güzel......
nur hayırlı yolculuklar şimdiden...
yaa ben de cumadan beri hastayım azıcık grip oldum sanırım..dün akşamdan beri de kızım hasta...öksürüyo arada hapşryo ve hırıltılı nefes alıp veriyo..önceki hastalığımız da zor olnştu korkuyorum yine aynı olacak diye....
temizlik yapınca insan rahatlıyor cnm ama defne olunca ben herşeyde titizleniyorumHafta sonunu pek bi hamarat gecirmissin canim masallah.esyalarinida gule gule kullan rahatlamissindir hem temizlikte yapinca.defneyide gercekten doktorun gormesi lazim bakalim neymis ama uzulme gecici biseydir ins. kisa zamanda gecer.
geçmiş olsun cnm yamerhaba kızlar yeniden az çok hareketlenmşş sanki buralar ohh ne güzel....
ayşegülcm vardır bi hayır kırılma üzülme zor durumda kaldın haklısın amao da işte ilk kez ayrılıyoa annenden zor gelmiştir bi de bilnmediği şehir falan...
funda hayırlı olsun eşyaların güle güle kullan...defnenin poposu geçmemiş trosty falan kullandın mı mantar herhalde..
yasemin geçmiş olsun bal böcüğüne.....
songül abla seni de yeniden aramızda görmek çok güzel......
nur hayırlı yolculuklar şimdiden...
yaa ben de cumadan beri hastayım azıcık grip oldum sanırım..dün akşamdan beri de kızım hasta...öksürüyo arada hapşryo ve hırıltılı nefes alıp veriyo..önceki hastalığımız da zor olnştu korkuyorum yine aynı olacak diye....
fatma ve sibel hoşgeldiniz
sibel hem sana hemde bebişe geçmiş olsun umarım ufak atlatırsınız.
yaseminim bizim doktorumuz dediki asıl çocuklar 1 yaşından sonra hastalanıyolar çünkü bağışıklık düşüyo ve heryerle temas ediyolar dedi:
oyüzden normal aman böyle atlatsınlar ateş olmasın ..
nilde hapşurdu 2 gün boyunca hapşurdukça burnu acayip aktı ama çok şükür bişey olmadı başka..
sanıyorum o vürüs bizdende gitmedi hala..
Evet canim biz diste dahil hic hasta olmamistik bir yasina kadar bir yasini doldurdu sonra iste 6.hastalik denen hastaligi oldu neyseki atlattik onuda simdilik iyiyiz bakalim cok sukur.bikere hasta olunca iste bunye etkileniyo bide kucukler daha kendini toplayamamistir.cnm aslında 1 yaşına kadar gayet iyiydik hiç hasta olmadık desem yeridir dişten filan olurdu grip filan olmamıştı hiç. yaşından sonra bi kez üşüttü ondan beridir toplayaöıo bi türlü kuzum ...
sağol cnm sana da geçmiş olsun rabbim şifa versin
fatma ve sibel hoşgeldiniz
sibel hem sana hemde bebişe geçmiş olsun umarım ufak atlatırsınız.
yaseminim bizim doktorumuz dediki asıl çocuklar 1 yaşından sonra hastalanıyolar çünkü bağışıklık düşüyo ve heryerle temas ediyolar dedi:
oyüzden normal aman böyle atlatsınlar ateş olmasın ..
nilde hapşurdu 2 gün boyunca hapşurdukça burnu acayip aktı ama çok şükür bişey olmadı başka..
sanıyorum o vürüs bizdende gitmedi hala..
aynen cnm yaa bu havalar mahvetti kuzuları. bi sıcak bi soğuk derken toparlanamıo kuzular. rabbim herkese sağlık versin inş.Evet canim biz diste dahil hic hasta olmamistik bir yasina kadar bir yasini doldurdu sonra iste 6.hastalik denen hastaligi oldu neyseki atlattik onuda simdilik iyiyiz bakalim cok sukur.bikere hasta olunca iste bunye etkileniyo bide kucukler daha kendini toplayamamistir.
Hosbulduk canim.sende hafta sonunu korkulu gecirdin sanirim nil yine korkuttu anneyi aman iyi olsunda biz bisekilde dayaniyoruz.gecmis olsun sizede canim.yaz gelsin artik ya yoksa bitmiycek hastaliklar.
temizlik yapınca insan rahatlıyor cnm ama defne olunca ben herşeyde titizleniyorum
mart gibi yeniden böyle büyük çaplı bi temizlik yapmayı düşünüyorum
sağol cnm daha iyileri senin olsun
inşallah kısa sürede geçer cnm ya
geçmiş olsun cnm ya
inşallah daha iyileri senin olur
inşallah mantar değildir
hoşbulduk güldencim..bakalım ya bizimde ikinci hastalığımız bu .ilkinde de astım gibi olmuştu buhar falan verdik ilaçlarla iki günde toparlanmıştı...ondan korkuyorum yine aynısı olur mu diye sadece öksürük ve hıeıltı var çünkü burnu falan akmıyo..babası da izin alamadı drna bi götürelm dedmiştim artık akşam gelsinde acilden giderz olmadı....
yasemncm ya aynen bişey yemedkleri için daha zor toparlanmaları sabahtan beri o kadar şey yaptım zaten olmayan iştahı iyice gitti tık yok hiiç bişey yemedi.allahtan emiyo en azındann
aynen cnm yaa yemeyen bebek çok zor geçekten. zeynep ilay bu ara kahvaltı da yalancı menemen sevio bi de vazgeçilmezi kuşburnu. yalancı menemende sadece domates ve yumurtadan oluşuo:) onuda yediği on lokmayı bulmuyordur eminimbuna şükür. işte ondan başkada 3-5 çay kaşığı kuşburnu. hiç yememesinden iyidir deyip bunları veriyorum . bu sabah annem kıyma kavurup yedirmiş sabah sabah mı dedim ne yapıyım hiç bişey yediremedim dedi kadın. e o da haklı .
hoşbulduk güldencim..bakalım ya bizimde ikinci hastalığımız bu .ilkinde de astım gibi olmuştu buhar falan verdik ilaçlarla iki günde toparlanmıştı...ondan korkuyorum yine aynısı olur mu diye sadece öksürük ve hıeıltı var çünkü burnu falan akmıyo..babası da izin alamadı drna bi götürelm dedmiştim artık akşam gelsinde acilden giderz olmadı....
yasemncm ya aynen bişey yemedkleri için daha zor toparlanmaları sabahtan beri o kadar şey yaptım zaten olmayan iştahı iyice gitti tık yok hiiç bişey yemedi.allahtan emiyo en azındann
Zaten subat ayindayiz canim bosver martta yapma perde falan yikama yani
kirlenmez zaten hem calisiyosun sanada yazik biraz daha ertele.
bnmki de öyle ya iki yudumıhlamur içti sabah çeyrek bile olmayan yumurtakahvaltı bu..öğleyemeğide iki tatlı kaşığı tavuk çorbası çeyrek muz..uyuduşimidi bakalım..bebelac aldım bende başlayayımbarieksikleri tamamlasın dedim amaonu da içmedi
Ayy bazen bizimkide az yiyyo sinir oluyorum hic yemese naparim bilmiyorum canim ya neyseki bizim istahimiz iyi herseyi yiyyoda belki oyuzden hastalik konusunda direnclidir.ins. sizin kuzucuklarda yerde biran once annelerini daha fazla uzmezler.
aynen cnm bence de içir devam sütü.zeynep ilayda ilk başlarda çok nazlandı içmedi hatta hiç içmediğinde muhallebi yaptım devam sütünden yedirdim ne kdar yediyse artık işte. şimdilerde biraz alıştı çok şükür 125 cc ye kadar çıkardık içine de 3 bebe büsküvisi atıyorum tabi her zaman bu kadar içmio rekor bu:). bu aşamaya gelmek için bile 2 ayı geçkin zamandır uğraşıyorum cnm. bi de 10 gündür octamar balık yağı veriorum cnm onun sayesinde bi nebze de olsun iştahı açıldı sanki. sende dene istersen tatlım hem destekleyici gıda takviyesi malum yeterince beslenemiyo bizim cadılar.
cnm içime sinmiyor bir türlü yapmayınca
bir hafta sonunda hepsini halletmeye çalışıyorum ama o zaman da çok yoruluyorum
işte öyle ya da böyle idare ediyoruz
çalışınca sınırlı zamanda halletmen gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?