2012 kasım bebekleri büyüyor..

yoktur cnm ama dediğim gibi sabun yapmış olabilir diye düşünüyorum ben hala..
Onuda söyle mutlaka doktora ona göre baksın..

cnm haklısında işte bazen genç kızlarıanlamak zor oluyo
küçük oluşuna cahilliğine ver ablası
senin gibi olgun düşünemez o
yasminiminde dediği gibi güvendiğin bi komşun falan varsa onunla bi konuşsan
bence olmuyacaksada fazla beklemeden patronunla konuşki oda başının çağresine baksın durumu olduğu gibi anlat
belki onların bi önerisi olur..

Kotu bi durum canim ama senin elinde olan bisey degilki belki boylesi daha hayirlidir Allah yardimcin olsun.

Gecmis olsun canim sanirim senin kizin bunyesi biraz zayif diymi hemen hasta oluyo tahmin edebiliyorum nekadar zor oldugunu belki normal gunlerdede ihlamur kusburnu gibi caylar icse biraz daha bunyesi kuvvetlenir.

Hafta sonunu pek bi hamarat gecirmissin canim masallah.esyalarinida gule gule kullan rahatlamissindir hem temizlikte yapinca.defneyide gercekten doktorun gormesi lazim bakalim neymis ama uzulme gecici biseydir ins. kisa zamanda gecer.

merhaba kızlar yeniden az çok hareketlenmşş sanki buralar ohh ne güzel....

ayşegülcm vardır bi hayır kırılma üzülme zor durumda kaldın haklısın amao da işte ilk kez ayrılıyoa annenden zor gelmiştir bi de bilnmediği şehir falan...

funda hayırlı olsun eşyaların güle güle kullan...defnenin poposu geçmemiş trosty falan kullandın mı mantar herhalde..

yasemin geçmiş olsun bal böcüğüne.....

songül abla seni de yeniden aramızda görmek çok güzel......

nur hayırlı yolculuklar şimdiden...

yaa ben de cumadan beri hastayım azıcık grip oldum sanırım..dün akşamdan beri de kızım hasta...öksürüyo arada hapşryo ve hırıltılı nefes alıp veriyo..önceki hastalığımız da zor olnştu korkuyorum yine aynı olacak diye....

cnm aslında 1 yaşına kadar gayet iyiydik hiç hasta olmadık desem yeridir dişten filan olurdu grip filan olmamıştı hiç. yaşından sonra bi kez üşüttü ondan beridir toplayaöıo bi türlü kuzum ...

sağol cnm sana da geçmiş olsun rabbim şifa versin

Hafta sonunu pek bi hamarat gecirmissin canim masallah.esyalarinida gule gule kullan rahatlamissindir hem temizlikte yapinca.defneyide gercekten doktorun gormesi lazim bakalim neymis ama uzulme gecici biseydir ins. kisa zamanda gecer.
temizlik yapınca insan rahatlıyor cnm ama defne olunca ben herşeyde titizleniyorum
mart gibi yeniden böyle büyük çaplı bi temizlik yapmayı düşünüyorum
sağol cnm daha iyileri senin olsun
inşallah kısa sürede geçer cnm ya
geçmiş olsun cnm ya
inşallah daha iyileri senin olur
inşallah mantar değildir

fatma ve sibel hoşgeldiniz
sibel hem sana hemde bebişe geçmiş olsun umarım ufak atlatırsınız.
yaseminim bizim doktorumuz dediki asıl çocuklar 1 yaşından sonra hastalanıyolar çünkü bağışıklık düşüyo ve heryerle temas ediyolar dedi:
oyüzden normal aman böyle atlatsınlar ateş olmasın ..
nilde hapşurdu 2 gün boyunca hapşurdukça burnu acayip aktı ama çok şükür bişey olmadı başka..
sanıyorum o vürüs bizdende gitmedi hala..

aynene de dr nizin dediği gibi oldu cnm aten düzenli bişey yiyip içtiği de yok. gerçi şu ara balıkyağı biraz ii geldi çok şükür her öğün 1-2 lokmada olsa bişeyler yiyo. önceden gün boyu ağzına lokma koymadığını bilirim çok sinir bozucu.

Evet canim biz diste dahil hic hasta olmamistik bir yasina kadar bir yasini doldurdu sonra iste 6.hastalik denen hastaligi oldu neyseki atlattik onuda simdilik iyiyiz bakalim cok sukur.bikere hasta olunca iste bunye etkileniyo bide kucukler daha kendini toplayamamistir.

Hosbulduk canim.sende hafta sonunu korkulu gecirdin sanirim nil yine korkuttu anneyi aman iyi olsunda biz bisekilde dayaniyoruz.gecmis olsun sizede canim.yaz gelsin artik ya yoksa bitmiycek hastaliklar.

hoşbulduk güldencim..bakalım ya bizimde ikinci hastalığımız bu .ilkinde de astım gibi olmuştu buhar falan verdik ilaçlarla iki günde toparlanmıştı...ondan korkuyorum yine aynısı olur mu diye sadece öksürük ve hıeıltı var çünkü burnu falan akmıyo..babası da izin alamadı drna bi götürelm dedmiştim artık akşam gelsinde acilden giderz olmadı....

yasemncm ya aynen bişey yemedkleri için daha zor toparlanmaları sabahtan beri o kadar şey yaptım zaten olmayan iştahı iyice gitti tık yok hiiç bişey yemedi.allahtan emiyo en azındann

aynen cnm yaa bu havalar mahvetti kuzuları. bi sıcak bi soğuk derken toparlanamıo kuzular. rabbim herkese sağlık versin inş.

Zaten subat ayindayiz canim bosver martta yapma perde falan yikama yani
kirlenmez zaten hem calisiyosun sanada yazik biraz daha ertele.

aynen cnm yaa yemeyen bebek çok zor geçekten. zeynep ilay bu ara kahvaltı da yalancı menemen sevio bi de vazgeçilmezi kuşburnu. yalancı menemende sadece domates ve yumurtadan oluşuo:) onuda yediği on lokmayı bulmuyordur eminim buna şükür. işte ondan başkada 3-5 çay kaşığı kuşburnu. hiç yememesinden iyidir deyip bunları veriyorum . bu sabah annem kıyma kavurup yedirmiş sabah sabah mı dedim ne yapıyım hiç bişey yediremedim dedi kadın. e o da haklı .

bnmki de öyle ya iki yudumıhlamur içti sabah çeyrek bile olmayan yumurtakahvaltı bu..öğleyemeğide iki tatlı kaşığı tavuk çorbası çeyrek muz..uyuduşimidi bakalım..bebelac aldım bende başlayayımbarieksikleri tamamlasın dedim amaonu da içmedi

Ayy bazen bizimkide az yiyyo sinir oluyorum hic yemese naparim bilmiyorum canim ya neyseki bizim istahimiz iyi herseyi yiyyoda belki oyuzden hastalik konusunda direnclidir.ins. sizin kuzucuklarda yerde biran once annelerini daha fazla uzmezler.

Zaten subat ayindayiz canim bosver martta yapma perde falan yikama yani
kirlenmez zaten hem calisiyosun sanada yazik biraz daha ertele.

cnm içime sinmiyor bir türlü yapmayınca
bir hafta sonunda hepsini halletmeye çalışıyorum ama o zaman da çok yoruluyorum
işte öyle ya da böyle idare ediyoruz
çalışınca sınırlı zamanda halletmen gerekiyor

aynen cnm bence de içir devam sütü.zeynep ilayda ilk başlarda çok nazlandı içmedi hatta hiç içmediğinde muhallebi yaptım devam sütünden yedirdim ne kdar yediyse artık işte. şimdilerde biraz alıştı çok şükür 125 cc ye kadar çıkardık içine de 3 bebe büsküvisi atıyorum tabi her zaman bu kadar içmio rekor bu:). bu aşamaya gelmek için bile 2 ayı geçkin zamandır uğraşıyorum cnm. bi de 10 gündür octamar balık yağı veriorum cnm onun sayesinde bi nebze de olsun iştahı açıldı sanki. sende dene istersen tatlım hem destekleyici gıda takviyesi malum yeterince beslenemiyo bizim cadılar.

Ayy bazen bizimkide az yiyyo sinir oluyorum hic yemese naparim bilmiyorum canim ya neyseki bizim istahimiz iyi herseyi yiyyoda belki oyuzden hastalik konusunda direnclidir.ins. sizin kuzucuklarda yerde biran once annelerini daha fazla uzmezler.

aman cnm dilini ısısr hiç yemeyem bebek çok zor inan ki.

hmmm bakalım alışacak artık inşallah.peki normal inek sütü veriyo musun ayrıca

ayy fundaaaaa gözümü korkuttun hee..zaten stres basmaya başladı izinim bitiyo diye sizi de burda böyle görüyorum yaa.daha bi streslenyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…