- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.181
çok nadir cnm. yani yoğurt için 10 günde bir süt alıyorum bi o gün süt kaynatınca içiriyorum başka vermiyorum. kansızlık kabızlık filan yapıomuş cnm inek sütü bi de biz çok kaynattığımızdan pek bi vitamin mineral kalmıyormuş o nedenle tüketmenin bi anlamı yok .işte yine de ara sıra tüketmiş olsun diye veriyorumhmmm bakalım alışacak artık inşallah.peki normal inek sütü veriyo musun ayrıca
ayy fundaaaaa gözümü korkuttun hee..zaten stres basmaya başladı izinim bitiyo diye sizi de burda böyle görüyorum yaa.daha bi streslenyorum
gözün korkmasın diycem cnm ama ne yalan söyliiim gerçekten çok zor hem bebiş hem iş... alışmak daha zor alah ardımcın olsun...
aynene de dr nizin dediği gibi oldu cnm aten düzenli bişey yiyip içtiği de yok. gerçi şu ara balıkyağı biraz ii geldi çok şükür her öğün 1-2 lokmada olsa bişeyler yiyo. önceden gün boyu ağzına lokma koymadığını bilirim çok sinir bozucu.
Evet canim biz diste dahil hic hasta olmamistik bir yasina kadar bir yasini doldurdu sonra iste 6.hastalik denen hastaligi oldu neyseki atlattik onuda simdilik iyiyiz bakalim cok sukur.bikere hasta olunca iste bunye etkileniyo bide kucukler daha kendini toplayamamistir.
Hosbulduk canim.sende hafta sonunu korkulu gecirdin sanirim nil yine korkuttu anneyi aman iyi olsunda biz bisekilde dayaniyoruz.gecmis olsun sizede canim.yaz gelsin artik ya yoksa bitmiycek hastaliklar.
hoşbulduk güldencim..bakalım ya bizimde ikinci hastalığımız bu .ilkinde de astım gibi olmuştu buhar falan verdik ilaçlarla iki günde toparlanmıştı...ondan korkuyorum yine aynısı olur mu diye sadece öksürük ve hıeıltı var çünkü burnu falan akmıyo..babası da izin alamadı drna bi götürelm dedmiştim artık akşam gelsinde acilden giderz olmadı....
yasemncm ya aynen bişey yemedkleri için daha zor toparlanmaları sabahtan beri o kadar şey yaptım zaten olmayan iştahı iyice gitti tık yok hiiç bişey yemedi.allahtan emiyo en azındann
ayy fundaaaaa gözümü korkuttun hee..zaten stres basmaya başladı izinim bitiyo diye sizi de burda böyle görüyorum yaa.daha bi streslenyorum
yaa yazın çalıştım aslında iki buçuk ay ama o zaman eve çok yakındım ve süt izninden dolayı çok rahattım sekizde gidiyodum onbirbuçukta evdeydm..birbuçukta gidiyodum üç buçuk dörtte evde oluyodum ama bu sefer sekiz beş olacak öğle arası da gidemeyebili,r,m o yüzden tedrgnm biraz((
aman biraz yesin bari kuzummmm
aynen cnm hep ateştenkorkuyorum
inşallah ilerlemez cnm:
vallaha korkutmak gibi olmasın ama çok zor çokkkk
hele benm gibi sabah 6 45te evden çıkıp akşamda 7de evde olursan çokdaha zorrrr:
cnm bence sen kalacağın yeri öğle arası kuzunun yanına gidebileceğin şekilde ayarlamaya çalış çünkü hem senin için hem meryemcik için gün boyu görüşmemek zor olur. en azından öğlen görüşürsünüz. emziriyorsun di mi cnm sen de hala.
aynen cnm senin için daha zor . keşke öğle arası gidip görebilseydin ii olurdu. benim 25 şubatta süt iznim bitecek ama öğle arası gidip gelmeyi düşünüyorum. benim ehliyetim vardı ama aktif araç kullanmıyordum.zeynep ilay için geçtim direksiyon başına kızımın şoförlüğünü yapıyorum. sırf onun için araba aldık yani. çünkü başka türlü gidip gelemezdim. minibüsle filan gitmeye kalksam en erken yarım saate giderim o da hemen gelrise.işyerim çok ters yerde malesef. sanayi bölgesinde saatte bir araç var annemlerin eve
bakalım inşallah ya benm de şoförlük sıkıntı biraz bi de ankara trafiği olunca dahada korkuyorum o yüzden yakın biyerler ayaralamaya çalışcaz en azından fazla kalabalık trafiğ çıkmamış olurum...evet emziriyorum hala çok şükür:))bi de emmeseydi.....
zaten herşey onlariçin dimi cnm:
onlar iyi olsun mutlu olsun yeter...
cnm içeriğinde çinko olanların iştah açıcı etkisi var ama çinko olmayanlarda varmış.Hayırlı gunler arkadaslar kolay gelsın hepınıze
Fundacım esyalarını gule gule kullan degısıklık ıyı gelmıstır:) temızlıgıde yapmıssın oh mıs:)
calısan annelerın ısı ıkı kat daha zor gercekten ben yapamadıgım zaman ertelıyorum yarına ama sızın hep planlı..
Defnenın kotu bısey degıldır ınsallah beyzada olmustu bebekken mantar demıstı dr krem vermıstı
Guldencım hasta olmasında nıl cık varsın annesıne duskun olsun calıstıgın ıcın zor ama duzene gırer ınsallah
Yasmıncım balböcugu yıne hasta olmus ıns tez zamanda atlatsın
Balık yagı bende alsam acaba ya hıc dusunmedım ama ıstahı etkılıyosa beyzaya da verebılırım
Sıbelcım hatıce meryemede gecmıs olsun usuttu herhalde kuzucuk bıde herzaman cıkmıyosa etkılenmıstır
Bız hergun cıkmak zorunda kalıyoruz ama kresten hemen eveydı ıkı gundur gunes var burda bahceye cıktık salıncaklarında sallandılar özlemısler bıraz vakıt gecırdık hasta olmayız ınsallah
Bu arada bızımde ussten ıkı kopek dısı tesrıf etmıs 10 dısımız olduıstahınada yansır ıns
aynen cnm bazen takılıyorum kızımın şoförlüğünü yapıyorum iki işim var diye.:) rabbim can sağlığı versin inş.
Hayırlı gunler arkadaslar kolay gelsın hepınıze
Fundacım esyalarını gule gule kullan degısıklık ıyı gelmıstır:) temızlıgıde yapmıssın oh mıs:)
calısan annelerın ısı ıkı kat daha zor gercekten ben yapamadıgım zaman ertelıyorum yarına ama sızın hep planlı..
Defnenın kotu bısey degıldır ınsallah beyzada olmustu bebekken mantar demıstı dr krem vermıstı
Guldencım hasta olmasında nıl cık varsın annesıne duskun olsun calıstıgın ıcın zor ama duzene gırer ınsallah
Balık yagı bende alsam acaba ya hıc dusunmedım ama ıstahı etkılıyosa beyzaya da verebılırım
Sıbelcım hatıce meryemede gecmıs olsun usuttu herhalde kuzucuk bıde herzaman cıkmıyosa etkılenmıstır
Bız hergun cıkmak zorunda kalıyoruz ama kresten hemen eveydı ıkı gundur gunes var burda bahceye cıktık salıncaklarında sallandılar özlemısler bıraz vakıt gecırdık hasta olmayız ınsallah
Bu arada bızımde ussten ıkı kopek dısı tesrıf etmıs 10 dısımız olduıstahınada yansır ıns
cnm aslında büyük şehirde trafik daha kolay en azından yollar düzgün kurallar oturmuş ki ankaranın yolları çok güzell... dikkatli olursun orta şeritten devam sola fazla yaklaşmazsın olur biter. emmesi çok güzel cnm ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorusun cnm
VALLA CNM ACI AMA GERÇEK BU MALESEFayy fundaaaaa gözümü korkuttun hee..zaten stres basmaya başladı izinim bitiyo diye sizi de burda böyle görüyorum yaa.daha bi streslenyorum
yaa yazın çalıştım aslında iki buçuk ay ama o zaman eve çok yakındım ve süt izninden dolayı çok rahattım sekizde gidiyodum onbirbuçukta evdeydm..birbuçukta gidiyodum üç buçuk dörtte evde oluyodum ama bu sefer sekiz beş olacak öğle arası da gidemeyebili,r,m o yüzden tedrgnm biraz((
VALLA CNM ACI AMA GERÇEK BU MALESEF
inşallah işin kolay olur ne deyim
sadece haftasonum var kapsamlı temizlik için
ayrıca haftaiçi akşamları da temzilik yapıyorum ama rutin şeyleri
bir de benim evin fayansları saç kılı düşse belli ediyor, su damlasa kir gibi duruyor
haftasonu hergün evi çekiyorum hatta bazen günde 2 kere makina açıyorum, evi silmeyi söylemiyorum bile
çünkü önce vileda ile silip sonrasında bezle kuruluyorum
ama ev temiz olunca içim rahat oluyor
biraz hastalık derecesi ben deki sanırım
aynen cnm ertelemek gibi bi şansım yok malesef
inşallah mantar vs değildir cnm
yarın öğleden sonra randevumuz var bakalım anlayacağız ne olduğunu
dişlerinizhayırlı olsun cnm
amin cnm aminnn:
evet cnm biçok şeyi yapamıyorum ama olsun onun canı sağolsun o yeterki iyi olsun
ama bu ara gece uykuları çok kötü oldu yanıma alınca uyuyo yertine yatırıyorum uyanıyo
bende anlamadım
ohhh desene keyif yaptı prensesler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?