2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla fatma maşallah de dilini ısır bende daha geçen hafta burdaki hasta bebişleri görğünce oy maşallah yemiyo ama hastalanmıyo en azından diyodum ama bak şimdi başımda...
gerçi biraz bile bile ladesolduk dün dışarı çıkalım biraz dedik aşağı indik baya da soğukmuş vazmı geçsek dedik sonrada bişey olmaz yaa deyip devam ettk yolumuza iyice battaniyesine de sarmştım ama arabasında üşümüş yine de(((çok pişmanımmmmm

hmmm bakalım alışacak artık inşallah.peki normal inek sütü veriyo musun ayrıca
çok nadir cnm. yani yoğurt için 10 günde bir süt alıyorum bi o gün süt kaynatınca içiriyorum başka vermiyorum. kansızlık kabızlık filan yapıomuş cnm inek sütü bi de biz çok kaynattığımızdan pek bi vitamin mineral kalmıyormuş o nedenle tüketmenin bi anlamı yok .işte yine de ara sıra tüketmiş olsun diye veriyorum

ayy fundaaaaa gözümü korkuttun hee..zaten stres basmaya başladı izinim bitiyo diye sizi de burda böyle görüyorum yaa.daha bi streslenyorum

gözün korkmasın diycem cnm ama ne yalan söyliiim gerçekten çok zor hem bebiş hem iş... alışmak daha zor alah ardımcın olsun...

gözün korkmasın diycem cnm ama ne yalan söyliiim gerçekten çok zor hem bebiş hem iş... alışmak daha zor alah ardımcın olsun...

yaa yazın çalıştım aslında iki buçuk ay ama o zaman eve çok yakındım ve süt izninden dolayı çok rahattım sekizde gidiyodum onbirbuçukta evdeydm..birbuçukta gidiyodum üç buçuk dörtte evde oluyodum ama bu sefer sekiz beş olacak öğle arası da gidemeyebili,r,m o yüzden tedrgnm biraz((

aman biraz yesin bari kuzummmm

aynen cnm hep ateştenkorkuyorum

inşallah ilerlemez cnm:

ayy fundaaaaa gözümü korkuttun hee..zaten stres basmaya başladı izinim bitiyo diye sizi de burda böyle görüyorum yaa.daha bi streslenyorum

vallaha korkutmak gibi olmasın ama çok zor çokkkk
hele benm gibi sabah 6 45te evden çıkıp akşamda 7de evde olursan çokdaha zorrrr:

cnm bence sen kalacağın yeri öğle arası kuzunun yanına gidebileceğin şekilde ayarlamaya çalış çünkü hem senin için hem meryemcik için gün boyu görüşmemek zor olur. en azından öğlen görüşürsünüz. emziriyorsun di mi cnm sen de hala.

aynen cnm senin için daha zor . keşke öğle arası gidip görebilseydin ii olurdu. benim 25 şubatta süt iznim bitecek ama öğle arası gidip gelmeyi düşünüyorum. benim ehliyetim vardı ama aktif araç kullanmıyordum.zeynep ilay için geçtim direksiyon başına kızımın şoförlüğünü yapıyorum. sırf onun için araba aldık yani. çünkü başka türlü gidip gelemezdim. minibüsle filan gitmeye kalksam en erken yarım saate giderim o da hemen gelrise.işyerim çok ters yerde malesef. sanayi bölgesinde saatte bir araç var annemlerin eve

bakalım inşallah ya benm de şoförlük sıkıntı biraz bi de ankara trafiği olunca dahada korkuyorum o yüzden yakın biyerler ayaralamaya çalışcaz en azından fazla kalabalık trafiğ çıkmamış olurum...evet emziriyorum hala çok şükür:))bi de emmeseydi.....

zaten herşey onlariçin dimi cnm:
onlar iyi olsun mutlu olsun yeter...

cnm aslında büyük şehirde trafik daha kolay en azından yollar düzgün kurallar oturmuş ki ankaranın yolları çok güzell... dikkatli olursun orta şeritten devam sola fazla yaklaşmazsın olur biter. emmesi çok güzel cnm ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorusun cnm

Hayırlı gunler arkadaslar kolay gelsın hepınıze

Fundacım esyalarını gule gule kullan degısıklık ıyı gelmıstır:) temızlıgıde yapmıssın oh mıs:)
calısan annelerın ısı ıkı kat daha zor gercekten ben yapamadıgım zaman ertelıyorum yarına ama sızın hep planlı..
Defnenın kotu bısey degıldır ınsallah beyzada olmustu bebekken mantar demıstı dr krem vermıstı

Guldencım hasta olmasında nıl cık varsın annesıne duskun olsun calıstıgın ıcın zor ama duzene gırer ınsallah

Yasmıncım balböcugu yıne hasta olmus ıns tez zamanda atlatsın
Balık yagı bende alsam acaba ya hıc dusunmedım ama ıstahı etkılıyosa beyzaya da verebılırım

Sıbelcım hatıce meryemede gecmıs olsun usuttu herhalde kuzucuk bıde herzaman cıkmıyosa etkılenmıstır
Bız hergun cıkmak zorunda kalıyoruz ama kresten hemen eveydı ıkı gundur gunes var burda bahceye cıktık salıncaklarında sallandılar özlemısler bıraz vakıt gecırdık hasta olmayız ınsallah

Bu arada bızımde ussten ıkı kopek dısı tesrıf etmıs 10 dısımız oldu ıstahınada yansır ıns

cnm içeriğinde çinko olanların iştah açıcı etkisi var ama çinko olmayanlarda varmış.
ben kaçar kızlar kaynatmaya devam edin ki geçmiş biriksin...
songülllllllllll özlendin bilesin sohbet edemez olduk...

aynen cnm bazen takılıyorum kızımın şoförlüğünü yapıyorum iki işim var diye.:) rabbim can sağlığı versin inş.

amin cnm aminnn:

evet cnm biçok şeyi yapamıyorum ama olsun onun canı sağolsun o yeterki iyi olsun
ama bu ara gece uykuları çok kötü oldu yanıma alınca uyuyo yertine yatırıyorum uyanıyo
bende anlamadım
ohhh desene keyif yaptı prensesler...

öyle de korkuyorum yine de ya..cesaretm yok biraz((ya eylül ekime kadar devcam etmeyi düşünüyorum ama bakalım kısmet

teşekkür ederz canm bakalım ya soğuktu baya çabuk atlatırız inşallah....sizinde dişleriniz hayırlı olsunohh ne güzelll

VALLA CNM ACI AMA GERÇEK BU MALESEF
inşallah işin kolay olur ne deyim
sadece haftasonum var kapsamlı temizlik için
ayrıca haftaiçi akşamları da temzilik yapıyorum ama rutin şeyleri
bir de benim evin fayansları saç kılı düşse belli ediyor, su damlasa kir gibi duruyor
haftasonu hergün evi çekiyorum hatta bazen günde 2 kere makina açıyorum, evi silmeyi söylemiyorum bile
çünkü önce vileda ile silip sonrasında bezle kuruluyorum
ama ev temiz olunca içim rahat oluyor
biraz hastalık derecesi ben deki sanırım

aynen cnm ertelemek gibi bi şansım yok malesef
inşallah mantar vs değildir cnm
yarın öğleden sonra randevumuz var bakalım anlayacağız ne olduğunu

dişlerinizhayırlı olsun cnm

Allah kolaylıgını verır ınsallah cnm

bende temizliği bazen abartıyorum
fundam aman kimyasallara dikkat et
geçende ne öğrendim biliyomusun
bi insanın elinden çamaşır suyu ancak 1 ton suyla çıkıyormuşşşşş

Hayirli olsun incileriniz canim bizimde disler kac ay cikmadi cikmadi en son 4tane 2si azi disi bir hafta icinde cikti gecenlerde.simdi bizimde 10tane var ama kopek disler hala nazlaniyo azilar kasiniyo hep.

Donem dönem degısıyolar cnm ya
Ben beyzada cok yasamıstım o durumları aynı odada yatagında yatırırdım kıyametı koparırdı yatmıycam sonra bıraz buyuyunce besıgınin parmaklıgı cıkıyo onun dısarı cıkabılecegı kadar cıkardık kendı gıdıp yatardı bazen uyandıgımda ayak ucumda bulurdum kalkmıs gelmıs:) nıl daha kucuk zamanla duzen oturur ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…