2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ya canim nili sende yanina alsan beraber yatsaniz olmazmi belliki seni ozluyo bide hasta olunca daha cok sana bagli olmustur senin yaninda guven duydugu icin senle yatmak istiyo.

Hayirli olsun incileriniz canim bizimde disler kac ay cikmadi cikmadi en son 4tane 2si azi disi bir hafta icinde cikti gecenlerde.simdi bizimde 10tane var ama kopek disler hala nazlaniyo azilar kasiniyo hep.

Tesekkur ederız butun arkdaslarada
Bızımde uzun zamandır yoktu ıns devamı gelsın de kurtulsunlar bıan evvel:)

aynen cnm inşallah bakalım bekliyorum bi ara iyidik ama bu hastalık hhuy deyiştirti bize..

Ya canim nili sende yanina alsan beraber yatsaniz olmazmi belliki seni ozluyo bide hasta olunca daha cok sana bagli olmustur senin yaninda guven duydugu icin senle yatmak istiyo.

aynen öyle oldu cnm
alıyorumama babamız bizden ayrılmadığı için korkuyorum bide nil çok fena yatıyo görsen ayaklar biyanda popo biyanda kafa biyanda
ay nasıl yatıyo ben anlamıyorum
tam dalıyosun bi tekmeliyo ayy sorma eşim yanımızda olmadığı zamanda korkuyorum düşecek diye

Erende oyle yattigi icin anliyorum canim bizde oglumla beraber yatiyoruz kucuk odada.oraya alissin yaza falan emmeyi biraktiginda onu orda yatiricam orayi odasi yapicam simdilik odaya alissin.gecede emdigi icin cok kalkiyo bende mecbur beraber yatiyoruz ins. yaza duzenimizi kurariz.ama nilde seninle yatsa onun psikoloji icin daha iyi olur gibi geliyo ama yatagin kenarina biseymi koysan dusmesin diye koyabilicen bisey varsa tabi oyle iyi olmazmi.

bende ayırıcam diyorum ama hep erteliyorum cnm
sırf ayırıcam diye nil daha doğmadan odasını hazırladım
sonra 6 ay dedim sonra 1 yaş dedim şimdide yaz diyorum ama kıyamıyorum sanki onun nefesini duymadan rahat edemiyorum..
offf bilmiyorumki ne yapayım.

bende temizliği bazen abartıyorum
fundam aman kimyasallara dikkat et
geçende ne öğrendim biliyomusun
bi insanın elinden çamaşır suyu ancak 1 ton suyla çıkıyormuşşşşş
ya cnm gerçekten öylemi?
ama temizlik onlarsız olmuyor ki

aynı durum bizde de var
ben de 1 yaşında ayıracaktım ama olmadı
ne zaman ayırırım onu da bilmiyorum
bir de ben defneyle yatıyorum
eşim olmadığı için genelde birbirimize sokulup yatıyoruz
bazen beşiğinde yatırıyorum, gece başlıyor ağlamaya yanına al diye
bu huyundan nasıl vazgeçecek bilmiyorum. ama bende defneye sarılıp uyumaya bayılıyorum

Ben bebekken ayirmayi hic dusunmedim canim cok minikti kiyamazdimki aklima bile gelmedi ayirmak hatta su gun ayiririm diyede dusunmedim akisina biraktim herseyi.yeni karar verdim boyle yapmayi zaten yatak odasiyla erenin odasi yanyana en ufak sesi duyarim giderim yanina.hem yaza kadar biraz daha buyumus olucak hemde eren dogdugundan beri esimlede dogru duzgun yatmadik boylesi herkes icin iyi olucak.simdide oglumla yatmanin tadini cikariyorum. sizde yaza ayirirsiniz belki hem nilde koca kiz olucak annesi.

ben sadece 15gun ayni odada yattik kucuk sepet besikte yatak odamizda yatti sezaryanliyim dikislerle git gel yapmayayim die esimin.israriydi esim kalkti hep uyandginda bana verdi masali.emzirmem icin
15gunden sonra odasina yatti hala odasindadir daha hic ayni.yatakta yatmadik sarilip uyutuom yada kendi uyuo besigine koyuom
ayni.odada yatinca cok kalkio misafir eldiginde yatili olarak
yatak odasinda besiginde yatirdim ama cok kalkti ben uyuyamadim saga sola donuo uyandi saniom falan
en guzeli ayri oda ne cocuk ne biz etkilenmioz

Ben erenin hareketlerinden uyanmiyomda kucukken hic kiyamazdim yani simdi dusununce bile aynisini yapardim heralde ya ben biraz korumaciyim farkli odalarda yapazdim hatta bir iki gun gectigimiz yaz denemistim ama yapamadim bilmiyorum belki senin yaptigin dogrudur ama annelik iste burda mantik degil duygular devreye giriyo.
kv ile gorumcem eldi nasil ozlemisler
masal da hic unutmamis hala diio
tubaa dio tugba gorumcemin ismi

teyze didti dio nerde tyze diom.odasina.bakio yok dio ellerini acip:)

Masallah masala ne guzel konusuyo bizimki daha tek kelime. genelde cocuklar bebekken usluysa buyuyunce yaramaz, bebekken yaramazsa buyuyunce uslu oluyolar ama ben masalinda pek degisiceni sanmiyorumya o akilli bi bebek buyuyuncede eminim boyle uslu olur.

aynen öyle cnm en azından daha az kimyasal içerenleri kullana biliriz ben böyle yapmaya başladım..
loc gibi örneyin ..

inşallah ayıra bilirim cnm..

kızlar herkese kocaman günaydın uykusuz anne geldiiiii:
nil akşam yine 2 3 defa kalktı en sonunda 4 buçukta kalktı yanımıza geldi kalkıp oturmak istedi tabi izin vermedim yat bebeğim dedim neyse yattı ama 6ya kadar bi oraya bi oraya döndü tam 6da uyudu tekrar yerine yatırıp ben kalktımmmm:

bende temizliği bazen abartıyorum
fundam aman kimyasallara dikkat et
geçende ne öğrendim biliyomusun
bi insanın elinden çamaşır suyu ancak 1 ton suyla çıkıyormuşşşşş
ayyy deme öyle güldenimm ben elimi ç. suyula yıkadığımı bile bilrim

kv ile gorumcem eldi nasil ozlemisler
masal da hic unutmamis hala diio
tubaa dio tugba gorumcemin ismi

teyze didti dio nerde tyze diom.odasina.bakio yok dio ellerini acip:)
gözün aydın cnm. maşallah masalaaa.. benim kuzumda hallaaa dio bastıra bastıra halasını görünce. bi de kuzeni var 40 gün küçük zeynep ilaydan onu gördüğü anda başlıo gökge gökge diye... gökçe bu arada adı...çok şekerler yaa maşallah hepsine...

ay cnm bende geldim uykusuz anne olarakkkk zeynep ilay tekrar grip oldu ve gözünde arpacık çıkıo sanırım gece boyuhiç uyumadım desem yeri çünkü sürekli ağlama modundaydı salla salla helek oldum resmen... iileşsinler artık tüm bebişler inş..
herkese günaydınnnnnnnnnnn

günaydın cnm offf ya gerçekten iyleşsinler artık yaz gelsinnnnn:

günaydın kızlar bir uykusuz daha geldi sanırım biizmde dişşler zorluyor kuzum gözü kapalı hep ağlayarak uyandı

aynen cnm yaa kuzumu gözleri kızarmış baygın baygın bakarken görünce içim ezilio ne zormuş anne olmak. buna şükür rabbim dermansız dert vermesin

amin cnm aminn:

günaydın kızlar bir uykusuz daha geldi sanırım biizmde dişşler zorluyor kuzum gözü kapalı hep ağlayarak uyandı

günaydın betülüm ay kuzularımızım dişleri bi çıkaydı...

Günaydın cnm yaa ne zaman düzene gircek bu kuzular bizde tam düzelttik paçayı derken tekrar kaptırdık. yine giribiz sanırım bizim de azı zorluo ishal gibiydi sabah. geçmiş olsun tekrar cnm... uykusuzluk çok zor yaa

ah böcüğüm benim kıyamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…