- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.221
aynen öyle cnm en azından daha az kimyasal içerenleri kullana biliriz ben böyle yapmaya başladım..
loc gibi örneyin ..
inşallah ayıra bilirim cnm..
kızlar herkese kocaman günaydın uykusuz anne geldiiiii:
nil akşam yine 2 3 defa kalktı en sonunda 4 buçukta kalktı yanımıza geldi kalkıp oturmak istedi tabi izin vermedim yat bebeğim dedim neyse yattı ama 6ya kadar bi oraya bi oraya döndü tam 6da uyudu tekrar yerine yatırıp ben kalktımmmm:
ayyy deme öyle güldenimm ben elimi ç. suyula yıkadığımı bile bilrim
gözün aydın cnm. maşallah masalaaa.. benim kuzumda hallaaa dio bastıra bastıra halasını görünce. bi de kuzeni var 40 gün küçük zeynep ilaydan onu gördüğü anda başlıo gökge gökge diye... gökçe bu arada adı...çok şekerler yaa maşallah hepsine...
ay cnm bende geldim uykusuz anne olarakkkkzeynep ilay tekrar grip oldu ve gözünde arpacık çıkıo sanırım gece boyuhiç uyumadım desem yeri çünkü sürekli ağlama modundaydı salla salla helek oldum resmen... iileşsinler artık tüm bebişler inş..
herkese günaydınnnnnnnnnnn
siz de mi uyumadınız?günaydın kızlar bir uykusuz daha geldi sanırım biizmde dişşler zorluyor kuzum gözü kapalı hep ağlayarak uyandı
günaydın kızlar
kıyamam kuzuma, nesi vardı acaba?
uykusuz işe gelmek çok zor oluyor
geçmiş olsun cnm ya
arpacaık da zor olur
kıyamam bal böcüğüne
siz de mi uyumadınız?
allah allah ne oluyor bu çocuklara
erdemin pipisi iyileşti mi cnm?
ben de gece sık uyandım ama defneden değil, ben uyuyamadım.
gece zaten 1i geçmişti yattığımda, sabah da 6 da ayaktaydım
gece kaç kere uyandığımı sayamadım
neden böyle oldu bilmiyorum.sanırım bugün defneyi dr a götüreceğim ya onun heyecanı bastı
kıyamam kuzuma, nesi vardı acaba?
geçmiş olsun cnm ya
arpacaık da zor olur
kıyamam bal böcüğüne
siz de mi uyumadınız?
neden böyle oldu bilmiyorum.sanırım bugün defneyi dr a götüreceğim ya onun heyecanı bastı
Günaydın cnm yaa ne zaman düzene gircek bu kuzular bizde tam düzelttik paçayı derken tekrar kaptırdık. yine giribizsanırım bizim de azı zorluo ishal gibiydi sabah. geçmiş olsun tekrar cnm... uykusuzluk çok zor yaa
dikişlerimiz düşüyo yavaş yavaş şekli tam yerine gelmedi ama iyiyiz şükür teyzesikıyamam kuzuma, nesi vardı acaba?
geçmiş olsun cnm ya
arpacaık da zor olur
kıyamam bal böcüğüne
siz de mi uyumadınız?
geçmedi cnm bugün 13:40 da dr randevumuz var bakalım ne diyecekgünaydın cnm
bişeye takılmışsındır muhtemelen cnm ondan onlmuştur...
defnemin poposu geçmedimi hala..
günaydın cnmm. stres yapıosun demek ki dr olayını... ayyy kesintisiz uyumayı özledi ya hatta 3-4 kez uyanmayı bile özledim desem hiç abartmış olmam o kadar yani
günaydın cnmm. stres yapıosun demek ki dr olayını... ayyy kesintisiz uyumayı özledi ya hatta 3-4 kez uyanmayı bile özledim desem hiç abartmış olmam o kadar yani
dikişlerimiz düşüyo yavaş yavaş şekli tam yerine gelmedi ama iyiyiz şükür teyzesi
geçmedi cnm bugün 13:40 da dr randevumuz var bakalım ne diyecek
inşallah en yakın zamanda kesintisiz uyuma lüksüne kavuşursun cnm
şahsen ben yine de şükrediyorum halime
çok şükür defne çok zor bir çocuk değil
uyuduğu zaman gece eğer hasta vs değilse çok uyanmıyor, 1-2 kez uyanıyor
ama bizim sorunumuz da bu aralar gece uykusuna tam dalmakta zorlanıyoruz
9:30 da uyuması gereken çocuk uykuya tam dalamadığı için 10:30 da ancak uyuyabiliyor
buna da şükür
uykusuz ve hasta tum bebislere rabbim saglik ve guzel uykular versin
anneleride dinlensin.ins
bizim gecemiz guzeldi sukur allhima
ama sabah 7de masal.uyaninca sut icip geri uyurdu
kv uyndi die almis besikten ee tabi geri uyumadi.cok.mizmizdi.uykusunu alamadigi icin
bide esimde bende soyledik aksam uyanirsa sen gorunme gitme die(
neyse ki kahvalti etti uyud simdi
ama duzenimiz bozuldu artik bugunluk tek uyku yapuoduk artik
bgun 2kez uyur gunduz
aynen valla ben üç dört kez uyansa şükrediyorum bu gece güzel uyuduk diye zaten kesintisiz iki saat uyusam yetiyor artıkgünaydın cnmm. stres yapıosun demek ki dr olayını... ayyy kesintisiz uyumayı özledi ya hatta 3-4 kez uyanmayı bile özledim desem hiç abartmış olmam o kadar yani
uykusuz ve hasta tum bebislere rabbim saglik ve guzel uykular versin
anneleride dinlensin.ins
kv uyndi die almis besikten ee tabi geri uyumadi.cok.mizmizdi.uykusunu alamadigi icin
bgun 2kez uyur gunduz
biden hepinize selamlar
Eki Görüntüle 962777 Eki Görüntüle 962780 Eki Görüntüle 962784 Eki Görüntüle 962783
yerim ben bu kızı funda haberin olsun kuzum yaaaaa maşallaho ayakları ben yiyim sen tutma öle
biden hepinize selamlar
Eki Görüntüle 962777 Eki Görüntüle 962780 Eki Görüntüle 962784 Eki Görüntüle 962783
günaydın güzel ve uykusuz anneler
bizde uyumadik gene ama alıştı artık bunye ya çok koymuyor malum 15 aydır uyumuyoruz
aynen valla ben üç dört kez uyansa şükrediyorum bu gece güzel uyuduk diye zaten kesintisiz iki saat uyusam yetiyor artık
canım geçmiş olsun size ins anlatırsınız peditus kullanıyorsunuz galiba dün okumuştum ben songulun önerisiyle iburamid cold aldım daha etkili elif iyi oldu
gözün aydın canım ohh masal ne.güzel.oynar simdi babaannesiyle
canım.büyükler hiç takmazzlar anne uğraşsın biz sevelim mantığı hakim genelde
Gunaydin canim uykusuzlugu iyi bilirim ayy neler cektim zaten benim sipada gece uyandi durdu en sonunda 5gibi uyandi 7de uyudu iki saat falan uyudu dun gunduz uykusunu cok yapmisti heralde ondan uyumadi ama senin isinde cok zor canimya ben evdeyim sonucta ama sen erkenden kalkip ise gidiyosun Allah yardimcin olsun canim.aynen öyle cnm en azından daha az kimyasal içerenleri kullana biliriz ben böyle yapmaya başladım..
loc gibi örneyin ..
inşallah ayıra bilirim cnm..
kızlar herkese kocaman günaydın uykusuz anne geldiiiii:
nil akşam yine 2 3 defa kalktı en sonunda 4 buçukta kalktı yanımıza geldi kalkıp oturmak istedi tabi izin vermedim yat bebeğim dedim neyse yattı ama 6ya kadar bi oraya bi oraya döndü tam 6da uyudu tekrar yerine yatırıp ben kalktımmmm:
Ayy kiyamam canim ya gecmis olsun sizede.aynen cnm yaa kuzumu gözleri kızarmış baygın baygın bakarken görünce içim ezilio ne zormuş anne olmak. buna şükür rabbim dermansız dert vermesin
günaydın kızlar bir uykusuz daha geldi sanırım biizmde dişşler zorluyor kuzum gözü kapalı hep ağlayarak uyandı
Gunaydin canim uykusuzlugu iyi bilirim ayy neler cektim zaten benim sipada gece uyandi durdu en sonunda 5gibi uyandi 7de uyudu iki saat falan uyudu dun gunduz uykusunu cok yapmisti heralde ondan uyumadi ama senin isinde cok zor canimya ben evdeyim sonucta ama sen erkenden kalkip ise gidiyosun Allah yardimcin olsun canim.
Ayy kiyamam canim ya gecmis olsun sizede.
Sira artik azilara geldi canim isimiz zor valla bizim ilk azilar cok zor cikmadi neyseki ins. digerleride boyle cikar.erdem nasil oldu canim
iyilestimi tamamen eskiye dondukmu.
defnemi allahım nazarlardan korusun
maşallah ona:
günaydın cnm ayy biz bu uykuyla ne yapıcaz vallaha bilmiyorum
ay mubarek 2012 kasım bebekleri değil 2012 uykusuz bebekler sayfası olrak deyiştirecem ismimizi heheheh:):)
aman sağlıkları yerinde olsunlardas ben razıyım herşeye...
Ayy gercekten sinir bozucu canim yani benzer seyler yasadigim icin bende anliyorum seni hatta koye bile eskisi gibi gitmek istemiyorum sirf bu yuzden cocuklarin butun duzeni degisiyo..uykusuz ve hasta tum bebislere rabbim saglik ve guzel uykular versin
anneleride dinlensin.ins
bgun 2kez uyur gunduz
biden hepinize selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?