2012 kasım bebekleri büyüyor..

kıyamam kuzuma, nesi vardı acaba?
uykusuz işe gelmek çok zor oluyor

geçmiş olsun cnm ya
arpacaık da zor olur
kıyamam bal böcüğüne

günaydın kızlar bir uykusuz daha geldi sanırım biizmde dişşler zorluyor kuzum gözü kapalı hep ağlayarak uyandı
siz de mi uyumadınız?
allah allah ne oluyor bu çocuklara
erdemin pipisi iyileşti mi cnm?

ben de gece sık uyandım ama defneden değil, ben uyuyamadım.
gece zaten 1i geçmişti yattığımda, sabah da 6 da ayaktaydım
gece kaç kere uyandığımı sayamadım
neden böyle oldu bilmiyorum.sanırım bugün defneyi dr a götüreceğim ya onun heyecanı bastı

günaydın kızlar

günaydın cnm

bişeye takılmışsındır muhtemelen cnm ondan onlmuştur...
defnemin poposu geçmedimi hala..

günaydın cnmm. stres yapıosun demek ki dr olayını... ayyy kesintisiz uyumayı özledi ya hatta 3-4 kez uyanmayı bile özledim desem hiç abartmış olmam o kadar yani

dikişlerimiz düşüyo yavaş yavaş şekli tam yerine gelmedi ama iyiyiz şükür teyzesi

günaydın cnm

bişeye takılmışsındır muhtemelen cnm ondan onlmuştur...
defnemin poposu geçmedimi hala..
geçmedi cnm bugün 13:40 da dr randevumuz var bakalım ne diyecek

günaydın cnmm. stres yapıosun demek ki dr olayını... ayyy kesintisiz uyumayı özledi ya hatta 3-4 kez uyanmayı bile özledim desem hiç abartmış olmam o kadar yani

inşallah en yakın zamanda kesintisiz uyuma lüksüne kavuşursun cnm
şahsen ben yine de şükrediyorum halime
çok şükür defne çok zor bir çocuk değil
uyuduğu zaman gece eğer hasta vs değilse çok uyanmıyor, 1-2 kez uyanıyor
ama bizim sorunumuz da bu aralar gece uykusuna tam dalmakta zorlanıyoruz
9:30 da uyuması gereken çocuk uykuya tam dalamadığı için 10:30 da ancak uyuyabiliyor
buna da şükür

uykusuz ve hasta tum bebislere rabbim saglik ve guzel uykular versin
anneleride dinlensin.ins
bizim gecemiz guzeldi sukur allhima
ama sabah 7de masal.uyaninca sut icip geri uyurdu
kv uyndi die almis besikten ee tabi geri uyumadi.cok.mizmizdi.uykusunu alamadigi icin
bide esimde bende soyledik aksam uyanirsa sen gorunme gitme die(
neyse ki kahvalti etti uyud simdi

ama duzenimiz bozuldu artik bugunluk tek uyku yapuoduk artik
bgun 2kez uyur gunduz

cnm inşallah bişey çıkmayacak güzel haberlerini bekliyoz hemen bize yaz olurmu
merakta bırakma bizi..
ayşegül hoşgeldin naber masal nasıl?

cnm kvler gidinceye kadar düzeniniz bozulacak
çünkü hep kafalarına göre davranıyorlar
çocuğun düzeni bozulacakmış,uykusuz kalacakmış önemli değil

günaydın güzel ve uykusuz anneler
bizde uyumadik gene ama alıştı artık bunye ya çok koymuyor malum 15 aydır uyumuyoruz
aynen valla ben üç dört kez uyansa şükrediyorum bu gece güzel uyuduk diye zaten kesintisiz iki saat uyusam yetiyor artık
canım geçmiş olsun size ins anlatırsınız peditus kullanıyorsunuz galiba dün okumuştum ben songulun önerisiyle iburamid cold aldım daha etkili elif iyi oldu

gözün aydın canım ohh masal ne.güzel.oynar simdi babaannesiyle
canım.büyükler hiç takmazzlar anne uğraşsın biz sevelim mantığı hakim genelde

yerim ben bu kızı funda haberin olsun kuzum yaaaaa maşallah o ayakları ben yiyim sen tutma öle

defnemi allahım nazarlardan korusun
maşallah ona:

günaydın cnm ayy biz bu uykuyla ne yapıcaz vallaha bilmiyorum
ay mubarek 2012 kasım bebekleri değil 2012 uykusuz bebekler sayfası olrak deyiştirecem ismimizi heheheh:):)
aman sağlıkları yerinde olsunlardas ben razıyım herşeye...

Gunaydin canim uykusuzlugu iyi bilirim ayy neler cektim zaten benim sipada gece uyandi durdu en sonunda 5gibi uyandi 7de uyudu iki saat falan uyudu dun gunduz uykusunu cok yapmisti heralde ondan uyumadi ama senin isinde cok zor canimya ben evdeyim sonucta ama sen erkenden kalkip ise gidiyosun Allah yardimcin olsun canim.
aynen cnm yaa kuzumu gözleri kızarmış baygın baygın bakarken görünce içim ezilio ne zormuş anne olmak. buna şükür rabbim dermansız dert vermesin
Ayy kiyamam canim ya gecmis olsun sizede.
günaydın kızlar bir uykusuz daha geldi sanırım biizmde dişşler zorluyor kuzum gözü kapalı hep ağlayarak uyandı

Sira artik azilara geldi canim isimiz zor valla bizim ilk azilar cok zor cikmadi neyseki ins. digerleride boyle cikar.erdem nasil oldu canim iyilestimi tamamen eskiye dondukmu.

ay sorma cnm işimiz zor vallaha ama diyorumda yeterki hasta olmasınlar..
hoşgeldinsende buarada..
erendemi dişçıkartıyoki uyumadı cnm?
ama gündüz uykusundanda ola bilir dediğn gibi..

aynen canım isim cuk oturmuş degistirelim

Ayy gercekten sinir bozucu canim yani benzer seyler yasadigim icin bende anliyorum seni hatta koye bile eskisi gibi gitmek istemiyorum sirf bu yuzden cocuklarin butun duzeni degisiyo..

Kizz masallah sana nezamandir gormemistim bende hemen buyuyolar ya.doktorun ne diycenide merak ediyorum bakalim ins. ufak biseydir hemen atlatir defnecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…