2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay sorma cnm işimiz zor vallaha ama diyorumda yeterki hasta olmasınlar..
hoşgeldinsende buarada..
erendemi dişçıkartıyoki uyumadı cnm?
ama gündüz uykusundanda ola bilir dediğn gibi..

Ustten bi sagdan bi soldan azilari cikmisti canim ama uyku sorunu pek olmadi zaten her gece uyanip duruyo emiyo geri uyuyo alistim artik tekrar uyusunda sorun olmuyo.dun gunduz gercekten cok uyudu nerdeyse 3bucuk saat uyudu heralde ondan uyumadi gecede ama bidaha okadar uyursa uyandiririm boylede olmuyo cunku.simdide alt azilarini cok kasiyo sira onlarda heralde ama hemen cikmaz sanirim.

ondandır bencede
evetya nil 2 aydır çok kötü dişleri ama hala çıkan yok
doktorumuz bie öyle diyo ama hala gelen giden yok
bizim 1 tane azı dişimiz var diğeride sanki dokunsam çıkıcak ama yok hala..

pipide dikişlerimiz var hala düşecekler dedi doktoru bekliyoruz azcıkda şekli bozuk o da düzelir dediler :)

ondandır bencede
evetya nil 2 aydır çok kötü dişleri ama hala çıkan yok
doktorumuz bie öyle diyo ama hala gelen giden yok
bizim 1 tane azı dişimiz var diğeride sanki dokunsam çıkıcak ama yok hala..
Hepsi bir cikicak ozaman sizin dislerde canim merak etme ozaman nil sevindirir annesini hem kendide rahatlamis olur.
pipide dikişlerimiz var hala düşecekler dedi doktoru bekliyoruz azcıkda şekli bozuk o da düzelir dediler :)

Cogunu atlattiniz azi kaldi canim yakinda tamamen iyilesir ins.sira bize geliyo ama off ben napcam bilmiyorum.:-(

Ya kizlar cok klasik bi soru olucak ama ben albumlere nerden bakabilirim yani pcyi actigim zaman denedim arkadas olarak eklediklerime baktim ama albumu bulamadim ya bide cok vaktim yoktu sanirim ondan detayli bakamadim ama soylerseniz direk ordan bakayim.ilk firsatta bende album yapicam bakalim.

Hepsi bir cikicak ozaman sizin dislerde canim merak etme ozaman nil sevindirir annesini hem kendide rahatlamis olur.

Cogunu atlattiniz azi kaldi canim yakinda tamamen iyilesir ins.sira bize geliyo ama off ben napcam bilmiyorum.:-(

inşallah cnm:

ay ben bukonuda çok cahilim ama bildiğim kadarıyla sadece arkadaşlarının albümüne baka biliyosun cnm:

Merhaba arkadaslar
Herkes iyidir insallah ( uykusuzluk disinda
Anlattıgınıza göre cok zor sızın ıcın gercekten ıns bıan önce uyku duzenlerı otursun sızde rahat edın onlarda..

Hasta bebekler insallah iyilessinler hemen, nasil olsa bu gidisle kar yagmayacak (yine allah bilir tabi) yaz gelsin bir an once yaaa:)
Benim kuzu iki gundur ustundekileri cikarmaya basladi corap kilotlucorap cikarabılecegi kolaylari cikariyo, ustunu cikarmaya yanima geliyo cı cı dıyo cıkaracakmıs:) cıplak ayakla dolasırken ondan mutlusu yok:)

Reces ıns hayırlı haberlerle gelırsınız doktordan
Defnecık cok tatlı masallah:)

Cnm arkadaslarının profılıne gırdıgın zaman albumlerıne bakabılıyosun bende detaylı bılmıyorum ama profıle gırdıgınde zaten albumu olanlar görunuyo

Hosgeldin canim senin kiz niye oyle yapiyoki isin zor valla aman hasta olmasinda heralde hosuna gidiyo oyle durmak yaz gelsin bol bol ciplak durur sende isirirsin o kollari bacaklari ben yazi bakliyorum cunku oyle cok tatli oluyolar ya.

hoşgeldin cnm ayyy sorma çok zor gerçekten..
ay bu çıplak ayak işinbe bizde bayılıyoruz özellikleçıkartıyo çorapları parkelerin üzerinde şap şap yapıyo gel diyorum çorapları giyelim nasıl kaçıyo anlatamammmm:
çok eyleniyo ama ben korkuyorum üşüyecek diye bide nil uyurken asla çorap istemiyo çıkartırıyo..

Evet canim bende sizlerin albumlerine bakmak istiyorum daha oncede bakamamistim pc bozuktu.ne zamandirda aklimda bakayim diyorum biturlu bakamadim.

önce bizi ekle cnm sonra baka bilirsin..

Kızlar şimdi geldim dr dan . Defnenin altı pişik olmuş.
Bir de dr gece uykusunda süt verme dedi.reflu olurmus. Aglasa da verme gece beslenmeyi unutsun dedi

Bir de dr gece uykusunda süt verme dedi.reflu olurmus. Aglasa da verme gece beslenmeyi unutsun dedi
Oyle pisikte hic duymamistim canim nasil oyle olmuski neyse gecmis olsun defneye.bende gece arada sut veriyorum ya artik vermeyeyim ozaman bende.

Gecmıs olsun cnm sukur sadece pısıkmıs ama nıye gecmedıkı baska bı krem vermıstır herhalde..
Ay gercektenmı acaba ya nıda uykusunda ıcmesse uyanıkken hayatta sut ıcıremem..

neyseki bişey yokmuş cnm
sabun olayınıda söyleseydin keşke..
kv de geldimi sizinle?

vallaha ben 1 2 defa denedim bizim doktorda gece verme dedi ama nil ortalığı yıktı oyüzden şuanda yapıcak bişey yok ..

Evet cnm cok tatlı oluyolar:) bıde nasıl kacıyo gırdırmeyem dıye:)
Esofman corap olursa zaten dırek cıkarıyo kılotlucorap bıraz daha zor mecbur onu gıydırıyorum cok sıkmayanlardan

Gece corapsız usutmesın cnm gercı uyku tulumu gıydıyodun sen galıba

Hosgeldin canim senin kiz niye oyle yapiyoki isin zor valla aman hasta olmasinda heralde hosuna gidiyo oyle durmak yaz gelsin bol bol ciplak durur sende isirirsin o kollari bacaklari ben yazi bakliyorum cunku oyle cok tatli oluyolar ya.

Evet cnm hosuna gıdıyo o cıkarıyo ben pesınde gıydırmek ıcın:) yaz gelsede rahatlasak gercekten evın ıcı sıcak ama ınsan korkuyo tabı hasta olur dıye

aynen cnm
evet uyku tulumu giydiriyorum ama tulum ayaksız mecbur ayaklarını örtüyorum
ay bide çorapları çıkarıyo ayağını uzatıyo koklayayım diye ayyy irenç deyince kopuyo çok uzun zamandır yapıyoruz bunu şimmdide ben ona uzatıyorum kendi ayağını ayyyy diyo istemiyomuş gülüyo
ayyy çok komik bunlr çokkk

Cok komikler cok tatlılar buyudukce daha keyıflı oluyo her hallerı bıde bızımkıler ıkısı oynarken degme keyıflerıne nıda önde beyza arkada cuf cuf dıye dolasıyolar onları öyle görunce benden mutlusu yok:) allah nazarlardan saklasın butun bebeklerı..

Uyurken nida da ustunde bısey bırakmıyo ben örterım o acar ,pıjamanın ustune esofman ustu gıydırıyorum bende
gece uyandıkca (beyza cıse kalkıyo) yıne ustunu örtuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…