2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben kactım cnm kızlar uyurken aksam yemegını halledeyım
Sıze ıyı calısmalar, gece bebeklere bol uykular ıns.

amin cnm amin allahım hpesini korusun
ay hayal ettimde bıcır bıcırlardır ikisideee:

Ben kactım cnm kızlar uyurken aksam yemegını halledeyım
Sıze ıyı calısmalar, gece bebeklere bol uykular ıns.

sanada kolay gelsin cnm sağol
umarım uyuruz..
inanırmısın akşam nili uyuturrrrrrken uyuyup kalıyorum nil uyuyunca yaparım işleri diyorum ama kalkamıyorumki..

reflu olayini.bizim doktorda soyledi 6aydan sonra gece beslenme alisknliktir aclik degil gerwksiz ve reflu
olusur dedi
denedim su vererk ama cok fazla kalkti demekki ac dedim verdim
veriom da aman dogru ama uygulamak.cok.guc

iyi geceler kizlar masal bugun gezmeye gtti bebek sevdik yengemizin
hic uyuomuo surekli aglio daha1aylik
dogdugu gunden beri boyle dedi doymuo die mma da veriolar
gece uyaniomus gunduz uyuomus falan
ayy allhima binkez sukrettim onu gorunce
biyandanda 2.cocuk ya boyle olursa die tirstim:)
ama nekaar guzel kokuo bebek yaaa harika bisey

Canlarim ballarim kasim annelerim herbjrinizi cok.ozledim inanin okul tatil oldugundan beri cok yogunum
ablamlar
dayimin esi
Kuzenim
annem.
dayim
simdi ise ablamin gorumcesi.bizde bir patlama yasiyoruz evde:)
Herjez bizi cok.oZlemis sira ile geliyirlar
sagolsunlar cok seviliyotum.demekki haha
sizlere vakit ayiramamktan dolati suclu de hissediyorum
guldenim bugun teli acamadim misafiler yolda ben.yemek.telasjndaydim
yasseminun yogunlulta ancak.mesaj yazabildim.geri dinmed meraktayim arama firsatimda yok
hasta bebislerimize gecmja.olsun
Sizleri cok.ozledim aklimdasiniz.bunu unutnmayin

Gecmıs olsun cnm sukur sadece pısıkmıs ama nıye gecmedıkı baska bı krem vermıstır herhalde..
Ay gercektenmı acaba ya nıda uykusunda ıcmesse uyanıkken hayatta sut ıcıremem..
Farklı bi krem verdi cnm
kv de geldi bizimle. Sabun olayını da söyledim, sakın kullanma su yeterli olur dedi. Kv övünmek için yaptığı bazı şeyleri söyledi dr da bunlara hiç gerek yok çocuk vitamin almaz bunlardan dedi.
aynı olay bizde de var
allah sana kızlarinin mutluluğunu göstersin cnm hep
reflu olayini.bizim doktorda soyledi 6aydan sonra gece beslenme alisknliktir aclik degil gerwksiz ve reflu
olusur dedi
denedim su vererk ama cok fazla kalkti demekki ac dedim verdim
veriom da aman dogru ama uygulamak.cok.guc
aynen cnm
siz iyi olun da cnm gerisi boş

Günaydın kızlar ,nasılsınız?
Ben uykusuzluktan ölüyorum. Dün eşim geldi kv lerde kaldık. Defne burada zaten yerini yadırgadığı için uyumuyor süt vermedigim için gece daha da zor geçti. Eşim eşyalara ve tv ye daha da önemlisi aldığım kıyafetlere bayıldı. Bugün sabah şehir dışına gitti.bizden haberler bunlar. Bu arada dün dr menenjit aşısıni da yaptı

gunaydin kizlar herseyi soyleyen masal sonunda anne de dedi 2gundur dio
ayy neguzel biseymis yaaa bunu duymak
rabbim dileyen herkese gostersin
evlat bambaska biseymis gercekten

cnm sut vermeden nasil uyuttun kiyamm yazik.ya bence ver esinin beenmesinede sevindim

canım günaydın eşinin begenmesine çok sevindim güle güle kullan herşeyi
defneye hangi kremi verdi elifte pisik olduğu zaman cikiyor demiştim ya ben trosyd kullanıyorum kurutuyor

senin bizi unutmadğını hepimiz biliyoruz kuzum sen merak etmee bizde seni çok özledik yoğunluğun bitsin daha bizde gelicez oğlumla

funda çok sevindim beğenmesine eşinin defneninde mantar olmamasına çok sevindim ve doktorun kv nin ağzının payını vermesine :)

yağmur ayşegül gülden yasmin nur biberon ve ismini sayamadığım tüm annişler sizlerede günaydın
benim artık taakatim kalmadı uykusuzluk mahvediyor beni 1 aydır işe geç kalıyorum atılacam sonunda o olacak (Allah korusun)
erdem beyin keyfi yerinde ama işte sanırım dişler biizi zorluyor baakalım ne zaman çıkarıcaz

ay canım ya Allah yardımcın olsun çok zor uykusuzluk iki yaşına kadar cekicez mecburen iki yaşını bekliyorum ben dört gözle bütün dişler o vakte kadar bitiyormus ins bizimkiler daha çabuk çıkartırda çabuk.biter

ohhhh negüzel cm ama yoruluyosundur bayağı gerçi ablanlar annen yardımcı olur sana dimi.
olsun biz konuşuruz sonra..

günaydın cnm iyi yapmışsın söylemişsin umarım artık yapmaz.
bu arada cnm çok merak ediyorum doktor menenjit aşısıyla ilgili neler söyledi bizim doktorumuzda öneriyoda..
sonrasında ateş falan yaparmı..
bu arada eşinin beğenmesinede çok sevindim..

günaydın güzel anneler

günaydın cnm nasıl elifimmm

günaydın cnm ohhhhh negüzel tebrik ediyorum aferin masalıma
nilde bayağdır demeye başldı
ay gerçekten çok güzel oluyo yaaaa:

kızlar günaydınnnn:
nasılsınız bakalım biz yine uykusuz sayılırz nil çok sık uyandı..

iyiyiz canım elifte iyi çok şükür elifte çok sık uyandı bu gece ama bi önceki geceye göre daha iyiydi nilim nasıl sen nasılsın

günaydın cnm ohh erdem paşanın iyi olmasına sevindim bizimde sonunda 2. azı dişimizin ucu göründü ama huysuzluğa devam daha 2 tane var nede olsa..

iyiyiz canım elifte iyi çok şükür elifte çok sık uyandı bu gece ama bi önceki geceye göre daha iyiydi nilim nasıl sen nasılsın

nil iyi cnm gündüz çok süperiz ama yattıktan sonra ne oluyo anlamıyorum hep ağlıyo ve bu ara üzerini iyice açıyo
akşam uyku tulumuna mama döktüğümüz için çıkarmak zorunda kaldım ve bütün gecem onu örtmekle geçti diye bilirim sana bide bazen sıkıştırıyorum yoorganını ozamanda kızıp tekmeleyip ağlıyo...

canım gece artirmis bebeklerin sıkıntısı gündüz oyundan anlamiyorlar bende elife tulum giydirmiyorum çok terliyor onun yerine ince bi pijama üstüne eşofman giydiriyorum
kız çok fenalar bunlar elifte orttugumu anlıyor uykusunda bile ya eliyle açıyor ustunu yada tekmeliyor

maşallah masala, hep annesini sevindirsin inşallah

cnm sut vermeden nasil uyuttun kiyamm yazik.ya bence ver esinin beenmesinede sevindim
cnmgece yatmadan muhallebi yaptım yedirdim ama gece acıktı ve uyumadı
ben de karar verdim bundan sonra en azından gece 1 kez olsun süt vereceğim, çocuğum helak oldu resmen

canım günaydın eşinin begenmesine çok sevindim güle güle kullan herşeyi
defneye hangi kremi verdi elifte pisik olduğu zaman cikiyor demiştim ya ben trosyd kullanıyorum kurutuyor
cnm ismini aklımda tutamadım ama akşam bakar söylerim sana yarın
sağol cnm
cnm allah korusun
iş yerindekiler de biliyor sonuçta senin durumunu
kv de inşallah dr un sözünü dinler

cnm inşallah en kısa zamanda düzelirler ama 2 yaş sendromu diye bişey var ya ben de ondan korkuyorum
dün akşam işten geldiğimde altını yıkıyordu ve sorduğumda kullanmadım sabunu dedi inşallah da kullanmaz
menenjit aşısı ateş yapmıyor, huysuzluk yapmıyor
1 gün sonrasında banyo yaptırabilirsin dedi
ne zamandır yapalım diyordu ben erteliyordum
dün emrivaki yaptı resmen
ankaradaki drumuz da önermişti
diğer aşılar gibi yan etkileri yok, sadece 1 gün sonra banyo yaptır dedi.
eşimin beğenmesine ben de çok sevindim
uzak kalmak güzel oluyor, özlem giriyor araya :)

aynen cnm aynen
b arada az önce bakıcımız aradı üstende bitane diş patlamış hatta altan yer bulamadığı için herhalde yada patlıyamadığı için yandan patlamış bakalım biraz büyüsündiş bi diş doktorumuza götürüp göstericem olmazsa..

bencede arada uzak kalmak iyidir cnmm:
Inşallah dinler kv doktoru
bu arada menenjiti bende yaptıracam dediğim gibi ama bakalım nezaman olacak nil biraz iyileşsin demişti
bide bizim doktor getirin burda yapalım ama ben yapmam dedi zaten çocuk beni artık sevmiyo daha fazla aramı bozamam diyo...
Süt olayına gelince ver fundamya bende veriyorum vallaha okadar üzemem kuzumu..

günaydın canlar bir uykusuz ve hasta anne daha geldi(((dün bütün gün hastanedeydk buhar falan verdik bi kaç kere.ilaçlarada başladık çok şükür bu gece biraz iyiydi bakalım artık atlatsın ya...dr bi kez daha böyle olursa artık çocukluk çağı astımı diyeceğiz ona göre tedavi yöntemleri deneyeceğiz dedi..allahtan allerjk değil bu yüzden şanslısınız dedi...zaten bişey yeömeyen kuzum dün emdiği sütleri de çıkardı.ş.....gece nefesi daraldığı için uyanıyo üstünü açıyo aman dfaha da üşümesin diye üstünü örtmekten ateşini kontrol etmekten bende uyumuyorum 3 gündür.bi de ben de hastayım ve hergece yeniliyo sanki gribim bi türlu tam anlamaıyla hasta olup atlatamamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…