- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.261
Cok komikler cok tatlılar buyudukce daha keyıflı oluyo her hallerı bıde bızımkıler ıkısı oynarken degme keyıflerıne nıda önde beyza arkada cuf cuf dıye dolasıyolar onları öyle görunce benden mutlusu yok:) allah nazarlardan saklasın butun bebeklerı..
Uyurken nida da ustunde bısey bırakmıyo ben örterım o acar ,pıjamanın ustune esofman ustu gıydırıyorum bende
gece uyandıkca (beyza cıse kalkıyo) yıne ustunu örtuyorum..
Ben kactım cnm kızlar uyurken aksam yemegını halledeyım
Sıze ıyı calısmalar, gece bebeklere bol uykular ıns.
Farklı bi krem verdi cnmGecmıs olsun cnm sukur sadece pısıkmıs ama nıye gecmedıkı baska bı krem vermıstır herhalde..
Ay gercektenmı acaba ya nıda uykusunda ıcmesse uyanıkken hayatta sut ıcıremem..
kv de geldi bizimle. Sabun olayını da söyledim, sakın kullanma su yeterli olur dedi. Kv övünmek için yaptığı bazı şeyleri söyledi dr da bunlara hiç gerek yok çocuk vitamin almaz bunlardan dedi.neyseki bişey yokmuş cnm
sabun olayınıda söyleseydin keşke..
kv de geldimi sizinle?
vallaha ben 1 2 defa denedim bizim doktorda gece verme dedi ama nil ortalığı yıktı oyüzden şuanda yapıcak bişey yok ..
aynı olay bizde de varaynen cnm
evet uyku tulumu giydiriyorum ama tulum ayaksız mecbur ayaklarını örtüyorum
ay bide çorapları çıkarıyo ayağını uzatıyo koklayayım diye ayyy irenç deyince kopuyo çok uzun zamandır yapıyoruz bunu şimmdide ben ona uzatıyorum kendi ayağını ayyyy diyo istemiyomuş gülüyo
ayyy çok komik bunlr çokkk
allah sana kızlarinin mutluluğunu göstersin cnm hepCok komikler cok tatlılar buyudukce daha keyıflı oluyo her hallerı bıde bızımkıler ıkısı oynarken degme keyıflerıne nıda önde beyza arkada cuf cuf dıye dolasıyolar onları öyle görunce benden mutlusu yok:) allah nazarlardan saklasın butun bebeklerı..
Uyurken nida da ustunde bısey bırakmıyo ben örterım o acar ,pıjamanın ustune esofman ustu gıydırıyorum bende
gece uyandıkca (beyza cıse kalkıyo) yıne ustunu örtuyorum..
aynen cnmreflu olayini.bizim doktorda soyledi 6aydan sonra gece beslenme alisknliktir aclik degil gerwksiz ve reflu
olusur dedi
denedim su vererk ama cok fazla kalkti demekki ac dedim verdim
veriom da aman dogru ama uygulamak.cok.guc
siz iyi olun da cnm gerisi boşCanlarim ballarim kasim annelerim herbjrinizi cok.ozledim inanin okul tatil oldugundan beri cok yogunum
ablamlar
dayimin esi
Kuzenim
annem.
dayim
simdi ise ablamin gorumcesi.bizde bir patlama yasiyoruz evde:)
Herjez bizi cok.oZlemis sira ile geliyirlar
sagolsunlar cok seviliyotum.demekki haha
sizlere vakit ayiramamktan dolati suclu de hissediyorum
guldenim bugun teli acamadim misafiler yolda ben.yemek.telasjndaydim
yasseminun yogunlulta ancak.mesaj yazabildim.geri dinmed meraktayim arama firsatimda yok
hasta bebislerimize gecmja.olsun
Sizleri cok.ozledim aklimdasiniz.bunu unutnmayin
cnm sut vermeden nasil uyuttun kiyamm yazik.ya bence ver esinin beenmesinede sevindimFarklı bi krem verdi cnm
kv de geldi bizimle. Sabun olayını da söyledim, sakın kullanma su yeterli olur dedi. Kv övünmek için yaptığı bazı şeyleri söyledi dr da bunlara hiç gerek yok çocuk vitamin almaz bunlardan dedi.
aynı olay bizde de var
allah sana kızlarinin mutluluğunu göstersin cnm hep
aynen cnm
siz iyi olun da cnm gerisi boş
Günaydın kızlar ,nasılsınız?
Ben uykusuzluktan ölüyorum. Dün eşim geldi kv lerde kaldık. Defne burada zaten yerini yadırgadığı için uyumuyor süt vermedigim için gece daha da zor geçti. Eşim eşyalara ve tv ye daha da önemlisi aldığım kıyafetlere bayıldı. Bugün sabah şehir dışına gitti.bizden haberler bunlar. Bu arada dün dr menenjit aşısıni da yaptı
Farklı bi krem verdi cnm
kv de geldi bizimle. Sabun olayını da söyledim, sakın kullanma su yeterli olur dedi. Kv övünmek için yaptığı bazı şeyleri söyledi dr da bunlara hiç gerek yok çocuk vitamin almaz bunlardan dedi.
aynı olay bizde de var
aynen cnm
Ben uykusuzluktan ölüyorum. Dün eşim geldi kv lerde kaldık. Defne burada zaten yerini yadırgadığı için uyumuyor süt vermedigim için gece daha da zor geçti. Eşim eşyalara ve tv ye daha da önemlisi aldığım kıyafetlere bayıldı. Bugün sabah şehir dışına gitti.bizden haberler bunlar. Bu arada dün dr menenjit aşısıni da yaptı
Canlarim ballarim kasim annelerim herbjrinizi cok.ozledim inanin okul tatil oldugundan beri cok yogunum
ablamlar
dayimin esi
Kuzenim
annem.
dayim
yasseminun yogunlulta ancak.mesaj yazabildim.geri dinmed meraktayim arama firsatimda yok
senin bizi unutmadğını hepimiz biliyoruz kuzum sen merak etmee bizde seni çok özledik yoğunluğun bitsin daha bizde gelicez oğlumla
funda çok sevindim beğenmesine eşinin defneninde mantar olmamasına çok sevindim ve doktorun kv nin ağzının payını vermesine :)
yağmur ayşegül gülden yasmin nur biberon ve ismini sayamadığım tüm annişler sizlerede günaydın
benim artık taakatim kalmadı uykusuzluk mahvediyor beni 1 aydır işe geç kalıyorum atılacam sonunda o olacak(Allah korusun)
erdem beyin keyfi yerinde ama işte sanırım dişler biizi zorluyor baakalım ne zaman çıkarıcaz
Canlarim ballarim kasim annelerim herbjrinizi cok.ozledim inanin okul tatil oldugundan beri cok yogunum
ablamlar
dayimin esi
Kuzenim
annem.
dayim
Farklı bi krem verdi cnm
aynı olay bizde de var
aynen cnm
günaydın güzel anneler
gunaydin kizlar herseyi soyleyen masal sonunda anne de dedi 2gundur dio
ayy neguzel biseymis yaaa bunu duymak
rabbim dileyen herkese gostersin
evlat bambaska biseymis gercekten
ohhhh negüzel cm ama yoruluyosundur bayağı gerçi ablanlar annen yardımcı olur sana dimi.
olsun biz konuşuruz sonra..
günaydın cnm iyi yapmışsın söylemişsin umarım artık yapmaz.
bu arada cnm çok merak ediyorum doktor menenjit aşısıyla ilgili neler söyledi bizim doktorumuzda öneriyoda..
sonrasında ateş falan yaparmı..
bu arada eşinin beğenmesinede çok sevindim..
günaydın cnm nasıl elifimmm
günaydın cnm ohhhhh negüzel tebrik ediyorum aferin masalıma
nilde bayağdır demeye başldı
ay gerçekten çok güzel oluyo yaaaa:
kızlar günaydınnnn:
nasılsınız bakalım biz yine uykusuz sayılırz nil çok sık uyandı..
senin bizi unutmadğını hepimiz biliyoruz kuzum sen merak etmee bizde seni çok özledik yoğunluğun bitsin daha bizde gelicez oğlumla
funda çok sevindim beğenmesine eşinin defneninde mantar olmamasına çok sevindim ve doktorun kv nin ağzının payını vermesine :)
yağmur ayşegül gülden yasmin nur biberon ve ismini sayamadığım tüm annişler sizlerede günaydın
benim artık taakatim kalmadı uykusuzluk mahvediyor beni 1 aydır işe geç kalıyorum atılacam sonunda o olacak(Allah korusun)
erdem beyin keyfi yerinde ama işte sanırım dişler biizi zorluyor baakalım ne zaman çıkarıcaz
iyiyiz canım elifte iyi çok şükür elifte çok sık uyandı bu gece ama bi önceki geceye göre daha iyiydi nilim nasıl sen nasılsın
canım gece artirmis bebeklerin sıkıntısı gündüz oyundan anlamiyorlar bende elife tulum giydirmiyorum çok terliyor onun yerine ince bi pijama üstüne eşofman giydiriyorumgünaydın cnm ohh erdem paşanın iyi olmasına sevindim bizimde sonunda 2. azı dişimizin ucu göründü ama huysuzluğa devam daha 2 tane var nede olsa..
nil iyi cnm gündüz çok süperiz ama yattıktan sonra ne oluyo anlamıyorum hep ağlıyo ve bu ara üzerini iyice açıyo
akşam uyku tulumuna mama döktüğümüz için çıkarmak zorunda kaldım ve bütün gecem onu örtmekle geçti diye bilirim sana bide bazen sıkıştırıyorum yoorganını ozamanda kızıp tekmeleyip ağlıyo...
maşallah masala, hep annesini sevindirsin inşallahgunaydin kizlar herseyi soyleyen masal sonunda anne de dedi 2gundur dio
ayy neguzel biseymis yaaa bunu duymak
rabbim dileyen herkese gostersin
evlat bambaska biseymis gercekten
cnmgece yatmadan muhallebi yaptım yedirdim ama gece acıktı ve uyumadıcnm sut vermeden nasil uyuttun kiyamm yazik.ya bence ver esinin beenmesinede sevindim
cnm ismini aklımda tutamadım ama akşam bakar söylerim sana yarıncanım günaydın eşinin begenmesine çok sevindim güle güle kullan herşeyi
defneye hangi kremi verdi elifte pisik olduğu zaman cikiyor demiştim ya ben trosyd kullanıyorum kurutuyor
cnm allah korusunsenin bizi unutmadğını hepimiz biliyoruz kuzum sen merak etmee bizde seni çok özledik yoğunluğun bitsin daha bizde gelicez oğlumla
cnm inşallah en kısa zamanda düzelirler ama 2 yaş sendromu diye bişey var ya ben de ondan korkuyorumay canım ya Allah yardımcın olsun çok zor uykusuzluk iki yaşına kadar cekicez mecburen iki yaşını bekliyorum ben dört gözle bütün dişler o vakte kadar bitiyormus ins bizimkiler daha çabuk çıkartırda çabuk.biter
dün akşam işten geldiğimde altını yıkıyordu ve sorduğumda kullanmadım sabunu dedi inşallah da kullanmazohhhh negüzel cm ama yoruluyosundur bayağı gerçi ablanlar annen yardımcı olur sana dimi.
olsun biz konuşuruz sonra..
günaydın cnm iyi yapmışsın söylemişsin umarım artık yapmaz.
bu arada cnm çok merak ediyorum doktor menenjit aşısıyla ilgili neler söyledi bizim doktorumuzda öneriyoda..
sonrasında ateş falan yaparmı..
bu arada eşinin beğenmesinede çok sevindim..
günaydın cnm nasıl elifimmm
günaydın cnm ohhhhh negüzel tebrik ediyorum aferin masalıma
nilde bayağdır demeye başldı
ay gerçekten çok güzel oluyo yaaaa:
kızlar günaydınnnn:
nasılsınız bakalım biz yine uykusuz sayılırz nil çok sık uyandı..
canım gece artirmis bebeklerin sıkıntısı gündüz oyundan anlamiyorlar bende elife tulum giydirmiyorum çok terliyor onun yerine ince bi pijama üstüne eşofman giydiriyorum
kız çok fenalar bunlar elifte orttugumu anlıyor uykusunda bile ya eliyle açıyor ustunu yada tekmeliyor
maşallah masala, hep annesini sevindirsin inşallah
cnmgece yatmadan muhallebi yaptım yedirdim ama gece acıktı ve uyumadı
ben de karar verdim bundan sonra en azından gece 1 kez olsun süt vereceğim, çocuğum helak oldu resmen
cnm ismini aklımda tutamadım ama akşam bakar söylerim sana yarın
sağol cnm
cnm allah korusun
iş yerindekiler de biliyor sonuçta senin durumunu
kv de inşallah dr un sözünü dinler
cnm inşallah en kısa zamanda düzelirler ama 2 yaş sendromu diye bişey var ya ben de ondan korkuyorum
dün akşam işten geldiğimde altını yıkıyordu ve sorduğumda kullanmadım sabunu dedi inşallah da kullanmaz
menenjit aşısı ateş yapmıyor, huysuzluk yapmıyor
1 gün sonrasında banyo yaptırabilirsin dedi
ne zamandır yapalım diyordu ben erteliyordum
dün emrivaki yaptı resmen
ankaradaki drumuz da önermişti
diğer aşılar gibi yan etkileri yok, sadece 1 gün sonra banyo yaptır dedi.
Eşimin beğenmesine ben de çok sevindim
uzak kalmak güzel oluyor, özlem giriyor araya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?