2012 kasım bebekleri büyüyor..

yoğun bıgun olmus alısverıs yapmayı ben severım ama yerlestrmek bıraz sıkcı oluyo dedğın gıbı
bende bu arada mutfağı toparladım sende hemencık bosaltrsın canım
alp tuğra ıyı sukur 10 gıbı uyudu yeğenlerım vardı oynadılar bırlıkte yoruldu kuzum ama eğlendı

oh neguzel eren eve gelınce problem cıkarmıyo bızımkı eve gırmek ıstemıyo yazın gezerız artık oğlumla
bunlara oyuncak olarak tencere tava almak lazım onlarla daha guzel vakıt gecırıyolar değilmı
oyununuzda pek guzelmıs

aynen canım cocuklada alakalı alp tuğra hıc oturmuyo sureklı hareket halınde oluyo ama yaza falan bende yıkarım heralde kendım

Ben ıkısınde de kullandım ve memnundum cnm
Dedıgın gıbı hıcbır yontem %100 degıl ama dr um önermıstı allaha sukur kaza falanda olmamıstı:)
Daha fazla bılgı ıcın bkz. Songul :))

Ne guzel gezmelere gıtmıssınız erencık guzel vakıt gecırmıs
Bızımkıde sukur eve gelınce baslıyo bıseylerle ılgılenmeye sanırım oyuncaktan cok en sevdıklerı sey tencere tabak beyzanın kucuk mutfagı var butun mutfak esyalârının mınyaturu mevcut ama yınede gözlerı benım mutfagımda anlamadım gıttı:)

hosgeldın songulcum
senı gırmez dedım ama geldın yıne de
guzel vakıt gecır esınle bız senı hep beklerız

İyi aksamlar canim verdigin bilgiler icin sagol bende deniycem bakalim ins. icim rahat kullanabiirim hapi.optum canim gorusuruz sonra.

:)Guldurdun benı he göbegıde evde dıyo:) bızımkıde evde ne yapsakkı onları:) kutunun ıcınde duruyo
Bıyerlere gömuluyo falan bıldıgım ama burda nereye gömecemkı kızlar ne yaptılar acaba?

Ne ogretirsek ogreniyolar canim.normalde pek disari cikmadigimiz icin eren eve alisik sanirim oyuzden pek sorun olmuyo bide burda pek tanidik yok cocuk kimseyi gormuyo.

Onlarda anliyolar oyuncak oldugunu oyuzden gercek tencere tabak istiyolar canim napayim oynasinda veriyorum bende.hatta gecen tencere takiminin en kucugunu vermistim kapaginida verdim acip kapatmayi cok seviyo ama elinden dusurdu kirildi hemen ya neyse benim hatamdi vermemem lazimdi kizmadim oyuzden.

Hayırlı geceler cnm sıze guzel keyıfler

:)Guldurdun benı he göbegıde evde dıyo:) bızımkıde evde ne yapsakkı onları:) kutunun ıcınde duruyo
Bıyerlere gömuluyo falan bıldıgım ama burda nereye gömecemkı kızlar ne yaptılar acaba?

Gobegin evde oldugunu ilk sizden duydum canim. benim bildigim evde tutulmaz ama biseyde olmaz heralde.biz mahalledeki caminin bahcesine birakmisti esim yani gommustur buyuk ihtimal.

benım ve ablamın gobeklerıde hala annemde duruyo bılıyomusun
bende oyle bılıyorum bıyere gomulur dıye ama naparım bılemedım hala duruyo oyle
sen tr ye gelınce buraya gom canım

sen bursadaydın demı nekadrdır evlısın canım
apartmanda tanısmadnmı kımseyle dıcem ama sımdı pek kımseyle muhabbetde olmuyo o eskıdenmıs sımdı herkes kendı havasında
benımde gıttığım yerler sınırlıdır ama alp tuğra sevıyo gezmeyı

benım ve ablamın gobeklerıde hala annemde duruyo bılıyomusun
bende oyle bılıyorum bıyere gomulur dıye ama naparım bılemedım hala duruyo oyle
sen tr ye gelınce buraya gom canım

Ay cok sasirdim canim annen niye biyere birakmadi acaba gobeginizi. heralde eve bagli olun biyere gitmeyin diye yapti ama bak sen evlendin cocugun bile oldu. yanlis anlama canim saka yapiyorum ama ilk sizde duydum boyle biseyi.
Daha fazla gec olmadan ben yatayim artik nerdeyse erenin uyanma saati geldi sabahta kalkmasi zor oluyo hepinizi opuyorum iyi geceler.

Bi taraftan sana ozeniyorum canim iki kizinla neguzel bitaraftanda gozum korkuyo cok zor oluyodur heralde onlarla ugrasmasi ama okuyunca hayal ediyorum kizlari cok tatli oluyo.

Evet canım hem zor hem kolay bazen sabır sınırlarda gezıyo:)
Ama keyıflı yanlarıda oldukca cok allah kolaylıgını verıyo bı sekılde bıde artık duzenımız oturdu sayılır yemek saatlerı dısında ıyıyız sukur, ıyıkı allahım aynı cınsıyetten nasıp etmıs dıyorum cunku gercekten kardesden cok arkadas gıbı olmaya basladılar beyza artık oyunlarına nıdayıda alıyo:) nıda sunu yapıcan bunu yapıcan bazen elletmıyo ayrı bozuyosun dıye:)

bılmıyorumkı canım bılerek yapmamstr ama kalmıs ıste sen neyaptın erenınkını
pekte bıyere gıttık saylmaz
ıyı geceler canım optum

Alt katimizda esimin amcasi oturuyo canim onlarda karisiyla yasli sayilir yani zaten yengemizde temizlik hastaligi falan var surekli c.suyuyla falan merdiven yikar ve bendende bekliyo bunu.bu soguk havalarda cocukla ben zirt pirt nasil yikicam.hatta esim gorsun diye sabahin korunde yikadigi oluyo esimde kiziyo ama.yengemiz bana bisey demiyo yuzume ama kizdigini biliyorum zaten hic benim evede gelmiyo heralde kizdigi icin.ustumuzde teras zaten ama yazin iyi oluyoda kisin cikilmiyo.neyse yaz gelsin ogluma babasi sisme havuz alicak yukarda bol bol oynar ozaman.

Iyı geceler cnm görusuruz

senden ıs yapmanı beklıyodur canım aman bosver takma sen oyıkıyomus ıste neguzel
bızımde var havuzumuz yaz gelsın alp tuğrada oynar artık balkonda

bılmıyorumkı canım bılerek yapmamstr ama kalmıs ıste sen neyaptın erenınkını
pekte bıyere gıttık saylmaz
ıyı geceler canım optum
Kizmamissindir ins. canim kotu niyetle demedim espri olsun diye oyle aklima geldi vardir anneninde bi bildigi.biz cami avlusuna biraktim canim tabi illaki hoca falan olucak degilde aklimiza gelen en iyi yer orasiydi.Allah yolunda olsun yeter.

Kizmamissindir ins. canim kotu niyetle demedim espri olsun diye oyle aklima geldi vardir anneninde bi bildigi.biz cami avlusuna biraktim canim tabi illaki hoca falan olucak degilde aklimiza gelen en iyi yer orasiydi.Allah yolunda olsun yeter.

yok canım kızmadım gorduğum zaman sorayım bakayım nıye gommemıs bıyere
guzel yere bırakmıssın bıraktnmı gomdunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…