- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.461
Hosbulduk cnm bugun baya yogunduk temızlık alısverıs kv zıyaretı derken anca geldık bır saat oldu uyudular bende alısverıslerı yerlestırdım mubarek alırken guzel oluyoda yerlestırmeye gelınce hıc canım ıstemıyo ama mecbur:)sımdı sıze bakayım dedım daha bulasık makınası var bosaltılacak
Sız neler yaptınız alptugra ıyıdır ıns
Sagol canim en kisa zamanda alicam bende peki guvenlimi canim tabi hicbiseyin %100 garantisi yokturda normalde koruyo heralde sorun olmaz diymi.
Bizde bugun markete gittik geldik aksam ustu ama eve geldigimizde kapidan once onu biraktim nasil kosuyo gidiyo evi kurcalamaya biliyo eve geldigimizi hic sesi cikmiyo cok sukur.normaldede kendi kendine oynamayi biliyo oyle oynayip duruyo elinde tencere buyuk tahta kasik aliyo onlari bi oraya koyuyo bi buraya koyuyo karistirip duruyo. bide hemsire oynuyoruz yani benim cocukluk el oyunu parmagini getirip avucuma ciss yapiyo sonra suss ve adda ama hepsini kendi soyleyemiyo beraber oyle oynuyoruz.
Mecburıyetten cesaret doguyo belkıde:) bılmemkı esım beklemezdım her zaman ıstesem yardım ederdı ama bır kere ıkı kere derken alıstım sımdı zaten gerek duymuyorum onlar ıcın banyoya gırmek keyıf zaten:)sudan korksalardı yada ılk baslarda huysuzluk yapsalardı bende yapamazdım tek basıma bıraz cocukla alakalı belkı:)
Sagol canim en kisa zamanda alicam bende peki guvenlimi canim tabi hicbiseyin %100 garantisi yokturda normalde koruyo heralde sorun olmaz diymi.
Bizde bugun markete gittik geldik aksam ustu ama eve geldigimizde kapidan once onu biraktim nasil kosuyo gidiyo evi kurcalamaya biliyo eve geldigimizi hic sesi cikmiyo cok sukur.normaldede kendi kendine oynamayi biliyo oyle oynayip duruyo elinde tencere buyuk tahta kasik aliyo onlari bi oraya koyuyo bi buraya koyuyo karistirip duruyo. bide hemsire oynuyoruz yani benim cocukluk el oyunu parmagini getirip avucuma ciss yapiyo sonra suss ve adda ama hepsini kendi soyleyemiyo beraber oyle oynuyoruz.
Hayirli geceler kizlar
malum.esim evde cocular uyudu ondan girmiyorum
arada bir bakayim dedim
benu nimde dedigi gibi cerazette kullaniyorum hic ara verilmedeb kullanilan guvenli bir hap
eczanede yoksa depodan getiriyorlar dedigi gibi fiyati digerlerinden biraz daga yuksek 3o tl ye yakin
Sadece emzirirken kullaniliyor emzirme bitince normal.haoa geciliyor ben memnunim.tavsiye ederim
hepiniz opulduniz
Hayirli geceler kizlar
arada bir bakayim dedim
benu nimde dedigi gibi cerazette kullaniyorum hic ara verilmedeb kullanilan guvenli bir hap
eczanede yoksa depodan getiriyorlar dedigi gibi fiyati digerlerinden biraz daga yuksek 3o tl ye yakin
Sadece emzirirken kullaniliyor emzirme bitince normal.haoa geciliyor ben memnunim.tavsiye ederim
hepiniz opulduniz
napalım canım hergun aynı oluyo genelde oyun oynuyoruz topla oynamayı cok sevıyo kendı oynuyo bazen oyuncaklryla
bazen gezmeye gıdyoruz eve gelınce kıyamet kopuyo bı ağlama surecı yasıyo eve gırmıcekmıs hayır yanı gobeğıde evde nıye bukadr dısarı hastası bılmem
Ne ogretirsek ogreniyolar canim.normalde pek disari cikmadigimiz icin eren eve alisik sanirim oyuzden pek sorun olmuyo bide burda pek tanidik yok cocuk kimseyi gormuyo.oh neguzel eren eve gelınce problem cıkarmıyo bızımkı eve gırmek ıstemıyo yazın gezerız artık oğlumla
bunlara oyuncak olarak tencere tava almak lazım onlarla daha guzel vakıt gecırıyolar değilmı
oyununuzda pek guzelmıs
Ben ıkısınde de kullandım ve memnundum cnm
Dedıgın gıbı hıcbır yontem %100 degıl ama dr um önermıstı allaha sukur kaza falanda olmamıstı:)
Daha fazla bılgı ıcın bkz. Songul :))
Ne guzel gezmelere gıtmıssınız erencık guzel vakıt gecırmıs
Bızımkıde sukur eve gelınce baslıyo bıseylerle ılgılenmeye sanırım oyuncaktan cok en sevdıklerı sey tencere tabak beyzanın kucuk mutfagı var butun mutfak esyalârının mınyaturu mevcut ama yınede gözlerı benım mutfagımda anlamadım gıttı:)
Hayirli geceler kizlar
arada bir bakayim dedim
hepiniz opulduniz
:)Guldurdun benı he göbegıde evde dıyo:) bızımkıde evde ne yapsakkı onları:) kutunun ıcınde duruyo
Bıyerlere gömuluyo falan bıldıgım ama burda nereye gömecemkıkızlar ne yaptılar acaba?
:)Guldurdun benı he göbegıde evde dıyo:) bızımkıde evde ne yapsakkı onları:) kutunun ıcınde duruyo
Bıyerlere gömuluyo falan bıldıgım ama burda nereye gömecemkıkızlar ne yaptılar acaba?
Ne ogretirsek ogreniyolar canim.normalde pek disari cikmadigimiz icin eren eve alisik sanirim oyuzden pek sorun olmuyo bide burda pek tanidik yok cocuk kimseyi gormuyo.
Onlarda anliyolar oyuncak oldugunu oyuzden gercek tencere tabak istiyolar canim napayim oynasinda veriyorum bende.hatta gecen tencere takiminin en kucugunu vermistim kapaginida verdim acip kapatmayi cok seviyo ama elinden dusurdu kirildi hemen ya neyse benim hatamdi vermemem lazimdi kizmadim oyuzden.
benım ve ablamın gobeklerıde hala annemde duruyo bılıyomusun
bende oyle bılıyorum bıyere gomulur dıye ama naparım bılemedım hala duruyo oyle
sen tr ye gelınce buraya gom canım
Bi taraftan sana ozeniyorum canim iki kizinla neguzel bitaraftanda gozum korkuyo cok zor oluyodur heralde onlarla ugrasmasi ama okuyunca hayal ediyorum kizlari cok tatli oluyo.
Ay cok sasirdim canim annen niye biyere birakmadi acaba gobeginizi.heralde eve bagli olun biyere gitmeyin diye yapti ama bak sen evlendin cocugun bile oldu. yanlis anlama canim saka yapiyorum ama ilk sizde duydum boyle biseyi.
Daha fazla gec olmadan ben yatayim artik nerdeyse erenin uyanma saati geldi sabahta kalkmasi zor oluyo hepinizi opuyorum iyi geceler.
sen bursadaydın demı nekadrdır evlısın canım
apartmanda tanısmadnmı kımseyle dıcem ama sımdı pek kımseyle muhabbetde olmuyo o eskıdenmıs sımdı herkes kendı havasında
benımde gıttığım yerler sınırlıdır ama alp tuğra sevıyo gezmeyı
Ay cok sasirdim canim annen niye biyere birakmadi acaba gobeginizi.heralde eve bagli olun biyere gitmeyin diye yapti ama bak sen evlendin cocugun bile oldu. yanlis anlama canim saka yapiyorum ama ilk sizde duydum boyle biseyi.
Daha fazla gec olmadan ben yatayim artik nerdeyse erenin uyanma saati geldi sabahta kalkmasi zor oluyo hepinizi opuyorum iyi geceler.
Alt katimizda esimin amcasi oturuyo canim onlarda karisiyla yasli sayilir yani zaten yengemizde temizlik hastaligi falan var surekli c.suyuyla falan merdiven yikar ve bendende bekliyo bunu.bu soguk havalarda cocukla ben zirt pirt nasil yikicam.hatta esim gorsun diye sabahin korunde yikadigi oluyo esimde kiziyo ama.yengemiz bana bisey demiyo yuzume ama kizdigini biliyorum zaten hic benim evede gelmiyo heralde kizdigi icin.ustumuzde teras zaten ama yazin iyi oluyoda kisin cikilmiyo.neyse yaz gelsin ogluma babasi sisme havuz alicak yukarda bol bol oynar ozaman.
Kizmamissindir ins. canim kotu niyetle demedim espri olsun diye oyle aklima geldi vardir anneninde bi bildigi.biz cami avlusuna biraktim canim tabi illaki hoca falan olucak degilde aklimiza gelen en iyi yer orasiydi.Allah yolunda olsun yeter.bılmıyorumkı canım bılerek yapmamstr ama kalmıs ıste sen neyaptın erenınkını
pekte bıyere gıttık saylmaz
ıyı geceler canım optum
Kizmamissindir ins. canim kotu niyetle demedim espri olsun diye oyle aklima geldi vardir anneninde bi bildigi.biz cami avlusuna biraktim canim tabi illaki hoca falan olucak degilde aklimiza gelen en iyi yer orasiydi.Allah yolunda olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?