- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.481
senden ıs yapmanı beklıyodur canım aman bosver takma sen oyıkıyomus ıste neguzel
bızımde var havuzumuz yaz gelsın alp tuğrada oynar artık balkonda
Esim goturmustu canim toprak biyer bulduysa gommustur ama bulamadiysa kenar kose biyere koymustur oyle konusmustuk ozaman.yok canım kızmadım gorduğum zaman sorayım bakayım nıye gommemıs bıyere
guzel yere bırakmıssın bıraktnmı gomdunmu
Az once yazmayi unuttum canim evet bursadayim ben evleneli 2sene 3ay oldu.senin nekadar oldu.ayy yazdikca yazasim geliyo ama zaten sarjda bitti neyse ben cikayim canim iyi geceler size.
gülden baktın mı nilin dişine..
funda bu gece tek seferle atlatmışsınız çok sevndm..o mu istemedi sen mi vermedin.
ayşegül senin adına sevindim bak nerdeyse bir ay daha çalışcan o zamana da dur bakalım neler değişicek daha...
beni maşallah ya beyzayla yapıp yiyosunuz ha ..ayy bizim de o günlerimiz gelir mi ki....
benimde 3.5 yıl oldu canim bende yatyorum iyi geceler
Ben ıkısınde de kullandım ve memnundum cnm
Dedıgın gıbı hıcbır yontem %100 degıl ama dr um önermıstı allaha sukur kaza falanda olmamıstı:)
Daha fazla bılgı ıcın bkz. Songul :))
Ne guzel gezmelere gıtmıssınız erencık guzel vakıt gecırmıs
Bızımkıde sukur eve gelınce baslıyo bıseylerle ılgılenmeye sanırım oyuncaktan cok en sevdıklerı sey tencere tabak beyzanın kucuk mutfagı var butun mutfak esyalârının mınyaturu mevcut ama yınede gözlerı benım mutfagımda anlamadım gıttı:)
:)Guldurdun benı he göbegıde evde dıyo:) bızımkıde evde ne yapsakkı onları:) kutunun ıcınde duruyo
Bıyerlere gömuluyo falan bıldıgım ama burda nereye gömecemkıkızlar ne yaptılar acaba?
Wavs ben gelene kadar sende gıtmıssın ıslerı yaparken tel atmıs benı:)
Bende cok gec kaldım uykuya hepımıze ıyı geceler:)
Sabahcılar gunaydın sızede:))
Yasmın gecmıs olsun canım ıns zeynepılay daha ıyıdır..
Günaydın kızlar akşam yine baya kaynatilmis. Defne gece sürekli ağladı uykusunda. Pişik iyi olma yolunda.. bizden haberler bunlar
Günaydın kızlar akşam yine baya kaynatilmis. Defne gece sürekli ağladı uykusunda. Pişik iyi olma yolunda.. bizden haberler bunlar
gunaydin.cnm oyyss yerim o neden diyen dillerini yaaaaynen cnm kızların vazgeçilmezi mutfak ama erkeklerinde ilgisini çekiyo amcamın torunuvar nille yaşıt nilin mıtfak eşyalarına bayılıyo gelince..
bizde göemmedik cnm
bende ne yapıcağımız konuda kararsızımm:
günaydın cnm :
günaydın cnm ohh herşeyin yolunda olmasına sevindim ama defnem neden ağladıki..
kızlar herkese günaydınnn
nasılsınız bakalım biz iyiyiz nilin arada burnu akıyo ama sonra geçiyo sanıyorum biraz alarjik..
bu arada nil artık bayağı bayağı bişeyler söylemeye çalışıyo
ama özellikle neden kelimesini çok kullanıyo bişey oluyo
hemen neden diyo çok komikkk:
bu arada herkese hayırlı cumalar...
,
günaydın herkese
bizimde gobegimiz hala evde wavvs soyleyince aklma geldi acaba benim kız disarisini o yüzden mi sevmiyor dışarıda huzur vermez genelde
guldencim masallah nile yerim ben onun neden diyisini çok tatlıdır ya
fundacim cok sevindim defnenin pisigi iyi olmaya başlamış gece dış sıkıntı yapmıştır canım ondan aglamistir yavrucak bide bazen elite öyle çok ağlıyor okuyorum rahat uyuyor ağalamıyor bi daha nazar oluyor yavrular
wavvs özledik seni gunduzde gel canım arada gorusemiyiruz
günaydın herkese
bizimde gobegimiz hala evde wavvs soyleyince aklma geldi acaba benim kız disarisini o yüzden mi sevmiyor dışarıda huzur vermez genelde
fundacim cok sevindim defnenin pisigi iyi olmaya başlamış gece dış sıkıntı yapmıştır canım ondan aglamistir yavrucak bide bazen elite öyle çok ağlıyor okuyorum rahat uyuyor ağalamıyor bi daha nazar oluyor yavrular
gunaydin.cnm oyyss yerim o neden diyen dillerini yaaa
bizde gommedik.bende bilemedim neree gomcegimi koskoca ankarada tirstim biri suphelenir napionuz sie karakolluk oluruz die malum devir o devir:)
hala evde duruo bizimkide ama gercekten eve bagli masal.dursun bari :)
sizede hayirli cumalar canim
gunaydin.canm aynen masalinkide evde evi cok sevio :)
disarda rqhattir ama eve gelince daha bi.mutlu oluo
baskasinin evinde huzursuzdur uykuda fqlan
aynen cnm.nazar oluo bende cok okuom cnm
sen nasilsin elif nasil
günaydın cnm ye vallaha çok tatlı oluyolar ya hele kendikendilerine konuşmaya çalışmaları çok komikkk:
elifimm nasıl?
sağol cnm
vallaha gömmüyelim ozaman bizya eve bağlı olsun bizimkiler...
ayrıca nilin ilk tırnakklarıda duruyo biliyomusunuz..
elifle dışarıda çok kalamayız canım karnı tok ve yeni uyanmista olsa en fazla iki saat duruyor bazen on dak bile olmadan ağladığını bilirim başkasının evinde sorun yok gürültü yoksa uyur rahatsız olmaz
iyiyiz biz çok şükür elif uyandı oynuyor oyuncak tel var elifin bu aralar ona sardı kulagina götürüp konusuyo anlamsız anlamsız şeyler söylüyor güya konuşuyor işte siz yapiyorsunuz masalın keyfi yerindedir dimi babaannesinin yanında
aynen canım ya büyüdükçe daha keyifli oluyor devamlı izliyorum elifi film gibi insan gözünü alamıyor iyiyiz çok şükür nasıl iyi uyudunuz mu bu akşam
bilmiyorum ki cnm neden ağladığınıaynen cnm kızların vazgeçilmezi mutfak ama erkeklerinde ilgisini çekiyo amcamın torunuvar nille yaşıt nilin mıtfak eşyalarına bayılıyo gelince..
bizde göemmedik cnm
bende ne yapıcağımız konuda kararsızımm:
günaydın cnm :
günaydın cnm ohh herşeyin yolunda olmasına sevindim ama defnem neden ağladıki..
kızlar herkese günaydınnn
nasılsınız bakalım biz iyiyiz nilin arada burnu akıyo ama sonra geçiyo sanıyorum biraz alarjik..
bu arada nil artık bayağı bayağı bişeyler söylemeye çalışıyo
ama özellikle neden kelimesini çok kullanıyo bişey oluyo
hemen neden diyo çok komikkk:
bu arada herkese hayırlı cumalar...
,
dr yediğinden değildir dedi ama portakal mandalina vermeyin dedi geçen kv portakal yedirmiş.dr verme dedi dedim unuttum dedigunaydin cnm ohh sevndm pisik iylesio nekadar uzun surdu ama acaba biseye karsi mi alerjisi var bilmeden vermeye devam ettiysen gecmesi uzun olmustur belkide
gece nie agladiki kuzu sut konusunu naptin ver canim ya bizde ictik bosver icsinler kiyamm
masala 1-yadq 2kez bende veriom bazen3-5arqsi uyqnio ozamn
bide sabh 7gbi uyanio ozqmn verirsem 9-10 akdqr yine uyuo
vermezsem uyuyamio veriom bende
diş mi olabilir cnm, belki de diştendir. dün kv ile avm ye gitmişler nazar mı oldu bilemiyorum ki.ben de sık sık okuyorum hatta kv de okuyorgünaydın herkese
bilmiyorum ki cnm neden ağladığını
maşallah nilime
sana da hayırlı cumalar cnm
dr yediğinden değildir dedi ama portakal mandalina vermeyin dedi geçen kv portakal yedirmiş.dr verme dedi dedim unuttum dedi
bir de çok fazla domates yediriyor kv ondan da olabilir
diş mi olabilir cnm, belki de diştendir. dün kv ile avm ye gitmişler nazar mı oldu bilemiyorum ki.ben de sık sık okuyorum hatta kv de okuyor
kizlar gecmis yapamadim biz geldik cok sukur afyona. yolculuk da bekledigimden kolay gecti. berra yazdirmiyor opuyorum hepinizi
3 kere uyandiysa çok iyi canım ya masallah nile kız ne görseler yapıyorlarayyy yerim ben onuuuu:
bizimki
bizim telefonları istiyo oyuncaklar kesmiyo bide parmağıyla sürtüyo sankı 40 yıldır telefon kullanıyolar yaaa:
3 kere uyandı yanımıza geldi cnm iyi sayılırdı ama..
olabilir canım ya ağlayarak uyandı diyorsunbilmiyorum ki cnm neden ağladığını
maşallah nilime
sana da hayırlı cumalar cnm
dr yediğinden değildir dedi ama portakal mandalina vermeyin dedi geçen kv portakal yedirmiş.dr verme dedi dedim unuttum dedi
bir de çok fazla domates yediriyor kv ondan da olabilir
diş mi olabilir cnm, belki de diştendir. dün kv ile avm ye gitmişler nazar mı oldu bilemiyorum ki.ben de sık sık okuyorum hatta kv de okuyor
iyi tatiller canım cook güzel vakit geçirin inşallahkizlar gecmis yapamadim biz geldik cok sukur afyona. yolculuk da bekledigimden kolay gecti. berra yazdirmiyor opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?