- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.501
Kizlar merhabalar, ben kasim 2013 annesiyim ve sizin gecmiste yazdiklarinizdan merak ettigim bir cok seyin cevabini buluyorum) cok guzel bir grubunuz var masallah.size bir sorum olacak rota virus asisi oldunuzmu ve yan etkisi oldumu. Cok kararsizim arkadaslarimdan bir grup asiyi mutlaka yaptir diyor bir grup hayir cook yan etkisi var diyor. Doktorumuzda karar sizin deyince arada kaldim. Sizin tecrubelerinize ihtiyacim var simdiden tesekkurler.. biraz geriden de olsa takipteyim )))
bu arada annem dün aradı kardeşim de hiç bişey yok gibi konuşuyo dedim ama ona sana kırıldım diye anneme ses edemedim de gerçi amnnemin kendi telefonu yok çok da anlamıyo zaten çalınca açıyo sadece daha yeni yeni öğreniyodu ablamın tel bozulmuş o da ona vermiş..evet hassasım biraz sanırım yani aslında çok duygusalım ama bunu belli edemiyorum pek eşimlede aynı problemimimz oluyo bazen ..canm ilgi görmek istiyo ama göremiyorum...(((
b eni kızlarınla kıskanıyprım valla....iki kız süper ya..banyoda birlikte çok iyi gerçekten....
fundam geçer inşallah ya portakal falan da tetikleyebilir bi de geç kaldıysanız eğer o yüzden uzun sürebilir iyileşmesi..artık herişeyden yeddikleri için on dk farketmesem bizimki de pişiyo hemen tabşi bu kirli kalış süresiyle de ilgili dediğin gibi sivilce gibi şeyler çıkabilşyo şkş gün trosty yetiyo ama....
fatmacm sen alışmışsın anneye bak ben de alışırım ya eskiden bu kadar düşünmüyodum zaten böle hastalık falan olunca daha çok hassaslaştımm..banyo meselesi ben 4 aylıktan beri yalnız yaptırıyorum..banyoda küvete oturtuyorum hortumla yıkaması kolay oluyo yoksa kendi küvetinde yıkatmyo bizimki elleriyle suyu oynuyo yukarı kaldırsam ayaklar durmuyo bende bizim benyoda küvette yıkıyorum o da karnını falan sürtüyoo ayaklarını yıkıyop:)))hortumla su tutuyo ayy çok tatlı....
Kizlar merhabalar, ben kasim 2013 annesiyim ve sizin gecmiste yazdiklarinizdan merak ettigim bir cok seyin cevabini buluyorum) cok guzel bir grubunuz var masallah.size bir sorum olacak rota virus asisi oldunuzmu ve yan etkisi oldumu. Cok kararsizim arkadaslarimdan bir grup asiyi mutlaka yaptir diyor bir grup hayir cook yan etkisi var diyor. Doktorumuzda karar sizin deyince arada kaldim. Sizin tecrubelerinize ihtiyacim var simdiden tesekkurler.. biraz geriden de olsa takipteyim )))
günaydın herklesee çok şükür bugün ben iyiyim ama kuzum hala öksürüyo..bi de dün akşam misafirlşiğe gittik ev birazcık soğuktu sanırım o yüzden biraz fazla öksürüyo gibi geldi...gece de çığlık atarak uyandı bi kaç kez bilemedim nedendir ama şimdi hala uyuyo:)))akşam 4 yaşında bi kız daha vardı o kadar güzel oynadılar ki çok mutlu oldum..ev sanki bizimkinin ordan oraya dolanıp duruyo kızla kovalamaca oynadılar bebek baktılar azıcıkda tv izlediler ama yine de çok sevndim büyüdüğünü hissediyorum artıkkk
bu arada annem dün aradı kardeşim de hiç bişey yok gibi konuşuyo dedim ama ona sana kırıldım diye anneme ses edemedim de gerçi amnnemin kendi telefonu yok çok da anlamıyo zaten çalınca açıyo sadece daha yeni yeni öğreniyodu ablamın tel bozulmuş o da ona vermiş..evet hassasım biraz sanırım yani aslında çok duygusalım ama bunu belli edemiyorum pek eşimlede aynı problemimimz oluyo bazen ..canm ilgi görmek istiyo ama göremiyorum...(((
b eni kızlarınla kıskanıyprım valla....iki kız süper ya..banyoda birlikte çok iyi gerçekten....
fundam geçer inşallah ya portakal falan da tetikleyebilir bi de geç kaldıysanız eğer o yüzden uzun sürebilir iyileşmesi..artık herişeyden yeddikleri için on dk farketmesem bizimki de pişiyo hemen tabşi bu kirli kalış süresiyle de ilgili dediğin gibi sivilce gibi şeyler çıkabilşyo şkş gün trosty yetiyo ama....
fatmacm sen alışmışsın anneye bak ben de alışırım ya eskiden bu kadar düşünmüyodum zaten böle hastalık falan olunca daha çok hassaslaştımm..banyo meselesi ben 4 aylıktan beri yalnız yaptırıyorum..banyoda küvete oturtuyorum hortumla yıkaması kolay oluyo yoksa kendi küvetinde yıkatmyo bizimki elleriyle suyu oynuyo yukarı kaldırsam ayaklar durmuyo bende bizim benyoda küvette yıkıyorum o da karnını falan sürtüyoo ayaklarını yıkıyop:)))hortumla su tutuyo ayy çok tatlı....
güldennn canımm bugün iyi sanmırım nil..dişine bakabildin mi
canım sen iyi olduysa bebegindde iyi olur sen güzelce bakar iyilestirirsin onu
ay yardım ediyor annesine yıkanırken denekki ne tatlidir kim bilir göbeğini ovmasi falan masallah kuzucuga
annenin de çok takma canım değiştirebileceğini bişey değil sonuçta anne onu öyle kabul etmen lazım bence
günaydın cnm ayy büyüdüler yiyice artık negüzel aferin meryeme..
öksürüğünüzde geçer inşallah en kısa zamanda..
bende babasıyla yıkıyor
cnm baktım sonunda ucu görünüyo dokunduğundada hissediliyo sanıyorum bu dişler 4 kökya daha bi kökün ucu görünüyo bakıcımıza oyüzden öyle gelmiş.
songülde söylemişti dün..
merhaba hoşgeldin güle güle büğüt bebeğini.
bizde yaptırdıkhiç bir yan etkiside olmadı
ama doktorlar herk onuda olduğu gibi bu konudada çelişkideler cnm
ama ben yaptırdım şimdi olsa yine yaptırırımmm:
kızlar yaseminle konuştum bu arada bal böcüğü iyimiş sadece öksürüyomuş şimdide
ama sonuç ittibariyle iyi yaseminim pazartesi gelecek..
ohh sevindim zeynep ilayin iyi olmasina gecer ins oksurgude hemncikgünaydın cnm ayy büyüdüler yiyice artık negüzel aferin meryeme..
öksürüğünüzde geçer inşallah en kısa zamanda..
bende babasıyla yıkıyor
cnm baktım sonunda ucu görünüyo dokunduğundada hissediliyo sanıyorum bu dişler 4 kökya daha bi kökün ucu görünüyo bakıcımıza oyüzden öyle gelmiş.
songülde söylemişti dün..
merhaba hoşgeldin güle güle büğüt bebeğini.
bizde yaptırdıkhiç bir yan etkiside olmadı
ama doktorlar herk onuda olduğu gibi bu konudada çelişkideler cnm
ama ben yaptırdım şimdi olsa yine yaptırırımmm:
kızlar yaseminle konuştum bu arada bal böcüğü iyimiş sadece öksürüyomuş şimdide
ama sonuç ittibariyle iyi yaseminim pazartesi gelecek..
anladım canm o yüzden öyle gelmiştir o zaman ama dediğim gibi zaten süt dişlerinde o tür problemler rastlanmıyo....diş ya erken çıkyo ya geç çıkıyo..yaa hiç çıkmıyo ya da düşmüyo:)))
canim dis icin flor kullanimina sen ne diosun
bizim doktor gerek yok dedi almadik
hala aklimda takilidir o mesela
daha 4disimiz var normalmi ya digerkeri gorunuo patlamio
minyon oldgu icinkemiklerle alaklidir dio.doktor genetik de olur dio ama
acaba kalsiyum flor fakan gereklimiki
anladım canm o yüzden öyle gelmiştir o zaman ama dediğim gibi zaten süt dişlerinde o tür problemler rastlanmıyo....diş ya erken çıkyo ya geç çıkıyo..yaa hiç çıkmıyo ya da düşmüyo:)))
ohh sevindim zeynep ilayin iyi olmasina gecer ins oksurgude hemncik
banyo konusnda ben dogdugu gunden.beri tek yaptiriombayilio banyoya cikartamiom aglio hatta babamiz yorgun degilse keyif icin izlwmeye gelir sadece
canim dis icin flor kullanimina sen ne diosun
bizim doktor gerek yok dedi almadik
hala aklimda takilidir o mesela
daha 4disimiz var normalmi ya digerkeri gorunuo patlamio
minyon oldgu icinkemiklerle alaklidir dio.doktor genetik de olur dio ama
acaba kalsiyum flor fakan gereklimiki
zaten seninle konuşunca bidaha takılmamıştım cnm rahatlamıştım dün songülde anlattı iyice rahatladım ay sağol vallaha bi diş doktorunun aramızda olması güzel bişety..
ay bizimki kafadan aşağı suyu hiç sevmiyo yoksa yıkanmayı seviyoruz..
bak şimdi ayşegül yazınca benimde aklıma geldi bizim doktorda vermedi sularda yeterince var dedi
bende merak ediyorum..
bu arada nilin 11 dişi oldu..
rica ederim canm elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırım..ohh maşallah sizin de baya olmuştemizliğine dikkat etmeye çalışın akşamları yatmadan temiz bir tülbentle siliyorum ben dişlerini sildirdiği kadar....
bakacam da yaptıklarımı yemiyo içmiyo..akşam ballı süt yaptım öksürüğüne hiiiç içmedi...ıhlamur içmiyobakalıöm toparlar umaruım)))
banyo işi gerçekten çok zevkli hiiç sesini çıkartmıyo sağolsun çok rahatm o konuda suyu falan başından tutyorm sıkıntısı yok...
annem konusunda hakklısın ya dedim ya hastalıklar üstüste geldi stresli ve hassaa oldum o yüzden sanırım bu kadar etkilendimm..
elifte merdiven çıkıyo demek çok güzel yaaa paytak paytak....
ay bide azğını açsa temizliyecemde
hani dişlerine bakayım diyorum asla açmıyo ağzınıııı:
sadece tülbentle silelimmi cnm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?