2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet elifinde iki kök disi çıkmaya başladı ve sadece dişlerin iki ucu görünüyor dört uç patlarkende agri yapıyordur dimi o yüzden o kadar zorlanıyor kuzucuklar
bal bocegine çok sevindim hadi iyileşiyor çok şükür yaseminide özledik ya

ıslakn olcak sil şöyle birönemli çünkü süt dişleri....

tamam cnm öyle yapayım.

aynenn cnm

Sagol canim bende merak ediyodum dis temizligini oyle yaparim bende artik.
Erende aksam banyo sirasinda su tasiyla su dokuyorum babasi yikiyo ben suyu dokerken erende agzini aciyo ya icmek istiyo suyu.sirtina falan dokuyoyorum suyu kafasini ceviriyo icmeye calisiyo ya cok komik ve cok tatliydi.
Valla canim bende erenin ilk yas dogum gununde senin gibi olmustum gelick kimse yoktu bende uzulmustum.hatta annemi alnak icin bihafta once koye gitmistik annem bana gelicem demisti sonra babam izin vermemisti isimiz var demisti bende cok kizmistim ozaman anneme.daha sonra gelmisti annem zorla yani erenin dogum gununde burdaydi ama iste bursada kimse olmayinca gelen olmamisti bizde zaten kendi aramizda kutlamistik insan kendini boyle zamanlarda yalniz hissediyo.

bak sen erende seviyor demek banyo yapmayi çok tatlilar masallah ya
sen bursada nerde oturuyorsun canım bende bursaliyim babam orhangazili annem mkemalpasali bende orhangazi de dogmusum

canım hasta olunca istahlauda etkileniyor elife sütü ben kaşıkla iciriyorum i
yani öyle icermi bilmiyorum ama denemesinden bi dene istersen içine bal koyuyorum ekmek koyuyorum bazen bisküvi eziyoyum

ay yok canm lşimdi denedim kahvaltıda ballı süt yaptım kaşıkla vereym diye yok açmıyop ağzını yarım yumurtanın beyazını yedi sadece bu sabahki kahvaltımız bu....

tamam canm yaparsın:))ayy bebek olmadan önce gariplik yaşamıyodum pek de bebekten sonra aileden uzak olmak zormuş gerçekten...benm tarafta uzak kvmler de uzak baba ana kız takılıyoruz hatta çoğu zaman ana kız....

Gunaydın kızlar

Yagmurcandan senın adın nuraymıydı canım ben katreınurla karıstırdım sanırım:)

Elıfcık nasıl gezmelere gıtmıssınız ne guzel bayılmıstır elıf cok sevıyolar öyle yerlerı

Bak ıste buyuyo meryem hanım:))
Masallah tatlı kız sıraya gırıyolar artık:)
Nazar degmıs olabılır cnm sen oku yıne

Günaydın kızlar akşam yine baya kaynatilmis. Defne gece sürekli ağladı uykusunda. Pişik iyi olma yolunda.. bizden haberler bunlar

Cnm nazar degıyomu acaba bebeklere ya yada baska bı sıkıntısımı vardı kı
Dr verdıgı krem ıse yaradı demek sevındım..

Sızede hayırlı cumalar cnm
Masallah nıle annesı cabuk konusacak prenses bu gıdısle:)

Bızımkıde cagırdıgımız zaman gerıye dönuyo nee dıyo cok tatlı oluyo :)

Bızde yaptırdık cnm ıkı kızımda da bı yankı olmamıstı sukur..
bıze dr umuz önermıstı karar senın tabı .. Saglıcakla buyut bebegını..

ay bilmiyorum ki akşam da okuduk şşükürşimdi iyi ama hasta hala ökssürüğü artmş bi de burnu akıyoo

Cnm kıyamam ya bız hasta oldugumuzda nasıl kötu oluyoruz onlar mınıcık hallerıyle savasıyolar
Allah saglık versın butun bebeklere hasta olmasınlar..

bak sen erende seviyor demek banyo yapmayi çok tatlilar masallah ya
sen bursada nerde oturuyorsun canım bende bursaliyim babam orhangazili annem mkemalpasali bende orhangazi de dogmusum

Bende kemalpasanin koyundenim canim demek annende orali neguzel. esimde oranin bi koyunden burda calisiyodu evlenince burda oturuyoruz tabi bizde.acaba annende tanidik cikarmi desem abartmis olurum heralde. en azindan az cok yakin ciktik birbirimize.:-D

Evet canim bizimde mesafeler cok uzak olmasada gelen giden olmayinca bizde yalniniz iste cekirdek aile olarak takiliyoruz.ablamda koyde evli onlardada araba var ama en son nezaman geldiler unuttum valla.ablaminda 7senedir cocugu olmuyo ben evlenince kisa surede eren oldugu icin kiskanclikta var tabi ama benim elinden ne gelirki.bursaya gelip dogru duzgun bi tedavi yapsa.daha once burda ozele geliyodu ilaclar falan herseyi denediler en son tup bebek dediler ablamlarda onu istemedi ben evlendigimden beri bidahada doktora gitmedi iste.fikri olan bu konuda bisey soylerse iyi olur ya bende uzuluyorum haline.

yaa üzüldüm ablana ya benm ablamında 45 yıl olmadı çocuğu ama onlar tedaviye giittiler aşılama oldu çok şükğr .şimdi ikinciyi istiyolar yine olmadı bi kaç kez aşılama yapıldı o da olmadı artık tüp bebek deneyecekler ama maddi durumu düzeltmeye çalışıyolar ikinci çocuk olduğu için devklet yardım etmiyomuş...benmde evlendm bir ay içinde hamilelik oldu ama sağolsun ablamda kıskanç.lık falan yok olmadı çok sağolsun....onu çok fazala arayamasam da kırgınlık göstermez o yüzden çok severm ablamı:)))

Sızede hayırlı cumalar cnm
Masallah nıle annesı cabuk konusacak prenses bu gıdısle:)

Bızımkıde cagırdıgımız zaman gerıye dönuyo nee dıyo cok tatlı oluyo :)

inşallah cnm
ayyyy yerim ben onuuuuu:

cnm kıskanma demyelimde özeniyodur keşke benimde olsa diyoldur
allahım herkese
by duyguyu yaşatsın evlat bambaşka çünkü.
ablanla konuş bence cnm neden tüp bebek istemiyo bence tüp bebek için ikna etmeye çalış onu olmazsa annen konuşsunn:
alllahım onada nasip etsin ..

Cnm guldenın dedıgı gıbı bencede özenıyodur ıster ıstemez o aramasa sormasa da sen yıne ara ıkna etmeye calısın tup bebek icın, caresı varken neden ıstemıyolarkı
Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…