- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.521
evet elifinde iki kök disi çıkmaya başladı ve sadece dişlerin iki ucu görünüyor dört uç patlarkende agri yapıyordur dimi o yüzden o kadar zorlanıyor kuzucuklargünaydın cnm ayy büyüdüler yiyice artık negüzel aferin meryeme..
öksürüğünüzde geçer inşallah en kısa zamanda..
bende babasıyla yıkıyor
cnm baktım sonunda ucu görünüyo dokunduğundada hissediliyo sanıyorum bu dişler 4 kökya daha bi kökün ucu görünüyo bakıcımıza oyüzden öyle gelmiş.
songülde söylemişti dün..
merhaba hoşgeldin güle güle büğüt bebeğini.
bizde yaptırdıkhiç bir yan etkiside olmadı
ama doktorlar herk onuda olduğu gibi bu konudada çelişkideler cnm
ama ben yaptırdım şimdi olsa yine yaptırırımmm:
kızlar yaseminle konuştum bu arada bal böcüğü iyimiş sadece öksürüyomuş şimdide
ama sonuç ittibariyle iyi yaseminim pazartesi gelecek..
ıslakn olcak sil şöyle birönemli çünkü süt dişleri....
evet elifinde iki kök disi çıkmaya başladı ve sadece dişlerin iki ucu görünüyor dört uç patlarkende agri yapıyordur dimi o yüzden o kadar zorlanıyor kuzucuklar
bal bocegine çok sevindim hadi iyileşiyor çok şükür yaseminide özledik ya
ıslakn olcak sil şöyle birönemli çünkü süt dişleri....
rica ederim canm elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırım..ohh maşallah sizin de baya olmuştemizliğine dikkat etmeye çalışın akşamları yatmadan temiz bir tülbentle siliyorum ben dişlerini sildirdiği kadar....
Sagol canim bende merak ediyodum dis temizligini oyle yaparim bende artik.
Erende aksam banyo sirasinda su tasiyla su dokuyorum babasi yikiyo ben suyu dokerken erende agzini aciyo ya icmek istiyo suyu.sirtina falan dokuyoyorum suyu kafasini ceviriyo icmeye calisiyo ya cok komik ve cok tatliydi.
Valla canim bende erenin ilk yas dogum gununde senin gibi olmustum gelick kimse yoktu bende uzulmustum.hatta annemi alnak icin bihafta once koye gitmistik annem bana gelicem demisti sonra babam izin vermemisti isimiz var demisti bende cok kizmistim ozaman anneme.daha sonra gelmisti annem zorla yani erenin dogum gununde burdaydi ama iste bursada kimse olmayinca gelen olmamisti bizde zaten kendi aramizda kutlamistik insan kendini boyle zamanlarda yalniz hissediyo.
canım hasta olunca istahlauda etkileniyor elife sütü ben kaşıkla iciriyorum i
yani öyle icermi bilmiyorum ama denemesinden bi dene istersen içine bal koyuyorum ekmek koyuyorum bazen bisküvi eziyoyum
Sagol canim bende merak ediyodum dis temizligini oyle yaparim bende artik.
Erende aksam banyo sirasinda su tasiyla su dokuyorum babasi yikiyo ben suyu dokerken erende agzini aciyo ya icmek istiyo suyu.sirtina falan dokuyoyorum suyu kafasini ceviriyo icmeye calisiyo ya cok komik ve cok tatliydi.
Valla canim bende erenin ilk yas dogum gununde senin gibi olmustum gelick kimse yoktu bende uzulmustum.hatta annemi alnak icin bihafta once koye gitmistik annem bana gelicem demisti sonra babam izin vermemisti isimiz var demisti bende cok kizmistim ozaman anneme.daha sonra gelmisti annem zorla yani erenin dogum gununde burdaydi ama iste bursada kimse olmayinca gelen olmamisti bizde zaten kendi aramizda kutlamistik insan kendini boyle zamanlarda yalniz hissediyo.
günaydın herklesee çok şükür bugün ben iyiyim ama kuzum hala öksürüyo..bi de dün akşam misafirlşiğe gittik ev birazcık soğuktu sanırım o yüzden biraz fazla öksürüyo gibi geldi...gece de çığlık atarak uyandı bi kaç kez bilemedim nedendir ama şimdi hala uyuyo:)))akşam 4 yaşında bi kız daha vardı o kadar güzel oynadılar ki çok mutlu oldum..ev sanki bizimkinin ordan oraya dolanıp duruyo kızla kovalamaca oynadılar bebek baktılar azıcıkda tv izlediler ama yine de çok sevndim büyüdüğünü hissediyorum artıkkk
kizlar gecmis yapamadim biz geldik cok sukur afyona. yolculuk da bekledigimden kolay gecti. berra yazdirmiyor opuyorum hepinizi
Günaydın kızlar akşam yine baya kaynatilmis. Defne gece sürekli ağladı uykusunda. Pişik iyi olma yolunda.. bizden haberler bunlar
Bak ıste buyuyo meryem hanım:))
Masallah tatlı kız sıraya gırıyolar artık:)
Nazar degmıs olabılır cnm sen oku yıne
aynen cnm kızların vazgeçilmezi mutfak ama erkeklerinde ilgisini çekiyo amcamın torunuvar nille yaşıt nilin mıtfak eşyalarına bayılıyo gelince..
bizde göemmedik cnm
bende ne yapıcağımız konuda kararsızımm:
günaydın cnm :
günaydın cnm ohh herşeyin yolunda olmasına sevindim ama defnem neden ağladıki..
kızlar herkese günaydınnn
nasılsınız bakalım biz iyiyiz nilin arada burnu akıyo ama sonra geçiyo sanıyorum biraz alarjik..
bu arada nil artık bayağı bayağı bişeyler söylemeye çalışıyo
ama özellikle neden kelimesini çok kullanıyo bişey oluyo
hemen neden diyo çok komikkk:
bu arada herkese hayırlı cumalar...
,
Kizlar merhabalar, ben kasim 2013 annesiyim ve sizin gecmiste yazdiklarinizdan merak ettigim bir cok seyin cevabini buluyorum) cok guzel bir grubunuz var masallah.size bir sorum olacak rota virus asisi oldunuzmu ve yan etkisi oldumu. Cok kararsizim arkadaslarimdan bir grup asiyi mutlaka yaptir diyor bir grup hayir cook yan etkisi var diyor. Doktorumuzda karar sizin deyince arada kaldim. Sizin tecrubelerinize ihtiyacim var simdiden tesekkurler.. biraz geriden de olsa takipteyim )))
ay bilmiyorum ki akşam da okuduk şşükürşimdi iyi ama hasta hala ökssürüğü artmş bi de burnu akıyoo
Cnm kıyamam ya bız hasta oldugumuzda nasıl kötu oluyoruz onlar mınıcık hallerıyle savasıyolar
Allah saglık versın butun bebeklere hasta olmasınlar..
bak sen erende seviyor demek banyo yapmayi çok tatlilar masallah ya
sen bursada nerde oturuyorsun canım bende bursaliyim babam orhangazili annem mkemalpasali bende orhangazi de dogmusum
ay yok canm lşimdi denedim kahvaltıda ballı süt yaptım kaşıkla vereym diye yok açmıyop ağzını yarım yumurtanın beyazını yedi sadece bu sabahki kahvaltımız bu....
tamam canm yaparsın:))ayy bebek olmadan önce gariplik yaşamıyodum pek de bebekten sonra aileden uzak olmak zormuş gerçekten...benm tarafta uzak kvmler de uzak baba ana kız takılıyoruz hatta çoğu zaman ana kız....
Evet canim bizimde mesafeler cok uzak olmasada gelen giden olmayinca bizde yalniniz iste cekirdek aile olarak takiliyoruz.ablamda koyde evli onlardada araba var ama en son nezaman geldiler unuttum valla.ablaminda 7senedir cocugu olmuyo ben evlenince kisa surede eren oldugu icin kiskanclikta var tabi ama benim elinden ne gelirki.bursaya gelip dogru duzgun bi tedavi yapsa.daha once burda ozele geliyodu ilaclar falan herseyi denediler en son tup bebek dediler ablamlarda onu istemedi ben evlendigimden beri bidahada doktora gitmedi iste.fikri olan bu konuda bisey soylerse iyi olur ya bende uzuluyorum haline.
Sızede hayırlı cumalar cnm
Masallah nıle annesı cabuk konusacak prenses bu gıdısle:)
Bızımkıde cagırdıgımız zaman gerıye dönuyo nee dıyo cok tatlı oluyo :)
Evet canim bizimde mesafeler cok uzak olmasada gelen giden olmayinca bizde yalniniz iste cekirdek aile olarak takiliyoruz.ablamda koyde evli onlardada araba var ama en son nezaman geldiler unuttum valla.ablaminda 7senedir cocugu olmuyo ben evlenince kisa surede eren oldugu icin kiskanclikta var tabi ama benim elinden ne gelirki.bursaya gelip dogru duzgun bi tedavi yapsa.daha once burda ozele geliyodu ilaclar falan herseyi denediler en son tup bebek dediler ablamlarda onu istemedi ben evlendigimden beri bidahada doktora gitmedi iste.fikri olan bu konuda bisey soylerse iyi olur ya bende uzuluyorum haline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?