2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet canım benim adım nuray
hiç sormA öyle eğlendi.ki ama onun ueglendigini görmek beni daha çok mutlu etti şu annelik ne güzel dimi tabi senin iki kız var 3. olursa cenneti garantiledin ne mutlu sana
nasıl bugün kızlar

aa ne güzel teyzelerim orda benim annem kumkadı köyünden teyzelerim hem köyde hemde k. paşada var belkide tanırlar

ayy yaa öldürcek bu kız beni:))ablamla telde konuşuyodum geldi aldı9 telefonu kulağına koyuyo bıcı bıcı alaa alaaa konuşuyo telde bi de etrafta dolanıyo bittim gülmektenn

Gercekten tarıfsız bır duygu ıkı tane olunca da degme keyfıne:) allah onları hayırlı ımanlı yetıstırmemızı nasıp etsın.. Ucuncu bana cooook uzak:) mubarek cuma gununde duam fatmanın ablasına ve butun bebek askıyla yananlara versın rabbım..

Kızlar ıyıler kresten geldık azcık cızgı fılm keyfı sonra ögle yemegı ve uyku var
Nıda soyunma cabalarında yıne:)
Sabah cok sasırttı benı kollarını sıvattırdı yukarı ıh ıh dıyo elımde mendıl vardı sılelım annecım dedım yok yıne bısey ıstıyo anladım kapıyı actım dogru lavoboya kostu ellerını yıkayacakmıs meger:))

ayy yaa öldürcek bu kız beni:))ablamla telde konuşuyodum geldi aldı9 telefonu kulağına koyuyo bıcı bıcı alaa alaaa konuşuyo telde bi de etrafta dolanıyo bittim gülmektenn

ayyy ne tatlı oluyolar bunlar gün geçtike dimi baksen meryeme...

amin cnm aminnnnn:
ohh nidaya baksen bende nile küçük bi tabure alıcam ellerini yıkaması için lavaboya eremiyo e bende kaldırırken zor oluyo..

Ay bu tel hastalıgı hepsınde var sanırım bızımkıde oyuncak tele kanmıyo ben konusurken ılla elımden alacakmıs:) teyzesıde sasırmıstır:)

Benim ablamda oyle canim erene her bayram hediye alir mesela cok seviyo ereni ama ici buruk seviyo tabi kiskanclik konusunda hakli oda istiyo ister istemez elinde olmadan oluyo ben kizmiyorum ona.ablanida anlamadim canim 45 yil yazmissin nasil yani.
Tabi kiskanclik derken kotu anlamda demedim canim onlarda enistemde cok istiyolar ablamda uzuluyo haliyle.ban her seferinde ablamla konusmaya calisiyorum daha once burda kimse yoktu simdi ben varim rahatca kalabilir hastaneye gidebilir ama bilmiyorum simdilik pek razi gelmiyo biraz kafasi dikmi denir oyle iste annemde konusuyo her seferinde ama neden istemiyosa artik.kiziyorum bazen imkani varken yaptirmiyo zengin degiller ama devlet yardimiyla rahatca yapabilirler illa normal istiyo heralde.

evet canm çok tatlılar gerçekten:)

Ay bu tel hastalıgı hepsınde var sanırım bızımkıde oyuncak tele kanmıyo ben konusurken ılla elımden alacakmıs:) teyzesıde sasırmıstır:)

nidaya da afer,n eller yıkancak süper:))teyzesi de gülüyo çok özlemiş öle diyo:)))

ay canm 5 yıl yazcaktım yanlış olmuş:)))

ben nile hamile kalmak için 6 ay denedm eğer olmasaydı tüp bebeğe geçecektim hemen hiç uraşmıyacaktım sonuçta herşey kısmet
tüp bebek imkanı varsa bence denesin
hakkında hayırlısı allahım bu duyguyu onada yaşatsın en kısa zamanda..

Aklin yolu bir canim ama gelde ablama anlat iste.ablamla benim aramda 1yas 9ay var oda genc ama huylarimizda cok zit yani ablam bi konuda haksizsa kesinlikle kabul etmez her zaman o haklidir ben onunla konusurkende hic istekli konusmuyo sanki onu sucluyomusum gibi bi tavir takiniyo yani bilmiyorum pek mantikli biri degil ablam.(heralde butun mantigi annem bana vermis) bende cok mantikli dusunen biriyim cunku.ya ablam ailesi varken gidip elalemle dertlesmeyi seviyo ya ne bilim oyle iste oda.

aa ne güzel teyzelerim orda benim annem kumkadı köyünden teyzelerim hem köyde hemde k. paşada var belkide tanırlar
Kumkadiyi biliyorumda orda tanidik kimse yok canim k.pasada benimde teyzemler var belki onlar tanisiyodur.
Bende evlendigimde cok istiyodum canim 4ay sonra hamile kaldim ama benim icin cok zor gecti ya olnassa falan diye dusunuyodum hep olmasaydi hic beklezdim tup bebek yaptirirdim yani.
kızlar ya bebeklere kitap okuyo musunuz ne zaman okuyosunuz neler okuyosunuz

Ben hamileyken okuyodum canim hatta esimede okutmustum bir iki kere sonra bebeklik donemi uykusuz gecti zaten kaldi bi daha oyle.arada aklima geliyo ama daha okumadim yani.

ben kitap okuyorum sibelcim ama pek dinlemiyo nil ama geceleri yatarken masal çok seviyo ama eğer kitaptan okumak istersem kitabı almak istiyo oyüzden bende aklımdan anlatıyorum hatta akşam çok hoşuna gitti masal bitti yine istedi tekrar okudum..
birde nilin çok fazla sesli kitabı var..

ay ben de okuyayım diyorum ama başlayamadım hala.masal da anlatmıyorum emerek uyuyo benm ki emerken mi anlatsam acaba..

ayuy bi de akşama ne hazırlasam fikir ver güldenm yaa ama üşengeçliğim üstümde şöyle pratk bişeyler olsaaa

kuru biber patlican dolmasi yaptim mercimek corbasi yaptim patates havuc da var icinde masal.icin:)bol vitamin ..
ama masal bayilio kuru dolmaya yogurtla falan
cok da pratik bence yapabilirsin

kitap okurken dinlemekten cok elimden alip sayfalari degistirip yirtmakla
ilgilendgi icin okuma olayimiz yok cnm henuz bikac ay daha gecsin
ben kendim uyduruorum ses tonumu mimiklerimi.degistirip falan
bayilio ozman.cok.dikkatle dinlio

kuru biber patlican dolmasi yaptim mercimek corbasi yaptim patates havuc da var icinde masal.icin:)bol vitamin ..
ama masal bayilio kuru dolmaya yogurtla falan
cok da pratik bence yapabilirsin

bende mercimek çorbası yapcaktm zaten:)))yanına da buldum bişeyler:)))

nasılsn topıg arkadaslarım beni eskilerden olan varsa hatırlar nese bebekler nasıllar benm ervam cok yaramaz oldu sormayın :)net var artk pc de sık sık ugrarım yaren canım sanada cok slm.:)

nasılsn topıg arkadaslarım beni eskilerden olan varsa hatırlar nese bebekler nasıllar benm ervam cok yaramaz oldu sormayın :)net var artk pc de sık sık ugrarım yaren canım sanada cok slm.:)

hosgeldin.tekrardan aramiza ozman.
ben tanimiyorum cnm tanisalim mi
ben 23yasindayim ankardyim
ilkgozagrim masalece m var 15kasimli
kipir kipir cok fena ama cokda uysal bibebegim var allhima sukur
masallh kuzuma sık sık aramiza beklioruz cnm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…