- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.541
Gunaydın kızlar
Yagmurcandan senın adın nuraymıydı canım ben katreınurla karıstırdım sanırım:)
Elıfcık nasıl gezmelere gıtmıssınız ne guzel bayılmıstır elıf cok sevıyolar öyle yerlerı
Bende kemalpasanin koyundenim canim demek annende orali neguzel.esimde oranin bi koyunden burda calisiyodu evlenince burda oturuyoruz tabi bizde.acaba annende tanidik cikarmi desem abartmis olurum heralde. en azindan az cok yakin ciktik birbirimize.:-D
Sızede hayırlı cumalar cnm
Masallah nıle annesı cabuk konusacak prenses bu gıdısle:)
Bızımkıde cagırdıgımız zaman gerıye dönuyo nee dıyo cok tatlı oluyo :)
evet canım benim adım nuray
hiç sormA öyle eğlendi.ki ama onun ueglendigini görmek beni daha çok mutlu etti şu annelik ne güzel dimi tabi senin iki kız var 3. olursa cenneti garantiledin ne mutlu sana
nasıl bugün kızlar
ayy yaa öldürcek bu kız beni:))ablamla telde konuşuyodum geldi aldı9 telefonu kulağına koyuyo bıcı bıcı alaa alaaa konuşuyo telde bi de etrafta dolanıyo bittim gülmektenn
Gercekten tarıfsız bır duygu ıkı tane olunca da degme keyfıne:) allah onları hayırlı ımanlı yetıstırmemızı nasıp etsın.. Ucuncu bana cooook uzak:) mubarek cuma gununde duam fatmanın ablasına ve butun bebek askıyla yananlara versın rabbım..
Kızlar ıyıler kresten geldık azcık cızgı fılm keyfı sonra ögle yemegı ve uyku var
Nıda soyunma cabalarında yıne:)
Sabah cok sasırttı benı kollarını sıvattırdı yukarı ıh ıh dıyo elımde mendıl vardı sılelım annecım dedım yok yıne bısey ıstıyo anladım kapıyı actım dogru lavoboya kostu ellerını yıkayacakmıs meger:))
ayy yaa öldürcek bu kız beni:))ablamla telde konuşuyodum geldi aldı9 telefonu kulağına koyuyo bıcı bıcı alaa alaaa konuşuyo telde bi de etrafta dolanıyo bittim gülmektenn
Benim ablamda oyle canim erene her bayram hediye alir mesela cok seviyo ereni ama ici buruk seviyo tabi kiskanclik konusunda hakli oda istiyo ister istemez elinde olmadan oluyo ben kizmiyorum ona.ablanida anlamadim canim 45 yil yazmissin nasil yani.yaa üzüldüm ablana ya benm ablamında 45 yıl olmadı çocuğu ama onlar tedaviye giittiler aşılama oldu çok şükğr .şimdi ikinciyi istiyolar yine olmadı bi kaç kez aşılama yapıldı o da olmadı artık tüp bebek deneyecekler ama maddi durumu düzeltmeye çalışıyolar ikinci çocuk olduğu için devklet yardım etmiyomuş...benmde evlendm bir ay içinde hamilelik oldu ama sağolsun ablamda kıskanç.lık falan yok olmadı çok sağolsun....onu çok fazala arayamasam da kırgınlık göstermez o yüzden çok severm ablamı:)))
Tabi kiskanclik derken kotu anlamda demedim canim onlarda enistemde cok istiyolar ablamda uzuluyo haliyle.ban her seferinde ablamla konusmaya calisiyorum daha once burda kimse yoktu simdi ben varim rahatca kalabilir hastaneye gidebilir ama bilmiyorum simdilik pek razi gelmiyo biraz kafasi dikmi denir oyle iste annemde konusuyo her seferinde ama neden istemiyosa artik.kiziyorum bazen imkani varken yaptirmiyo zengin degiller ama devlet yardimiyla rahatca yapabilirler illa normal istiyo heralde.inşallah cnm
ayyyy yerim ben onuuuuu:
cnm kıskanma demyelimde özeniyodur keşke benimde olsa diyoldur
allahım herkese
by duyguyu yaşatsın evlat bambaşka çünkü.
ablanla konuş bence cnm neden tüp bebek istemiyo bence tüp bebek için ikna etmeye çalış onu olmazsa annen konuşsunn:
alllahım onada nasip etsin ..
ayyy ne tatlı oluyolar bunlar gün geçtike dimi baksen meryeme...
amin cnm aminnnnn:
ohh nidaya baksen bende nile küçük bi tabure alıcam ellerini yıkaması için lavaboya eremiyo e bende kaldırırken zor oluyo..
Ay bu tel hastalıgı hepsınde var sanırım bızımkıde oyuncak tele kanmıyo ben konusurken ılla elımden alacakmıs:) teyzesıde sasırmıstır:)
Benim ablamda oyle canim erene her bayram hediye alir mesela cok seviyo ereni ama ici buruk seviyo tabi kiskanclik konusunda hakli oda istiyo ister istemez elinde olmadan oluyo ben kizmiyorum ona.ablanida anlamadim canim 45 yil yazmissin nasil yani.
Tabi kiskanclik derken kotu anlamda demedim canim onlarda enistemde cok istiyolar ablamda uzuluyo haliyle.ban her seferinde ablamla konusmaya calisiyorum daha once burda kimse yoktu simdi ben varim rahatca kalabilir hastaneye gidebilir ama bilmiyorum simdilik pek razi gelmiyo biraz kafasi dikmi denir oyle iste annemde konusuyo her seferinde ama neden istemiyosa artik.kiziyorum bazen imkani varken yaptirmiyo zengin degiller ama devlet yardimiyla rahatca yapabilirler illa normal istiyo heralde.
Benim ablamda oyle canim erene her bayram hediye alir mesela cok seviyo ereni ama ici buruk seviyo tabi kiskanclik konusunda hakli oda istiyo ister istemez elinde olmadan oluyo ben kizmiyorum ona.ablanida anlamadim canim 45 yil yazmissin nasil yani.
Tabi kiskanclik derken kotu anlamda demedim canim onlarda enistemde cok istiyolar ablamda uzuluyo haliyle.ban her seferinde ablamla konusmaya calisiyorum daha once burda kimse yoktu simdi ben varim rahatca kalabilir hastaneye gidebilir ama bilmiyorum simdilik pek razi gelmiyo biraz kafasi dikmi denir oyle iste annemde konusuyo her seferinde ama neden istemiyosa artik.kiziyorum bazen imkani varken yaptirmiyo zengin degiller ama devlet yardimiyla rahatca yapabilirler illa normal istiyo heralde.
Cnm guldenın dedıgı gıbı bencede özenıyodur ıster ıstemez o aramasa sormasa da sen yıne ara ıkna etmeye calısın tup bebek icın, caresı varken neden ıstemıyolarkı
Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın..
Kumkadiyi biliyorumda orda tanidik kimse yok canim k.pasada benimde teyzemler var belki onlar tanisiyodur.aa ne güzel teyzelerim orda benim annem kumkadı köyünden teyzelerim hem köyde hemde k. paşada var belkide tanırlar
Bende evlendigimde cok istiyodum canim 4ay sonra hamile kaldim ama benim icin cok zor gecti ya olnassa falan diye dusunuyodum hep olmasaydi hic beklezdim tup bebek yaptirirdim yani.ben nile hamile kalmak için 6 ay denedm eğer olmasaydı tüp bebeğe geçecektim hemen hiç uraşmıyacaktım sonuçta herşey kısmet
tüp bebek imkanı varsa bence denesin
hakkında hayırlısı allahım bu duyguyu onada yaşatsın en kısa zamanda..
kızlar ya bebeklere kitap okuyo musunuz ne zaman okuyosunuz neler okuyosunuz
ay ben de okuyayım diyorum ama başlayamadım hala.masal da anlatmıyorum emerek uyuyo benm ki emerken mi anlatsam acaba..
ayuy bi de akşama ne hazırlasam fikir ver güldenm yaa ama üşengeçliğim üstümde şöyle pratk bişeyler olsaaa
kuru biber patlican dolmasi yaptim mercimek corbasi yaptim patates havuc da var icinde masal.icin:)bol vitamin ..
ama masal bayilio kuru dolmaya yogurtla falan
cok da pratik bence yapabilirsin
nasılsn topıg arkadaslarım beni eskilerden olan varsa hatırlar nese bebekler nasıllar benm ervam cok yaramaz oldu sormayın :)net var artk pc de sık sık ugrarım yaren canım sanada cok slm.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?