- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.561
hosgeldin.tekrardan aramiza ozman.
ben tanimiyorum cnm tanisalim mi
ben 23yasindayim ankardyim
ilkgozagrim masalece m var 15kasimli
kipir kipir cok fena ama cokda uysal bibebegim var allhima sukur
masallh kuzuma sık sık aramiza beklioruz cnm artik
nasılsn topıg arkadaslarım beni eskilerden olan varsa hatırlar nese bebekler nasıllar benm ervam cok yaramaz oldu sormayın :)net var artk pc de sık sık ugrarım yaren canım sanada cok slm.:)
nasılsn topıg arkadaslarım beni eskilerden olan varsa hatırlar nese bebekler nasıllar benm ervam cok yaramaz oldu sormayın :)net var artk pc de sık sık ugrarım yaren canım sanada cok slm.:)
tanısalım yha ben batmandan 2cocuk annesiyim 7yasında oglum 26.kasım dogumlu bir kızım var masallah kızcene benmki yaramaz ki yaramaz afeti devran o derece :) memnun oldum tanıstıgımıza
benicm buralardasın....bende yalnızım bu akşam pc bana kaldı:)))
Telden giremiyorum kizlar varmi kimsecikler
benim.arascik.uyudu mizirdakti biraz bakalim kalkicakmi
benicm buralardasın....bende yalnızım bu akşam pc bana kaldı:)))
Iyı aksamlar kızlar
Yarım saattır nıdaya gece mamasını yedırmeye calısıyorum kıtlıyo agzını resmenbıde agzındakını yutmuyo tutuyo butun ögunler böyle olmaya basladı yemek yedırmek ezıyet oluyo resmen ya
ay gecen benımde mısafırım yvarken yoktu hemde 24 saat dusun yatılı wc ıhtyacı cok zor sımdı geldımıheyy gececılerbende geldım
bugun sabahtan berı sular yok nekadr kotu bı durum bıde mısafrım vardı
benı canım alp tuğrada bı ara oyle yapıyodu ağzında tutuyodu gecıcı bı donemdı gectı canım
ben artık mama vermıyorum ıcerse sut ıcıyo oyle yatıyo
medcezırı ızleyen varmı
ben burdayım songül abkla..daha uyumadı meryem.babamız byok bu gece pc bana ait:))
ay gecen benımde mısafırım yvarken yoktu hemde 24 saat dusun yatılı wc ıhtyacı cok zor sımdı geldımı
ben ızle mıyorum cnm ay eskıden pek dızı ıslerdım artık ızlemıyorum benımde dızım olalı eskısı gıbı
aa hadı ya sevonsemmı uzulsemmı bılemedım
ay canım senınkı dahada zormus yatılı
daha gelmedı gece gelecekmıs sanırım
hem ızlıyorum hem sızınleyım
sorma cnm ya sakaryada pek meşhur zaten
ızle cnm benım buraı ıhmal etmeden
Evet cnm bızde kız kıza takılıyoruz bu aksam babamızın arkdslarıyla bulusma gunu:)
Kucuk cadı yerse bı bende yatırıcam sonra buralardayım
heyy gececılerbende geldım
benı canım alp tuğrada bı ara oyle yapıyodu ağzında tutuyodu gecıcı bı donemdı gectı canım
medcezırı ızleyen varmı
ay gecen benımde mısafırım yvarken yoktu hemde 24 saat dusun yatılı wc ıhtyacı cok zor sımdı geldımı
ben ızle mıyorum cnm ay eskıden pek dızı ıslerdım artık ızlemıyorum benımde dızım olalı eskısı gıbı
aa hadı ya sevonsemmı uzulsemmı bılemedım
heyy gececılerbende geldım
medcezırı ızleyen varmı
ayy sorma valla bende mahvoldum akşam altı gibi yarım kase çorba içti sonra sekiz gibi iki dilim portakal yedi yatmadan da sütünü içireym dedim yok kitliyo ağzını açmıyo.oyunlar nenniler sallamalar işe yaramadı pes ettim...emzirdim uyudu şimdi bakalım kç dk sürer bilmiyorum da
hoşgeldin cnmben gececi değilim genelde ama bugün pc benm:))o yüzden burdayım ben karagülü izliyorum..medcezirde ki miraya çok gıcık olduğum için izlemiyorum:))
üzülecek bişey yok abla ya yatmaya gelecek de şimdilik bi kaç saatliğine yok diyelim sıkıntı değil yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?