2012 kasım bebekleri büyüyor..

tanısalım yha ben batmandan 2cocuk annesiyim 7yasında oglum 26.kasım dogumlu bir kızım var masallah kızcene benmki yaramaz ki yaramaz afeti devran o derece :) memnun oldum tanıstıgımıza

nasılsn topıg arkadaslarım beni eskilerden olan varsa hatırlar nese bebekler nasıllar benm ervam cok yaramaz oldu sormayın :)net var artk pc de sık sık ugrarım yaren canım sanada cok slm.:)

Hosgeldin canim tekrar topigine ne guzel bi sohbet arkadasi daha geldi.benim adimda fatma bende 23 yasindayim 20kasim dogumlu bitanecik oglum var adi eren bursaliyim bende.benim oglusumda uslu ya kendi kendine oynar senin isin zor valla canim yaramaz cocuk cok zor olur teyzemde var bitane Allah kolaylik versin.

nasılsn topıg arkadaslarım beni eskilerden olan varsa hatırlar nese bebekler nasıllar benm ervam cok yaramaz oldu sormayın :)net var artk pc de sık sık ugrarım yaren canım sanada cok slm.:)

Hosgeldın cnm benımde ıkı kızım var buyugum 3,5 yasında kucugum 24 ekım dogumlu..

Hey kacak hosgeldin nerelerdesin bakim
minik.kizin kocaman oldu biz gorusmeyeli
Demek.fistik yaramaz he
Oglun nasil.okul nasil.gidiyor
diger topigede ugramadin hic bir suru bebemiz oldu

tanısalım yha ben batmandan 2cocuk annesiyim 7yasında oglum 26.kasım dogumlu bir kızım var masallah kızcene benmki yaramaz ki yaramaz afeti devran o derece :) memnun oldum tanıstıgımıza

merhabalar hoşgeldin ben de siirtteym:)))vee 27 kasım doğumlu meryemim var...ayyy yakınlardan birisinin olduğunu bilmek bile iyi geldi hee

Iyı aksamlar kızlar
Yarım saattır nıdaya gece mamasını yedırmeye calısıyorum kıtlıyo agzını resmen bıde agzındakını yutmuyo tutuyo butun ögunler böyle olmaya basladı yemek yedırmek ezıyet oluyo resmen ya

heyy gececıler bende geldım
bugun sabahtan berı sular yok nekadr kotu bı durum bıde mısafrım vardı
benı canım alp tuğrada bı ara oyle yapıyodu ağzında tutuyodu gecıcı bı donemdı gectı canım
ben artık mama vermıyorum ıcerse sut ıcıyo oyle yatıyo
medcezırı ızleyen varmı

aaa hadı ya bence dıstndır arasta bazen dıs cıkaracagı zaman ole oluyor
tabı muhallebiden kasık mamadan vagecmıyor asla
ısrar etme cnm zamanla duzelır

ay gecen benımde mısafırım yvarken yoktu hemde 24 saat dusun yatılı wc ıhtyacı cok zor sımdı geldımı
ben ızle mıyorum cnm ay eskıden pek dızı ıslerdım artık ızlemıyorum benımde dızım olalı eskısı gıbı
ben burdayım songül abkla..daha uyumadı meryem.babamız byok bu gece pc bana ait:))

aa hadı ya sevonsemmı uzulsemmı bılemedım

ay canım senınkı dahada zormus yatılı
daha gelmedı gece gelecekmıs sanırım
hem ızlıyorum hem sızınleyım

Evet cnm bızde kız kıza takılıyoruz bu aksam babamızın arkdslarıyla bulusma gunu:)
Kucuk cadı yerse bı bende yatırıcam sonra buralardayım

ayy sorma valla bende mahvoldum akşam altı gibi yarım kase çorba içti sonra sekiz gibi iki dilim portakal yedi yatmadan da sütünü içireym dedim yok kitliyo ağzını açmıyo.oyunlar nenniler sallamalar işe yaramadı pes ettim...emzirdim uyudu şimdi bakalım kç dk sürer bilmiyorum da

hoşgeldin cnmben gececi değilim genelde ama bugün pc benm:))o yüzden burdayım ben karagülü izliyorum..medcezirde ki miraya çok gıcık olduğum için izlemiyorum:))

üzülecek bişey yok abla ya yatmaya gelecek de şimdilik bi kaç saatliğine yok diyelim sıkıntı değil yani:))

Hosgeldın cnm ay baya zorlanmıssındır ya su olmayınca hıc bısey olmuyo sankı bıde mısafır varken olması kötu tesaduf..

Insallah bızımkınınde bıan önce gecer yoksa ben beklemekten sıkılıyorum o agzında bekletmekten sıkılmıyo yarım kasenın yarısını yedı yatırdım
Ben hala verıyorum cnm ya aksam yemegınde bıkac kasık makarna yedı o kadar sey tok tutmaz gıbı gelıyo yatarkende sut ıcmez anca sabaha karsı uyku arasında ıcıyo

Ben ızlemıyorum cnm dızılerle aram yok bı tek seksenleri ızlerım
Bırazdan beyaz baslar bıraz ona takılırım

hb canım olsun sende sımdılık gececı sayılırsın
bende onu ızlemıyorum
ordakı gencler hosuma gıdıyo benım esımle ızlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…