- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.581
aaa hadı ya bence dıstndır arasta bazen dıs cıkaracagı zaman ole oluyor
tabı muhallebiden kasık mamadan vagecmıyor asla
ısrar etme cnm zamanla duzelır
Hosgeldın cnm ay baya zorlanmıssındır ya su olmayınca hıc bısey olmuyo sankı bıde mısafır varken olması kötu tesaduf..
Insallah bızımkınınde bıan önce gecer yoksa ben beklemekten sıkılıyorum o agzında bekletmekten sıkılmıyo yarım kasenın yarısını yedı yatırdım
Ben hala verıyorum cnm ya aksam yemegınde bıkac kasık makarna yedı o kadar sey tok tutmaz gıbı gelıyo yatarkende sut ıcmez anca sabaha karsı uyku arasında ıcıyo
Ben ızlemıyorum cnm dızılerle aram yok bı tek seksenleri ızlerım
Bırazdan beyaz baslar bıraz ona takılırım
hb canım olsun sende sımdılık gececı sayılırsın
bende onu ızlemıyorum
ordakı gencler hosuma gıdıyo benım esımle ızlıyoruz
Ins canım ya daha önce yerdı yıne oyunla falan sımdı mumkun degıl
Beklıycez caresız gece sut ıcırırim artık
kıvırcık falan eğlenceli de işte:))ayy eşimle izlemem kız ben onu:)))acaip giyiniyolar:))
ayy sorma valla bende mahvoldum akşam altı gibi yarım kase çorba içti sonra sekiz gibi iki dilim portakal yedi yatmadan da sütünü içireym dedim yok kitliyo ağzını açmıyo.oyunlar nenniler sallamalar işe yaramadı pes ettim...emzirdim uyudu şimdi bakalım kç dk sürer bilmiyorum da
hoşgeldin cnmben gececi değilim genelde ama bugün pc benm:))o yüzden burdayım ben karagülü izliyorum..medcezirde ki miraya çok gıcık olduğum için izlemiyorum:))
üzülecek bişey yok abla ya yatmaya gelecek de şimdilik bi kaç saatliğine yok diyelim sıkıntı değil yani:))
Ins canım ya daha önce yerdı yıne oyunla falan sımdı mumkun degıl
Beklıycez caresız gece sut ıcırırim artık
bızım burdada cok olur helekı bu yazın daha cok kesılır dıye dusunyorum malum yağmur pek yağmıyo su sıkntsı var
sen neler yaptın bugun
emzirmiyo musun
ben evdeydim cnm rutın ev ıslerı hergun sıl supur yemek vb
yavrucaklarla zaman gecurmece
hergun evı supurup sılıyomusun canım
aras a sımdıden ıngılızce oğretmeye baslamıssın canım:)
aynen canım
ay yok kız hıc kıskanmam ben oyle
Al bendende o kadar bı kasık daha yesın dıye kırk takla attım ama nafıle, bız yesın tok yatsın dıyoruz ama kucuk hanımların umrunda degıl aman saglıklı olsunlarda yapacak bısey yok sıbelcım
Bu arada bız dıslerı sılmıyoruz ama fırcası var beyza fırcalarken oda cıldırıyo fırcalamak ıcın macunsuz verıyorum fırcakar gıbı bıraz oyalanıyo sonra agzını calkalıyoruz falan, bezlede sılsem mı?
evet cnm hergun supurup sılıyorum
ay bır gun supurmeyınce hop uçuş uçuş lar başlıyor parkede
sılme olşayda malum arastan dolayı mecbur
haha valla aras bayılıyor muffın song lara
Yok cnm emzırmıyorum 9 aylıktı bıraktı malesef
evet cnm hergun supurup sılıyorum
ay bır gun supurmeyınce hop uçuş uçuş lar başlıyor parkede
sılme olşayda malum arastan dolayı mecbur
haha valla aras bayılıyor muffın song lara
ben kıskanırım valla...beni bu hale o soktu ama o bana kıskançlık yaptıkça benm de damarım tuttu:)))
evet aynen bakalım sağlıklı olsunlarda doyuyolar demekki bize az gelse de yedkleri:))yani en azından yatarknen temzlenmiş olsa iyi olur..yani ben de emzirmeden önce siliyorum sonra emziriyorum pek faydası olmuyo gibi ama olduğu kadar:))macun sürme zaten daha çok erken
ay canım nasıl yetısıyorsun hergun
ben hergun yapsam hep eksık kalır bıseyler yemek yapmakta var hergun
becerıklı dıye bosuna demıyorum sana
bende yarın ızleteyım alp tuğraya
valla biz de hergün silip süpürüyoruz ama şimdilik çalışmaya başlayınca tabiiki öle bişey yapamam:)=))
yok kuzum ya baza yatak cekmıyorum hergun süpürüyorum sılıyorum beceriden degıl
bırde evımde temızlıge musaıt bır ev yenı ev aldığımızda yasadıgım tecrübelerden herseyı ona gore kullanışlı aldım bu evın ısı yorucu olmuyor
aslında halı koltuk sılmem lazım pazartesı gun var bende kapılarda sılınmek ıstoyrr
bende ev alırken sana danısayım ozaman ıpucları alayım senden
ozaman rahatlıkla yapıyosundur canım
sen halledersın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?