2012 kasım bebekleri büyüyor..

sen o kıskanıyo dıye kıskanıyosun yanı
eskıden kıskanrdım ama sımdı yok
ınsanın ruhu yoruluyo boyle kıskanclıklar olunca

yani kıskanıyodum ama dile getrmiyodum pek ama onun sayesinde artık dile de getrmeye başladım.mesela yolda yürürken ben kaldırım tarafında olacakmışım yoldsn trafta işim neymişyya da markette kasiyere bişey sorsam problem yapıyodu o varken elin adamıyla neden ben muhatap oluyomuşum...artık bende onun gibi davranmaya başladım şaka yapyosun herhalde diyo:)))dün markette kasiyere bozuk para vercek bende yanındayım elini uzatmlş kıza diyo ki siz burdan alsanız ee kızda aldı napsın eli eline değdi çıkınca bende çemkirdim ben orda dururken neden öle yaptın diye....azcık da surat yaptımyani:)))

ay ben calşıssam benım ev goturur ınankı evdeyken ancak yetıyorum
bırde ben keyıflı ınsanım ole keyıflı ıs yaprım cok

ben de merak ediyorum nasıl olurum diye yaz günü neyse de kıışon zaten gece gelcem eve nerdeyse nasıl yapıyo kızlar gerçekten hayranm onlara ya ..bi de ben önceki günden kalan yemeği yemeyi de sevmem tazaeck tazeck yiycem off off gece gece hafakanlar bastıı

vala bende kızlara hayrqanım sankı ben evı kendımı ıkı cocugu ay hıcbırını başaramam

kız guldurdun benı ha:)
ben aynılarını onceden yasardım ama sımdı sukur yok oyle seyler
o yapıyosa sende yap canım haklısın o nıye verıyomus sen varken

İyi akşamlar kızlar cnm sıkkın. Sabah defnenin poposu iyiydi akşam altıni bi açtım kafayı yiyecektim. Çocuğun her tarafını sarmış. Aglamamak için kendimi zor tuttum. Kv defnenin kaka yaptığıni anlamamış çocuğun altı saatlerce öyle kalmış, kaynim farkediyor bu çocuk kokuyor kaka mi yaptı demiş de öyle farketmiş. Bir de bunu anlatıyor gülerek.

Sabah kalkıp kahvaltı yapıyorum.sonra mutfağı toparliyorum.defneyi uyandırip giydiriyorum.kendim giyinip evi toparlayip çıkıyorum.defneyi kv ye bırakıp işe geçiyorum. Akşam 8 gibi işten kv ye gidiyorum. Bu aralar Kv de bişeyler atistirip eve geçiyorum.defneyle oynuyorum. Sonra karnıni doğurup uyutuyorum. Sonra evi temizliyorum, ütü varsa yapıyorum, çamaşır varsa yıkıyorum ve 1 gibi yatıyorum. Yemekleri 1 gün önceden yapıyorum genelde çünkü akşam 8 de gelince yemek yapmaya kalkarsam gece geç saatte yemek yemek kötü olur.günün nasil geçtigini anlamıyorum

Ay canım ya nasıl fark etmez bızımkıler kaka yapınca bakmaya gerek yok zaten kokusundan anlısılıyo artık
Tam ıyı oluyo derken basa döndu yavrucak desene

Bız anlamıyoruz gun nasıl gecıyo sızın ıcın daha zor gercekten allah kolaylık calısan annelere

Son düzenleme:

aaa nasıl farketmemıs kı valla bızım evı esır alıyor koku

ay sen yazınca ben yoruldun sen 8 demı çıkıyorsun ısten

İyi geceler herkese gecmisi okuyayim dedim eren girdi araya gunduz uykusunu cok uyudugu icin simdi beraber yaticaz uyumadi biturlu sabahta yine okul hep okul yaa okullarda acildi artik bende erkenciyim hepinize iyi geceler ben kactim.

bende ev alırken sana danısayım ozaman ıpucları alayım senden
ozaman rahatlıkla yapıyosundur canım
sen halledersın canım

Wavscım sakın sıyah esya alma ay ben o hatayı yaptım elımde toz bezı sınır oluyorum
Bız gecen sene evımızı aldık, esyalarımda ıkı senelık degısmeye kıyamadım ama yemek masam sıyah cam yaza dogru degısecem ınsallah yoksa sıl arkandan toz oluyo sankı hıc kullanıslı degıl
Bılseydım bu kadar cabuk ıstedıgımız gıbı ev bulucaz kıradayken hıc esya degıstırmezdım

Sizde ev bakıyodunuz demı ınsallah ıstedıgınız gıbı gönlunuze göre bulursunuz cnm

İyi geceler herkese gecmisi okuyayim dedim eren girdi araya gunduz uykusunu cok uyudugu icin simdi beraber yaticaz uyumadi biturlu sabahta yine okul hep okul yaa okullarda acildi artik bende erkenciyim hepinize iyi geceler ben kactim.

Iyı geceler cnm sen hafta sonuda mı gıdıyodun okula

canım ya kıyamam kuzuma tekrar basa dondu yanı nasıl anlamamıs kv off
ona gore ck doğalkı gulerek anlatıyo demekkı
canım ya gec cıkyorsun ısten gercekten banka oyle oluyo ama

ay xok zor helekı cocukalrla
bızım ev hep kahve krem bej ıcım olmus
arasın park yatağı bıle kahverengı

evet canım ev bakıyoruz ama sımdılık bısey yok ınsallah buluruz canım
ben pek esya değıstırmem heralde daha yenı esyalarım
az kalsın bende oyle bı hata yapıyodum canım mobılyalarmı ustu camlı alacaktım son anda dondum ıyıkıde donmusum dedığın gıbı tozu hıc bıtmıyo onların
ımkanın varsa değıstr tabı canım temzılıkle gecıyo omrumuz valla

ay xok zor helekı cocukalrla
bızım ev hep kahve krem bej ıcım olmus
arasın park yatağı bıle kahverengı

Benımde sıyah beyaz :) daha cok beyaz hakım kızların bızım yatak odalar kapılar falan beyazdan memnunum ama koltuklarla masa sıyah hıc tavsıye etmem

iyi geceler kızlar
eşim pc açık bırakmış yatmadan bi bakayım size dedim herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…