- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.601
sen o kıskanıyo dıye kıskanıyosun yanı
eskıden kıskanrdım ama sımdı yok
ınsanın ruhu yoruluyo boyle kıskanclıklar olunca
ay ben calşıssam benım ev goturur ınankı evdeyken ancak yetıyorum
bırde ben keyıflı ınsanım ole keyıflı ıs yaprım cok
:) ole kuzum valla hersey kır goturur renktan halı koltuk sutlu kahve tonları acık renk halılarla bezedılmez
rabbım en kısa zamanda nasıp eder ınsaallla
ben de merak ediyorum nasıl olurum diye yaz günü neyse de kıışon zaten gece gelcem eve nerdeyse nasıl yapıyo kızlar gerçekten hayranm onlara ya ..bi de ben önceki günden kalan yemeği yemeyi de sevmem tazaeck tazeck yiycem off off gece gece hafakanlar bastıı
yani kıskanıyodum ama dile getrmiyodum pek ama onun sayesinde artık dile de getrmeye başladım.mesela yolda yürürken ben kaldırım tarafında olacakmışım yoldsn trafta işim neymişyya da markette kasiyere bişey sorsam problem yapıyodu o varken elin adamıyla neden ben muhatap oluyomuşum...artık bende onun gibi davranmaya başladım şaka yapyosun herhalde diyo:)))dün markette kasiyere bozuk para vercek bende yanındayım elini uzatmlş kıza diyo ki siz burdan alsanız ee kızda aldı napsın eli eline değdi çıkınca bende çemkirdim ben orda dururken neden öle yaptın diye....azcık da surat yaptımyani:)))
vala bende kızlara hayrqanım sankı ben evı kendımı ıkı cocugu ay hıcbırını başaramam
İyi akşamlar kızlar cnm sıkkın. Sabah defnenin poposu iyiydi akşam altıni bi açtım kafayı yiyecektim. Çocuğun her tarafını sarmış. Aglamamak için kendimi zor tuttum. Kv defnenin kaka yaptığıni anlamamış çocuğun altı saatlerce öyle kalmış, kaynim farkediyor bu çocuk kokuyor kaka mi yaptı demiş de öyle farketmiş. Bir de bunu anlatıyor gülerek.
Sabah kalkıp kahvaltı yapıyorum.sonra mutfağı toparliyorum.defneyi uyandırip giydiriyorum.kendim giyinip evi toparlayip çıkıyorum.defneyi kv ye bırakıp işe geçiyorum. Akşam 8 gibi işten kv ye gidiyorum. Bu aralar Kv de bişeyler atistirip eve geçiyorum.defneyle oynuyorum. Sonra karnıni doğurup uyutuyorum. Sonra evi temizliyorum, ütü varsa yapıyorum, çamaşır varsa yıkıyorum ve 1 gibi yatıyorum. Yemekleri 1 gün önceden yapıyorum genelde çünkü akşam 8 de gelince yemek yapmaya kalkarsam gece geç saatte yemek yemek kötü olur.günün nasil geçtigini anlamıyorum
İyi akşamlar kızlar cnm sıkkın. Sabah defnenin poposu iyiydi akşam altıni bi açtım kafayı yiyecektim. Çocuğun her tarafını sarmış. Aglamamak için kendimi zor tuttum. Kv defnenin kaka yaptığıni anlamamış çocuğun altı saatlerce öyle kalmış, kaynim farkediyor bu çocuk kokuyor kaka mi yaptı demiş de öyle farketmiş. Bir de bunu anlatıyor gülerek.
Sabah kalkıp kahvaltı yapıyorum.sonra mutfağı toparliyorum.defneyi uyandırip giydiriyorum.kendim giyinip evi toparlayip çıkıyorum.defneyi kv ye bırakıp işe geçiyorum. Akşam 8 gibi işten kv ye gidiyorum. Bu aralar Kv de bişeyler atistirip eve geçiyorum.defneyle oynuyorum. Sonra karnıni doğurup uyutuyorum. Sonra evi temizliyorum, ütü varsa yapıyorum, çamaşır varsa yıkıyorum ve 1 gibi yatıyorum. Yemekleri 1 gün önceden yapıyorum genelde çünkü akşam 8 de gelince yemek yapmaya kalkarsam gece geç saatte yemek yemek kötü olur.günün nasil geçtigini anlamıyorum
bende ev alırken sana danısayım ozaman ıpucları alayım senden
ozaman rahatlıkla yapıyosundur canım
sen halledersın canım
İyi geceler herkese gecmisi okuyayim dedim eren girdi araya gunduz uykusunu cok uyudugu icin simdi beraber yaticaz uyumadi biturlu sabahta yine okul hep okul yaa okullarda acildi artik bende erkenciyim hepinize iyi geceler ben kactim.
Wavscım sakın sıyah esya almaay ben o hatayı yaptım elımde toz bezı sınır oluyorum
Bız gecen sene evımızı aldık, esyalarımda ıkı senelık degısmeye kıyamadım ama yemek masam sıyah cam yaza dogru degısecem ınsallah yoksa sıl arkandan toz oluyo sankı hıc kullanıslı degıl
Bılseydım bu kadar cabuk ıstedıgımız gıbı ev bulucaz kıradayken hıc esya degıstırmezdım
Sizde ev bakıyodunuz demı ınsallah ıstedıgınız gıbı gönlunuze göre bulursunuz cnm
Wavscım sakın sıyah esya almaay ben o hatayı yaptım elımde toz bezı sınır oluyorum
Bız gecen sene evımızı aldık, esyalarımda ıkı senelık degısmeye kıyamadım ama yemek masam sıyah cam yaza dogru degısecem ınsallah yoksa sıl arkandan toz oluyo sankı hıc kullanıslı degıl
Bılseydım bu kadar cabuk ıstedıgımız gıbı ev bulucaz kıradayken hıc esya degıstırmezdım
Sizde ev bakıyodunuz demı ınsallah ıstedıgınız gıbı gönlunuze göre bulursunuz cnm
ay xok zor helekı cocukalrla
bızım ev hep kahve krem bej ıcım olmus
arasın park yatağı bıle kahverengı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?