2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyı geceler cnm wavsla songulde burdaydı ama dolanıyolar herhalde
Nasılsın varmı bebisten yenı haberler?

İyiyim canım sen nasılsın kızlar nasıl?
Bebiş iyi çok şükür büyüyor günden güne,
Kaan da annesini birazcık üzüyor teyzesi,
biz malesef hala yürümüyoruz ki topicin en tembeli benim paşam herhalde :26:
Emeklemede hızına yetişilmiyor, koltukta masada duvarda vs sıralıyor, koltuklara masalara tv ünitesine çıkıyor ama malesef ne ayakta duruyor tutunmadan nede yürüyor
2 hafta sonra fizik tedaviye götürcem parmak üstü durmayı hala bırakmadı malesef belki bi yararı olur :26:

Son düzenleme:

merhaba cnm hosgeldın
benım ıkı egenumde bır buçuk yasında yuruddu acele yok

bu arada br yegenım ıkıbucuk yasında hep parmakl ucu yuruyor dr 3 yasa kadar normal demıs

Kızlar ıyiler cnm sagol gunluk kosusturmaca ıste
Benımkıde gec yurudu 14 aylıktı nerdeyse dr unuz ne dıyo problem yoktur bence bızımkıde 4 ayak heryerı turlardı sma ayak ustu durmazdı bı anda karar verdı sankı alıstırma yapardık kısa mesafede babasıyla oyle öyle alıstı

Yınede götur bakalım belkı bısey söyler egzersız verır
Sen almanyadasın galıba burda baya ılgılenıyolar nıda dogdugunda saga tarafa fazla bakıyo dıye fızığe gönderdı dr umuz ıkı uc seansta duzelmıstı zaten 9 seans gıtmıstık mecbur

merhaba cnm hosgeldın
benım ıkı egenumde bır buçuk yasında yuruddu acele yok

bu arada br yegenım ıkıbucuk yasında hep parmakl ucu yuruyor dr 3 yasa kadar normal demıs

Ne bilim Songülüm ya üzülüyorum valla, annelik işte, sanki hep böyle kalıcakmış gibi
iyi geceler cnm kolay gelsin sana

Maşallah canım
Doktorumuz sorun yok diyor 18 aya kadar normal diyor ondan sonra hala yürümezse bakarız diyor,
fizik tedaviyide benim zorumla yazdı baktı ki rahat vermicem
Evet bende almanyadayım canım, çok ilgileniyorlar doğru 2 defa gittik tedaviye ama benim desteklemediğim bi yöntemle başladılar ki kaan çok fazla ağladı bende bıraktım başka tedaviye başlıcaz 2 hafta sonra. Aslında bu 2 defa yapılan çok etkiliydi (Vojta Therapie duydunmu hiç bilmiyorum) ama Kaan öyle ağlayınca babasıda bende dayanamadık, çocukta ilerde sorun olabilir düşüncesiyle yarıda kestik. 2 Hafta sonraki Bobath tedavisi yapılcak daha çok çocuklara göre olan tedavi, bakalım hayırlısı inşallah bi sonuç alırız

Duymadım cnm ama bencede cok zorlamayın kaslarında sorun olsa hareketı yerınde dıyosun masallah
Songulu duydun 2,5 yas dıyo uzmeyın pasayı, hakkınızda hayırlısı olsun cnm sende takma kafanı cnm hamıleyken ınsan daha bı duygusal oluyo yakında kaan yuruyo dersın bıze merak etme:)

yok maşallah çok hareketli bi çocuk bi tek yürümesi eksik işte,
ya aslında benim evhamlığım yoksa 18. aya kadar normal olduğunu biliyorum ama hamilelikte etken buna sanırım,
bakalım bundan sonra üstüne gitmicem yürütme çabalarınada girmicem, Rabbim ne zaman hayırlı görürse o zaman olur inşallah

canım bende yatıyorum, iyi geceler sana ve prenseslerine :2:

ha bu arada bi gün tanışalım seninle olurmu hem Almanyadan birini burda bulmak zor
hadi kaçtım ben

Hah ıste sen rahat olkı ıcerdekıde dısardakı de rahat olsun yavrular:)
Duzelır cnm merak etme daha zamanın var evham yapmak ıcın:)
Sana da ıyı geceler cnm ıyı bak kendıne ve prenslere:) arada yaz bıze habersız bırakma
Tanısırız cnm belkıde yakınızdır bellı mı olur:)

Son düzenleme:
aaa nasıl farketmemıs kı valla bızım evı esır alıyor koku

ay sen yazınca ben yoruldun sen 8 demı çıkıyorsun ısten
Cnm defne de tüm evi kokutuyor ama kv nin burnu koku almaz
İşten 7 gibi çıkıyorum ama eve gelmem 8i buluyor.

canım ya kıyamam kuzuma tekrar basa dondu yanı nasıl anlamamıs kv off
ona gore ck doğalkı gulerek anlatıyo demekkı
canım ya gec cıkyorsun ısten gercekten banka oyle oluyo ama
cnm malesef başa döndük hem de daha kötü bir şekilde

Günaydın kızlar, nasılsiniz?

kız guldurdun benı ha:)
ben aynılarını onceden yasardım ama sımdı sukur yok oyle seyler
o yapıyosa sende yap canım haklısın o nıye verıyomus sen varken

yapcam tabii canımı çöıkardı o benm:)))ben de onun burnundan getrcem:))

Cnm defne de tüm evi kokutuyor ama kv nin burnu koku almaz
İşten 7 gibi çıkıyorum ama eve gelmem 8i buluyor.

cnm malesef başa döndük hem de daha kötü bir şekilde

Günaydın kızlar, nasılsiniz?

ayy canm ya geçmiş olsun geçenkinde de böle olmuş demekki yani bilemyorum ki belli saatleri aslında ama...tekrar iyileşir umarım biran önmce..izmirde nerdesin cnm ben urladaydm geçen sene

Cnm.inan sirf senin icin.girdim
ay inanki.aksam.kv nin gunahini.almisim.arasi banyi yaptircaktim.bit soydum.ki cocuk bir kaka yapmiski.sorma yanumda.dibimde kucagimda.bir damlada.kokmadi ya nasil kakaysa birde coxugun biraa huzursuzluguda var altini bilr.kokladim
demek.olabiliyormus
recesin kv si hanim.teyze affola gunahinu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…