2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyı geceler cnm sen hafta sonuda mı gıdıyodun okula

Ben aciktan imamhatip okuyorum canim oyuzden imamhatipin dersleri icin sadece cumartesi gunleri gidiyorum okula.diger derslerede evde calisip donem sinavi olarak giriyorum.

Ayy ama sabah okula gidemedim yaa eren gece cok agladi hep aglayarak uyandi ben ilk defa dun erenin alt damagini gordum beyaz kabarmis azi disleri cikiyo yavrum gecede agrisi oldu heralde bende okula gitmek istemedim gece kotu oldu ya benden yardim istiyo hareketleriyle.kendini bi oraya atiyo bi obur tarafa dayanamadim kuzuma.diger bebislerinde aglayarak uyanmalarinin sebebi kesin dis valla hepsi ayni oluyo.bidaha yatarken calpol vericem bakalim ins. bi faydasi olur.zaten son gunlerde yemeside azalmisti bende zorlamiyodum demekki geliyo alttaki azilarda.

Neyseki gunduz keyfi yerindeydi babamizda evdeydi beraber gezmeye gittik havada guzeldi ulu caminin oralara gittik erende bi cocukta pepenin balonunu gordu nasil bakiyo yavrum ya babasida gitti aldi geldi gezdik dolastik iyi oldu erenede degisiklik oldu disarda gezmek.

ayy guldurdun beni songull yaa :)
olabirmis demekki
masal yemekten sonra hemn yarim saat icinde yaptigi icin benim o derdim yok
bugun kv bakti yarinda o bakacak yemekten sonra yapio dedim aksam sasrmis pilli bebek mi bu hakketen
yapti yemekten sonra dio :)
su saatte uyut bu saatte yemk yedir dedim sasirmis cocugun saatimi olur die
ama gercekten o saat gelince yastigini getirio ee dio
yemek vaktinde mutfaga gdio mama dio
sasirdim inanki dedi kv
ayy cok.mutlu oldum aferin dedi bana:)bnm kv den beklenwn bisey degilde :)

ins bu gece rahat uyur eren cnm
masalinda 5.dis cikti dgerleride yakin yani cikmasi
ama simdilik bi sorun yok bakalim
oohhh gundz gezmis pasa masallhh ona ne guzel eglnmis

Cnm defne de tüm evi kokutuyor ama kv nin burnu koku almaz
İşten 7 gibi çıkıyorum ama eve gelmem 8i buluyor.

cnm malesef başa döndük hem de daha kötü bir şekilde

Günaydın kızlar, nasılsiniz?

uff uzuldum yaa ne guzel iyilesiodu oysaki
ayy bugun bnde kv ye birakirkn biyandan esim biyandan ben yer uyur dert degilde
kakasini nolur takip et pisik olmasin die soyledik
bozuldu bize ama.napalim biliorum huyunu saatli cunku kakasi vaktinde dgismdimi pisik olur hmn
esim isyerindn de aramis hep bn arayamadim myanlis anlarr die
esim bana aktardi durumlari:)

Sevindim canim kv.nin seni takdir etmesine malum pek kv.delerden beklenicek bisey degil.masalada masallah hakkaten pilli bebek gibi.
ins bu gece rahat uyur eren cnm
masalinda 5.dis cikti dgerleride yakin yani cikmasi
ama simdilik bi sorun yok bakalim
oohhh gundz gezmis pasa masallhh ona ne guzel eglnmis

Masalin dislerin hepsi bir gelicek galiba canim aman sorun olmasinda gec ciksin onemli degil.neyseki erende gece guzel uyudu ama 1de falan beraber uyuduk gezmeden donerken uyudu eve geldik toplam 3saat falan uyumustu gec uyandi mecbur bizde gece uykusunu gec uyuduk.

Ayy su pisik olayi bizdede var ya ama kaka yaptigi belli oluyo zaten hem kokusu hemde eren otururken surekli ileri geri hareket ediyo rahatsiz oldugu belli oluyo kokusunu duymasamda anliyorum yada eren cani yandigi icin hemen bana geliyo anlatmaya calisiyo zaten ama yinede hemen degistirsemde 5dk. bile kalsa hemen pisik oluyo.

Kızlar nolur bi fikir söyleyin oglum çok zayıf hiç bi şey yemiyor sadece beni emiyor 15 aylık tam 11 . dişini çıkartıyor çok huysuz çok ağrısı oluyor geceleri feci ağlıyor uykusunu alamıyor ağrı kesici lerle duruyor ama bu iştahsızlıkta dişin rolü olsada hep böyleydi dayanamıyorum onu böyle görmeye tırnaklarındada beyazliklar olmaya başladı bugün pekmez vermeye başladım siringayla ağzını asla açmıyor yoksa zorla da olsa vericem düzenli kanina 10 aylikken bakıldığında 12 küsürdu sinirdaydi yani kansızlık iştahsızlık yaparmis götürmeyi düşünüyorum Dr. a tekrar sizinde önerileriniz varsa duymak isterim

meraba arkadaşlar beni hatırlayanlar olabilir aranızda sık sık giremesemde takipteyim.kızım bir türlü yürümüyor hiç emeklemiyor diye üzülürdüm hep size danışırdım.çok şükür ki kızım ocak ayının 15 inde yani 14. ayına bir baktımki emekliyor.ayın 28 indede tam 14 ayı bitti 15 e geçti iki koltuk arası yürümeye başladı.10 gündür kızım düşe kalka yürüyordu çok şükürki
geleyim konuya dün anneme gittim orda kuzenimin kızları vardı biri. 7. sınıf 1. 5 sınıf 1i 3. sınıf onlarla oynuyor kızlarda iyi bakarlar kızıma düşmesin filan diye.neyse kızım salona koştu 2 kızda arkasından 7. sınıf ve 5. sınıf olan ben oturma odasında oturuyorum kalkmadım peşinden kızlara diyorumki dikkat edin düşmesin diye koşa koşa geri gelecekler diye düşünüyorum.daha ben dikat edin lafını dedim aradan 2 dakka geçmedi pat diye ses geldi bir koştum kızı kanepeye koymuşlar yanınada pelüş oyuncağı oynasın diye benim kızda kendini sırt üstü yere atmış yada düşmüş kafa üstü ayyy ben bir ağla annem mutfaktayd koştu ağlıyor kızlar düşürdük diye ağlıyor benim kız dahada korktu daha çok ağlamaya başladı.doktora götürdük bişeyi yokmuş kusma yada kasılma gibi bişey olmadığı sürece bişey yapmayız mr çektirmek iyi değil dediler.sadece gözetim altında kalsın dediler.şimdi iyi dün oldu olay
ama ben çok kötüyüm dün uyuyamadım suçluluk duygusu öldürecek beni sürekli ağlıyorum 2 dakkikada olsa kız salona koştu ben neden peşine gitmedim diye hayıflanıp duruyorum.koca kızlar yatağa koyup bırakırlar diye aklıma gelmedi hiçç ya.ilk çocuğum çok evhamlıyım.şimdiye kadar hiç düşmemişti ohh ne güzel diyordum .ayyy ben nasıl kızımı küçücük kızların peşine bıraktım yaaa.neden koşmadım arkasından yaaa.çıldıracam yaa.nasıl düşesine sebep oldum.offf allahım yaa.çok moralim bozuk çokk.sütüm azaldı dünkü korkudan ave ağlamaktan bir ara gitti resmen ama kafamdan atamıyorum neden gitmedim kızımın yanına diyeee.

Düşe kalka büyüyecekler maşallah bişey yokmuş bende biryere gidince rahat ederim diye düşünürken daha bir yoruluyorum gözüm üzerinde hep ama oluyor bazen ne kadar dikkatli olsamda bu kadar sıkma canını olan yine ikinize olur süt giderse geçmiş olsun

Canim seni okadar iyi anliyorumki ama eninde sonunda dusecek ya dusmeden olmuyo iste ama senin kiz gec emekleyip yurudugu icin oyuzden simdiye kadar dusmemis zaten yoksa coktan ohoo mutlaka dusuyolar benimki kac kere dustu bunu engellemenin yolu yok ayy bide benim ilk ikinci dusmesi gozumle gordum nasil kotu oldum anlatamam ayni senin gibiydim bide ozaman cok kucuktu bebekti daha yeni donmeye baslamisti dusun artik.insanin ici parcalaniyo ama onlari Allah koruyo canim uzulme bak kizininda biseyi yokmus zaten.

Ek gidaya gectiginizde nasildi istahi canim ozamandami yemiyodu belkide yemeye yemeye midesi kuculmustur benim teyzeminde kizi yarin 2yasini doldurucak oda uzun zamandir yemiyo agzini acmiyo ya gormesem inanmazdim yani butun gun ac geziyo zorla teyzem bikac kasik corba yediriyo okadar cok zayif cocukta ama teyzemde belinden cok rahatsizlandigi icin doktora goturemedi bakalim biraz iyilessin goturucek sende gotur canim ben ne soylesem bilmiyorum benim oglum guzel yiyyo sadece bu aralar dis cikardigi icin benimki bile az yiyyo napayim bende sevdigi seyleride olsa yedirmeye calisiyorum seninkinin sevdigi hicmi bisey yok.

Bır ıstahsızda bende var cnm keske yardımcı olabılsem
Bızımkıde kapatıyo agzını kıtlıyo resmen bıde agzında tutuyo yemegı keyfı ne zaman ısterse o zaman yutuyo yemek saatlerı ıskenceye dönuyo
Sanırım bızımkıde dısten 10 dısımız var ve dis yerlerı baya kabarık zorlamıyorum bende sulu seylerı yıyo sadece
Allahtan huzursuzlugu yok bızım keyfı yerınde
Senın kuzucukta atlatır kısa zamanda ınsallah dısler mahvedıyo yavruları..

Cnm sanırım ılk kez dusmus uzulme sen yanında olsanda olacak oluyo malesef, kendını suclama yurumeye baslayınca oluyo ne kadar dıkkat etsekte benımkı yanımda dustu koltuk tepesınden ve tutamadım agzı burnu kanamaya basladı hastanede baktılar röntgen cektıler cok sukur bırsey cıkmadı rabbım koruyo meleklerımızı..

Fatma nereye gıttın:)

Bende az kk keyfı yapam dedım kımse yok
Bugun evdeyız kahvaltıya akrabaları davet ettık baya kalabalıktık yenı gıttıler yoruldum ama ıyı oldu ,nıda gec uyandı bu sabah kalabalıgı görunce önce cok sasırdı beklemıyodu cunku saskın saskın baktı herkese ıkıde kuzen vardı 2,5 yasında baya oynadılar nıda onların pesınde:)

canm öncelikle geçmiş olsun sanırım ilk kez olduğu için böle kötü oldun ama çocuk bunlar elbet düşe kalka büyüyecekler..peşinden koşsan bile düşüyolar hele yeni yürümeye başladıkları için..çok sıkıntı yapma bence kendine allahım korumuş bişeyi yokmuş yani:)))

fatoşş,kansızlık iştahsızlık yapar diye ben de duymuştum ama bazı çocukların da bünye meselesi benm kızımda çok iştahsız mesela bugün sabahtan beri sadece iki tatlı kaşığı yemek suyu yedi bi de emdi..olmuyo ne yapsam yediremyorum yani olmayınca olmuyo(tırnaklardaki beyazlıklar calsiyumla ilgili diye b,liyorum ama yine de dr daha iyi bilir tabii kii..ne diyeyim allahım hasta bebişlere şifa iştahsız bebişlere de iştah versin:I))I

yorulmuşsun ama iyi oluyo insan kafasını dağıtıyo ya ben de çok isterdim şöyle eş dost bi sofrada oturmayı.....bizim babamız yine yok bakalım bi aksililk çıkmazsa yarın akşama dönecekmiş ama net bişey yopkk

evet çok daha iyi azaldı öksürüğü falan ilaçları da bıraktım bakalım bide iştahmız gelse:)))ayy gece 2 de bi kalktı 4e kadar ara ara ağladı emmiyo uyumuyo böyle saçma sapan bi gece geçirdik..eski günlerimize dönüyoruz sanırım(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…