- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.641
Iyı geceler cnm sen hafta sonuda mı gıdıyodun okula
Cnm.inan sirf senin icin.girdim
ay inanki.aksam.kv nin gunahini.almisim.arasi banyi yaptircaktim.bit soydum.ki cocuk bir kaka yapmiski.sorma yanumda.dibimde kucagimda.bir damlada.kokmadi ya nasil kakaysa birde coxugun biraa huzursuzluguda var altini bilr.kokladim
demek.olabiliyormus
recesin kv si hanim.teyze affola gunahinu aldim
Ben aciktan imamhatip okuyorum canim oyuzden imamhatipin dersleri icin sadece cumartesi gunleri gidiyorum okula.diger derslerede evde calisip donem sinavi olarak giriyorum.
Ayy ama sabah okula gidemedim yaa eren gece cok agladi hep aglayarak uyandi ben ilk defa dun erenin alt damagini gordum beyaz kabarmis azi disleri cikiyo yavrum gecede agrisi oldu heralde bende okula gitmek istemedim gece kotu oldu ya benden yardim istiyo hareketleriyle.kendini bi oraya atiyo bi obur tarafa dayanamadim kuzuma.diger bebislerinde aglayarak uyanmalarinin sebebi kesin dis valla hepsi ayni oluyo.bidaha yatarken calpol vericem bakalim ins. bi faydasi olur.zaten son gunlerde yemeside azalmisti bende zorlamiyodum demekki geliyo alttaki azilarda.
Neyseki gunduz keyfi yerindeydi babamizda evdeydi beraber gezmeye gittik havada guzeldi ulu caminin oralara gittik erende bi cocukta pepenin balonunu gordu nasil bakiyo yavrum ya babasida gitti aldi geldi gezdik dolastik iyi oldu erenede degisiklik oldu disarda gezmek.
Cnm defne de tüm evi kokutuyor ama kv nin burnu koku almaz
İşten 7 gibi çıkıyorum ama eve gelmem 8i buluyor.
cnm malesef başa döndük hem de daha kötü bir şekilde
Günaydın kızlar, nasılsiniz?
Sevindim canim kv.nin seni takdir etmesine malum pek kv.delerden beklenicek bisey degil.masalada masallah hakkaten pilli bebek gibi.ayy guldurdun beni songull yaa :)
olabirmis demekki
masal yemekten sonra hemn yarim saat icinde yaptigi icin benim o derdim yok
bugun kv bakti yarinda o bakacak yemekten sonra yapio dedim aksam sasrmis pilli bebek mi bu hakketen
yapti yemekten sonra dio :)
su saatte uyut bu saatte yemk yedir dedim sasirmis cocugun saatimi olur die
ama gercekten o saat gelince yastigini getirio ee dio
yemek vaktinde mutfaga gdio mama dio
sasirdim inanki dedi kv
ayy cok.mutlu oldum aferin dedi bana:)bnm kv den beklenwn bisey degilde :)
ins bu gece rahat uyur eren cnm
masalinda 5.dis cikti dgerleride yakin yani cikmasi
ama simdilik bi sorun yok bakalim
oohhh gundz gezmis pasa masallhh ona ne guzel eglnmis
meraba arkadaşlar beni hatırlayanlar olabilir aranızda sık sık giremesemde takipteyim.kızım bir türlü yürümüyor hiç emeklemiyor diye üzülürdüm hep size danışırdım.çok şükür ki kızım ocak ayının 15 inde yani 14. ayına bir baktımki emekliyor.ayın 28 indede tam 14 ayı bitti 15 e geçti iki koltuk arası yürümeye başladı.10 gündür kızım düşe kalka yürüyordu çok şükürki
geleyim konuya dün anneme gittim orda kuzenimin kızları vardı biri. 7. sınıf 1. 5 sınıf 1i 3. sınıf onlarla oynuyor kızlarda iyi bakarlar kızıma düşmesin filan diye.neyse kızım salona koştu 2 kızda arkasından 7. sınıf ve 5. sınıf olan ben oturma odasında oturuyorum kalkmadım peşinden kızlara diyorumki dikkat edin düşmesin diye koşa koşa geri gelecekler diye düşünüyorum.daha ben dikat edin lafını dedim aradan 2 dakka geçmedi pat diye ses geldi bir koştum kızı kanepeye koymuşlar yanınada pelüş oyuncağı oynasın diye benim kızda kendini sırt üstü yere atmış yada düşmüş kafa üstü ayyy ben bir ağla annem mutfaktayd koştu ağlıyor kızlar düşürdük diye ağlıyor benim kız dahada korktu daha çok ağlamaya başladı.doktora götürdük bişeyi yokmuş kusma yada kasılma gibi bişey olmadığı sürece bişey yapmayız mr çektirmek iyi değil dediler.sadece gözetim altında kalsın dediler.şimdi iyi dün oldu olay
ama ben çok kötüyüm dün uyuyamadım suçluluk duygusu öldürecek beni sürekli ağlıyorum 2 dakkikada olsa kız salona koştu ben neden peşine gitmedim diye hayıflanıp duruyorum.koca kızlar yatağa koyup bırakırlar diye aklıma gelmedi hiçç ya.ilk çocuğum çok evhamlıyım.şimdiye kadar hiç düşmemişti ohh ne güzel diyordum .ayyy ben nasıl kızımı küçücük kızların peşine bıraktım yaaa.neden koşmadım arkasından yaaa.çıldıracam yaa.nasıl düşesine sebep oldum.offf allahım yaa.çok moralim bozuk çokk.sütüm azaldı dünkü korkudan ave ağlamaktan bir ara gitti resmen ama kafamdan atamıyorum neden gitmedim kızımın yanına diyeee.
Kızlar nolur bi fikir söyleyin oglum çok zayıf hiç bi şey yemiyor sadece beni emiyor 15 aylık tam 11 . dişini çıkartıyor çok huysuz çok ağrısı oluyor geceleri feci ağlıyor uykusunu alamıyor ağrı kesici lerle duruyor ama bu iştahsızlıkta dişin rolü olsada hep böyleydi dayanamıyorum onu böyle görmeye tırnaklarındada beyazliklar olmaya başladı bugün pekmez vermeye başladım siringayla ağzını asla açmıyor yoksa zorla da olsa vericem düzenli kanina 10 aylikken bakıldığında 12 küsürdu sinirdaydi yani kansızlık iştahsızlık yaparmis götürmeyi düşünüyorum Dr. a tekrar sizinde önerileriniz varsa duymak isterim
Kızlar nolur bi fikir söyleyin oglum çok zayıf hiç bi şey yemiyor sadece beni emiyor 15 aylık tam 11 . dişini çıkartıyor çok huysuz çok ağrısı oluyor geceleri feci ağlıyor uykusunu alamıyor ağrı kesici lerle duruyor ama bu iştahsızlıkta dişin rolü olsada hep böyleydi dayanamıyorum onu böyle görmeye tırnaklarındada beyazliklar olmaya başladı bugün pekmez vermeye başladım siringayla ağzını asla açmıyor yoksa zorla da olsa vericem düzenli kanina 10 aylikken bakıldığında 12 küsürdu sinirdaydi yani kansızlık iştahsızlık yaparmis götürmeyi düşünüyorum Dr. a tekrar sizinde önerileriniz varsa duymak isterim
meraba arkadaşlar beni hatırlayanlar olabilir aranızda sık sık giremesemde takipteyim.kızım bir türlü yürümüyor hiç emeklemiyor diye üzülürdüm hep size danışırdım.çok şükür ki kızım ocak ayının 15 inde yani 14. ayına bir baktımki emekliyor.ayın 28 indede tam 14 ayı bitti 15 e geçti iki koltuk arası yürümeye başladı.10 gündür kızım düşe kalka yürüyordu çok şükürki
geleyim konuya dün anneme gittim orda kuzenimin kızları vardı biri. 7. sınıf 1. 5 sınıf 1i 3. sınıf onlarla oynuyor kızlarda iyi bakarlar kızıma düşmesin filan diye.neyse kızım salona koştu 2 kızda arkasından 7. sınıf ve 5. sınıf olan ben oturma odasında oturuyorum kalkmadım peşinden kızlara diyorumki dikkat edin düşmesin diye koşa koşa geri gelecekler diye düşünüyorum.daha ben dikat edin lafını dedim aradan 2 dakka geçmedi pat diye ses geldi bir koştum kızı kanepeye koymuşlar yanınada pelüş oyuncağı oynasın diye benim kızda kendini sırt üstü yere atmış yada düşmüş kafa üstü ayyy ben bir ağla annem mutfaktayd koştu ağlıyor kızlar düşürdük diye ağlıyor benim kız dahada korktu daha çok ağlamaya başladı.doktora götürdük bişeyi yokmuş kusma yada kasılma gibi bişey olmadığı sürece bişey yapmayız mr çektirmek iyi değil dediler.sadece gözetim altında kalsın dediler.şimdi iyi dün oldu olay
ama ben çok kötüyüm dün uyuyamadım suçluluk duygusu öldürecek beni sürekli ağlıyorum 2 dakkikada olsa kız salona koştu ben neden peşine gitmedim diye hayıflanıp duruyorum.koca kızlar yatağa koyup bırakırlar diye aklıma gelmedi hiçç ya.ilk çocuğum çok evhamlıyım.şimdiye kadar hiç düşmemişti ohh ne güzel diyordum .ayyy ben nasıl kızımı küçücük kızların peşine bıraktım yaaa.neden koşmadım arkasından yaaa.çıldıracam yaa.nasıl düşesine sebep oldum.offf allahım yaa.çok moralim bozuk çokk.sütüm azaldı dünkü korkudan ave ağlamaktan bir ara gitti resmen ama kafamdan atamıyorum neden gitmedim kızımın yanına diyeee.
beni ben burdayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?