2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyı oluyo cnm ya yoksa cekılmez bu gurbet:) esımler bes kardes hepımız bı araya gelınce 20 kısıyız bugun yarısı vardı:) sızde ınsallah ankaraya gıdınce daha kalabalık olursunuz cnm, tayıncı olunca zor ısınız ama ınsan sevdıgıyle olunca sabretmeyıde ögrenıyo degılmı

Esıne kolay gelsın allah ıslerını ras getırsın cabucak donsunler ıns

Ay ıns dönmezsınız cnm ya gece huzursuz olan cocuk anneyıde allak bullak yapıyo ben uyanınca bıde hemen uyuyamam uyuyamayınca sınırlı olurum falan, allah yardımcınız olsun ıns bu gece guzel uyur onunda bı sıkıntısı olmasa uyurdu kuzucuk

ya canm sorma bende de var aynı uyku problemi çıldırcak gibi oluyorum:))diş sanırım:)hala beş dişimiz var çünkü gerçi diğerlerinde bir aktivite de yok ama hallerinden memnunlar sanırım:)yine de bilemedm eşim normalde hiç duymaz çocuğu o bile kaç klere kalktı neden uyumuyo diye:))

ankara ya dönsekte aileden kimse yok canm sadece orda daha çok arkadşmz var bakalım işe başlıycam diye hiç dönesim de yok ama napalım ekmek parası:)

Songuull kv teyzenın gunahını mı aldık acaba ya ama bız genelı söyledık ıstısna koku duyulmamıs olabılır ama genelde odayı kaplıyo koku:) bende sahsım adına gunahını aldıysam affola dıyorum

Evet canım dısler cıksada rahatlasalar kuzular annelerde tabı :) bızım damaklar baya kabarık sanırım 11 le 12. Gelecek:)

Hayırlısı olsun cnm en azından daha ıyı olur orda daha yalnızsın sanırım.. Annem hep söyler dogdugun yerde degıl doydugun yerde dıye malesef dogru ıs nerde bızde orda:) ıse baslayınca hersey rayına oturana kadar bıraz sıkıntı olur ama sonra rahat edersın ıns en buyuk sıkıntın zaten meryemden ayrı kalmak ama onada zamanla alısırsın cnm burdakı calısan arkadaslar gıbı allah dermansız dert vermesın yoksa herseye alısıyo ınsan

ooo siz baya azaltmışsınız:))biz daha çok başındayız bakalım hayırlısı....
evet canm doğduğun yer değil doyduğun yer yapacak bişey yok..çalışmaya başlayınca yoğunluktan zamanın nasıl geçtiğini anlayamam muhtemelen:))ben de alışcam el mahkum:))

dilekefe hoşgeldin geçmiş olsunn

Valla canım fırsatim olmuyor iki hafta annemlerdeydik efe baya eğlendi orda suan ikimizde hastayiz maalesef

Siz nasilsiniz cnm kızların nasıl :)

Gecmıs olsun cnm tez zamanda atlatırsınız ıns, oh ne guzel gezmıssınız degısıklık olmustur sıze annenlerde ordalar sanırım
Bızde ıyıyız sukur bugunlerde artan bı ıstahsızlıgı saymazsak:)

Hosbulduk canim :)teşekkür ederim salgın var herkes grip bizede bulaştı maalesef

Sağol canim tsk ederim annemlerde burda ama iki buçuk saat uzaklıkta arabayı aldım efeyle gittik güzel oldu

Iştahsizlik bizde de var maalesef elimizden gelen birşey yok canim düzelir ins.

Sağol canim tsk ederim annemlerde burda ama iki buçuk saat uzaklıkta arabayı aldım efeyle gittik güzel oldu

Iştahsizlik bizde de var maalesef elimizden gelen birşey yok canim düzelir ins.

Masallah sıze soforluk ıyı demek yınede cesaret ısı tek basına, efe sevıyo herhalde arabayla yolculugu
Bende acemı sofor suan ancak kresle ev arasıyım:) bıde kızları alıp alısverıse gıdersem super olacak

Istah konusu öyle malesef yapacak bısey yok saglıklı olsunlarda

Son düzenleme:

Aman sorma kakayi gordugum dk ka ilk aklima recesin kv si hanim teyze geldi
Kapak oldu vall bana

Canim her bez degisimin de nisasta kullan hem.pisigi onletici hemdr iyilestirici

Gecmia olsun tatlim cocuklar oldukca buyukmus aslinda.ben yarene emanet ediyorum.dusun:)
Sakin ha kendini suclama.burayada yazmistim aras benum.dibimde kafasinin ustune kakilarak dustu hemde fena resmen dibimdeydi.olcak boyle.kazalar heme hemen tum annelwr yasamistir
dusun anne yanunda dusuyorsa o yavricaklar ne etsin

Merhaba canim
ben bigun itibari ile keci boynuzu ozunu kullanmaya basladim.arasa hic bir katki madde yok pekmez gibu sicak.islem gorup kaybettigi besin degeride yok
kan yapimi istah acici bagusujlik.sistemi e en onemlisi alerjik astim icin oldykca.etkuliymis
eczanede satiliyir sizde kullanabilirsiniz

Masalla minigine annesini mahcup.dusurmemis birde aferin aldirmis
ay arasin kakada hep.sabah kahvalti sonrasiolurdu bu seferki acaip.sinsi bir kakaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…