- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.661
yorulmuşsun ama iyi oluyo insan kafasını dağıtıyo ya ben de çok isterdim şöyle eş dost bi sofrada oturmayı.....bizim babamız yine yok bakalım bi aksililk çıkmazsa yarın akşama dönecekmiş ama net bişey yopkk
evet çok daha iyi azaldı öksürüğü falan ilaçları da bıraktım bakalım bide iştahmız gelse:)))ayy gece 2 de bi kalktı 4e kadar ara ara ağladı emmiyo uyumuyo böyle saçma sapan bi gece geçirdik..eski günlerimize dönüyoruz sanırım(((
Ay ıns dönmezsınız cnm ya gece huzursuz olan cocuk anneyıde allak bullak yapıyo ben uyanınca bıde hemen uyuyamam uyuyamayınca sınırlı olurum falan, allah yardımcınız olsun ıns bu gece guzel uyur onunda bı sıkıntısı olmasa uyurdu kuzucuk
ya canm sorma bende de var aynı uyku problemi çıldırcak gibi oluyorum:))diş sanırım:)hala beş dişimiz var çünkü gerçi diğerlerinde bir aktivite de yok ama hallerinden memnunlar sanırım:)yine de bilemedm eşim normalde hiç duymaz çocuğu o bile kaç klere kalktı neden uyumuyo diye:))
ankara ya dönsekte aileden kimse yok canm sadece orda daha çok arkadşmz var bakalım işe başlıycam diye hiç dönesim de yok ama napalım ekmek parası:)
Selam kızlar nasilsiniz görüşmeyeli bebisler nasıl :)
Biz iyiyiz şükür
Hosgeldın cnm
Ugramıyosun ne zamandır hersey yolundadır ıns
Efecık neler yapıyo
Evet canım dısler cıksada rahatlasalar kuzular annelerde tabı :) bızım damaklar baya kabarık sanırım 11 le 12. Gelecek:)
Hayırlısı olsun cnm en azından daha ıyı olur orda daha yalnızsın sanırım.. Annem hep söyler dogdugun yerde degıl doydugun yerde dıye malesef dogru ıs nerde bızde orda:) ıse baslayınca hersey rayına oturana kadar bıraz sıkıntı olur ama sonra rahat edersın ıns en buyuk sıkıntın zaten meryemden ayrı kalmak ama onada zamanla alısırsın cnm burdakı calısan arkadaslar gıbı allah dermansız dert vermesın yoksa herseye alısıyo ınsan
Valla canım fırsatim olmuyor iki hafta annemlerdeydik efe baya eğlendi orda suan ikimizde hastayiz maalesef
Siz nasilsiniz cnm kızların nasıl :)
ooo siz baya azaltmışsınız:))biz daha çok başındayız bakalım hayırlısı....
evet canm doğduğun yer değil doyduğun yer yapacak bişey yok..çalışmaya başlayınca yoğunluktan zamanın nasıl geçtiğini anlayamam muhtemelen:))ben de alışcam el mahkum:))
dilekefe hoşgeldin geçmiş olsunn
Gecmıs olsun cnm tez zamanda atlatırsınız ıns, oh ne guzel gezmıssınız degısıklık olmustur sıze annenlerde ordalar sanırım
Bızde ıyıyız sukur bugunlerde artan bı ıstahsızlıgı saymazsak:)
Sağol canim tsk ederim annemlerde burda ama iki buçuk saat uzaklıkta arabayı aldım efeyle gittik güzel oldu
Iştahsizlik bizde de var maalesef elimizden gelen birşey yok canim düzelir ins.
Songuull kv teyzenın gunahını mı aldık acaba yaama bız genelı söyledık ıstısna koku duyulmamıs olabılır ama genelde odayı kaplıyo koku:) bende sahsım adına gunahını aldıysam affola dıyorum
Ayy su pisik olayi bizdede var ya ama kaka yaptigi belli oluyo zaten hem kokusu hemde eren otururken surekli ileri geri hareket ediyo rahatsiz oldugu belli oluyo kokusunu duymasamda anliyorum yada eren cani yandigi icin hemen bana geliyo anlatmaya calisiyo zaten ama yinede hemen degistirsemde 5dk. bile kalsa hemen pisik oluyo.
meraba arkadaşlar beni hatırlayanlar olabilir aranızda sık sık giremesemde takipteyim.kızım bir türlü yürümüyor hiç emeklemiyor diye üzülürdüm hep size danışırdım.çok şükür ki kızım ocak ayının 15 inde yani 14. ayına bir baktımki emekliyor.ayın 28 indede tam 14 ayı bitti 15 e geçti iki koltuk arası yürümeye başladı.10 gündür kızım düşe kalka yürüyordu çok şükürki
geleyim konuya dün anneme gittim orda kuzenimin kızları vardı biri. 7. sınıf 1. 5 sınıf 1i 3. sınıf onlarla oynuyor kızlarda iyi bakarlar kızıma düşmesin filan diye.neyse kızım salona koştu 2 kızda arkasından 7. sınıf ve 5. sınıf olan ben oturma odasında oturuyorum kalkmadım peşinden kızlara diyorumki dikkat edin düşmesin diye koşa koşa geri gelecekler diye düşünüyorum.daha ben dikat edin lafını dedim aradan 2 dakka geçmedi pat diye ses geldi bir koştum kızı kanepeye koymuşlar yanınada pelüş oyuncağı oynasın diye benim kızda kendini sırt üstü yere atmış yada düşmüş kafa üstü ayyy ben bir ağla annem mutfaktayd koştu ağlıyor kızlar düşürdük diye ağlıyor benim kız dahada korktu daha çok ağlamaya başladı.doktora götürdük bişeyi yokmuş kusma yada kasılma gibi bişey olmadığı sürece bişey yapmayız mr çektirmek iyi değil dediler.sadece gözetim altında kalsın dediler.şimdi iyi dün oldu olay
ama ben çok kötüyüm dün uyuyamadım suçluluk duygusu öldürecek beni sürekli ağlıyorum 2 dakkikada olsa kız salona koştu ben neden peşine gitmedim diye hayıflanıp duruyorum.koca kızlar yatağa koyup bırakırlar diye aklıma gelmedi hiçç ya.ilk çocuğum çok evhamlıyım.şimdiye kadar hiç düşmemişti ohh ne güzel diyordum .ayyy ben nasıl kızımı küçücük kızların peşine bıraktım yaaa.neden koşmadım arkasından yaaa.çıldıracam yaa.nasıl düşesine sebep oldum.offf allahım yaa.çok moralim bozuk çokk.sütüm azaldı dünkü korkudan ave ağlamaktan bir ara gitti resmen ama kafamdan atamıyorum neden gitmedim kızımın yanına diyeee.
Aman sorma kakayi gordugum dk ka ilk aklima recesin kv si hanim teyze geldi
Kapak oldu vall bana
Kızlar nolur bi fikir söyleyin oglum çok zayıf hiç bi şey yemiyor sadece beni emiyor 15 aylık tam 11 . dişini çıkartıyor çok huysuz çok ağrısı oluyor geceleri feci ağlıyor uykusunu alamıyor ağrı kesici lerle duruyor ama bu iştahsızlıkta dişin rolü olsada hep böyleydi dayanamıyorum onu böyle görmeye tırnaklarındada beyazliklar olmaya başladı bugün pekmez vermeye başladım siringayla ağzını asla açmıyor yoksa zorla da olsa vericem düzenli kanina 10 aylikken bakıldığında 12 küsürdu sinirdaydi yani kansızlık iştahsızlık yaparmis götürmeyi düşünüyorum Dr. a tekrar sizinde önerileriniz varsa duymak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?