- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.681
İyi olmus canim degisiklik olmustur sanada.ben seni gormedim canim gorseydim kalirdim zaten hafta sonuda kimse girmiyo bende konuscak birilerini ariyorum iyi olurdu gorseydim.Fatma nereye gıttın:)
Bende az kk keyfı yapam dedım kımse yok
Bugun evdeyız kahvaltıya akrabaları davet ettık baya kalabalıktık yenı gıttıler yoruldum ama ıyı oldu ,nıda gec uyandı bu sabah kalabalıgı görunce önce cok sasırdı beklemıyodu cunku saskın saskın baktı herkese ıkıde kuzen vardı 2,5 yasında baya oynadılar nıda onların pesınde:)
Canim her bez degisimin de nisasta kullan hem.pisigi onletici hemdr iyilestirici
Kizlar kiskanmayinda az sinra erdem ve beysal gelicek:)
Teyzenın de bı suru olumsuz özellıgı olunca dedık bakmadı duymadı herhalde:)
Hosgeldın nasıllar senın yavrular
İyi olmus canim degisiklik olmustur sanada.ben seni gormedim canim gorseydim kalirdim zaten hafta sonuda kimse girmiyo bende konuscak birilerini ariyorum iyi olurdu gorseydim.
Bildigimiz nisastami canim iyi geliyomu bide nimeti yani oyle koymak dogrumu acaba okonuda bilgim yokta emin olamadim.
Masallah sıze soforluk ıyı demek yınede cesaret ısı tek basına, efe sevıyo herhalde arabayla yolculugu
Bende acemı sofor suan ancak kresle ev arasıyım:) bıde kızları alıp alısverıse gıdersem super olacak
Istah konusu öyle malesef yapacak bısey yok saglıklı olsunlarda
6 senedir ehliyetim var canim şoförlugum iyi şükür efeyle gitmeye cesaret edemiyordum çünkü arabayı sevmezdi ama bana hiç zorluk çıkartmadı uyudu iki saat maaşallah:))
Efe yemek konusunda hep kendi yemek istiyor ben yedirirsem yemiyor asla bende şimdi tavuklu pilav yaptım yoğurt koydum kendi yedi yarısı yerde yarısı midesinde hehe
Yok canim oyle dusunme bi skntisi oldugu icin oyle yapmistir buyuk ihtimal dis cikardigi icin damaklari agriyodur bizimkide son gunlerde oyle yapmaya basladi ben rastgele alt damagini gordum erenin kabarmis dis cikiyo yoksa agzini acmiyo normalde goremiyorum ama aglarken gormustum.evet çok daha iyi azaldı öksürüğü falan ilaçları da bıraktım bakalım bide iştahmız gelse:)))ayy gece 2 de bi kalktı 4e kadar ara ara ağladı emmiyo uyumuyo böyle saçma sapan bi gece geçirdik..eski günlerimize dönüyoruz sanırım(((
Cnm rabbimun nimeti pisikte rabbimden sifasi yine rabbimjn verdiginden
sonucta zeytunyagida suruyoruz ole.dusun
Haha sapika fazla olunca
Adi cikmis 9 a inmez sekise misali
cocuklar iui cnm aras mizirdak biraz yaren cok.mutlu.okul baslicak diye senin kizlar nasil
Merhaba canim
ben bigun itibari ile keci boynuzu ozunu kullanmaya basladim.arasa hic bir katki madde yok pekmez gibu sicak.islem gorup kaybettigi besin degeride yok
kan yapimi istah acici bagusujlik.sistemi e en onemlisi alerjik astim icin oldykca.etkuliymis
eczanede satiliyir sizde kullanabilirsiniz
Aynen öyle:)
Yaren özlemıs demek okulunu sevıyo masallah bı ara bıraz olumsuzluklar vardı sanırım zamanla duzen oturmustur artık
Bızımkıler de hareketlı zaman gecırdıler sabah nıda yenı uyandı ögle uykusundan
Beyzayla babası balık almaya gıttıler hollandaya ( yakın buraya ) bugun yemek yapmak yok babadan balık zıyafetı var:)
Fatma nasılsın cnm ben gelmısım sen gıtmısın :) sonra sıbel geldı bugun bıraz hareketlı buralar:)
Eren pısık oldumu yıne kıyamam ya nısasta ıyı gelır ıns bende ılk duydum burdan ne cok sey ögrenıyoruz degılmı
Ohne keyifli az evvel ablamda aradi esi balik getircekmis yenek yapmak yok dedi ne tesaduf:)
Yarenin ogretmeniyle konusmalar yapuldi yarene karsi cok hassas ogretmen simfilik
fatmacm yok sinirlenmedim zaten:))daha beter günlerimiz geçtiği ,çin vaktyle idmanlıyım:99)pişiği içinde trosty hazır her zaman fundanın kv kızdık ama bazen bende farketmyorum o zaman malesef pişiuo ve o zaman hemen sürüyorum trosty gayet iyi geliyo....
biz de de yemek yapmak yok bugün babamız olmayınca atıştırmalık bişeyler hallediyoruz:)))
off yaa nisanda sınavım var(şimdiye kadar hiç çalışmadığım bir sınav)bi deneme çözeym dedim 38 aldım:))halbu ki en az 55 almam lazım:)))çok komik yaa:)))
Pisik yine tam geciyo yine oluyo ama neyseki cok fazla olmuyo kaka yapinca hemen degistiriyorum ama azcikta beklese hemen oluyo bide dis cikariyo hep kaka yapiyo ya.bizdedebalik var canim menude sabah esim almis hamsi eren biraz daha aciksin ozaman yapicam baliklari ama once salatayi yapayimda gideyim mutfaga.burda olursaniz yazarim yine.
fatmacm yok sinirlenmedim zaten:))daha beter günlerimiz geçtiği ,çin vaktyle idmanlıyım:99)pişiği içinde trosty hazır her zaman fundanın kv kızdık ama bazen bende farketmyorum o zaman malesef pişiuo ve o zaman hemen sürüyorum trosty gayet iyi geliyo....
biz de de yemek yapmak yok bugün babamız olmayınca atıştırmalık bişeyler hallediyoruz:)))
off yaa nisanda sınavım var(şimdiye kadar hiç çalışmadığım bir sınav)bi deneme çözeym dedim 38 aldım:))halbu ki en az 55 almam lazım:)))çok komik yaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?