2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi olmus canim degisiklik olmustur sanada.ben seni gormedim canim gorseydim kalirdim zaten hafta sonuda kimse girmiyo bende konuscak birilerini ariyorum iyi olurdu gorseydim.
Canim her bez degisimin de nisasta kullan hem.pisigi onletici hemdr iyilestirici

Bildigimiz nisastami canim iyi geliyomu bide nimeti yani oyle koymak dogrumu acaba okonuda bilgim yokta emin olamadim.

Cnm rabbimun nimeti pisikte rabbimden sifasi yine rabbimjn verdiginden
sonucta zeytunyagida suruyoruz ole.dusun

6 senedir ehliyetim var canim şoförlugum iyi şükür efeyle gitmeye cesaret edemiyordum çünkü arabayı sevmezdi ama bana hiç zorluk çıkartmadı uyudu iki saat maaşallah:))

Efe yemek konusunda hep kendi yemek istiyor ben yedirirsem yemiyor asla bende şimdi tavuklu pilav yaptım yoğurt koydum kendi yedi yarısı yerde yarısı midesinde hehe

Merhaba cnm gecmus oksun
bizim atasta ole kendi yemege bayiliyor resmen tabi heryer yiyor o ayri

Yok canim oyle dusunme bi skntisi oldugu icin oyle yapmistir buyuk ihtimal dis cikardigi icin damaklari agriyodur bizimkide son gunlerde oyle yapmaya basladi ben rastgele alt damagini gordum erenin kabarmis dis cikiyo yoksa agzini acmiyo normalde goremiyorum ama aglarken gormustum. gece agladigindada sinirlenmedim normalde bende senin gibiyim zaten hemde biktim uykusuzluga sabredemiyorum ama bebislerimiz artik dis cikariyo sizinkide hepsini bir cikaricak belkide ondan yapiyodur canim kizma hem iyilesmiste sukur yakinda normale doner merak etme canim.
Cnm rabbimun nimeti pisikte rabbimden sifasi yine rabbimjn verdiginden
sonucta zeytunyagida suruyoruz ole.dusun

Bi deneyeyim canim sagol ins. iyi gelir yoksa kaka yaptiginda hareketlerinden bile anlasiliyo caninin yandigi.

Haha sapika fazla olunca
Adi cikmis 9 a inmez sekise misali
cocuklar iui cnm aras mizirdak biraz yaren cok.mutlu.okul baslicak diye senin kizlar nasil

Aynen öyle:)

Yaren özlemıs demek okulunu sevıyo masallah bı ara bıraz olumsuzluklar vardı sanırım zamanla duzen oturmustur artık

Bızımkıler de hareketlı zaman gecırdıler sabah nıda yenı uyandı ögle uykusundan
Beyzayla babası balık almaya gıttıler hollandaya ( yakın buraya ) bugun yemek yapmak yok babadan balık zıyafetı var:)

Burda yoktur herhalde ben pekmezını almıstım onun faydası olurmu kı
Annecıgımın yaptıgı dut pekmezını yedırıyorum ama kecı boynuzunu bende duymustum daha cok etkılı dıye

Ohne keyifli az evvel ablamda aradi esi balik getircekmis yenek yapmak yok dedi ne tesaduf:)
Yarenin ogretmeniyle konusmalar yapuldi yarene karsi cok hassas ogretmen simfilik

Fatma nasılsın cnm ben gelmısım sen gıtmısın :) sonra sıbel geldı bugun bıraz hareketlı buralar:)
Eren pısık oldumu yıne kıyamam ya nısasta ıyı gelır ıns bende ılk duydum burdan ne cok sey ögrenıyoruz degılmı

fatmacm yok sinirlenmedim zaten:))daha beter günlerimiz geçtiği ,çin vaktyle idmanlıyım:99)pişiği içinde trosty hazır her zaman fundanın kv kızdık ama bazen bende farketmyorum o zaman malesef pişiuo ve o zaman hemen sürüyorum trosty gayet iyi geliyo....

biz de de yemek yapmak yok bugün babamız olmayınca atıştırmalık bişeyler hallediyoruz:)))

off yaa nisanda sınavım var(şimdiye kadar hiç çalışmadığım bir sınav)bi deneme çözeym dedim 38 aldım:))halbu ki en az 55 almam lazım:)))çok komik yaa:)))

Pisik yine tam geciyo yine oluyo ama neyseki cok fazla olmuyo kaka yapinca hemen degistiriyorum ama azcikta beklese hemen oluyo bide dis cikariyo hep kaka yapiyo ya.bizdedebalik var canim menude sabah esim almis hamsi eren biraz daha aciksin ozaman yapicam baliklari ama once salatayi yapayimda gideyim mutfaga.burda olursaniz yazarim yine.

Ohne keyifli az evvel ablamda aradi esi balik getircekmis yenek yapmak yok dedi ne tesaduf:)
Yarenin ogretmeniyle konusmalar yapuldi yarene karsi cok hassas ogretmen simfilik

Guzel tesaduf:)

Insallah öyle devam bırıncı sınıf cok önemlı cunku cocuk okuldan da soguyabılır allah korusun

Mısafırlerın geldı mı:)

O zaman uzerınde bıraz durup calısmak lazım sıbelcım:)
Ama cocukla ne kadar mumkun olursa artık

ayy sorma yaa...o uyurken bakayım diyorum ama birazck da tembelim:)))hiiç canm almıyo kitap açmayı ama sanırım artık zamanı geldii:)))

Ay bugun kuzular balık yesınler yanı yerler ıns:) bende hamsıyı tercıh ederdım yaama bulmak zor ancak turk bakkalında dondurulmusu, burdakıler buyuk balık pazar gunlerı yemeye gıderız genelde bugun cıkmak ıstemedım alıp gelecekler, sızede afıyet olsun

Benım kız yıne soyundu napıcam ben bunla bılmıyom:)

cocukla ders calışmakcok zor canım ya bende bi dunya ders calışıyorum valla ama napayım onceligi derse ve ogluma veriyorum ev işleri cogu zaman eksik kalıyo ama bu seneyi atlatırsam bidaha rahatım.senin bi sınav galiba canım inş. guzel atlatırsın sende zaten biraz calışsan yaparsın ben eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…