2012 kasım bebekleri büyüyor..

cok komik ve tatlı oluyodur eminim senin kız ama anneyide korkutuyo işte ya hasta olursa usurse diye.uzulme canım napıcan orda her istedigini bulamamak zordur tabi insan daha cok kendini kotu hisseder ama hic aklıma gelmedi keske soylemeseydim balıgı.

Merhaba cnm gecmus oksun
bizim atasta ole kendi yemege bayiliyor resmen tabi heryer yiyor o ayri
Sağol canım :)yeterki yesinlerde biz arkalarını toparlamaya alıştık cnm

Bizimde 15.dis yolla aras ara ara mizirdak uyurkende huzursuzcaydi biraz uyanmadi ama dondu durdu yatakta

Maaşallah canim baya dişi çıkmış hayırlı olsun:))

Tam ben mutfaga geldim pcyi actim hem konusuruz hem islerimi yaparim dedim sizde kactiniz ama olmadi.acik gorunuyonuz aslinda ama beni nutraks nerdesinuz ya bende ciktim iste.:-(

Tam ben mutfaga geldim pcyi actim hem konusuruz hem islerimi yaparim dedim sizde kactiniz ama olmadi.acik gorunuyonuz aslinda ama beni nutraks nerdesinuz ya bende ciktim iste.:-(

Ay kusura bakma cnm sızle yazısırken bızımkıler geldı sonrada cıkmısım zaten tele bakamadım
Bızım balık faslı bıttı:) nıda bıkac lokma yedı sukur son lokma yarım saattır agzındaydı cıkarttırdım ne yutuyo ne cıkarıyo:)
Cnm öyle dusunme sen hamsı deyınce benımde memleket özlemı deprestı bıan:) tr de olan hersey burdada var artık ama herseyın tazesını bulamıyoruz malesef, tr deyken kıymetını bılmedıgım cogu nımetın degerını burda daha ıyı anladım, mesela annemlerın bahcesı var herseyı taze taze yerdık ama bahceye ıkı domates bıber dıkmeye usenırdık buraya geldım balkona sera aldım kucuk ıcıne herseyden yapardım azcık maydonoz nane hepsı vardı, sımdı bahcelı ev aldık daha cok cocuklar oynasın dıye ama ben kenardan yer boldurdum esıme gecen sene domates bıber hepsınden yaptım taze taze yedık bu yazıda sabırsızlıkla beklıyorum:)
Ay ne cok yazdım dolmusum napım:)

Son düzenleme:
Ben yazana kadar kımse kalmamıs neyse bızımde banyo saatımız gelıyo gece gelırsenız görusuruz ıns
Ben bakmadan duramam kesın:)

cnm öyle düşünme, kısmet işteguldurdun beni akşam akşam

Cnm öyle düşünme olacağı varmış. Çocuk bu düşe kalka büyür. Dün akşam da defne yataktan düştü.başım çok ağrıyordu defneyi uyuturken ben de uyumuşum ve 5 dak içinde düşme sesiyle uyandım
Kızlar öyle düşünmeyin defneninki kokar ayrıca kaka yaparken yüzünden de anlarsıniz

Kizlar kiskanmayinda az sinra erdem ve beysal gelicek:)
çok pis kıskandım, ben de istiyorum
Funda cnm defne nasıl oldu kv de cekıstırdık bıraz belkıde kokmamıstır

cnm bugün sık sık altını değiştirip kremledim. Biraz söndü ama geçmedi.

İyi geceler kızlar. Dün öğlen dr a gittim, defnenin dr u aradım yeni 2 krem verdi bugün onlara başladık. Eğer gecmezse dermatologa götürecegiz. Dr dan gelince kv yi kuaföre götürdüm.kv nin ve benim saçımız boyandı, ben saçlarımi kestirdim. Akşam da kv deydik .
Bugün de temizlik,ütü,çamaşır,yemek derken defne ile bütün gün evdeydik

Insallah yenı kremler ıse yarar cnm
Oh ne guzel gule kullanın saclarınızı:) benımde boyatmam lazım bı ara fırsat bulursam
Yorucu gecmıs pazarın ama kızınla beraber yavas yavas yapmıssındır benımkı uyanıkken hep pesımdedır:)

Bugün duydum keçi boynuzu tozu diye bir arkadaşımdan hemen deniycem bende inşallah faydası olur toparlanir bebeğim amin

İnşallah cnm. Evet yorucu oluyor ama yerleri silip , tozları alma faslı defne uyurken oluyor çünkü defne su ile oynamak istiyor

Günaydın kızlar nasılsınız

nasılsn topıg arkadaslarım beni eskilerden olan varsa hatırlar nese bebekler nasıllar benm ervam cok yaramaz oldu sormayın :)net var artk pc de sık sık ugrarım yaren canım sanada cok slm.:)

merhaba tekrar hoşgeldiniz oluyo öyle dönem dönem yaramazlıklar ..

İnşallah cnm. Evet yorucu oluyor ama yerleri silip , tozları alma faslı defne uyurken oluyor çünkü defne su ile oynamak istiyor

Günaydın kızlar nasılsınız

günaydın cnm biz iyiyiz siz nasılsınız defnem nasıl?

cnm saçlarını güle güle kullan:
123m
okadr kendini üzme cnm olacağı varmış hem bunlar saniylik olaylar sonuçta birşey olmamış.
çocuklarda düşünememişlerdir düşe kalka büyüyecekler

kızlar herkese günaydın ay biz bu hafta sonu gezdik cumartesi kırklr eliye arkadaşıma gittik 1 gece kaldık
tabi ben pek oturamadım ama yinede güzeldi nil çok eylendi çünkü ordada çocuklar vardı ve onlarla koşturdu sürekli..
umarım herkes iyidir kızlar..

herkese günaydın kızlarrrr.... çok fazla geçmiş olmuş 50 sayfa kadar... bakamadım... herkes iidir umarım... songülüm bilgi istiyorum keç boynuzu tozundan bahsetmişsin sanırımm... ay ne vereceğimi şaşırdım kuzuma yaa. ama iileştik çok şükür... antibiyotiğe devam ediyoruz... şimdi de ben hasta oldum... bademciğim şişmiş gripte cabası... felaket başağrım varr... bugün akşam olur muuuu

günaydın cnm sağol,
ben uykusuzum gece uyuyamadım ama defne uyudu
neden uyuyamadığımı anlayamadım
defnenin pişik biraz hafifledi, inşallah kv de bugün dediklerimi yapar da tekrar kabarmaz
oh ne güzel gezmişsiniz
nilin mutlu olması her şeye bedeldir, dinlenemesen de o mutlu olsun yeter

hoşgeldin cnm geçmiş olsun
bal böcüğüne sevindim atlatmış, inşallah sen de en kısa zaman da atlatırsın

günaydın cnm:

Ay sende iyileş biran önce
aynasıl bi gırip buyaaa:

aynen cnm onların mutluluğu herşeye bedel..
Bu arada
kv ne yapması lazım sık sık altını alması lazım dimi?
Umarım geçer yavrumun kpişiği artık..

hoşgeldin cnm geçmiş olsun
bal böcüğüne sevindim atlatmış, inşallah sen de en kısa zaman da atlatırsın
sağol cnm benim size de geçmiş olsun. çok yakıo canlarını şu pişik yaa bi an önce düzelisn inş.

aynen cnm yaa geçsin artık. ama yine de ben razıyıım kuzum iileşti zeytin zeytin bakıo ya yine herşeye değer:)

aa canım çok sağol vallahi okudukça sizleri moralim düzeldi.sanırım dediğiniz gibi geç yürüdü ilk düşüşü ondan panikledim.bide sütüm hemen kaçıyor benim çok üzülünce neyseki ertesi gün geldi çok şükür yarabbim.bi yere gidince hiç ama hiç rahat etmiyorum düşecek korkusu ile dolaşıyorum peşinden yaaa.

evet engellemenin yolu yok. vallahi bulsam astronot kıyafeti giydirecem balonlu filan düşünce bir şey olmasın diye :)))).ilk düşmesi ve ben gözümle görmedim sadece ses geldi bir korktum ki sormaaaa.sende küçükken düştüğünü görmüşsün şükürki bişey olmamış çok şükür canımmm.

Allah a emanet çocuklarımız melekleri hep yanlarında olsun.ayyy sana da çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür.

evet ya ilki çok kötüymüş ama inşallah 2. side olmaz.yani yürürken düşüyor tabiki ama kafayı çarpınca ben çok kötü oluyorummm.

çok sağol Yarencim okudukça moralim düzeldi engellemenin yolu yok ama en aza düşürmek için hep peşindeyim vallahi.çok şükür bişey olmadı .ama dediğin kızlar çok büyük nasıl akıllarına gelmedi anlamıyorum.neyse olacağı varmış.Allah beterinden korusun bebeklerimizi.hepsi ALLAHA VE MELEKLERİNE EMANET.

Cnm rabbimun nimeti pisikte rabbimden sifasi yine rabbimjn verdiginden
sonucta zeytunyagida suruyoruz ole.dusun

KESİNLİKLE zytinyağı benim kız hemen pişik olur tutusuna kadar 1 sürüşte pişik kalmıyor.ama zeytinyağı annemlerin bahçesinden fabrikada kendileri çıkarmış katkısız saf.ama ıstmak lazımmış asitik özelliği gitsin diye ama bazen ısıtmıyorum acaba yanlımşı yapıyorum
hamileyken hep karnıma sürdüm şükürki çatlak yok ama yan tarafa sürmeyi unutmuşum meğer orda az az çatlak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…