- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.701
Ay bugun kuzular balık yesınler yanı yerler ıns:) bende hamsıyı tercıh ederdım yaama bulmak zor ancak turk bakkalında dondurulmusu, burdakıler buyuk balık pazar gunlerı yemeye gıderız genelde bugun cıkmak ıstemedım alıp gelecekler, sızede afıyet olsun
Benım kız yıne soyundu napıcam ben bunla bılmıyom:)
Sağol canım :)yeterki yesinlerde biz arkalarını toparlamaya alıştık cnmMerhaba cnm gecmus oksun
bizim atasta ole kendi yemege bayiliyor resmen tabi heryer yiyor o ayri
Bizimde 15.dis yolla aras ara ara mizirdak uyurkende huzursuzcaydi biraz uyanmadi ama dondu durdu yatakta
Tam ben mutfaga geldim pcyi actim hem konusuruz hem islerimi yaparim dedim sizde kactiniz ama olmadi.acik gorunuyonuz aslinda ama beni nutraks nerdesinuz ya bende ciktim iste.:-(
cnm öyle düşünme, kısmet işteguldurdun beni akşam akşamCnm.inan sirf senin icin.girdim
ay inanki.aksam.kv nin gunahini.almisim.arasi banyi yaptircaktim.bit soydum.ki cocuk bir kaka yapmiski.sorma yanumda.dibimde kucagimda.bir damlada.kokmadi ya nasil kakaysa birde coxugun biraa huzursuzluguda var altini bilr.kokladim
demek.olabiliyormus
recesin kv si hanim.teyze affola gunahinu aldim
Cnm öyle düşünme olacağı varmış. Çocuk bu düşe kalka büyür. Dün akşam da defne yataktan düştü.başım çok ağrıyordu defneyi uyuturken ben de uyumuşum ve 5 dak içinde düşme sesiyle uyandımmeraba arkadaşlar beni hatırlayanlar olabilir aranızda sık sık giremesemde takipteyim.kızım bir türlü yürümüyor hiç emeklemiyor diye üzülürdüm hep size danışırdım.çok şükür ki kızım ocak ayının 15 inde yani 14. ayına bir baktımki emekliyor.ayın 28 indede tam 14 ayı bitti 15 e geçti iki koltuk arası yürümeye başladı.10 gündür kızım düşe kalka yürüyordu çok şükürki
geleyim konuya dün anneme gittim orda kuzenimin kızları vardı biri. 7. sınıf 1. 5 sınıf 1i 3. sınıf onlarla oynuyor kızlarda iyi bakarlar kızıma düşmesin filan diye.neyse kızım salona koştu 2 kızda arkasından 7. sınıf ve 5. sınıf olan ben oturma odasında oturuyorum kalkmadım peşinden kızlara diyorumki dikkat edin düşmesin diye koşa koşa geri gelecekler diye düşünüyorum.daha ben dikat edin lafını dedim aradan 2 dakka geçmedi pat diye ses geldi bir koştum kızı kanepeye koymuşlar yanınada pelüş oyuncağı oynasın diye benim kızda kendini sırt üstü yere atmış yada düşmüş kafa üstü ayyy ben bir ağla annem mutfaktayd koştu ağlıyor kızlar düşürdük diye ağlıyor benim kız dahada korktu daha çok ağlamaya başladı.doktora götürdük bişeyi yokmuş kusma yada kasılma gibi bişey olmadığı sürece bişey yapmayız mr çektirmek iyi değil dediler.sadece gözetim altında kalsın dediler.şimdi iyi dün oldu olay
ama ben çok kötüyüm dün uyuyamadım suçluluk duygusu öldürecek beni sürekli ağlıyorum 2 dakkikada olsa kız salona koştu ben neden peşine gitmedim diye hayıflanıp duruyorum.koca kızlar yatağa koyup bırakırlar diye aklıma gelmedi hiçç ya.ilk çocuğum çok evhamlıyım.şimdiye kadar hiç düşmemişti ohh ne güzel diyordum .ayyy ben nasıl kızımı küçücük kızların peşine bıraktım yaaa.neden koşmadım arkasından yaaa.çıldıracam yaa.nasıl düşesine sebep oldum.offf allahım yaa.çok moralim bozuk çokk.sütüm azaldı dünkü korkudan ave ağlamaktan bir ara gitti resmen ama kafamdan atamıyorum neden gitmedim kızımın yanına diyeee.
Kızlar öyle düşünmeyin defneninki kokar ayrıca kaka yaparken yüzünden de anlarsınizSonguull kv teyzenın gunahını mı aldık acaba yaama bız genelı söyledık ıstısna koku duyulmamıs olabılır ama genelde odayı kaplıyo koku:) bende sahsım adına gunahını aldıysam affola dıyorum
çok pis kıskandım, ben de istiyorumKizlar kiskanmayinda az sinra erdem ve beysal gelicek:)
Funda cnm defne nasıl oldu kv de cekıstırdık bıraz belkıde kokmamıstır
cnm öyle düşünme, kısmet işteguldurdun beni akşam akşam
Cnm öyle düşünme olacağı varmış. Çocuk bu düşe kalka büyür. Dün akşam da defne yataktan düştü.başım çok ağrıyordu defneyi uyuturken ben de uyumuşum ve 5 dak içinde düşme sesiyle uyandım
Kızlar öyle düşünmeyin defneninki kokar ayrıca kaka yaparken yüzünden de anlarsıniz
çok pis kıskandım, ben de istiyorum
cnm bugün sık sık altını değiştirip kremledim. Biraz söndü ama geçmedi.
İyi geceler kızlar. Dün öğlen dr a gittim, defnenin dr u aradım yeni 2 krem verdi bugün onlara başladık. Eğer gecmezse dermatologa götürecegiz. Dr dan gelince kv yi kuaföre götürdüm.kv nin ve benim saçımız boyandı, ben saçlarımi kestirdim. Akşam da kv deydik .
Bugün de temizlik,ütü,çamaşır,yemek derken defne ile bütün gün evdeydik
meraba arkadaşlar beni hatırlayanlar olabilir aranızda sık sık giremesemde takipteyim.kızım bir türlü yürümüyor hiç emeklemiyor diye üzülürdüm hep size danışırdım.çok şükür ki kızım ocak ayının 15 inde yani 14. ayına bir baktımki emekliyor.ayın 28 indede tam 14 ayı bitti 15 e geçti iki koltuk arası yürümeye başladı.10 gündür kızım düşe kalka yürüyordu çok şükürki
geleyim konuya dün anneme gittim orda kuzenimin kızları vardı biri. 7. sınıf 1. 5 sınıf 1i 3. sınıf onlarla oynuyor kızlarda iyi bakarlar kızıma düşmesin filan diye.neyse kızım salona koştu 2 kızda arkasından 7. sınıf ve 5. sınıf olan ben oturma odasında oturuyorum kalkmadım peşinden kızlara diyorumki dikkat edin düşmesin diye koşa koşa geri gelecekler diye düşünüyorum.daha ben dikat edin lafını dedim aradan 2 dakka geçmedi pat diye ses geldi bir koştum kızı kanepeye koymuşlar yanınada pelüş oyuncağı oynasın diye benim kızda kendini sırt üstü yere atmış yada düşmüş kafa üstü ayyy ben bir ağla annem mutfaktayd koştu ağlıyor kızlar düşürdük diye ağlıyor benim kız dahada korktu daha çok ağlamaya başladı.doktora götürdük bişeyi yokmuş kusma yada kasılma gibi bişey olmadığı sürece bişey yapmayız mr çektirmek iyi değil dediler.sadece gözetim altında kalsın dediler.şimdi iyi dün oldu olay
ama ben çok kötüyüm dün uyuyamadım suçluluk duygusu öldürecek beni sürekli ağlıyorum 2 dakkikada olsa kız salona koştu ben neden peşine gitmedim diye hayıflanıp duruyorum.koca kızlar yatağa koyup bırakırlar diye aklıma gelmedi hiçç ya.ilk çocuğum çok evhamlıyım.şimdiye kadar hiç düşmemişti ohh ne güzel diyordum .ayyy ben nasıl kızımı küçücük kızların peşine bıraktım yaaa.neden koşmadım arkasından yaaa.çıldıracam yaa.nasıl düşesine sebep oldum.offf allahım yaa.çok moralim bozuk çokk.sütüm azaldı dünkü korkudan ave ağlamaktan bir ara gitti resmen ama kafamdan atamıyorum neden gitmedim kızımın yanına diyeee.
Ek gidaya gectiginizde nasildi istahi canim ozamandami yemiyodu belkide yemeye yemeye midesi kuculmustur benim teyzeminde kizi yarin 2yasini doldurucak oda uzun zamandir yemiyo agzini acmiyo ya gormesem inanmazdim yani butun gun ac geziyo zorla teyzem bikac kasik corba yediriyo okadar cok zayif cocukta ama teyzemde belinden cok rahatsizlandigi icin doktora goturemedi bakalim biraz iyilessin goturucek sende gotur canim ben ne soylesem bilmiyorum benim oglum guzel yiyyo sadece bu aralar dis cikardigi icin benimki bile az yiyyo napayim bende sevdigi seyleride olsa yedirmeye calisiyorum seninkinin sevdigi hicmi bisey yok.
Bır ıstahsızda bende var cnmkeske yardımcı olabılsem
Bızımkıde kapatıyo agzını kıtlıyo resmen bıde agzında tutuyo yemegı keyfı ne zaman ısterse o zaman yutuyo yemek saatlerı ıskenceye dönuyo
Sanırım bızımkıde dısten 10 dısımız var ve dis yerlerı baya kabarık zorlamıyorum bende sulu seylerı yıyo sadece
Allahtan huzursuzlugu yok bızım keyfı yerınde
Senın kuzucukta atlatır kısa zamanda ınsallah dısler mahvedıyo yavruları..
canm öncelikle geçmiş olsun sanırım ilk kez olduğu için böle kötü oldun ama çocuk bunlar elbet düşe kalka büyüyecekler..peşinden koşsan bile düşüyolar hele yeni yürümeye başladıkları için..çok sıkıntı yapma bence kendine allahım korumuş bişeyi yokmuş yani:)))
fatoşş,kansızlık iştahsızlık yapar diye ben de duymuştum ama bazı çocukların da bünye meselesi benm kızımda çok iştahsız mesela bugün sabahtan beri sadece iki tatlı kaşığı yemek suyu yedi bi de emdi..olmuyo ne yapsam yediremyorum yani olmayınca olmuyo(tırnaklardaki beyazlıklar calsiyumla ilgili diye b,liyorum ama yine de dr daha iyi bilir tabii kii..ne diyeyim allahım hasta bebişlere şifa iştahsız bebişlere de iştah versin:I))I
Merhaba canim
ben bigun itibari ile keci boynuzu ozunu kullanmaya basladim.arasa hic bir katki madde yok pekmez gibu sicak.islem gorup kaybettigi besin degeride yok
kan yapimi istah acici bagusujlik.sistemi e en onemlisi alerjik astim icin oldykca.etkuliymis
eczanede satiliyir sizde kullanabilirsiniz
Insallah yenı kremler ıse yarar cnm
Oh ne guzel gule kullanın saclarınızı:) benımde boyatmam lazım bı ara fırsat bulursam
Yorucu gecmıs pazarın ama kızınla beraber yavas yavas yapmıssındır benımkı uyanıkken hep pesımdedır:)
nasılsn topıg arkadaslarım beni eskilerden olan varsa hatırlar nese bebekler nasıllar benm ervam cok yaramaz oldu sormayın :)net var artk pc de sık sık ugrarım yaren canım sanada cok slm.:)
İnşallah cnm. Evet yorucu oluyor ama yerleri silip , tozları alma faslı defne uyurken oluyor çünkü defne su ile oynamak istiyor
Günaydın kızlar nasılsınız
cnm öyle düşünme, kısmet işteguldurdun beni akşam akşam
Cnm öyle düşünme olacağı varmış. Çocuk bu düşe kalka büyür. Dün akşam da defne yataktan düştü.başım çok ağrıyordu defneyi uyuturken ben de uyumuşum ve 5 dak içinde düşme sesiyle uyandım
Kızlar öyle düşünmeyin defneninki kokar ayrıca kaka yaparken yüzünden de anlarsıniz
çok pis kıskandım, ben de istiyorum
cnm bugün sık sık altını değiştirip kremledim. Biraz söndü ama geçmedi.
İyi geceler kızlar. Dün öğlen dr a gittim, defnenin dr u aradım yeni 2 krem verdi bugün onlara başladık. Eğer gecmezse dermatologa götürecegiz. Dr dan gelince kv yi kuaföre götürdüm.kv nin ve benim saçımız boyandı, ben saçlarımi kestirdim. Akşam da kv deydik .
Bugün de temizlik,ütü,çamaşır,yemek derken defne ile bütün gün evdeydik
merhaba tekrar hoşgeldiniz oluyo öyle dönem dönem yaramazlıklar ..
günaydın cnm biz iyiyiz siz nasılsınız defnem nasıl?
cnm saçlarını güle güle kullan:
123m
okadr kendini üzme cnm olacağı varmış hem bunlar saniylik olaylar sonuçta birşey olmamış.
çocuklarda düşünememişlerdir düşe kalka büyüyecekler
kızlar herkese günaydın ay biz bu hafta sonu gezdik cumartesi kırklr eliye arkadaşıma gittik 1 gece kaldık
tabi ben pek oturamadım ama yinede güzeldi nil çok eylendi çünkü ordada çocuklar vardı ve onlarla koşturdu sürekli..
umarım herkes iyidir kızlar..
herkese günaydın kızlarrrr.... çok fazla geçmiş olmuş 50 sayfa kadar... bakamadım... herkes iidir umarım... songülüm bilgi istiyorum keç boynuzu tozundan bahsetmişsin sanırımm... ay ne vereceğimi şaşırdım kuzuma yaa. ama iileştik çok şükür... antibiyotiğe devam ediyoruz... şimdi de ben hasta oldum... bademciğim şişmiş gripte cabası... felaket başağrım varr... bugün akşam olur muuuu
herkese günaydın kızlarrrr.... çok fazla geçmiş olmuş 50 sayfa kadar... Bakamadım... Herkes iidir umarım... Songülüm bilgi istiyorum keç boynuzu tozundan bahsetmişsin sanırımm... Ay ne vereceğimi şaşırdım kuzuma yaa. Ama iileştik çok şükür... Antibiyotiğe devam ediyoruz... şimdi de ben hasta oldum... Bademciğim şişmiş gripte cabası... Felaket başağrım varr... Bugün akşam olur muuuu
günaydın cnm sağol,
ben uykusuzum gece uyuyamadım ama defne uyudu
neden uyuyamadığımı anlayamadım
defnenin pişik biraz hafifledi, inşallah kv de bugün dediklerimi yapar da tekrar kabarmaz
oh ne güzel gezmişsiniz
nilin mutlu olması her şeye bedeldir, dinlenemesen de o mutlu olsun yeter
sağol cnm benim size de geçmiş olsun. çok yakıo canlarını şu pişik yaa bi an önce düzelisn inş.hoşgeldin cnm geçmiş olsun
bal böcüğüne sevindim atlatmış, inşallah sen de en kısa zaman da atlatırsın
aynen cnm yaa geçsin artık. ama yine de ben razıyıım kuzum iileşti zeytin zeytin bakıo ya yine herşeye değer:)günaydın cnm:
Ay sende iyileş biran önce
aynasıl bi gırip buyaaa:
aynen cnm onların mutluluğu herşeye bedel..
Bu arada
kv ne yapması lazım sık sık altını alması lazım dimi?
Umarım geçer yavrumun kpişiği artık..
Düşe kalka büyüyecekler maşallah bişey yokmuş bende biryere gidince rahat ederim diye düşünürken daha bir yoruluyorum gözüm üzerinde hep ama oluyor bazen ne kadar dikkatli olsamda bu kadar sıkma canını olan yine ikinize olur süt giderse geçmiş olsun
Canim seni okadar iyi anliyorumki ama eninde sonunda dusecek ya dusmeden olmuyo iste ama senin kiz gec emekleyip yurudugu icin oyuzden simdiye kadar dusmemis zaten yoksa coktan ohoo mutlaka dusuyolar benimki kac kere dustu bunu engellemenin yolu yok ayy bide benim ilk ikinci dusmesi gozumle gordum nasil kotu oldum anlatamam ayni senin gibiydim bide ozaman cok kucuktu bebekti daha yeni donmeye baslamisti dusun artik.insanin ici parcalaniyo ama onlari Allah koruyo canim uzulme bak kizininda biseyi yokmus zaten.
Cnm sanırım ılk kez dusmus uzulme sen yanında olsanda olacak oluyo malesef, kendını suclama yurumeye baslayınca oluyo ne kadar dıkkat etsekte benımkı yanımda dustu koltuk tepesınden ve tutamadım agzı burnu kanamaya basladı hastanede baktılar röntgen cektıler cok sukur bırsey cıkmadı rabbım koruyo meleklerımızı..
canm öncelikle geçmiş olsun sanırım ilk kez olduğu için böle kötü oldun ama çocuk bunlar elbet düşe kalka büyüyecekler..peşinden koşsan bile düşüyolar hele yeni yürümeye başladıkları için..çok sıkıntı yapma bence kendine allahım korumuş bişeyi yokmuş yani:)))
fatoşş,kansızlık iştahsızlık yapar diye ben de duymuştum ama bazı çocukların da bünye meselesi benm kızımda çok iştahsız mesela bugün sabahtan beri sadece iki tatlı kaşığı yemek suyu yedi bi de emdi..olmuyo ne yapsam yediremyorum yani olmayınca olmuyo(tırnaklardaki beyazlıklar calsiyumla ilgili diye b,liyorum ama yine de dr daha iyi bilir tabii kii..ne diyeyim allahım hasta bebişlere şifa iştahsız bebişlere de iştah versin:I))I
Gecmia olsun tatlim cocuklar oldukca buyukmus aslinda.ben yarene emanet ediyorum.dusun:)
Sakin ha kendini suclama.burayada yazmistim aras benum.dibimde kafasinin ustune kakilarak dustu hemde fena resmen dibimdeydi.olcak boyle.kazalar heme hemen tum annelwr yasamistir
dusun anne yanunda dusuyorsa o yavricaklar ne etsin
Cnm rabbimun nimeti pisikte rabbimden sifasi yine rabbimjn verdiginden
sonucta zeytunyagida suruyoruz ole.dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?