2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşbulduk kızlar
memurum o nedenle Ankara'da yaşıyorum, ücretsiz izin aldığın için evdeyim şimdilik.

negüzel insanın çocuğuyla kendi ilgilenmesi gibi bişey yok..

hoşgeldin cnm gözün aydın ozaman demekki sen stres yaptın
böylelikle kirpik olayıda urafe oldu bunu öğrenmiş olduk dimi:)

minam hoşgelsşin aramıza:))

funda ya çok güzel değikmi onunla uyumak.....bizimki çok durmuyo hemen kaçıyo ama geçenlerde hastayken gece uyanıyo du kolumu uzatyodum gelip kolumun üstüne yatıyodu....çpk güzelll gerçektenn

dene canm çok geçmiş olsun bi evde kadın hasta olmamalı bence:)))yani herley değişiyo aksıyo....herkes onun eline baktığı için tabii:))
Aynen canim yaa kadın bence evin direği:)
Çok sağol canım benim denemekte fayda var bulabilirsem siyah turp alayım bugün
arkadaşlar merhaba,

sizleri uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Ben de kasım 2012 annesiyim ve kızımın adı Mina.
Hosgeldin canim aramıza ins bundan sonra sürekli görüşüruz:)
Sağol canım önerin için:)

Günaydın canım adet olmussun ilk defami oldun doğumdan sonra
Sütün azalmış olabilir canim süt gelmediği içinde eren emmek istemez belki

biberon2013 sevindim adet olduğuna stres yapıyordun çok rahatlamışsındır
nutraks ben de diyorum keşke kızım yanıma uzanıp uyusa diye ama pek yaptığı yok hemen oyun yapıyor kaçıyor
hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun, bir haftadır mina hastaydı onunki biraz hafifledi ama şimdi ben hastayım beş gece hiç uyumadım vucut kaldırmadı tabi, insanın çocuğu varken o da hastayken kendisinin de hastalanması ne zormuş yaa

evet canm çocukls birlikte hasta olmak çok zor bizde yeni atlattıkk..ankaranın neresindesin

canım gözün aydın valla gunlerdir acaba hamilemisin diye meraktaydim hadi rahatlamissindir
eren süte alıştı demek canım emmesini istiyorsa sütü biraz azaltmaya çalış bakalım ise yarayacak mi ayrıca çörek otu ve rezenede sütü arttırıyor

şu an ikimiz de hastayız ve kolumu kaldıracak dermanım yok.
geçmiş olsun canım annelerin hasta olmaya hakkı yok çabucak iyiles
masallah minaya canım valla hep aynı bizimkide suratını ağlamaklı yapıyor teli elimde gördümu numaradan agliyor onunla ilgilendim diye anca uyurken isimi biririp girmeye çalışıyorum
aman iyi canım gene de inatcilik yapabilirdi yapmamış
nurayyy canmm küsme özürrrrrr
canım benim kusmedim tamam ama beni.unutma
ankarada yapılacak aktivitelerle ilgili önerilerinizi beklerim çünkü ben aslında istanbulda yaşıyorum ve alışverş merkezi gezmekten çok birşey yapamıyoruz özellikle de kışın

istanbuldami ankarada m yasiyirsun i istanbulda anne bebek fuarları oluyor bebek eğlenceleri falan oluyor bağdat cad gibi yoğun yerlerde

canım aslında istanbulluyum ancak işim nedeniyle ankarada yaşıyorum. onların o ağlamaklı halleri yok mu işte böyle isteklerini yaptırmaya çalışıyorlar. :)

negüzel insanın çocuğuyla kendi ilgilenmesi gibi bişey yok..

hoşgeldin cnm gözün aydın ozaman demekki sen stres yaptın
böylelikle kirpik olayıda urafe oldu bunu öğrenmiş olduk dimi:)
Biraz zaman gecsin kirpiklerime bakicam canim merak ettim bende normaldede oyleler heralde anlamadim.
fatmacm gözün aydın:)))sonunda rahat bi nefes almışsındır:))
Evet canim sorma artik rahatim.

İlk defa olmadim canim bu ay hamilelikten suphelenmistim oyuzden endiseliydim neyseki rahatladim.

ay evet dimi ya en çok beni sevsin beni istesin istiyorum
ayy hani beyazın progrmında bi psikopat vardıya kendimi ona benzetiyom bazen:):):)

iyi bari umarım kv artık hatasını anlarda defneme gerekli özeni gösterir cnm..
aynen cnm bende kendimi psikopat karaktri gibi hissediyorum

süper bişey defne bana sokulup uyuyor, çok seviyor benimle uyumayı
hatta boynumun altına kolunu koyuyor diğer kolunu da boynumun üstüne atıyor ya da yüzüme koyuyor
sarmaş dolaş uyuyoruz
onun kokusunu içime çeke çeke uyumak süper bişey

allahtan cnm dinledi
yoksa çok kötüydü evladımın hali

ankarada yapılacak aktivitelerle ilgili önerilerinizi beklerim çünkü ben aslında istanbulda yaşıyorum ve alışverş merkezi gezmekten çok birşey yapamıyoruz özellikle de kışın

yani canm kışın pek bişey yok malesef ama havalar ısınınca parkları falan güzel yaa...

nuray

funda yaa kıskandım bak defne ne güzel sarılıyomuş sana meryem sarılmıyo o kadar

Gecmis olsun canim zaten bu kis herkes hasta bi yagmur kar yagsa cok guzel olucak ama Allah bilir tabi.Hosgeldin canim bu arada gecmisi okuyamadim daha artik buralardasindir heralde aileye yeni biri daha katildi.Evet bende adet oldum mutluda oldum esim rahat tabi bana stres yapma diyip duruyodu ama insanin elinde degilki.

Kadinlarin derdi iste canim her ay bu stresi yasiyoruz ya cok kotu bisey acaba deyip arada kalmak.Humana aldirdim canim o sutumu arttiriyo bugun icmeye basliycam bakalim emmesini istiyorum ama bi taraftanda biraktirsammi diyorum Ramazan icin iyi olucak ama ay hic bilemedimki.

canım geçmiş olsun senin kızın da hastaymış hehalde ne zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…