- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.021
hoşbulduk kızlar
memurum o nedenle Ankara'da yaşıyorum, ücretsiz izin aldığın için evdeyim şimdilik.
Herkese gunaydin ya eren gece uyandi bikac saat uyumadi en son sabah ezanindan sonra sut verdimde oyle uyudu.sute cok alisti hep sut istiyoya beni emmeyide azaltti en son 10da uyandi emzireyim dedim emmedi sut istiyo ya esime sut cayi aldirdim bakalim ins. sutum artarda tekrar emmek ister cunku sutum cok azaldi oyuzden emmek istemiyo olabilir.
Kizlaaar bu arada dun aksam yatmadan adet oldum sonunda ya rahatladim cok kotuydum dun.
hoşbulduk kızlar
memurum o nedenle Ankara'da yaşıyorum, ücretsiz izin aldığın için evdeyim şimdilik.
Aynen canim yaa kadın bence evin direği:)dene canm çok geçmiş olsun bi evde kadın hasta olmamalı bence:)))yani herley değişiyo aksıyo....herkes onun eline baktığı için tabii:))
Çok sağol canım benim denemekte fayda var bulabilirsem siyah turp alayım bugünsiyah turp ben denemistim canım faydasını görmüştüm bak anlatayim siyah turpun içini oynuyorsun altından bi kaç bıçak darbesi atıyorsun geceden bi kasenin içine otutturup oydugun yere içine bal koyuyorsun sabaha kadar o bıçak darbelerinden bal ve turp suyu sızıyor sabah iciyorsun hadi geçmiş olsun
Hosgeldin canim aramıza ins bundan sonra sürekli görüşüruz:)arkadaşlar merhaba,
sizleri uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Ben de kasım 2012 annesiyim ve kızımın adı Mina.
Sağol canım önerin için:)iyileşiyor cnm
geçti gibi bişey
cnm ıhlamur kaynat ama ıhlamuru kaynatırkeniçine zencefil,karanfil,çubuk tarcın,ayva ve mandalina da koy
bende çok işe yarıyor
kızlar aynı durum bende de var
defneyi kimseyle paylaşamıyorum
sadece beni sevsin,hep benimle ilgilensin istiyorum
zaten yemek yerken falan hep bende durur
bazen sağolsun kv alır ben yemeğimi rahatça yerim ama onda da durmaz benim kucağıma gelmek için çabalar
benimle uyur, daha doğrusu benimle uyurken bana sarılır uyur
cnm o halini görsen mecbur kaldı beni dinlemeye
bir de pişike o sebep olduğu için dikkat etmek zorunda kaldı
Herkese gunaydin ya eren gece uyandi bikac saat uyumadi en son sabah ezanindan sonra sut verdimde oyle uyudu.sute cok alisti hep sut istiyoya beni emmeyide azaltti en son 10da uyandi emzireyim dedim emmedi sut istiyo ya esime sut cayi aldirdim bakalim ins. sutum artarda tekrar emmek ister cunku sutum cok azaldi oyuzden emmek istemiyo olabilir.
Kizlaaar bu arada dun aksam yatmadan adet oldum sonunda ya rahatladim cok kotuydum dun.
heyyy bi ankaralı daha......çook özledim ankarayıııı
biberon2013 sevindim adet olduğuna stres yapıyordun çok rahatlamışsındır
nutraks ben de diyorum keşke kızım yanıma uzanıp uyusa diye ama pek yaptığı yok hemen oyun yapıyor kaçıyor
hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun, bir haftadır mina hastaydı onunki biraz hafifledi ama şimdi ben hastayım beş gece hiç uyumadım vucut kaldırmadı tabi, insanın çocuğu varken o da hastayken kendisinin de hastalanması ne zormuş yaa
Ankarayi bende çok seviyorum ablam yaşıyor orda izine geldiğimde muhakkak ankara iki hafta kalıyorum güzel sehir
evet canm çocukls birlikte hasta olmak çok zor bizde yeni atlattıkk..ankaranın neresindesin
ankarada yapılacak aktivitelerle ilgili önerilerinizi beklerim çünkü ben aslında istanbulda yaşıyorum ve alışverş merkezi gezmekten çok birşey yapamıyoruz özellikle de kışın
geçmiş olsun canım annelerin hasta olmaya hakkı yok çabucak iyilesşu an ikimiz de hastayız ve kolumu kaldıracak dermanım yok.
masallah minaya canım valla hep aynı bizimkide suratını ağlamaklı yapıyor teli elimde gördümu numaradan agliyor onunla ilgilendim diye anca uyurken isimi biririp girmeye çalışıyorumkızım şu an pıtır pıtır koşturuyor, konuşmaya çalışıyor. yemek ve uyku bizim de problemlerimiz özellikle de hastalık zamanlarında.
Mina benim ilk çocuğum ve annemi şimdi daha iyi anlıyorum :)
bundan sonra sizinle yaşadıklarımızı paylaşmaya çalışacağım tabi minadan fırsat kaldığı ölçüde çünkü kızım benim tel ve pc gibi hiç bir aletle, kitapla ilgilenmemden hoşlanmıyor hep ilgi istiyor
aman iyi canım gene de inatcilik yapabilirdi yapmamışiyileşiyor cnm
geçti gibi bişey
cnm ıhlamur kaynat ama ıhlamuru kaynatırkeniçine zencefil,karanfil,çubuk tarcın,ayva ve mandalina da koy
bende çok işe yarıyor
kızlar aynı durum bende de var
defneyi kimseyle paylaşamıyorum
sadece beni sevsin,hep benimle ilgilensin istiyorum
zaten yemek yerken falan hep bende durur
bazen sağolsun kv alır ben yemeğimi rahatça yerim ama onda da durmaz benim kucağıma gelmek için çabalar
benimle uyur, daha doğrusu benimle uyurken bana sarılır uyur
cnm o halini görsen mecbur kaldı beni dinlemeye
bir de pişike o sebep olduğu için dikkat etmek zorunda kaldı
canım benim kusmedim tamam ama beni.unutmanurayyy canmm küsme özürrrrrr
ankarada yapılacak aktivitelerle ilgili önerilerinizi beklerim çünkü ben aslında istanbulda yaşıyorum ve alışverş merkezi gezmekten çok birşey yapamıyoruz özellikle de kışın
geçmiş olsun canım annelerin hasta olmaya hakkı yok çabucak iyiles
masallah minaya canım valla hep aynı bizimkide suratını ağlamaklı yapıyor teli elimde gördümu numaradan agliyor onunla ilgilendim diye anca uyurken isimi biririp girmeye çalışıyorum
aman iyi canım gene de inatcilik yapabilirdi yapmamış
canım benim kusmedim tamam ama beni.unutma
istanbuldami ankarada m yasiyirsun i istanbulda anne bebek fuarları oluyor bebek eğlenceleri falan oluyor bağdat cad gibi yoğun yerlerde
Biraz zaman gecsin kirpiklerime bakicam canim merak ettim bende normaldede oyleler heralde anlamadim.negüzel insanın çocuğuyla kendi ilgilenmesi gibi bişey yok..
hoşgeldin cnm gözün aydın ozaman demekki sen stres yaptın
böylelikle kirpik olayıda urafe oldu bunu öğrenmiş olduk dimi:)
Evet canim sorma artik rahatim.fatmacm gözün aydın:)))sonunda rahat bi nefes almışsındır:))
Aynen canim yaa kadın bence evin direği:)
Çok sağol canım benim denemekte fayda var bulabilirsem siyah turp alayım bugün
Hosgeldin canim aramıza ins bundan sonra sürekli görüşüruz:)
Sağol canım önerin için:)
Günaydın canım adet olmussun ilk defami oldun doğumdan sonra
Sütün azalmış olabilir canim süt gelmediği içinde eren emmek istemez belki
aynen cnm bende kendimi psikopat karaktri gibi hissediyorumay evet dimi ya en çok beni sevsin beni istesin istiyorum
ayy hani beyazın progrmında bi psikopat vardıya kendimi ona benzetiyom bazen:):):)
iyi bari umarım kv artık hatasını anlarda defneme gerekli özeni gösterir cnm..
süper bişey defne bana sokulup uyuyor, çok seviyor benimle uyumayıminam hoşgelsşin aramıza:))
funda ya çok güzel değikmi onunla uyumak.....bizimki çok durmuyo hemen kaçıyo ama geçenlerde hastayken gece uyanıyo du kolumu uzatyodum gelip kolumun üstüne yatıyodu....çpk güzelll gerçektenn
geçmiş olsun canım annelerin hasta olmaya hakkı yok çabucak iyiles
masallah minaya canım valla hep aynı bizimkide suratını ağlamaklı yapıyor teli elimde gördümu numaradan agliyor onunla ilgilendim diye anca uyurken isimi biririp girmeye çalışıyorum
aman iyi canım gene de inatcilik yapabilirdi yapmamış
canım benim kusmedim tamam ama beni.unutma
istanbuldami ankarada m yasiyirsun i istanbulda anne bebek fuarları oluyor bebek eğlenceleri falan oluyor bağdat cad gibi yoğun yerlerde
Gecmis olsun canim zaten bu kis herkes hasta bi yagmur kar yagsa cok guzel olucak ama Allah bilir tabi.Hosgeldin canim bu arada gecmisi okuyamadim daha artik buralardasindir heralde aileye yeni biri daha katildi.Evet bende adet oldum mutluda oldum esim rahat tabi bana stres yapma diyip duruyodu ama insanin elinde degilki.biberon2013 sevindim adet olduğuna stres yapıyordun çok rahatlamışsındır
nutraks ben de diyorum keşke kızım yanıma uzanıp uyusa diye ama pek yaptığı yok hemen oyun yapıyor kaçıyor
hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun, bir haftadır mina hastaydı onunki biraz hafifledi ama şimdi ben hastayım beş gece hiç uyumadım vucut kaldırmadı tabi, insanın çocuğu varken o da hastayken kendisinin de hastalanması ne zormuş yaa
canım gözün aydın valla gunlerdir acaba hamilemisin diye meraktaydim hadi rahatlamissindir
eren süte alıştı demek canım emmesini istiyorsa sütü biraz azaltmaya çalış bakalım ise yarayacak mi ayrıca çörek otu ve rezenede sütü arttırıyor
aynen cnm bende kendimi psikopat karaktri gibi hissediyorum
süper bişey defne bana sokulup uyuyor, çok seviyor benimle uyumayı
hatta boynumun altına kolunu koyuyor diğer kolunu da boynumun üstüne atıyor ya da yüzüme koyuyor
sarmaş dolaş uyuyoruz
onun kokusunu içime çeke çeke uyumak süper bişey
allahtan cnm dinledi
yoksa çok kötüydü evladımın hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?