- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.041
Bende sizin gibiyim kizlaar her anne gibi oglusumda bana duskun olsun istiyorum zaten gece beraber yattigimiz icin sut isitmaya bile gitmeme izin vermiyo oturuyo agliyo ben gelene kadar ama yavas yavas alisiyo galiba.aksam yemeklerindehep babasi yediriyo hatta esime diyorum sanada corba koyayim erene yedirirken sende bi taraftan ye diyorum ama eren yemeden ben yemem diyo o doyarsa bende doymus olurum diyohatta aksamlari eren kaka yaptiginda falan esime soyluyorum sagolsun degistiriyo banada iyi oluyo yani. erenle aksamlari oyunlar oynuyolar ilgileniyo bende ilgilensin istiyorum yani oda babasi sonucta hatta nadirde olsa erenle babasini markete yolluyorum ama en son gideli bir ay falan oldu heralde cunku havalar soguk oldugu icin pek gondermiyorum ama yaz gelsinde ozaman daha cok gezerler.
Bende sizin gibiyim kizlaar her anne gibi oglusumda bana duskun olsun istiyorum zaten gece beraber yattigimiz icin sut isitmaya bile gitmeme izin vermiyo oturuyo agliyo ben gelene kadar ama yavas yavas alisiyo galiba.aksam yemeklerindehep babasi yediriyo hatta esime diyorum sanada corba koyayim erene yedirirken sende bi taraftan ye diyorum ama eren yemeden ben yemem diyo o doyarsa bende doymus olurum diyohatta aksamlari eren kaka yaptiginda falan esime soyluyorum sagolsun degistiriyo banada iyi oluyo yani. erenle aksamlari oyunlar oynuyolar ilgileniyo bende ilgilensin istiyorum yani oda babasi sonucta hatta nadirde olsa erenle babasini markete yolluyorum ama en son gideli bir ay falan oldu heralde cunku havalar soguk oldugu icin pek gondermiyorum ama yaz gelsinde ozaman daha cok gezerler.
defneyi uyuturken çoğu zaman ben de uyuyorum böyle sarmaş dolaş uyuduğumuz için byani canm kışın pek bişey yok malesef ama havalar ısınınca parkları falan güzel yaa...
nuray
funda yaa kıskandım bak defne ne güzel sarılıyomuş sana meryem sarılmıyo o kadar
sağol cnm altı pişik olducanım geçmiş olsun senin kızın da hastaymış hehalde ne zor ya
ay ne güzel eşim kakalı bezi hayatta değiştirmezBende sizin gibiyim kizlaar her anne gibi oglusumda bana duskun olsun istiyorum zaten gece beraber yattigimiz icin sut isitmaya bile gitmeme izin vermiyo oturuyo agliyo ben gelene kadar ama yavas yavas alisiyo galiba.aksam yemeklerindehep babasi yediriyo hatta esime diyorum sanada corba koyayim erene yedirirken sende bi taraftan ye diyorum ama eren yemeden ben yemem diyo o doyarsa bende doymus olurum diyohatta aksamlari eren kaka yaptiginda falan esime soyluyorum sagolsun degistiriyo banada iyi oluyo yani. erenle aksamlari oyunlar oynuyolar ilgileniyo bende ilgilensin istiyorum yani oda babasi sonucta hatta nadirde olsa erenle babasini markete yolluyorum ama en son gideli bir ay falan oldu heralde cunku havalar soguk oldugu icin pek gondermiyorum ama yaz gelsinde ozaman daha cok gezerler.
aynen cnm bende kendimi psikopat karaktri gibi hissediyorum
süper bişey defne bana sokulup uyuyor, çok seviyor benimle uyumayı
hatta boynumun altına kolunu koyuyor diğer kolunu da boynumun üstüne atıyor ya da yüzüme koyuyor
sarmaş dolaş uyuyoruz
onun kokusunu içime çeke çeke uyumak süper bişey
allahtan cnm dinledi
yoksa çok kötüydü evladımın hali
Tunaydın herkese arkadaslar
Masallah sayfalar almıs basını gıtmıs:)
Nıdayla ıslerın cogunu yaptık cıplak vatandas dolandı durdu ortada:) yemeklerımı de hallettım ögleden sonra rahatım ıns
Herkes ıyıdır umarım hastalara acıl sıfalar, uykusuzlara bol uykular ıns
yenı gelen arkadas hosgeldın cnm
Fatmacım gözun aydın rahatlamıssındır
Yasmın geldı mı mektubu ne yaptı acaba merak ettım
beni kimse klamadı sanırım altta görünüyo ama ses yok:))
hmm ama sen şanslısın erkek çocuk anneye daha düşkün olurmuş bizim kızlar şurda bi seneye saf değiştirirler herhalde..gerçi benm ki annesine benzer belki anneci olur hep:))markete gidiyolar bizimkiler de ama alt değiştrme falan yok yani..yemek konusu da bizimki zaten en fazla iki kaşık yediği için sonra kimin yanına gelirse bi lokma vermeye çalışıyoz..... bu arada babanıza maşallah hem de kakalı bezi değşitiryo yani....günün babası diyelim miii
defneyi uyuturken çoğu zaman ben de uyuyorum böyle sarmaş dolaş uyuduğumuz için b
iz birbirimize aşığız resmen
dün akşam kvlerde otururken geldi dudağımdan öptü
o kadar mutlu oldum ki anlatamam çünkü sadece beni öpüyor, hatta onu öpmek başkası için imkansızken ben her tarafından öpebiliyorum
defne gelir benim yanaklarımı mıncıklar,sarılır,dizlerime yatar,kucağıma geldiği anda benim saçlarım elindedir çünkü daha yakın oluyor bana
sevgi arsızı resmen ama sadece bana şımarıyor (arada babaanneye de şımarır ama benim kadar değil)
allah herkese yaşatsın
sağol cnm altı pişik oldu
ay ne güzel eşim kakalı bezi hayatta değiştirmez
defne zaten babasına gitmiyor bile nerde kaldı yemek yedirmek
herşeyi ben yapıyorum defneyle
ayy gerçekten süper bişeyyy:
yok yok biz kesin pisikopatız..
hoşgeldin cnm yasmin geçmiş okuyo birazdan yazar..
birazdan ses vericekkkk
yasminnnnnnnnn:
kız merak ediliyon bi sesver..
neneeee alt deyiştirmekmi helede kakalı
bırak çişliyi bile alamazki giydirmeyi bile çok zr yapar nil mızırdanır bizde hemen sinirleniriz..
yaaa inşallah anneye daha düşkün olurlar bendje anneme daha düşkündüm ..
defneyi uyuturken çoğu zaman ben de uyuyorum böyle sarmaş dolaş uyuduğumuz için b
o kadar mutlu oldum ki anlatamam çünkü sadece beni öpüyor, hatta onu öpmek başkası için imkansızken ben her tarafından öpebiliyorum
defne gelir benim yanaklarımı mıncıklar,sarılır,dizlerime yatar,kucağıma geldiği anda benim saçlarım elindedir çünkü daha yakın oluyor bana
sevgi arsızı resmen ama sadece bana şımarıyor (arada babaanneye de şımarır ama benim kadar değil)
allah herkese yaşatsın
zaten seni tebrik ediyorum ben ya herşeyin üstesinden gelebiliyosun ben bazen çok yoruluyorum rana bazen onu bırakıp gittiğim için bana çok tepkili davranıyor agresifleşiyor hele bu aralar iyice arttı gidecez zannediyo akşamları kapının arkasında duruyo kapıyı ah ah diye vuruyo ondan her ayrılışımda gözlerim doluyor bi bana sarılıyor akşam bi babasına
inşallah cnm
ben de anneme daha düşkünüm kızım da bana çeker inşallah
herşeylerini biz yapıyoruz ozaman 1 numara biz olmalıyız fundamyaaa:
nildede var aynı şey cnm eve gidince peşimden ayrılmıyo yine onu bırakıp gidicem zannediyo bi görsen ..
çok isterdim çocuğuma kendim bakmayı ve hiç ayrılmamayı ama
allahım yeterki böyle ayırsın bizi başka ayrılıklar olmasın sonuçta herşey onlar için..
amin inşallah öyle olur fundam ..
Oglumda bana duskun olsun isterim tabi ama yinede birazda babasina gitsin oda bize kolaylik sonucta canim.esimde neyseki kakali bez konusunda hic tereddut etmez.hmm ama sen şanslısın erkek çocuk anneye daha düşkün olurmuş bizim kızlar şurda bi seneye saf değiştirirler herhalde..gerçi benm ki annesine benzer belki anneci olur hep:))markete gidiyolar bizimkiler de ama alt değiştrme falan yok yani..yemek konusu da bizimki zaten en fazla iki kaşık yediği için sonra kimin yanına gelirse bi lokma vermeye çalışıyoz..... bu arada babanıza maşallah hem de kakalı bezi değşitiryo yani....günün babası diyelim miii
ne güzel yaa babası ile aralarının iyi olmasıgerçi bizim de babamız ilgileniyor ama rana hanım rahat bırakmıyor adamı illa ayakta top falan oynayacaklar belli bi süre sonra baba sıkılıyo aaa haniymiş anne diye gönderiyor bana ben oyun oynuyorum artık napim ama benimle top oynamıyo topu illa babasına götürüyo :) akşamları benimle yatmaz kesinlikle ilk başta alıştırmadım çalışıyorum diye hep de böyle devam etti şimdi arada ağladığı zaman yanıma alıyorum ama totosunu dönüyo hanfendi :)
Oglumda bana duskun olsun isterim tabi ama yinede birazda babasina gitsin oda bize kolaylik sonucta canim.esimde neyseki kakali bez konusunda hic tereddut etmez.
Bende bir yas civarlarinda yanimda yatirmaya basladim canim emdigi icin uykusuzluk canima tak demisti artik boule rahat oluyo.
Babasini fazla gormedigi icindir belkide canim ama defneyle senin arandada ozel bi anne kiz bagi var demekki ne guzel.defneyi uyuturken çoğu zaman ben de uyuyorum böyle sarmaş dolaş uyuduğumuz için b
allah herkese yaşatsın
ayy gerçekten süper bişeyyy:
yok yok biz kesin pisikopatız..
hoşgeldin cnm yasmin geçmiş okuyo birazdan yazar..
birazdan ses vericekkkk
yasminnnnnnnnn:
kız merak ediliyon bi sesver..
neneeee alt deyiştirmekmi helede kakalı
bırak çişliyi bile alamazki giydirmeyi bile çok zr yapar nil mızırdanır bizde hemen sinirleniriz..
yaaa inşallah anneye daha düşkün olurlar bendje anneme daha düşkündüm ..
kızlar yaaaa kilo almaya başladım ama tutamıyorum kendimi çok moralim bozzuuukkkkk
Babasini fazla gormedigi icindir belkide canim ama defneyle senin arandada ozel bi anne kiz bagi var demekki ne guzel.
Esim bez konularinda hatta kusma falan hic sorun etmez canim sonucta eren onunda oglu oyle konularda rahatsiz olmaz severek yapar sansliyim okonuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?