- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.061
geldimmm... mektup merak edilmiş yerine kaldırıldı kuzumun 18. yaş günü hediyesi olarak:)
sabah ösym ye gittim hala lise mezunu gözüküomuşum nasıl oluosa lisans atanmış alese girmiş biri lise mezunu:) neyse halledip yds başvurumu yaptımmm atmasyon girip çıkcam işte girmek için gircem resmen :)
zeynep ilayımın keyfi yerinde çok şükür eve girer girmez 'anneee memme istttiii' dio sıpam yaaa:)maşallah subhanallah...
eee sizler nasılsınız... meryemmm kuzum maşallah sana nasıl tatlısın kocaman kız olmuşsun...buarda farkettim ki bende bayağıdır foto koymamışımmm acilll koymam lazım:)
Bebekken daha zordu ya bide uykusuz uykusuz dolasiyodum ortada esiminde hep mesaisi yada isi oluyodu fazla ilgilenemiyodu erenle ama simdi isler yavasladi mesaiye kalmiyo hic eve geliyo her aksam zaten cumartesi ben okuldayken erene bakiyo pazarlarida bos bende simdi daha rahatim.haklısın canm bende nasip olurda ikincisi olunca yapabilirsem babasına da alılştrcam valla çok yoruluyorum:))))
nilayy tekrar hpşgeldin ben de sibell
kızlar yaaaa kilo almaya başladım ama tutamıyorum kendimi çok moralim bozzuuukkkkk
holşgeldin canımmmm..ay yds de sistem değişmiş eskisi gibi teknikle çözülecek soru yokmuş diyolar kolay gelsin diyeyim..mektup içinde vaklla bravo çok sabırlısın....meryem de evet büyüdü sanırım ya inanmak güç gerçekten ama....görmek isterz zeynebimizi..bu arda ben zeynep ismini çok severim...zeynebim türküsünü de:))
geldimmm... mektup merak edilmiş yerine kaldırıldı kuzumun 18. yaş günü hediyesi olarak:)
sabah ösym ye gittim hala lise mezunu gözüküomuşum nasıl oluosa lisans atanmış alese girmiş biri lise mezunu:) neyse halledip yds başvurumu yaptımmm atmasyon girip çıkcam işte girmek için gircem resmen :)
zeynep ilayımın keyfi yerinde çok şükür eve girer girmez 'anneee memme istttiii' dio sıpam yaaa:)maşallah subhanallah...
eee sizler nasılsınız... meryemmm kuzum maşallah sana nasıl tatlısın kocaman kız olmuşsun...buarda farkettim ki bende bayağıdır foto koymamışımmm acilll koymam lazım:)
bence de şanslısın canm..bizimkilerin de çocuğu ama yok kaldrmıyo midesi....bi kere değiştrmek zorunda kaldı gerçşi ben yoktum onun şansına da ishal olmuş sorma çok güldüm ben de nasıl değiştrdi görmek isterdm:)))
hoşbuldum cnmm yaa aslında sınavla ilgili tek bildiğim şey ingilizce olması. ingilizce bilgim ise sadece hazırlık düzeyinde. o nedenle sınav içeriği değişsede benim için pek bişey değişmio sonuçta hiç birini anlamıyorum:)ben yds ye girmediğim için tezlide yedekte kaldım o nedenle giriyorum .önceden girmiş olsam 1 puan bile gelse şu an tezli yapıo olcaktım hırs yaptım girip çıkcam:)maşallah annesi büyümüş tabi... bende zeynebi çok severek koydum. eşimin dedesi zeynebi ne zaman görse ' kız sana çok türkü söylerler' der:)
Tabi canim yapi meselesi ama sagolsun esim oyle konularda hastalikta falan hic oyle seyleri sorun etmez.ben sezeryan olduktan sonra tabi sonmus balon gibi gobek vardi ve rengide koyuydu annemde oyle diyodu ama esimin umrunda degildi annem oyle diyince sorun degil anne bosver falan gibi seyler soyluyodu oglumu gordukten sonra onlari hic onemsemiyodu ben her halimle guzeldim onun icin.hatta benim agrilarim coktu pansumani hep esim yapti yemegimle herseyimle ilgilendi ayni zamanda erenlede ilgilendi.3gun sonra dus alicam zaman gitti suyu ayarladi hatta yardim bile edicekti ama ben istemedim sacimida annem taramisti galiba ama esim kurutmustu hatta hala kurutuyo cok hosuma gidiyo. k.bakma cok uzun yazdim anilarim depresti birden yaa.
Galiba sansliyim canim ayy burda konusunca kocamin kiymetini daha cok anladim ozledim kocami simdiden yaaa.evet yasemin bence d e zeynebim zeynebim diye...:))babanız sinirlenir muhtemelen:)))bez konusu da önemli olanmecburiyetten olması değil ki..bence yani sen bişeyle uğraşırken değiştrmesi bile yeter sonuçta biz kadınların hiç ilşi bitmiyo ki evde....
fatma yaaa ii ii sen şanslı kadınlardansın kıymetini bil:))
Olsun canim sanirim genel anlamda erkekler kakali bez degistiremiyo ama olsun onlarda baska konularda iyidirler aman evine bagli esler olsunlarda okadari eksik olsun dimi.canım maşallah çok şanslısın her eş yardımcı olmuyor hatta kimileri olamıyor beceremedikleri için , ben de eşimden çok memnunum bu konuda bi kakalı bez alamıyor :)
Galiba sansliyim canim ayy burda konusunca kocamin kiymetini daha cok anladim ozledim kocami simdiden yaaa.
Olsun canim sanirim genel anlamda erkekler kakali bez degistiremiyo ama olsun onlarda baska konularda iyidirler aman evine bagli esler olsunlarda okadari eksik olsun dimi.
yaa beni, bizim bbamızda öyle oynar sadece çikolata yemek de arada yedirir...yani kenddisi yerken ona da verir ama ne çişli bez ne kakalı asla...bazen haftasonları ben kahvaltı hazırlarken tulumunu çıkartıp üstünü değiştirir...bi kaç kez de kucağında yıkadı o kadar..eskiden saçlarını kurulardı ama artık onu da yapmıyo...
gülden beni de aranıza alın çalışmak dışında aynıyız...ayy p da az kaldı bir ay sonra artık çalışan bir anne olacağımkuzum yaa hiiç ayrılasım gelmiyoo
güldeni funda Allah kolaylık vesin canım size de evlatlarınıza da, ben yarım gün ayrı kalsam aklım hep kızımda, burnumda tütüyor mina, sizin ve bebişleriniz için kimbilir ne kadar zordur..
aslında öteki taraftan bu sizin evlatlarınızla bağınızı da güçlendiriyordur, bebişler size daha da düşkün oluyor.. yani benim kızımda benim eteğmden ayrılmaz ama babasıyla da çok iyi diyaloğu.. ben özellikle süt makinası olarak iş görüyorum :))
bu arada adım nilay söylemeyi unutmuşum..
kızlar yaaaa kilo almaya başladım ama tutamıyorum kendimi çok moralim bozzuuukkkkk
kızlar meryemcik uyudu ben de fırsattan istifade azıcık ders çalışmaya gidiyorum...off çok sıkıcı....görüşmek üzere
cnm benim yapım bu kimseden yardım isteyememzaten seni tebrik ediyorum ben ya herşeyin üstesinden gelebiliyosun ben bazen çok yoruluyorum rana bazen onu bırakıp gittiğim için bana çok tepkili davranıyor agresifleşiyor hele bu aralar iyice arttı gidecez zannediyo akşamları kapının arkasında duruyo kapıyı ah ah diye vuruyo ondan her ayrılışımda gözlerim doluyor bi bana sarılıyor akşam bi babasına
cnm dikkat et ucunu bırakırsan giderkızlar yaaaa kilo almaya başladım ama tutamıyorum kendimi çok moralim bozzuuukkkkk
maşallah zeynep ilayageldimmm... mektup merak edilmiş yerine kaldırıldı kuzumun 18. yaş günü hediyesi olarak:)
Tabi canim yapi meselesi ama sagolsun esim oyle konularda hastalikta falan hic oyle seyleri sorun etmez.ben sezeryan olduktan sonra tabi sonmus balon gibi gobek vardi ve rengide koyuydu annemde oyle diyodu ama esimin umrunda degildi annem oyle diyince sorun degil anne bosver falan gibi seyler soyluyodu oglumu gordukten sonra onlari hic onemsemiyodu ben her halimle guzeldim onun icin.hatta benim agrilarim coktu pansumani hep esim yapti yemegimle herseyimle ilgilendi ayni zamanda erenlede ilgilendi.3gun sonra dus alicam zaman gitti suyu ayarladi hatta yardim bile edicekti ama ben istemedim sacimida annem taramisti galiba ama esim kurutmustu hatta hala kurutuyo cok hosuma gidiyo. k.bakma cok uzun yazdim anilarim depresti birden yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?