- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.081
canım yenimahalledeyim
Fatma eslerimiz cok benzio sanirim sansli gurubuz allh binkere razi olsun esimden
aynen benimde sezaryandi hastanade evde herseyimi esim yapti annemden utandgim icin
ona bisey yaptirmadim masalinda herseyiyle ilgilenince annem ben bosuna gelmisim diodu:)
Gurur duymustum esimle oan hep yanimda oldgu icin
duskunluk konusuna gelince ben sevmem tek bi kisiye duskun olani
masalda oyle degil iyiki
suan guzel gelir size ama ilerde buyuk zorluk bagimsiz olmali cocukbence bi kisiye bagimli olmamli
Aaa bende yenimHalledeyim cnm demetevlerde sen nerdesin
betulle songulu kiskaniodum onlar bulusup duruolardi:)
Bizde tanisip bulusalim hatta sibelde 1ay sonra ankaraya gelio
bizde bulusalimmmm bana gelin :)
Mina meryem masal kaynassinlar kasim bebecikleri:)
Cumlemizin canim bende mesela boyle sizlerin gibi mutlu evlilikler duydugumda cok seviniyorum Allah ayirmasin.Allah yuvanizin mutluluğunu daim.etsin inşallah canım
Ben banada duskun olsun isterim babasinada (tabi agirlik bende olucak) simdi biraz buyuyup oyun cagina geldikleri icin eren babasiylada guzel oynuyo birbirleriyle daha yakinlasiyolar bebekken agladiginda falan hep beni isterdi buda biraz kotu oluyo tabi ama simdi erende babasiyla arasi iyi.aksam eve gelince kapi sesini duyuyo eren hemen kapiya gidip babasini bekliyo nasil seviniyo geldi diye.Fatma eslerimiz cok benzio sanirim sansli gurubuz allh binkere razi olsun esimden
aynen benimde sezaryandi hastanade evde herseyimi esim yapti annemden utandgim icin
ona bisey yaptirmadim masalinda herseyiyle ilgilenince annem ben bosuna gelmisim diodu:)
masalda oyle degil iyiki
suan guzel gelir size ama ilerde buyuk zorluk bagimsiz olmali cocukbence bi kisiye bagimli olmamli
Eslerden bahsedıldıya bende o konuda sanslı hıssederım kendımı hemde cok
Evlılık paylasmak tabıkı herseyı ıyı gunde kotu gunde
Hamılelıgımın son uc ayında hep yatmak zorundaydım ve esımın yaptıgını cogu es yapmazdı yapamazdı belkıde
sabah cocugu akrabalara bırakıp ıse ısten cıkıp cocugu alıp hastneye sonra böyle bır ay.. ve doguma kadar hep erken cıktı ısten beyzayla yuzde doksan hep kendı ılgılendı camasırları makınaya atıp asmayı bulasıkları makınaya yerlestırmeyı hep kendı yapardı bu arada ev tasınma ıslerıde paralel ılerlıyodu onlarlada ugrastı esyaların cogunu kendı paketledı ve nıda ıkı haftalıkken tasındık bunların altından nasıl kalktın dıye herkes taktır edıyodu.. Dogru kısıyle evlendıgım ıcın allah onu karsıma cıkardıgı ıcın sukrederım hep..
Allah kımseyı esınden ayırmasın
masallah canım çok güzel şeyler yapmış esin Allah ondan razı.olsun.ne çok yrdim etmiş sana Allah onları başımızdan eksik etmesinEslerden bahsedıldıya bende o konuda sanslı hıssederım kendımı hemde cok
Evlılık paylasmak tabıkı herseyı ıyı gunde kotu gunde
Hamılelıgımın son uc ayında hep yatmak zorundaydım ve esımın yaptıgını cogu es yapmazdı yapamazdı belkıde
sabah cocugu akrabalara bırakıp ıse ısten cıkıp cocugu alıp hastneye sonra böyle bır ay.. ve doguma kadar hep erken cıktı ısten beyzayla yuzde doksan hep kendı ılgılendı camasırları makınaya atıp asmayı bulasıkları makınaya yerlestırmeyı hep kendı yapardı bu arada ev tasınma ıslerıde paralel ılerlıyodu onlarlada ugrastı esyaların cogunu kendı paketledı ve nıda ıkı haftalıkken tasındık bunların altından nasıl kalktın dıye herkes taktır edıyodu.. Dogru kısıyle evlendıgım ıcın allah onu karsıma cıkardıgı ıcın sukrederım hep..
Allah kımseyı esınden ayırmasın
Fatma eslerimiz cok benzio sanirim sansli gurubuz allh binkere razi olsun esimden
masalda oyle degil iyiki
özcanban hoşgeldin cnım nasılsınız kuzucuklaa
benı bıberon hosgeldnız kızlar uzun bı gecmıs okudum ve ısım var bırazcık cıkıcam sımdı gelebılrsem gelrım yıne
buarada bıberon adet olmussun sevndım canım:)
masallah canım çok güzel şeyler yapmış esin Allah ondan razı.olsun.ne çok yrdim etmiş sana Allah onları başımızdan eksik etmesin
bende elif bana bagimli olduğu için çok mutluyum canım evde hep beraberiz beraber oynariz odadan çıksam peşinden gelir her yere beraber gideriz ben.şikayetçi değilim ama başka.bi yere gittigimizdede eğer oynayabileceği birileri varsa oynar arada beni.yoklar sadece
o.kadr çok seviyorum ki.kizimi Rabbime sukurler olsun onu verdi
Hosbulduk cnm bende mutfagı hallettım geldım
Fatma gıtmıs sanırım
Hosgeldin cnm esinin yaptiklarini bende takdir ettim
gercekten zor artik oyle askla seven gercek insan
her erkekde yapamaz yardimci bulur bisey yapar ama yinede yapamaz kensisi helal olsun ona
sohbet etmek isterdim ama gundz temizlik odanin seklini degistirdim bide parka gtyik derken youlmusm
yatioum kizlar iyi gceler bol.bol yaziain ki sabh guzel oluo okumasi:)
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl pişiği geçti mi tamamenGünaydın kızlar
herkese güzanydın kızlarrr... nasılsınız bebecşkler nasılll. biz hala hastayız öksürük grip devam gitmio bitürlü .bal böcüğüm ptesiden beri iyiydi bu saba itibariyle yine genzi tıkanmış hapşuruyonasıl geçecek yaa çok moralim bozuldu sabah sabah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?