2012 kasım bebekleri büyüyor..

Fatma eslerimiz cok benzio sanirim sansli gurubuz allh binkere razi olsun esimden
aynen benimde sezaryandi hastanade evde herseyimi esim yapti annemden utandgim icin
ona bisey yaptirmadim masalinda herseyiyle ilgilenince annem ben bosuna gelmisim diodu:)
Gurur duymustum esimle oan hep yanimda oldgu icin
duskunluk konusuna gelince ben sevmem tek bi kisiye duskun olani
masalda oyle degil iyiki
suan guzel gelir size ama ilerde buyuk zorluk bagimsiz olmali cocukbence bi kisiye bagimli olmamli

Cmm ılerde zaten yeterınce bagımsız olacaklar suan gayet ıyı bence
Bende anneme cok duskunmusum halada öyle kucukken hatırlıyorum dugune falan gıderdık cocuklar heryerde ben annemın dibınde:) ama sımdı nerelerdeyız:) mesela nıdanın hep gözunun önunde olucam mısafırlıkte falan yoksa kımseyle durmaz buda benım hosuma gıdıyo:) beyza bıraz astı o durumları ama yınede duskundur..

Eslerden bahsedıldıya bende o konuda sanslı hıssederım kendımı hemde cok
Evlılık paylasmak tabıkı herseyı ıyı gunde kotu gunde
Hamılelıgımın son uc ayında hep yatmak zorundaydım ve esımın yaptıgını cogu es yapmazdı yapamazdı belkıde
sabah cocugu akrabalara bırakıp ıse ısten cıkıp cocugu alıp hastneye sonra böyle bır ay.. ve doguma kadar hep erken cıktı ısten beyzayla yuzde doksan hep kendı ılgılendı camasırları makınaya atıp asmayı bulasıkları makınaya yerlestırmeyı hep kendı yapardı bu arada ev tasınma ıslerıde paralel ılerlıyodu onlarlada ugrastı esyaların cogunu kendı paketledı ve nıda ıkı haftalıkken tasındık bunların altından nasıl kalktın dıye herkes taktır edıyodu.. Dogru kısıyle evlendıgım ıcın allah onu karsıma cıkardıgı ıcın sukrederım hep..
Allah kımseyı esınden ayırmasın

Son düzenleme:

canım merkezdeyim aramızda bi metro durağı var çok güzel olur :)

Allah yuvanizin mutluluğunu daim.etsin inşallah canım
Cumlemizin canim bende mesela boyle sizlerin gibi mutlu evlilikler duydugumda cok seviniyorum Allah ayirmasin.
Ben banada duskun olsun isterim babasinada (tabi agirlik bende olucak) simdi biraz buyuyup oyun cagina geldikleri icin eren babasiylada guzel oynuyo birbirleriyle daha yakinlasiyolar bebekken agladiginda falan hep beni isterdi buda biraz kotu oluyo tabi ama simdi erende babasiyla arasi iyi.aksam eve gelince kapi sesini duyuyo eren hemen kapiya gidip babasini bekliyo nasil seviniyo geldi diye.

Amin canim amin.Allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin.sende sanlisin gercekten artik simdiki zamanda oyle esler bulmak zor Allaha sukur bizde var bitane.

masallah canım çok güzel şeyler yapmış esin Allah ondan razı.olsun.ne çok yrdim etmiş sana Allah onları başımızdan eksik etmesin

bende elif bana bagimli olduğu için çok mutluyum canım evde hep beraberiz beraber oynariz odadan çıksam peşinden gelir her yere beraber gideriz ben.şikayetçi değilim ama başka.bi yere gittigimizdede eğer oynayabileceği birileri varsa oynar arada beni.yoklar sadece
o.kadr çok seviyorum ki.kizimi Rabbime sukurler olsun onu verdi

benı bıberon hosgeldnız kızlar uzun bı gecmıs okudum ve ısım var bırazcık cıkıcam sımdı gelebılrsem gelrım yıne
buarada bıberon adet olmussun sevndım canım:)

Bu soyledgin bagimlilik degilki cnm normal bisey maslda osekilde hele misafirlikte kimseye gitmez genelde alsik olmadgindan
o bagimlilik degilde guvendir annenin.varligini hissetmek istiodur normal yani
benim soylemek istedgim babaya dahi gitmemesi babaya opturtmemesi oynamamasi gbi
yani bundanda annenin hoslanmasina dedim ilerde kotu bisey bu die
yani i pskopata baglayanlara dedim gulden funda:)kulaklariniz cinlasinnnnnn

Hosbulduk cnm bende mutfagı hallettım geldım
Fatma gıtmıs sanırım

Hosgeldin cnm esinin yaptiklarini bende takdir ettim
gercekten zor artik oyle askla seven gercek insan
her erkekde yapamaz yardimci bulur bisey yapar ama yinede yapamaz kensisi helal olsun ona

sohbet etmek isterdim ama gundz temizlik odanin seklini degistirdim bide parka gtyik derken youlmusm
yatioum kizlar iyi gceler bol.bol yaziain ki sabh guzel oluo okumasi:)

Sagol cnm ıyı gunde kotu gunde ıste, daha yazdıklarım 10 da bırıdır allaha sukur gerıde kaldı o gunler rabbım kımseye yasatmasın..
Bır gun bende oskar yaptırabılırsem dunyanın en fedakar kocasına yada babasına yazdıracam:)

Sana ıyı geceler cnm görusuruz

herkese güzanydın kızlarrr... nasılsınız bebecşkler nasılll. biz hala hastayız öksürük grip devam gitmio bitürlü .bal böcüğüm ptesiden beri iyiydi bu saba itibariyle yine genzi tıkanmış hapşuruyo nasıl geçecek yaa çok moralim bozuldu sabah sabah...

Geçmiş olsun cnm inşallah ilaçsi atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…