2012 kasım bebekleri büyüyor..

aminnnnn cnm nekadar güzel herkes yapamaz bunu..
allahım bozmasın
benmim eşimde yardımcı olur iş koularında sağolsun ama okadarını yapa bilirmiydi bilemiyoerum..

aynen katılıyorummmmm:

hahahaa bende diyorum neden kulaklarım çınladı...

Günaydın kızlar

fundam günayfın nasıl defnem?

günaydın cnm oyy kıyamam defneme ya:
ıhlamur kuşburnu falan içmiyomu yasminimya..

kızlar herkese günaydın ben iyiyim nil iyi çok şükür ama nil hanım gezmelere gidiyo
dün bakıcı teyzesine dedim parka gidin diye gitmişler nil kaydıraktan kaymış inanılmaz mutlu olmuş sürekli gülüyomuş şebek
bugün hava yine çok güzel yine gidecekler..
biraz mikroptalazım bağışıklık için dimi ama..

günaydın cnm, defne iyi şükür
Dün defne de parka gitmiş
Aynen katılıyorum mikrop da lazım

aynen cnm çıksın iiydir. bizim burda da hava çok güzel ananemiz uykudan kalkınca öğlen indirecek. beni parkta karşılıycak kuzum. çıkart ki temiz hava alsın dedim hep evde olamsı daha tehlikeli...
eşlerden bahsedilmiş eksik kalmıyımmm:) benim eşimde temizlik filan yapar yardımcı olur balkondu çöptü onun alanı evlendiğimizden beri:) doğum sonrası da illk banyomda eşim yardımcı oldu annem de vardı ama çekindim ondan nedense. pansumanımla filanda hep o ilgilendi. allah razı olsun ondan bazen sürtüşsekte seviyorummm

İyiyim cnm şükür defne de iyi
Pisigimiz de geçti allahtan
fundammmmm:

bak ayşegül kulaklarımızı çınlatmış bundan sonra psikopatız biz..

bizim eşlerimiz gsliba çok benziyo yaseminim bizimkide okadar yapar ve sinirlidir..

Günaydın herkesee güzel birgün diliyorum

Dün bizde parka gittik hava çok güzeldi oğlum ben ve babasi çok eglendirdik kar savaşı yaptik:)

fundammmmm:

bizim eşlerimiz gsliba çok benziyo yaseminim bizimkide okadar yapar ve sinirlidir..
evet gördüm cnm
valla adı ne olursa olsun kızımı çooook ama çok seviyorum hatta aşırı seviyorum
alıp içime sokasım geliyor
bazen diyorum içime geri koyuyum sadece ben sevmek için çıkarıyım,seviyim sonra tekrar yerine koyayım
ama ben bu durumumdan memnunum

hehehe bende düşünüyorum bazen
hehe:
bende halimden memnunummmm:
ay iyiki varlar
allahım isteyen herkese nasip etsin...

hehehe bende düşünüyorum bazen
hehe:
bende halimden memnunummmm:
ay iyiki varlar
allahım isteyen herkese nasip etsin...

SiZi gidi pisjopatlar sizi hic babbalarinin.payi yok mu o bebisin varligindan :)
Yazik babalrina yazik iclerine sokacaklar kimseye sewdirtmicekler:)
Oysaki ben hayal kuruodum bi denk gelsek nili defneyi isira isira seweyim diodum

Saka yapiorum cnm dun siz kendinize pskopatiz deyince takildim:)
Defnede hep sana duskun olcak kesin cunku herseyiyle sen ilgilwniosun is gergi babayla daha az vakit gecrio
senin bukadar duskunlugune sessiz kalamz elbet
rabbim acilarini gpstermesin hepimize

Yasemn cnm gecmis olsun ya atlatamadi kuzucuk
dedgin gbi havalar guzelken hep gezsin dojtorumuzda demisti hastayken ozellkile
hep evekapatmayai sogukda olsa kisa sureli bir temiz havaya ihtiyaci var ki mikroplari atabilsin demisti

SiZi gidi pisjopatlar sizi hic babbalarinin.payi yok mu o bebisin varligindan :)
Yazik babalrina yazik iclerine sokacaklar kimseye sewdirtmicekler:)
Oysaki ben hayal kuruodum bi denk gelsek nili defneyi isira isira seweyim diodum

hahahaytttt kız herşeyini ben çekiyom işte ben yokkende ona gidiyo yeter okadar..

hehehe biliyorum takıldığını şekerim.
ama nil sana gider merak etme yabancı hiç seçmiyo o yeterki onunla oyna anmatabi annesinden vazgeçemiyo ben ordaysam iyi ama gidersem hemen peşimden geliyo..

fundammmmm:

aynen cnm benziolar sanırım... çabuk sinirlenir sonra pişman olur gönlümü almaya çalışır. ama uzatırsam daha da parlar:)

Yasemn cnm gecmis olsun ya atlatamadi kuzucuk
dedgin gbi havalar guzelken hep gezsin dojtorumuzda demisti hastayken ozellkile
hep evekapatmayai sogukda olsa kisa sureli bir temiz havaya ihtiyaci var ki mikroplari atabilsin demisti
aslında atlattı teyzesi gayet iyiydi. ama ben ptesiden beri griple savaşıyorum ne yaptımsa geçmedi kuzumda sağolsun gucu gucu gucu deyip kollarını boynuma dolayıp dolayıp öpüo eee grip nasıl geçmesin. sabah burnu tıkanmış hapşuruyodo anneme parka indri dedm kapının önü park. açık hava ii gelir belki...

günaydın canım biz iki gündür gidiyoruz parka elifte sallanmaya bayılıyor indirdigim zaman tekrar gidiyor sallanmaya kaydiraktan kaymayı da çok sevdi merdivenleri kendi cikiyor azicik yardım ediyorum
günaydın canım geçmiş olsun tatlım ins ilerlemeden atlatsin zynepcik
Günaydın kızlar
günaydın canım çok sevindim kurtuluruz pisikten
Günaydın herkesee güzel birgün diliyorum

Dün bizde parka gittik hava çok güzeldi oğlum ben ve babasi çok eglendirdik kar savaşı yaptik:)

günaydın canım ohh kar oynadınız demekki kardan adam da yaptınız mi efe kar seviyor mu

hehe ben sinirlendiysem uzatırımhehe:

günaydın cnm nilde çok sevmiş parkı özelliklede kaymayı..
çok zor getirmişler..

bugün yine gittilerbudefa eylül ablasıyla gittiler..

Arkadasimin da 2013kasim bebegi var ona bebek gormeye gitcez univden kizlarla toplandik
bugun masalbebek sevcek bayilio ya bebege

nilde çok seviyo bebekleri ama eğer küçükse onunla oynuya bilecek gbi değilse pek ilgilenmiyo akşam bi bebek geldi daha doğrusu ondan 4 buçuk ay küçük ona kitaplaranı
getirdi...

sağol cnm yaa bi geçseydi iyiydi. maşallah elifeee merdivende çıkarmışşş... bakalım benim bal böcüğü ne yapcak annesini parkta karşılıycakmış:)

bende uzatrım sonra uzattığıma pişman olurum he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…