- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.101
Eslerden bahsedıldıya bende o konuda sanslı hıssederım kendımı hemde cok
Evlılık paylasmak tabıkı herseyı ıyı gunde kotu gunde
Hamılelıgımın son uc ayında hep yatmak zorundaydım ve esımın yaptıgını cogu es yapmazdı yapamazdı belkıde
sabah cocugu akrabalara bırakıp ıse ısten cıkıp cocugu alıp hastneye sonra böyle bır ay.. ve doguma kadar hep erken cıktı ısten beyzayla yuzde doksan hep kendı ılgılendı camasırları makınaya atıp asmayı bulasıkları makınaya yerlestırmeyı hep kendı yapardı bu arada ev tasınma ıslerıde paralel ılerlıyodu onlarlada ugrastı esyaların cogunu kendı paketledı ve nıda ıkı haftalıkken tasındık bunların altından nasıl kalktın dıye herkes taktır edıyodu.. Dogru kısıyle evlendıgım ıcın allah onu karsıma cıkardıgı ıcın sukrederım hep..
Allah kımseyı esınden ayırmasın
masallah canım çok güzel şeyler yapmış esin Allah ondan razı.olsun.ne çok yrdim etmiş sana Allah onları başımızdan eksik etmesin
bende elif bana bagimli olduğu için çok mutluyum canım evde hep beraberiz beraber oynariz odadan çıksam peşinden gelir her yere beraber gideriz ben.şikayetçi değilim ama başka.bi yere gittigimizdede eğer oynayabileceği birileri varsa oynar arada beni.yoklar sadece
o.kadr çok seviyorum ki.kizimi Rabbime sukurler olsun onu verdi
Bu soyledgin bagimlilik degilki cnm normal bisey maslda osekilde hele misafirlikte kimseye gitmez genelde alsik olmadgindan
o bagimlilik degilde guvendir annenin.varligini hissetmek istiodur normal yani
benim soylemek istedgim babaya dahi gitmemesi babaya opturtmemesi oynamamasi gbi
yani bundanda annenin hoslanmasina dedim ilerde kotu bisey bu die
yani i pskopata baglayanlara dedim gulden funda:)kulaklariniz cinlasinnnnnn
Günaydın kızlar
herkese güzanydın kızlarrr... nasılsınız bebecşkler nasılll. biz hala hastayız öksürük grip devam gitmio bitürlü .bal böcüğüm ptesiden beri iyiydi bu saba itibariyle yine genzi tıkanmış hapşuruyonasıl geçecek yaa çok moralim bozuldu sabah sabah...
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl pişiği geçti mi tamamen
günaydın cnm, defne iyi şüküraminnnnn cnm nekadar güzel herkes yapamaz bunu..
allahım bozmasın
benmim eşimde yardımcı olur iş koularında sağolsun ama okadarını yapa bilirmiydi bilemiyoerum..
aynen katılıyorummmmm:
hahahaa bende diyorum neden kulaklarım çınladı...
fundam günayfın nasıl defnem?
günaydın cnm oyy kıyamam defneme ya:
ıhlamur kuşburnu falan içmiyomu yasminimya..
kızlar herkese günaydın ben iyiyim nil iyi çok şükür ama nil hanım gezmelere gidiyo
dün bakıcı teyzesine dedim parka gidin diye gitmişler nil kaydıraktan kaymış inanılmaz mutlu olmuş sürekli gülüyomuş şebek
bugün hava yine çok güzel yine gidecekler..
biraz mikroptalazım bağışıklık için dimi ama..
aminnnnn cnm nekadar güzel herkes yapamaz bunu..
allahım bozmasın
benmim eşimde yardımcı olur iş koularında sağolsun ama okadarını yapa bilirmiydi bilemiyoerum..
aynen katılıyorummmmm:
kızlar herkese günaydın ben iyiyim nil iyi çok şükür ama nil hanım gezmelere gidiyo
dün bakıcı teyzesine dedim parka gidin diye gitmişler nil kaydıraktan kaymış inanılmaz mutlu olmuş sürekli gülüyomuş şebek
fundammmmm:İyiyim cnm şükür defne de iyi
Pisigimiz de geçti allahtan
aynen cnm çıksın iiydir. bizim burda da hava çok güzel ananemiz uykudan kalkınca öğlen indirecek. beni parkta karşılıycak kuzum. çıkart ki temiz hava alsın dedim hep evde olamsı daha tehlikeli...
eşlerden bahsedilmiş eksik kalmıyımmm:) benim eşimde temizlik filan yapar yardımcı olur balkondu çöptü onun alanı evlendiğimizden beri:) doğum sonrası da illk banyomda eşim yardımcı oldu annem de vardı ama çekindim ondan nedense. pansumanımla filanda hep o ilgilendi. allah razı olsun ondan bazen sürtüşsekte seviyorummm
Günaydın herkesee güzel birgün diliyorum
Dün bizde parka gittik hava çok güzeldi oğlum ben ve babasi çok eglendirdik kar savaşı yaptik:)
kar savaşımı orda kar var demeki ohhh negüzel burda hala yokkkkk
Oooo hemde çok var canim burası kayak.merkezi çok yüksek durduğum yer oyüzden kar eksik olmuyor
evet gördüm cnmfundammmmm:
bak ayşegül kulaklarımızı çınlatmış bundan sonra psikopatız biz..
bizim eşlerimiz gsliba çok benziyo yaseminim bizimkide okadar yapar ve sinirlidir..
evet gördüm cnm
valla adı ne olursa olsun kızımı çooook ama çok seviyorum hatta aşırı seviyorum
alıp içime sokasım geliyor
bazen diyorum içime geri koyuyum sadece ben sevmek için çıkarıyım,seviyim sonra tekrar yerine koyayım
ama ben bu durumumdan memnunum
hehehe bende düşünüyorum bazen
hehe:
bende halimden memnunummmm:
ay iyiki varlar
allahım isteyen herkese nasip etsin...
evet gördüm cnm
valla adı ne olursa olsun kızımı çooook ama çok seviyorum hatta aşırı seviyorum
alıp içime sokasım geliyor
bazen diyorum içime geri koyuyum sadece ben sevmek için çıkarıyım,seviyim sonra tekrar yerine koyayım
ama ben bu durumumdan memnunum
SiZi gidi pisjopatlar sizi hic babbalarinin.payi yok mu o bebisin varligindan :)
Yazik babalrina yazik iclerine sokacaklar kimseye sewdirtmicekler:)
Oysaki ben hayal kuruodum bi denk gelsek nili defneyi isira isira seweyim diodum
Saka yapiorum cnm dun siz kendinize pskopatiz deyince takildim:)
Defnede hep sana duskun olcak kesin cunku herseyiyle sen ilgilwniosun is gergi babayla daha az vakit gecrio
senin bukadar duskunlugune sessiz kalamz elbet
rabbim acilarini gpstermesin hepimize
aynen cnm benziolar sanırım... çabuk sinirlenir sonra pişman olur gönlümü almaya çalışır. ama uzatırsam daha da parlar:)fundammmmm:
bak ayşegül kulaklarımızı çınlatmış bundan sonra psikopatız biz..
bizim eşlerimiz gsliba çok benziyo yaseminim bizimkide okadar yapar ve sinirlidir..
aslında atlattı teyzesi gayet iyiydi. ama ben ptesiden beri griple savaşıyorum ne yaptımsa geçmedi kuzumda sağolsun gucu gucu gucu deyip kollarını boynuma dolayıp dolayıp öpüo eee grip nasıl geçmesin. sabah burnu tıkanmış hapşuruyodoYasemn cnm gecmis olsun ya atlatamadi kuzucuk
dedgin gbi havalar guzelken hep gezsin dojtorumuzda demisti hastayken ozellkile
hep evekapatmayai sogukda olsa kisa sureli bir temiz havaya ihtiyaci var ki mikroplari atabilsin demisti
günaydın canım biz iki gündür gidiyoruz parka elifte sallanmaya bayılıyor indirdigim zaman tekrar gidiyor sallanmaya kaydiraktan kaymayı da çok sevdi merdivenleri kendi cikiyor azicik yardım ediyorumaminnnnn cnm nekadar güzel herkes yapamaz bunu..
allahım bozmasın
aynen katılıyorummmmm:
günaydın canım geçmiş olsun tatlım ins ilerlemeden atlatsin zynepcikherkese güzanydın kızlarrr... nasılsınız bebecşkler nasılll. biz hala hastayız öksürük grip devam gitmio bitürlü .bal böcüğüm ptesiden beri iyiydi bu saba itibariyle yine genzi tıkanmış hapşuruyonasıl geçecek yaa çok moralim bozuldu sabah sabah...
günaydın canım çok sevindim kurtuluruz pisiktenGünaydın kızlar
Günaydın herkesee güzel birgün diliyorum
Dün bizde parka gittik hava çok güzeldi oğlum ben ve babasi çok eglendirdik kar savaşı yaptik:)
aynen cnm benziolar sanırım... çabuk sinirlenir sonra pişman olur gönlümü almaya çalışır. ama uzatırsam daha da parlar:)
aslında atlattı teyzesi gayet iyiydi. ama ben ptesiden beri griple savaşıyorum ne yaptımsa geçmedi kuzumda sağolsun gucu gucu gucu deyip kollarını boynuma dolayıp dolayıp öpüo eee grip nasıl geçmesin. sabah burnu tıkanmış hapşuruyodoanneme parka indri dedm kapının önü park. açık hava ii gelir belki...
günaydın canım biz iki gündür gidiyoruz parka elifte sallanmaya bayılıyor indirdigim zaman tekrar gidiyor sallanmaya kaydiraktan kaymayı da çok sevdi merdivenleri kendi cikiyor azicik yardım ediyorum
günaydın canım geçmiş olsun tatlım ins ilerlemeden atlatsin zynepcik
günaydın canım çok sevindim kurtuluruz pisikten
günaydın canım ohh kar oynadınız demekki kardan adam da yaptınız mi efe kar seviyor mu
Arkadasimin da 2013kasim bebegi var ona bebek gormeye gitcez univden kizlarla toplandik
bugun masalbebek sevcek bayilio ya bebege
sağol cnm yaa bi geçseydi iyiydi. maşallah elifeee merdivende çıkarmışşş... bakalım benim bal böcüğü ne yapcak annesini parkta karşılıycakmış:)günaydın canım biz iki gündür gidiyoruz parka elifte sallanmaya bayılıyor indirdigim zaman tekrar gidiyor sallanmaya kaydiraktan kaymayı da çok sevdi merdivenleri kendi cikiyor azicik yardım ediyorum
günaydın canım geçmiş olsun tatlım ins ilerlemeden atlatsin zynepcik
günaydın canım çok sevindim kurtuluruz pisikten
günaydın canım ohh kar oynadınız demekki kardan adam da yaptınız mi efe kar seviyor mu
bende uzatrım sonra uzattığıma pişman olurum he he:)hehe ben sinirlendiysem uzatırımhehe:
günaydın cnm nilde çok sevmiş parkı özelliklede kaymayı..
çok zor getirmişler..
bugün yine gittilerbudefa eylül ablasıyla gittiler..
nilde çok seviyo bebekleri ama eğer küçükse onunla oynuya bilecek gbi değilse pek ilgilenmiyo akşam bi bebek geldi daha doğrusu ondan 4 buçuk ay küçük ona kitaplaranı
getirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?