2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydınn caninm evet yaptık kardan adamı çok güzel bir gündü dün efe karın üstünde uçuyor resmen kendini yere atıyor çok güzel di:)

,,kızlar erkese ayırlı günler
güne mutsuz basldık telefonum sarj almıyor yıkıldım :)
telefonsuz ben ben degılım
su an cok zor sartlar altında yazıyorum aras pc ye totosunu oturtmaya çalışıyor
nılaycım hosgeldun aramıza
yasemıncım gecmıs olsun bal bocegıme yavrucak bu kız grıp mıkrobundan bezdı puf

yagmurcandancm günaydın yazmışındır emınım
sana burdan kocaman günaydın

merak etttın mı benı?

günaydın cnmm senin tel 14 şubatın geldiğini farketmiş olmasın:) yerim ben o arasın totosunu tam ısırmalıklar... sağol cnm yaa vallahi kuzuma bi haller oldu ne güzel hiç grip olmadık derken bi ayda 3. yü olmak üzere. sıpam sarılıp duruyo çookta talı oluo kendimi zor tutuyorum yapışmamak için... rabbim korusun hepsini. ananemiz ıhlamur kuşburnu kaynatmış içirebilirse ii gelir belki...

fundacım merhaba pişik deyince dün mina da feci pişik olmuş her zaman koku salarak gezerdi kaka yapınca ama dün hiç kokmadı ve ben de sık sık koklamama rağmen kaka yapmış ama duymamışım velhasıl mahvolmuş yavrumun tüm poposu. ben pişiği şu şekilde çok hızlı geçiriyorum umarım kızın bi daha öyle pişik olmaz ama ihtiyaç duyarsan aklında olsun. ilk önce poposunda pişik olan her yere bepantene sürüyorum iyice yediriyorum üzerine tabak halinde sudocrem sürüyorum. vücüt sudocremi emmediği için idrar cilde temas etmiyor ve cilt hızlıca onarılıyor. şöyleki dün minanın olduğu pişik şimdiye kadar olduğu ikinci büyük pişikti ama dün geceden sabaha birşey kalmamış :)

yasemincim merhaba acaba bebüşün gece üstünü açıyor olabilir mi o da üşütebilir burnu felan akar. bizim kız sğolsun üxerinde yorgan ayağında çorap tutmaz ben de sıkıntı yaşıyorum bu nedenle.

masalece, gülden, dilekefem sizlere de günaydın güzel hatunlar benim kızım da parka ve bebeklere bayılıyor :)

songülcüm sana da günaydın :)

günaydın cnm hoşgeldin aramıza... cnm gece tulum giydiriyorum üstünü yinede kontrol ediyorum zaten sık sık uyanıo ... ama başı üşüo olabilir yinede örtmeye çalışıyorum ama bişey örttürmüo ki...ayakalara gelince çorapla yatırmıyorum. çorap mantarın birinci sebebi. sadece yeni doğduğunda çorap gidirmiştim gecekleri. sonra havalar ısınınca bıraktık. şimdi giydirirsem çıkarana kadar huzursuz oluo.
sende yds ye girecektin sanırım fırsat bulup yazamadım. lise mezunuu gözükmek sıkıntı değilmiş problem yok yani...

Ay tel dha yarin bir yasında olacak
Kiyamam kutucuğa Berrak ile ikisi bu sene kurtulamadılar
Ay annesi tutulacak gibi kıs gibi evlat bende bugun çarşıya cikicam kızımı okula minikimi babasına bırakıp kisknmada:)

ben de o yüzden tulumla yatırıyorum geceleri. evet canım sıkıntı olmuyormuş kılavuzda yazıyormuş eğitim bilgisi gerekmiyor diye eşim söylemişti. ama ilginç işte canım yani artık çoğu devlet kurumunun sınavına online başvururken tc.ni girdiğin anda tüm eğitim bilgin ve kimlik bilgin otomatik olarak geliyor. osym.de böyle gözükmek garip bir de biz de sistemden değiştiremiyoruz ki.

SiZi gidi pisjopatlar sizi hic babbalarinin.payi yok mu o bebisin varligindan :)
Yazik babalrina yazik iclerine sokacaklar kimseye sewdirtmicekler:)
Oysaki ben hayal kuruodum bi denk gelsek nili defneyi isira isira seweyim diodum
cnm babasının yapım aşamasında büyük payı var inkar etmiyorum ama onun haricinde hem hamilelik aşamasında hem de doğum ve sonrasında payı yok denecek kadar az
sen gel ben senin için onu içimden çıkarırım merak etme :)
inşallah bana düşkün olur
babasıyla da arası iyi olsun ama bana düşkün olsun :)
yok cnm ben psikopatlığımı kabullendim zaten

aynen cnm çok şükür kurtulduk
bactrapan diye bir krem ve bepanten sayesinde kutulduk

günaydın cnm allah başka dert vermein
senin bu tel bi kere daha mı bozulmuştu ben mi yanlış hatırlıyorum?
neyse eşin sevgililer gününe bi düşünsün bakalım

cnm değişik bi yöntemmiş
ilk defa yaşadığımız için ben ilk başta pişik olduğunu anlamadım mantar oldu diye korktum

Ay tel dha yarin bir yasında olacak
Kiyamam kutucuğa Berrak ile ikisi bu sene kurtulamadılar
Ay annesi tutulacak gibi kıs gibi evlat bende bugun çarşıya cikicam kızımı okula minikimi babasına bırakıp kisknmada:)
kız senin cümleleri çözene kadar akla karayı seçiyorum hee:) yok tatlım bu sefer kıskanmam kıakanmaya bile halim yok

aynen cnm çok ilginç çünkü ben lisans olarak atandım alese girdim nasıl oluoda lise mezunu oluyorum vede kimlik bilgilerimi bile güncellerken niye mezuniyeti güncelleyemiyorum...çok gıcık bir durum gerçekten...

yazdım tabi bende bu kadın ne kadar çok uyudu bugün yoksa beni ihmal mi ediyo diye düşünmeye baslamistim ben çok çektim sarjdan ins seninki de öyle olmaz

günaydın nilaycim bende sudocrem kullanıyorum ama senin dediğin gibi yapmadim hiç bakalım pisik olduğunda bide oyledeneyeyim

canım kesinlikle çok işe yarıyor mina çok sık pişik olmaz dediğim gibi çok rahatsız olur altının ıslak olmasından ve belli eder ama yazın sıcaklarda çok sıkıntı yaşamıştık ozaman bi çok yöntem denediğim için son nktayı böye koydum diyebilirim. bi ara sadece bepantene kullanmıştım o zaten gayet iyi geçiriyor ama vucut kremi emdiği için idrar yine cilde temas edip daha onarılmadan yakıyor. sudocremden de tek başına çok faydalanamamıştım böylelikle en iysin buldum diyebilrim.

canım sen nerde çalışıyorsun nerde yaşıyorsun ? ankarada mısın sen de

bende uzatirdim eskiden ama şimdi lafimi söyleyip bekliyorum kim daha cok hakliysa o alttan aliyor bizim anlaşmamız bu şekilde
canım eylül ablası kim senin kardeşin falan mi
icer ins canım ya bizimki içmiyor öyle şeyleri bende yediklerine karıştırıyorum bal böceğin de sende iyilesin çabucak

kızlar bir de mina kaka yapacağı zaman utanıyor ve odasının kapısının arkasına saklanıyor çok tatlı ya :) işte o zaamn anlıyorumne yapacağını. sizin bebişlerde de buna benzer değişik şeyler var mı

Gunaydin herkese waws beni aksam sizi gormedim canim telden girdigim icin bi bakayim dedim msj olmayincada kimse yok diye ciktim.Burdada hava guzel bugun ama aksam ve yarin yagmur diyo ins. yagar hasret kaldik yagmura rahmete.bizde oglumla bugun pazara gidicez bayadir gitmemistim hosuma gidiyo pazarda gezmek bakalim ereni erken uyutayimda uykusunu alsin neyseki bugun oda erken kalkti biraz biliyomus gibi.

Sonunda bugun sinav sonuclari aciklaniyo netten bakicam bakalim 9dersten girmistim cok ders calisamasamda heralde bikac dersten gecmisimdir.ama sonuclar kotuyse tesellinize ihtiyacim olucak.:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…