- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.121
günaydın canım biz iki gündür gidiyoruz parka elifte sallanmaya bayılıyor indirdigim zaman tekrar gidiyor sallanmaya kaydiraktan kaymayı da çok sevdi merdivenleri kendi cikiyor azicik yardım ediyorum
günaydın canım geçmiş olsun tatlım ins ilerlemeden atlatsin zynepcik
günaydın canım çok sevindim kurtuluruz pisikten
günaydın canım ohh kar oynadınız demekki kardan adam da yaptınız mi efe kar seviyor mu
,,kızlar erkese ayırlı günler
güne mutsuz basldık telefonum sarj almıyor yıkıldım :)
telefonsuz ben ben degılım
su an cok zor sartlar altında yazıyorum aras pc ye totosunu oturtmaya çalışıyor
nılaycım hosgeldun aramıza
yasemıncım gecmıs olsun bal bocegıme yavrucak bu kız grıp mıkrobundan bezdı puf
yagmurcandancm günaydın yazmışındır emınım
sana burdan kocaman günaydın
merak etttın mı benı?
,,kızlar erkese ayırlı günler
merak etttın mı benı?
fundacım merhaba pişik deyince dün mina da feci pişik olmuş her zaman koku salarak gezerdi kaka yapınca ama dün hiç kokmadı ve ben de sık sık koklamama rağmen kaka yapmış ama duymamışım velhasıl mahvolmuş yavrumun tüm poposu. ben pişiği şu şekilde çok hızlı geçiriyorum umarım kızın bi daha öyle pişik olmaz ama ihtiyaç duyarsan aklında olsun. ilk önce poposunda pişik olan her yere bepantene sürüyorum iyice yediriyorum üzerine tabak halinde sudocrem sürüyorum. vücüt sudocremi emmediği için idrar cilde temas etmiyor ve cilt hızlıca onarılıyor. şöyleki dün minanın olduğu pişik şimdiye kadar olduğu ikinci büyük pişikti ama dün geceden sabaha birşey kalmamış :)
yasemincim merhaba acaba bebüşün gece üstünü açıyor olabilir mi o da üşütebilir burnu felan akar. bizim kız sğolsun üxerinde yorgan ayağında çorap tutmaz ben de sıkıntı yaşıyorum bu nedenle.
masalece, gülden, dilekefem sizlere de günaydın güzel hatunlar benim kızım da parka ve bebeklere bayılıyor :)
songülcüm sana da günaydın :)
günaydın cnmm senin tel 14 şubatın geldiğini farketmiş olmasın:) yerim ben o arasın totosunu tam ısırmalıklar... sağol cnm yaa vallahi kuzuma bi haller oldu ne güzel hiç grip olmadık derken bi ayda 3. yü olmak üzere. sıpam sarılıp duruyo çookta talı oluo kendimi zor tutuyorum yapışmamak için... rabbim korusun hepsini. ananemiz ıhlamur kuşburnu kaynatmış içirebilirse ii gelir belki...
günaydın cnm hoşgeldin aramıza... cnm gece tulum giydiriyorum üstünü yinede kontrol ediyorum zaten sık sık uyanıo ... ama başı üşüo olabilir yinede örtmeye çalışıyorum ama bişey örttürmüo ki...ayakalara gelince çorapla yatırmıyorum. çorap mantarın birinci sebebi. sadece yeni doğduğunda çorap gidirmiştim gecekleri. sonra havalar ısınınca bıraktık. şimdi giydirirsem çıkarana kadar huzursuz oluo.
sende yds ye girecektin sanırım fırsat bulup yazamadım. lise mezunuu gözükmek sıkıntı değilmiş problem yok yani...
cnm babasının yapım aşamasında büyük payı var inkar etmiyorum ama onun haricinde hem hamilelik aşamasında hem de doğum ve sonrasında payı yok denecek kadar azSiZi gidi pisjopatlar sizi hic babbalarinin.payi yok mu o bebisin varligindan :)
Yazik babalrina yazik iclerine sokacaklar kimseye sewdirtmicekler:)
Oysaki ben hayal kuruodum bi denk gelsek nili defneyi isira isira seweyim diodum
inşallah bana düşkün olurSaka yapiorum cnm dun siz kendinize pskopatiz deyince takildim:)
Defnede hep sana duskun olcak kesin cunku herseyiyle sen ilgilwniosun is gergi babayla daha az vakit gecrio
senin bukadar duskunlugune sessiz kalamz elbet
rabbim acilarini gpstermesin hepimize
aynen cnm çok şükür kurtuldukgünaydın canım biz iki gündür gidiyoruz parka elifte sallanmaya bayılıyor indirdigim zaman tekrar gidiyor sallanmaya kaydiraktan kaymayı da çok sevdi merdivenleri kendi cikiyor azicik yardım ediyorum
günaydın canım geçmiş olsun tatlım ins ilerlemeden atlatsin zynepcik
günaydın canım çok sevindim kurtuluruz pisikten
günaydın canım ohh kar oynadınız demekki kardan adam da yaptınız mi efe kar seviyor mu
günaydın cnm allah başka dert vermein,,kızlar erkese ayırlı günler
merak etttın mı benı?
fundacım merhaba pişik deyince dün mina da feci pişik olmuş her zaman koku salarak gezerdi kaka yapınca ama dün hiç kokmadı ve ben de sık sık koklamama rağmen kaka yapmış ama duymamışım velhasıl mahvolmuş yavrumun tüm poposu. ben pişiği şu şekilde çok hızlı geçiriyorum umarım kızın bi daha öyle pişik olmaz ama ihtiyaç duyarsan aklında olsun. ilk önce poposunda pişik olan her yere bepantene sürüyorum iyice yediriyorum üzerine tabak halinde sudocrem sürüyorum. vücüt sudocremi emmediği için idrar cilde temas etmiyor ve cilt hızlıca onarılıyor. şöyleki dün minanın olduğu pişik şimdiye kadar olduğu ikinci büyük pişikti ama dün geceden sabaha birşey kalmamış :)
yasemincim merhaba acaba bebüşün gece üstünü açıyor olabilir mi o da üşütebilir burnu felan akar. bizim kız sğolsun üxerinde yorgan ayağında çorap tutmaz ben de sıkıntı yaşıyorum bu nedenle.
masalece, gülden, dilekefem sizlere de günaydın güzel hatunlar benim kızım da parka ve bebeklere bayılıyor :)
kız senin cümleleri çözene kadar akla karayı seçiyorum hee:) yok tatlım bu sefer kıskanmam kıakanmaya bile halim yokAy tel dha yarin bir yasında olacak
Kiyamam kutucuğa Berrak ile ikisi bu sene kurtulamadılar
Ay annesi tutulacak gibi kıs gibi evlat bende bugun çarşıya cikicam kızımı okula minikimi babasına bırakıp kisknmada:)
ben de o yüzden tulumla yatırıyorum geceleri. evet canım sıkıntı olmuyormuş kılavuzda yazıyormuş eğitim bilgisi gerekmiyor diye eşim söylemişti. ama ilginç işte canım yani artık çoğu devlet kurumunun sınavına online başvururken tc.ni girdiğin anda tüm eğitim bilgin ve kimlik bilgin otomatik olarak geliyor. osym.de böyle gözükmek garip bir de biz de sistemden değiştiremiyoruz ki.
yazdım tabi bende bu kadın ne kadar çok uyudu bugün yoksa beni ihmal mi ediyo diye düşünmeye baslamistim ben çok çektim sarjdan ins seninki de öyle olmaz,,kızlar erkese ayırlı günler
merak etttın mı benı?
yazdım tabi bende bu kadın ne kadar çok uyudu bugün yoksa beni ihmal mi ediyo diye düşünmeye baslamistim ben çok çektim sarjdan ins seninki de öyle olmaz
günaydın nilaycim bende sudocrem kullanıyorum ama senin dediğin gibi yapmadim hiç bakalım pisik olduğunda bide oyledeneyeyim
kız senin cümleleri çözene kadar akla karayı seçiyorum hee:) yok tatlım bu sefer kıskanmam kıakanmaya bile halim yok
aynen cnm çok ilginç çünkü ben lisans olarak atandım alese girdim nasıl oluoda lise mezunu oluyorum vede kimlik bilgilerimi bile güncellerken niye mezuniyeti güncelleyemiyorum...çok gıcık bir durum gerçekten...
bende uzatirdim eskiden ama şimdi lafimi söyleyip bekliyorum kim daha cok hakliysa o alttan aliyor bizim anlaşmamız bu şekildehehe ben sinirlendiysem uzatırımhehe:
günaydın cnm nilde çok sevmiş parkı özelliklede kaymayı..
çok zor getirmişler..
bugün yine gittilerbudefa eylül ablasıyla gittiler..
nilde çok seviyo bebekleri ama eğer küçükse onunla oynuya bilecek gbi değilse pek ilgilenmiyo akşam bi bebek geldi daha doğrusu ondan 4 buçuk ay küçük ona kitaplaranı
getirdi...
icer ins canım ya bizimki içmiyor öyle şeyleri bende yediklerine karıştırıyorum bal böceğin de sende iyilesin çabucakgünaydın cnmm senin tel 14 şubatın geldiğini farketmiş olmasın:) yerim ben o arasın totosunu tam ısırmalıklar... sağol cnm yaa vallahi kuzuma bi haller oldu ne güzel hiç grip olmadık derken bi ayda 3. yü olmak üzere. sıpam sarılıp duruyo çookta talı oluo kendimi zor tutuyorum yapışmamak için... rabbim korusun hepsini. ananemiz ıhlamur kuşburnu kaynatmış içirebilirse ii gelir belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?