- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.141
,,kızlar erkese ayırlı günler
güne mutsuz basldık telefonum sarj almıyor yıkıldım :)
telefonsuz ben ben degılım
su an cok zor sartlar altında yazıyorum aras pc ye totosunu oturtmaya çalışıyor
nılaycım hosgeldun aramıza
yasemıncım gecmıs olsun bal bocegıme yavrucak bu kız grıp mıkrobundan bezdı puf
yagmurcandancm günaydın yazmışındır emınım
sana burdan kocaman günaydın
merak etttın mı benı?
fundacım merhaba pişik deyince dün mina da feci pişik olmuş her zaman koku salarak gezerdi kaka yapınca ama dün hiç kokmadı ve ben de sık sık koklamama rağmen kaka yapmış ama duymamışım velhasıl mahvolmuş yavrumun tüm poposu. ben pişiği şu şekilde çok hızlı geçiriyorum umarım kızın bi daha öyle pişik olmaz ama ihtiyaç duyarsan aklında olsun. ilk önce poposunda pişik olan her yere bepantene sürüyorum iyice yediriyorum üzerine tabak halinde sudocrem sürüyorum. vücüt sudocremi emmediği için idrar cilde temas etmiyor ve cilt hızlıca onarılıyor. şöyleki dün minanın olduğu pişik şimdiye kadar olduğu ikinci büyük pişikti ama dün geceden sabaha birşey kalmamış :)
yasemincim merhaba acaba bebüşün gece üstünü açıyor olabilir mi o da üşütebilir burnu felan akar. bizim kız sğolsun üxerinde yorgan ayağında çorap tutmaz ben de sıkıntı yaşıyorum bu nedenle.
masalece, gülden, dilekefem sizlere de günaydın güzel hatunlar benim kızım da parka ve bebeklere bayılıyor :)
bizimkininde bi kosesi var oraya gidiyor bende ordan anlıyorum yapacağınıkızlar bir de mina kaka yapacağı zaman utanıyor ve odasının kapısının arkasına saklanıyor çok tatlı ya :) işte o zaamn anlıyorumne yapacağını. sizin bebişlerde de buna benzer değişik şeyler var mı
Gunaydin herkese waws beni aksam sizi gormedim canim telden girdigim icin bi bakayim dedim msj olmayincada kimse yok diye ciktim.Burdada hava guzel bugun ama aksam ve yarin yagmur diyo ins. yagar hasret kaldik yagmura rahmete.bizde oglumla bugun pazara gidicez bayadir gitmemistim hosuma gidiyo pazarda gezmek bakalim ereni erken uyutayimda uykusunu alsin neyseki bugun oda erken kalkti biraz biliyomus gibi.
Sonunda bugun sinav sonuclari aciklaniyo netten bakicam bakalim 9dersten girmistim cok ders calisamasamda heralde bikac dersten gecmisimdir.ama sonuclar kotuyse tesellinize ihtiyacim olucak.:-(
Ah canim ya valla bi atlamadi su hastaligi senin kiz geciyo derken yine geliyo.ben hasta oldugumda mecbur esim ilgileniyo hem benimle hem erenle ben kendimi tutamayip arada ereni opuyorum esim engelliyo kiziyo onada gecer diye sende dikkat et canim yavrum daha fazla hasta olmasin gecmis olsun sanada canim.aynen cnm benziolar sanırım... çabuk sinirlenir sonra pişman olur gönlümü almaya çalışır. ama uzatırsam daha da parlar:)
aslında atlattı teyzesi gayet iyiydi. ama ben ptesiden beri griple savaşıyorum ne yaptımsa geçmedi kuzumda sağolsun gucu gucu gucu deyip kollarını boynuma dolayıp dolayıp öpüo eee grip nasıl geçmesin. sabah burnu tıkanmış hapşuruyodoanneme parka indri dedm kapının önü park. açık hava ii gelir belki...
Ayy bende ozendim burdada kar yok ama bizde Uludagami ciksak ya bol kar gormek icin aklimda olsunda belki gideriz canim istedi hem erenin tepkisinide merak ettim.Günaydınn caninm evet yaptık kardan adamı çok güzel bir gündü dün efe karın üstünde uçuyor resmen kendini yere atıyor çok güzel di:)
Amin canim.Ooh gezdirelim bakalim kuzucuklari bugun.ama bizde bayadir parka gitmedik ya bende goturmek istiyorum artik ereni ama bugun gidemeyiz sonra gideriz bizde.bizimkininde bi kosesi var oraya gidiyor bende ordan anlıyorum yapacağını
günaydın canım ins istedigin gubi gelir sonuclarin bizde parka gitcez yine burada da hava çok güzel
kızlar bir de mina kaka yapacağı zaman utanıyor ve odasının kapısının arkasına saklanıyor çok tatlı ya :) işte o zaamn anlıyorumne yapacağını. sizin bebişlerde de buna benzer değişik şeyler var mı
herkese güzanydın kızlarrr... nasılsınız bebecşkler nasılll. biz hala hastayız öksürük grip devam gitmio bitürlü .bal böcüğüm ptesiden beri iyiydi bu saba itibariyle yine genzi tıkanmış hapşuruyonasıl geçecek yaa çok moralim bozuldu sabah sabah...
,,kızlar erkese ayırlı günler
güne mutsuz basldık telefonum sarj almıyor yıkıldım :)
telefonsuz ben ben degılım
su an cok zor sartlar altında yazıyorum aras pc ye totosunu oturtmaya çalışıyor
nılaycım hosgeldun aramıza
yasemıncım gecmıs olsun bal bocegıme yavrucak bu kız grıp mıkrobundan bezdı puf
yagmurcandancm günaydın yazmışındır emınım
sana burdan kocaman günaydın
merak etttın mı benı?
fundacım merhaba pişik deyince dün mina da feci pişik olmuş her zaman koku salarak gezerdi kaka yapınca ama dün hiç kokmadı ve ben de sık sık koklamama rağmen kaka yapmış ama duymamışım velhasıl mahvolmuş yavrumun tüm poposu. ben pişiği şu şekilde çok hızlı geçiriyorum umarım kızın bi daha öyle pişik olmaz ama ihtiyaç duyarsan aklında olsun. ilk önce poposunda pişik olan her yere bepantene sürüyorum iyice yediriyorum üzerine tabak halinde sudocrem sürüyorum. vücüt sudocremi emmediği için idrar cilde temas etmiyor ve cilt hızlıca onarılıyor. şöyleki dün minanın olduğu pişik şimdiye kadar olduğu ikinci büyük pişikti ama dün geceden sabaha birşey kalmamış :)
yasemincim merhaba acaba bebüşün gece üstünü açıyor olabilir mi o da üşütebilir burnu felan akar. bizim kız sğolsun üxerinde yorgan ayağında çorap tutmaz ben de sıkıntı yaşıyorum bu nedenle.
masalece, gülden, dilekefem sizlere de günaydın güzel hatunlar benim kızım da parka ve bebeklere bayılıyor :)
Gunaydin herkese waws beni aksam sizi gormedim canim telden girdigim icin bi bakayim dedim msj olmayincada kimse yok diye ciktim.Burdada hava guzel bugun ama aksam ve yarin yagmur diyo ins. yagar hasret kaldik yagmura rahmete.bizde oglumla bugun pazara gidicez bayadir gitmemistim hosuma gidiyo pazarda gezmek bakalim ereni erken uyutayimda uykusunu alsin neyseki bugun oda erken kalkti biraz biliyomus gibi.
Sonunda bugun sinav sonuclari aciklaniyo netten bakicam bakalim 9dersten girmistim cok ders calisamasamda heralde bikac dersten gecmisimdir.ama sonuclar kotuyse tesellinize ihtiyacim olucak.:-(
Bizimki oyle seyler yapmiyo canim oldugu yerde kaliyo yuz ifadesi degisiyo hareketsiz kaliyo bide yaptiktan sonra yere oturuyo bacaklariyla ileri geri yapiyo pisik olmaya basliyo zaten ama ben normalde koku gelmiyosada bezin kenarindan kontrol ederim bazen kokmuyo cunku kakasi.
İns. oyledir canim sagol.simdi corba yapiyorum aksama ama eren uyaninca karnini doyur bezi ustu derken ancak gidicez yemek yapamicam bakalim kocaya ne dicez aksama.ben senı gordum canım:)
daha sonra bende gıremedım zaten
bol bol gezın bakalım anne oğul pazarda
gezmeye gıdeceğını hıssetmıstır kuzum
ınsallah sonucların guzel dır de canım tesellıye ıhtıyacın kalmaz
Bizimki oyle seyler yapmiyo canim oldugu yerde kaliyo yuz ifadesi degisiyo hareketsiz kaliyo bide yaptiktan sonra yere oturuyo bacaklariyla ileri geri yapiyo pisik olmaya basliyo zaten ama ben normalde koku gelmiyosada bezin kenarindan kontrol ederim bazen kokmuyo cunku kakasi.
hosgeldın canım aramıza dun gordum ama yazamamıstım
İns. oyledir canim sagol.simdi corba yapiyorum aksama ama eren uyaninca karnini doyur bezi ustu derken ancak gidicez yemek yapamicam bakalim kocaya ne dicez aksama.
alp tuğrada oyle gıtmez bıyerlere nerde geldıyse orda yapar aynen yuz ıfadesınden anlıyorum
İns. oyledir canim sagol.simdi corba yapiyorum aksama ama eren uyaninca karnini doyur bezi ustu derken ancak gidicez yemek yapamicam bakalim kocaya ne dicez aksama.
herkese hayırlı günler kızlar
bugün adet oldum aslında dün oldum ama bugün şiddetliyim bu halde bi de duruşmaya çıktım perişanım ya midem bulanıyo.. kızıma a101 den tabak çanak aldım öğlen götürdüm kaşıkla tabağı karıştırıp karıştırıp bebeğine yedirdi çok güzeldi tavsiye ederim:)
kızlar bir de mina kaka yapacağı zaman utanıyor ve odasının kapısının arkasına saklanıyor çok tatlı ya :) işte o zaamn anlıyorumne yapacağını. sizin bebişlerde de buna benzer değişik şeyler var mı
Benim oglan bile tencereyle falan oynuyo canim eminim cok tatli gorunuyodur.herkese hayırlı günler kızlar
bugün adet oldum aslında dün oldum ama bugün şiddetliyim bu halde bi de duruşmaya çıktım perişanım ya midem bulanıyo.. kızıma a101 den tabak çanak aldım öğlen götürdüm kaşıkla tabağı karıştırıp karıştırıp bebeğine yedirdi çok güzeldi tavsiye ederim:)
Aynen oyle canim zaten hic yemek yapmakta istemiyorum ya.ne yemek yapacam diye düşünmekten bi hal olan biri olarak yine akşama ne pişireceğim konusunda bi fikrim yok artık düşünmekten yoruldum yapmaktan değil valla ya
rana da öyle :) saklanayım orda yapayım yok nerde geldiyse orda bi duraklar kızarır ses alış verişi değişir yapar ben de hemen değiştiririm bi kere fark edemedim dışarı çıktık altı öyle baya bi oynadı eve bi geldik kızın altı kıpkırmızı ilk defa oldu bepanten ile bir günde geçti ondan başka kreme gerek duymadım şimdiye kadar çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?