2012 kasım bebekleri büyüyor..

şekerim günaydınnnnnn:
bende merak ediyorum ama bana selam yokmu ahanda üzüldüm ıhhhh:):):)

ıh

günaydın cnm neyseki çabuk atlatmışsnız pişik olayını..
cnm herhalde yedikleri şeyle alakalı kaka kokma olayı..

bizimkininde bi kosesi var oraya gidiyor bende ordan anlıyorum yapacağını

günaydın canım ins istedigin gubi gelir sonuclarin bizde parka gitcez yine burada da hava çok güzel

Ah canim ya valla bi atlamadi su hastaligi senin kiz geciyo derken yine geliyo.ben hasta oldugumda mecbur esim ilgileniyo hem benimle hem erenle ben kendimi tutamayip arada ereni opuyorum esim engelliyo kiziyo onada gecer diye sende dikkat et canim yavrum daha fazla hasta olmasin gecmis olsun sanada canim.
Günaydınn caninm evet yaptık kardan adamı çok güzel bir gündü dün efe karın üstünde uçuyor resmen kendini yere atıyor çok güzel di:)
Ayy bende ozendim burdada kar yok ama bizde Uludagami ciksak ya bol kar gormek icin aklimda olsunda belki gideriz canim istedi hem erenin tepkisinide merak ettim.

bizimkininde bi kosesi var oraya gidiyor bende ordan anlıyorum yapacağını

günaydın canım ins istedigin gubi gelir sonuclarin bizde parka gitcez yine burada da hava çok güzel
Amin canim.Ooh gezdirelim bakalim kuzucuklari bugun.ama bizde bayadir parka gitmedik ya bende goturmek istiyorum artik ereni ama bugun gidemeyiz sonra gideriz bizde.

Bizimki oyle seyler yapmiyo canim oldugu yerde kaliyo yuz ifadesi degisiyo hareketsiz kaliyo bide yaptiktan sonra yere oturuyo bacaklariyla ileri geri yapiyo pisik olmaya basliyo zaten ama ben normalde koku gelmiyosada bezin kenarindan kontrol ederim bazen kokmuyo cunku kakasi.

gecmıs olsun canım nıye gecmıyo hala acaba bu hastalık
ılac kullanıyomuydun
gorusemedık nezamndır bı slm vereyım dedım mektup meselesındede kutluyorum senı ben dayanamaz acardım

ben merak ettım

hosgeldın canım aramıza dun gordum ama yazamamıstım

ben senı gordum canım:)
daha sonra bende gıremedım zaten
bol bol gezın bakalım anne oğul pazarda
gezmeye gıdeceğını hıssetmıstır kuzum
ınsallah sonucların guzel dır de canım tesellıye ıhtıyacın kalmaz

alp tuğrada oyle gıtmez bıyerlere nerde geldıyse orda yapar aynen yuz ıfadesınden anlıyorum

İns. oyledir canim sagol.simdi corba yapiyorum aksama ama eren uyaninca karnini doyur bezi ustu derken ancak gidicez yemek yapamicam bakalim kocaya ne dicez aksama.

cnm ben ilk defa yaşıyorum bu kokusuzluk halini ya o yüzden artık tecrübe edindim tabi, canım valla bu bebişler çok enteresan ya gelişimlerini izlemek müthiş bi zevk. hergün eni şeyler yapıyorlar her biri farklı bir dünya.

herkese hayırlı günler kızlar

bugün adet oldum aslında dün oldum ama bugün şiddetliyim bu halde bi de duruşmaya çıktım perişanım ya midem bulanıyo.. kızıma a101 den tabak çanak aldım öğlen götürdüm kaşıkla tabağı karıştırıp karıştırıp bebeğine yedirdi çok güzeldi tavsiye ederim:)

İns. oyledir canim sagol.simdi corba yapiyorum aksama ama eren uyaninca karnini doyur bezi ustu derken ancak gidicez yemek yapamicam bakalim kocaya ne dicez aksama.

ne yemek yapacam diye düşünmekten bi hal olan biri olarak yine akşama ne pişireceğim konusunda bi fikrim yok artık düşünmekten yoruldum yapmaktan değil valla ya

alp tuğrada oyle gıtmez bıyerlere nerde geldıyse orda yapar aynen yuz ıfadesınden anlıyorum

rana da öyle :) saklanayım orda yapayım yok nerde geldiyse orda bi duraklar kızarır ses alış verişi değişir yapar ben de hemen değiştiririm bi kere fark edemedim dışarı çıktık altı öyle baya bi oynadı eve bi geldik kızın altı kıpkırmızı ilk defa oldu bepanten ile bir günde geçti ondan başka kreme gerek duymadım şimdiye kadar çok şükür

oyle oluyo zaten canım yemeğı ustu bası derken hıcbızamn vaktınde cıkamam evden bende
bısey demez heralde canım esın atıstrmalık bıseyler yaparsın sen

hoşgeldin şekerim özletme kendini arada katıl bize..

nilinde pek belli olmuyo..

ohh ohhh umarım gezmeler güzel geçer..
bu arada

sınvlarını geçersin..

Benim oglan bile tencereyle falan oynuyo canim eminim cok tatli gorunuyodur.gecmis olsun bu arada bende adet olmayi dort gozle bekledim bekledim ama benimde bu ay cok oldu nedense ya kotu oluyo Allah kolaylik versin sanada canim.
ne yemek yapacam diye düşünmekten bi hal olan biri olarak yine akşama ne pişireceğim konusunda bi fikrim yok artık düşünmekten yoruldum yapmaktan değil valla ya
Aynen oyle canim zaten hic yemek yapmakta istemiyorum ya.

ayy yazık kuzuma hemen pısık olmus
bazı cocuk rahatsız olur bısekılde anlatmaya calısır yaptğnı bızımkılerde hıc oyle bıseyde yok bez değiştrmek bı ıskence resmen
o adet sancısı ve mıde bulantısını cok cektım canım senı cok ıyı anlıyorum ağrı kesıcı ıcmednmı ben hemen ıcerım
oyuncaklryla guzel guzel oynasın ranacık
ay bende hergun ne yemek yapıcam dıye dusunmekten helak oldum
alğ tuğra da yedğı ıcın hergun yapmak zorundayım dondur dondur aynı seylerı yapyorum değşk kolay tarflere ıhtyacım var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…