- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.161
gözün aydın valla olsa da dert olmasa da aman gelsin ben ağrısına razıyım 9 ay sonra bi rana da kaldıramaz bu beden hele şimdi hamile kalsam 2014 kasım bebeği oluo:):)Benim oglan bile tencereyle falan oynuyo canim eminim cok tatli gorunuyodur.gecmis olsun bu arada bende adet olmayi dort gozle bekledim bekledim ama benimde bu ay cok oldu nedense ya kotu oluyo Allah kolaylik versin sanada canim.
Aynen oyle canim zaten hic yemek yapmakta istemiyorum ya.
hoşgeldin şekerim özletme kendini arada katıl bize..
nilinde pek belli olmuyo..
ohh ohhh umarım gezmeler güzel geçer..
bu arada
sınvlarını geçersin..
ayy yazık kuzuma hemen pısık olmus
bazı cocuk rahatsız olur bısekılde anlatmaya calısır yaptğnı bızımkılerde hıc oyle bıseyde yok bez değiştrmek bı ıskence resmen
o adet sancısı ve mıde bulantısını cok cektım canım senı cok ıyı anlıyorum ağrı kesıcı ıcmednmı ben hemen ıcerım
oyuncaklryla guzel guzel oynasın ranacık
ay bende hergun ne yemek yapıcam dıye dusunmekten helak oldum
alğ tuğra da yedğı ıcın hergun yapmak zorundayım dondur dondur aynı seylerı yapyorum değşk kolay tarflere ıhtyacım var valla
memurum cnm tokatta yaşıyorum.canım sen nerde çalışıyorsun nerde yaşıyorsun ? ankarada mısın sen de
içmiş teyzesi çok şükür.içine kuşburnu kurusu atınca içiyo ıhlamuru. birazda pekmez atıyoruz içerken.bende uzatirdim eskiden ama şimdi lafimi söyleyip bekliyorum kim daha cok hakliysa o alttan aliyor bizim anlaşmamız bu şekilde
canım eylül ablası kim senin kardeşin falan mi
icer ins canım ya bizimki içmiyor öyle şeyleri bende yediklerine karıştırıyorum bal böceğin de sende iyilesin çabucak
aynen cnm benim ki de çok belli edio bi köşe bulur oraya çekilir bitmeden de ayıramazsınız ordan sabit kalır:)kızlar bir de mina kaka yapacağı zaman utanıyor ve odasının kapısının arkasına saklanıyor çok tatlı ya :) işte o zaamn anlıyorumne yapacağını. sizin bebişlerde de buna benzer değişik şeyler var mı
aynen cnm bizimkide köşeci:)bizimkininde bi kosesi var oraya gidiyor bende ordan anlıyorum yapacağını
günaydın canım ins istedigin gubi gelir sonuclarin bizde parka gitcez yine burada da hava çok güzel
aynen cnm ondan bana benden eşime sonra yine bana derken kuzum da payını alıo. ben hasta olunca bal böcüğüm bana daha çok düşkün oluo nedense mümkün olmuo babasının oyalaması...Ah canim ya valla bi atlamadi su hastaligi senin kiz geciyo derken yine geliyo.ben hasta oldugumda mecbur esim ilgileniyo hem benimle hem erenle ben kendimi tutamayip arada ereni opuyorum esim engelliyo kiziyo onada gecer diye sende dikkat et canim yavrum daha fazla hasta olmasin gecmis olsun sanada canim.
Ayy bende ozendim burdada kar yok ama bizde Uludagami ciksak ya bol kar gormek icin aklimda olsunda belki gideriz canim istedi hem erenin tepkisinide merak ettim.
aynen cnm görüşemedik hiç. sağol cnm 10 yıldır unutmuşum varlığını bi 17 yıl daha unutayım deyip kaldırdım:)gecmıs olsun canım nıye gecmıyo hala acaba bu hastalık
ılac kullanıyomuydun
gorusemedık nezamndır bı slm vereyım dedım mektup meselesındede kutluyorum senı ben dayanamaz acardım
sanada hayırlı günler cnm hastayken çalışmak çok zor şu ara en ii ben bilirim... benim kız o tabak çanakların yüzüne bakmıo cnm maşallah ranaya...herkese hayırlı günler kızlar
bugün adet oldum aslında dün oldum ama bugün şiddetliyim bu halde bi de duruşmaya çıktım perişanım ya midem bulanıyo.. kızıma a101 den tabak çanak aldım öğlen götürdüm kaşıkla tabağı karıştırıp karıştırıp bebeğine yedirdi çok güzeldi tavsiye ederim:)
aynen bez değiştirmek işkence bi bıraksam da öyle serbes serbest bi gezse ondan iyisi yok :) zor bela bağlıyorum bu sefer de bez atma derdimiz başlıyo ona veriyorum bezi götürüp atıyo attıım:))
ben öğlen için yemekleri bakıcıya bıraktım ya rana için çorbaları o yapıyo hafta sonu da sabit iki çorba var bakıcının yapmadığı onları yapıorum biraz da yemek seçtiğimiz ve bu aralar iştahsız olduğumuz için çeşitli yemeklere pek ihtiyaç kalmıyo çünkü yemiyo benim kiremit
herkese slm kızlarrr....
slm canım nasılsın napıyosun meryem nasıl
gecen gordum meryemı yazamamıstım masallah buyumus kuzum
sorcam sorcam hep unutuyorum sen neden ders calısıyosun canım
iyiiyz canm akşam muhteşem yüzyılı izledim şehzade mustafanın katlinden dolayı bütün gece uyuyamadım sabah geç kalktık o yüzden....evet büyüdüler artık da bakalım allah sağlık versin....DUSa gireceğim canm bakalım bişeyler yapablrsek:))sen napıyosun nasılsın[/QUOTE
O sınavda yeni mi cnm ?tus mu yoksa klavye azizliği mi...
ya iki gündür spora başladım;:))felaket kaslarım ağrıyo....:)))ama olsun ağrısın artık bu göbüş gidecekk:)))
kaç kilosun ki tatlım ne sporu yapıosun
iyiiyz canm akşam muhteşem yüzyılı izledim şehzade mustafanın katlinden dolayı bütün gece uyuyamadım sabah geç kalktık o yüzden....evet büyüdüler artık da bakalım allah sağlık versin....DUSa gireceğim canm bakalım bişeyler yapablrsek:))sen napıyosun nasılsın
onu kafana takıp nıye uykusuz kaldın kız
ınsallah basarlı olursun canım
evdemı yapıyosun spor
ıyıyım canım alp tuğra uyudu sımdı bende yemek yapıcam
dus canm diş hekmliğinde uzmanlık sınavı:))tusa benzyo:))61 kiloyum canm(((off off
he he tus sayılır:) bak dus u bilmiyomuşum fransız kaldığım bi sınav olmuş.... allah yardımcın olsun cnm zor bi sınav olsa gerk. bende bugün güzel bi haber aldım eşim 5 nisanda şeflik sınavına gircekmiş inş. kazanır kocişim:)
dus canm diş hekmliğinde uzmanlık sınavı:))tusa benzyo:))61 kiloyum canm(((off off
sağol canm evet zor biraz alımlar az olduğu için sıkıntılı ama hayrlısı aetık...eşinde iyi bi sonuç alır umarım ne iş yapıyodu eşin
sağol canm evet zor biraz alımlar az olduğu için sıkıntılı ama hayrlısı aetık...eşinde iyi bi sonuç alır umarım ne iş yapıyodu eşin
canım inş iyi bir sonuç alırsın sınavdan bebekli bir hanımın sınava hazırlanması kadar zor bir şey yok hem çocuk hem ev hem sınav ...
eşimde memur cnm. tipik memur ailesiyiz işte... rabbim seninde yardımcın olsun. kilonda çok değilmiş cnm yaa bende çok bişey var sandım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?