2012 kasım bebekleri büyüyor..

corba yapıcam sımdılık aksama evde olmıcaz heralde
mercımek yapıcam galıba

aynen cnm iştah bi açılınca tam açılıo ama ben şanslı kesimdenim yerim kilo almam ay alsam nasıl veririm hiç bilmem:)

canım o aralar kv.den ya da annenden rica edersin sana gelip bebişe bakmasını benim bir sınav zamanım sağolsun kv gelip 10 gün kalmıştı kızıma bakmak için.zor zamanlarda yanımızda olsunlar aama dimi

ya ben de evde oturdukça sürekli birşeyler yeme ihtiyacım oluyor bir de hipotirodim var ve düzene girmedi henüz çok eğilimliyim kilo almaya. en iyisi yediklerimizi not etmek, bayağı renliyor insanı. bir de mekik karın kaslarını iyi çalıştırıyor

sen çalışıomusun tatlım çalışıosan nerde çalışıosun

aynen cnm iştah bi açılınca tam açılıo ama ben şanslı kesimdenim yerim kilo almam ay alsam nasıl veririm hiç bilmem:)

ayy yaasemn hep kıskandığpım biraz da gıcık olduğum bi tipsin hee:)))şaka bi yana da böle yiyen kilo almnayanlara hastayım resmen..,

corba yapıcam sımdılık aksama evde olmıcaz heralde
mercımek yapıcam galıba

ohhh ne güzelll ayy benmde dışartı çıkasım geldi yahuu:)))

annem biraz zor olur belki kv gelir sağolsun hallederz artık işte bakalım...mekik çekyorum canm ama unutmuşum gülemyorum ağrıyo kaslarım:)))

Allah vergisi şekerim çok şüküür:)

canım ben de bir devlet kurumundayım ama şimdi izindeyim
memur musun tatlım yoksa üst düzey filan mı. ücretsiz izindesin o zaman ne güzell...

benim çıkmam lazım bugünlük benden bu kadar. 25 inde bitio süt iznim 5 e kadar görüşürüz o zaman... ii günler hepinize kuzuları koklayın yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…