- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.181
yyaa çok saçma belki ama çok üzüldüm ya...hiç onu dinlemedi kanuni savunmasına izin vermedi((takıldım işte...sınavda bakalım cnm meryem uyudukça çalşmaya çalışıyorum nasıl olcak görecez....evde kendi çapımda yapmaya çalışıyorum canm yoksa engelleyemeyeceğim:)) ne var menü de
he he tus sayılır:) bak dus u bilmiyomuşum fransız kaldığım bi sınav olmuş.... allah yardımcın olsun cnm zor bi sınav olsa gerk. bende bugün güzel bi haber aldım eşim 5 nisanda şeflik sınavına gircekmiş inş. kazanır kocişim:)
sağol canm bakalım..babmız yanmızda olsa rahat oluyo ilgilenyo sağolsun ama tam sınava yakın yanmızda olamayavak sanırım bakalım artuık kısmet..
ne güzel canm benm düzenli bi iş olsunda:)))yaa üzüldüğüm taraf iki ay önce 58 idim bir almaya başladım devamı geliyo....duyrdurmam lazum ama b oğazmı da tutamıyorumki:)))boy da 1,60 olunca tombiş bi anneck oluyorum:))
sağol canm bakalım..babmız yanmızda olsa rahat oluyo ilgilenyo sağolsun ama tam sınava yakın yanmızda olamayavak sanırım bakalım artuık kısmet..
ne güzel canm benm düzenli bi iş olsunda:)))yaa üzüldüğüm taraf iki ay önce 58 idim bir almaya başladım devamı geliyo....duyrdurmam lazum ama b oğazmı da tutamıyorumki:)))boy da 1,60 olunca tombiş bi anneck oluyorum:))
nereye kız akşam akşam merak etttim:)corba yapıcam sımdılık aksama evde olmıcaz heralde
mercımek yapıcam galıba
ınsallah kazanır canım esın
canım o aralar kv.den ya da annenden rica edersin sana gelip bebişe bakmasını benim bir sınav zamanım sağolsun kv gelip 10 gün kalmıştı kızıma bakmak için.zor zamanlarda yanımızda olsunlar aama dimi
ya ben de evde oturdukça sürekli birşeyler yeme ihtiyacım oluyor bir de hipotirodim var ve düzene girmedi henüz çok eğilimliyim kilo almaya. en iyisi yediklerimizi not etmek, bayağı renliyor insanı. bir de mekik karın kaslarını iyi çalıştırıyor
nereye kız akşam akşam merak etttim:)
amin cnm inş.:)
aynen cnm iştah bi açılınca tam açılıo ama ben şanslı kesimdenim yerim kilo almam ay alsam nasıl veririm hiç bilmem:)
corba yapıcam sımdılık aksama evde olmıcaz heralde
mercımek yapıcam galıba
canım o aralar kv.den ya da annenden rica edersin sana gelip bebişe bakmasını benim bir sınav zamanım sağolsun kv gelip 10 gün kalmıştı kızıma bakmak için.zor zamanlarda yanımızda olsunlar aama dimi
ya ben de evde oturdukça sürekli birşeyler yeme ihtiyacım oluyor bir de hipotirodim var ve düzene girmedi henüz çok eğilimliyim kilo almaya. en iyisi yediklerimizi not etmek, bayağı renliyor insanı. bir de mekik karın kaslarını iyi çalıştırıyor
sen çalışıomusun tatlım çalışıosan nerde çalışıosun
ayy yaasemn hep kıskandığpım biraz da gıcık olduğum bi tipsin hee:)))şaka bi yana da böle yiyen kilo almnayanlara hastayım resmen..,
ohhh ne güzelll ayy benmde dışartı çıkasım geldi yahuu:)))
annem biraz zor olur belki kv gelir sağolsun hallederz artık işte bakalım...mekik çekyorum canm ama unutmuşum gülemyorum ağrıyo kaslarım:)))[/QUOTE
ah ah bu kilolar det etmeyen kadın yok kimi az var der kimi çok :)
Allah vergisi şekerim çok şüküür:)ayy yaasemn hep kıskandığpım biraz da gıcık olduğum bi tipsin hee:)))şaka bi yana da böle yiyen kilo almnayanlara hastayım resmen..,
annem biraz zor olur belki kv gelir sağolsun hallederz artık işte bakalım...mekik çekyorum canm ama unutmuşum gülemyorum ağrıyo kaslarım:)))
memur musun tatlım yoksa üst düzey filan mı. ücretsiz izindesin o zaman ne güzell...canım ben de bir devlet kurumundayım ama şimdi izindeyim
ayy yaasemn hep kıskandığpım biraz da gıcık olduğum bi tipsin hee:)))şaka bi yana da böle yiyen kilo almnayanlara hastayım resmen..,
annem biraz zor olur belki kv gelir sağolsun hallederz artık işte bakalım...mekik çekyorum canm ama unutmuşum gülemyorum ağrıyo kaslarım:)))[/QUOTE
çok gıcıklık olcak ama hiç kilo derdim olmadı:)
Allah vergisi şekerim çok şüküür:)
memur musun tatlım yoksa üst düzey filan mı. ücretsiz izindesin o zaman ne güzell...
canım Kültür Bak.da uzmanım A grubu yani. inş zamanla daha üste çıkarız. sen hangi kurumdasın canım?
memur musun tatlım yoksa üst düzey filan mı. ücretsiz izindesin o zaman ne güzell...
canım Kültür Bak.da uzmanım A grubu yani. inş zamanla daha üste çıkarız. sen hangi kurumdasın canım?
çalışma bakanlığındayım cnm gariban memur b grubu... ay çok takdir ettim seni...
çalışma bakanlığındayım cnm gariban memur b grubu... ay çok takdir ettim seni...
canım öyle söyleme bu dönemde puanlar böyle yüksek ve işsizlik de yüksekken memur olmak başlı başına zor iş...
insan hep maksimumu yapmak zorunda ki birşeyler yapabilsin. sen şu an çalışıyor musun ücretsiz izin kullanmadın sanırım canım?
canım öyle söyleme bu dönemde puanlar böyle yüksek ve işsizlik de yüksekken memur olmak başlı başına zor iş...
insan hep maksimumu yapmak zorunda ki birşeyler yapabilsin. sen şu an çalışıyor musun ücretsiz izin kullanmadın sanırım canım?
yok cnm ben ücretsiz kullanmadım zeynp ilay 5,5 aylıkken başladım işe...3 yıllık memurum zaten ... senin kaçıncı yılın tatlım ne zaman başlıosun işe
yok cnm ben ücretsiz kullanmadım zeynp ilay 5,5 aylıkken başladım işe...3 yıllık memurum zaten ... senin kaçıncı yılın tatlım ne zaman başlıosun işe
canım ben de işte uzmanlığı alıp doğum yaptım 3 yıl yaklaşık, 1 yıl sora başlıcam işe. zeynep ilayın süt işini nasıl hallettin çalışırken canım
valla gıcıklık oldu bu bana yasemin........hadi güle güle bakalım..görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?