- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.201
benim çıkmam lazım bugünlük benden bu kadar. 25 inde bitio süt iznim5 e kadar görüşürüz o zaman... ii günler hepinize kuzuları koklayın yerime
ya iki gündür spora başladım;:))felaket kaslarım ağrıyo....:)))ama olsun ağrısın artık bu göbüş gidecekk:)))
gülden canmnasılsınn
ohhh tebrik ediyorum seni siblecimmm:
benimde göbeyimvar bende mekik çekmek istiyorum ama bitürlü başarılı olamıyorum kilomiyi 51 kiloyum..
iyiyim
cnm sen nasılsın?
ooo ama senimn kilon çok iyiymiş ya ben en son ne zaman oralarda dolaştım hatrlamıyoprum evlendiğimde 56 57 gidip geliyodum öyle hamile kaldım77le doğuma girdim..aylardır 63 idim sonra bir ayda nasıl oldu anlamadım 58 oldum..derken yine anlaymadan 61şimdi de eritmeye çalışıyorum:)))ama sen zaten yorgun geliyosun eve halin kalmaz ki canm normal yani ben de evde olmama rağmen bakalım ne kadar sürecek bu olay:))
bu arada meryem uyumuşken kitap açayım biraz dedim okuyodum bikaç sayfa ilerledim bir de ne göreym kocişim not yazmış kitabıma seni seviyorum diyee.... ayy nasıl mutlu oldum anlatamam:)))
bu arada meryem uyumuşken kitap açayım biraz dedim okuyodum bikaç sayfa ilerledim bir de ne göreym kocişim not yazmış kitabıma seni seviyorum diyee.... ayy nasıl mutlu oldum anlatamam:)))
cnm ben zayıfım gerçekten ama o göbek beni sinir ediyo düşünsene zayıfsın ve göbeyin var kötü duruyo
ben 52 kiloyla hamile kaldım 58 buçuklada doğum yaptım..
ohhh ohhh
insan nekadar mutlu oluyo dimi:
bu arada malum yarın sevgililer günü kızlar varmı bir düşünnceniz..
bak bir de not koymuş aferin senin kocişine
kıızzz ne kadar az almışsın öle maşallah ama bnm de aklımda allah nasip ederde ikincisi olursa diyetsyen kontrolünde olmayı düşünüyorum:)) sevgilile günü için de bi planm yok..eşimin de yoktur muhtemeken:))
bende afern diyecektm ama ders çalışıp çalşmadığını kontrol için yaptım diyoo gıcıkkkk
Merhaba kızlar
Sabahtan bu yana temızlık vardı bıtırdım sukur :))
Ara ara bakmaya calıstım bagımlılık yapıyo burası:)
Sıbel bende almaya calısıp alamayanlardanım48 ım 50 olmak ıstıyorum kısa zaman once ellıydım ama tutamadım gecen baktım hamılelık öncesı pantolonlarıma sıgıyorum ama hıc mutlu olmadım
Gulden cok az kılo almıssın hamılelıkte benımde max 10 du
kıızzz ne kadar az almışsın öle maşallah ama bnm de aklımda allah nasip ederde ikincisi olursa diyetsyen kontrolünde olmayı düşünüyorum:)) sevgilile günü için de bi planm yok..eşimin de yoktur muhtemeken:))
bende afern diyecektm ama ders çalışıp çalşmadığını kontrol için yaptım diyoo gıcıkkkk
Olsun yınede cok guzel..
Bızde yenı evlendıgımızde yapardık kucuk notlar ah ahh yaslanıyoz mu ne:))
Yarın bızımde plan yok ama gullerım gelır kesın:) baska hedıye beklemıyorum cunku esım hedıye almak ıcın özel gun beklemez özel gunun ustunden gunler gecer hedıyeyle gelır bu su gunun hedıyesı dıye :)
Aksam alısverıse gıdıcez alabılırsem ben alıcam hedıye
benim eşim bana pek hediyede almas sen al der istediğini çünkü beğenmiyomuşummmm:
Ay o da guzelmıs sonucta dusunuyo yanı, naapsın zor begenen karısı olunca:))
Esımde yapar bazen oyle..
ay biraz zor beğeniyorum galiba gerçekten..
hatta eşim bazen
beni nasıl beğendim merak ediyorum diyo..
:).)
:)) hatırlıyorum tatıl ıcın alısverıse cıkıp cıkıp begenmeyıp gelıyodun:))
Bazen banada olur oyle ama bıkac parca begenıp gelırım genelde
sen nerden biliyosun onları diyecem ama
sen bayağı sıkı takipçiymişsin galiba cnm:
:)
:))Kasımda dogum yapıcam dıye hamılelıkten bu yana hep sızı takıp etmeye calıstım
Sonra ekımde dogum yaptım ama ruhum buralıydı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?