- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.221
ay geçmişi okuyayım dedim çok olmuş gittik elif cirladi durdu çok kalabalıktı sallabmak istedi devamlı zor indirdim e başkaları da var sallanacak kızım diyorum ama yikti ortalığıNuraycım sende hosgeldın gıttınız mı parka nasıl elıfcık
aynı benim eşimbenim eşim bana pek hediyede almas sen al der istediğini çünkü beğenmiyomuşummmm:
ay kız benim ki de bana deray biraz zor beğeniyorum galiba gerçekten..
hatta eşim bazen
beni nasıl beğendim merak ediyorum diyo..
:).)
:))Kasımda dogum yapıcam dıye hamılelıkten bu yana hep sızı takıp etmeye calıstım
Sonra ekımde dogum yaptım ama ruhum buralıydı:)
ohhh ohh negüzel bizi oldukça iyi tanıyosun cnm:
iyiki geldin aramıza
nilayda öyle oda takipçimizmiş..
bende şu yiyip yiyip kilo olmayanlara gicigim ben biraz koy verdim mi hemen alirim 58 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 60 kiloyum eski kiyafetlerimi görebiliyorum ama genede vermek istiyorum
sibel beni de gaza getir beraber verelim kilo
Sanirim banada gicik olcan canim bende hic kilo almiyorum iste 1.60 falanim en fazla ama sezeryan oldugum halde gobek bile kalmadi hic.yememde iyi cikolata falan severim abarti yemem ama herzaman evde bulundurur yerim abur cubur.(kilomu hic soylemiyorum.) hamileyken guzel kilo aldim ama gitti hepsi.ayy yaasemn hep kıskandığpım biraz da gıcık olduğum bi tipsin hee:)))şaka bi yana da böle yiyen kilo almnayanlara hastayım resmen..,
ohhh ne güzelll ayy benmde dışartı çıkasım geldi yahuu:)))
annem biraz zor olur belki kv gelir sağolsun hallederz artık işte bakalım...mekik çekyorum canm ama unutmuşum gülemyorum ağrıyo kaslarım:)))
Cok tatli canim ne guzel surpriz olmus sana.bu arada meryem uyumuşken kitap açayım biraz dedim okuyodum bikaç sayfa ilerledim bir de ne göreym kocişim not yazmış kitabıma seni seviyorum diyee.... ayy nasıl mutlu oldum anlatamam:)))
kıızzz ne kadar az almışsın öle maşallah ama bnm de aklımda allah nasip ederde ikincisi olursa diyetsyen kontrolünde olmayı düşünüyorum:)) sevgilile günü için de bi planm yok..eşimin de yoktur muhtemeken:))
bende afern diyecektm ama ders çalışıp çalşmadığını kontrol için yaptım diyoo gıcıkkkk
bende şu yiyip yiyip kilo olmayanlara gicigim ben biraz koy verdim mi hemen alirim 58 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 60 kiloyum eski kiyafetlerimi görebiliyorum ama genede vermek istiyorum
fatma nasilsin eren nasil gttinmi pazara
yarin bende gtcem cok severim bende pazardan aliaverisi tazecik hersey
naptin yemek olayini tost yapsaydiniz :)esim cok guzel yapar
yemk yapmayinca tost yeriz 1butun ekmek yerim anca doyarim harika yapio:)
Oohh neuzel kalbalik olmus sohbetler yapilmis
ayy bizde arkdaslarla toplandik cok ozkemisiz cok guzel gecti
masalda bebegi opuo sevio3aylikti daha hic kiskanmio ben kucaklayinca
cok mutlu oluo ciglik atio sevcem die
Ben kucuklugumden beri yer ama kilo alamamdiyetsiyene bile gttim
bunun icin ozman herkes gicik bana:)48kgm suan:)
Sibel bu esinin mesleginden kaynakli kontrol hakimiyeti:)
Benm esimde asker hemn saklar duygusunu ciddi gozukmeye calisir ck guzel dusnmus ama
Gulden benim esimde hediye almaz begenmiosun istedgini al der:)
Nilay hangi parka gdiosun bulusalim :)
Biz demet parkina gdioruz bazen.
canım bizim evin etrafında çok park var dolaşıp geliyoruz demet de yakın haberleşip buluşalım bi gün kırmızı karanfil olayına felan da gireriz istersen :)
İyiyim canim erende iyi gittik pazara ama biz kiyafet pazarina gittik yiyecek pazarida pazar gunleri oluyo esimi yolluyorum canim isterse beraberde gideriz yada erenle gidiyolar ama zaten meyve ve sebzeyi marketten sevmiyorum hep pazardan aliriz..kendime ve esime pijama aldim pazardan erene onlukle top.pek biseye ihtiyac yoktuda gezmis olduk.
Masalda oh bebek sevmis bizde koyde gitmistik minnacikti kucuk dogmus bebek erende hep sevmek istedi ya.
aa kimsecikler yok :18:
Oohh neuzel kalbalik olmus sohbetler yapilmis
ayy bizde arkdaslarla toplandik cok ozkemisiz cok guzel gecti
masalda bebegi opuo sevio3aylikti daha hic kiskanmio ben kucaklayinca
cok mutlu oluo ciglik atio sevcem die
Ben kucuklugumden beri yer ama kilo alamamdiyetsiyene bile gttim
bunun icin ozman herkes gicik bana:)48kgm suan:)
Sibel bu esinin mesleginden kaynakli kontrol hakimiyeti:)
Benm esimde asker hemn saklar duygusunu ciddi gozukmeye calisir ck guzel dusnmus ama
Gulden benim esimde hediye almaz begenmiosun istedgini al der:)
Nilay hangi parka gdiosun bulusalim :)
Biz demet parkina gdioruz bazen.
aa kimsecikler yok :18:
Eee sevgiluler gunu kutladik 00.00 da :)
Yarin aksam gel girusuruz cnm
maşallah güldenim bende 10 kg aldım... bana çok az diolar bi de seni duysalar:)cnm ben zayıfım gerçekten ama o göbek beni sinir ediyo düşünsene zayıfsın ve göbeyin var kötü duruyo
ben 52 kiloyla hamile kaldım 58 buçuklada doğum yaptım..
ohhh ohhh
insan nekadar mutlu oluyo dimi:
bu arada malum yarın sevgililer günü kızlar varmı bir düşünnceniz..
bizim adamlar harbi benzio güldenim yaa:)ay biraz zor beğeniyorum galiba gerçekten..
hatta eşim bazen
beni nasıl beğendim merak ediyorum diyo..
:).)
ayyy eşlerinizin burcu boğa olabilirmiiiiiiiiiiiii:)ay geçmişi okuyayım dedim çok olmuş gittik elif cirladi durdu çok kalabalıktı sallabmak istedi devamlı zor indirdim e başkaları da var sallanacak kızım diyorum ama yikti ortalığı
aynı benim eşim
ay kız benim ki de bana der
bende çok zor beğenirim onu bahane ediyor almiyor hediye eslerimiz aynı burcmu acaba
iyiki gelmissin beni çok sevdim ben seni
bana da yani aşkolsunnn:)bende şu yiyip yiyip kilo olmayanlara gicigim ben biraz koy verdim mi hemen alirim 58 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 60 kiloyum eski kiyafetlerimi görebiliyorum ama genede vermek istiyorum
ayy bizde ailece bayılırız tosta benim kociş de süper yapar sağolsun gece 10da yemişliğimde çoktur:)fatma nasilsin eren nasil gttinmi pazara
yarin bende gtcem cok severim bende pazardan aliaverisi tazecik hersey
naptin yemek olayini tost yapsaydiniz :)esim cok guzel yapar
yemk yapmayinca tost yeriz 1butun ekmek yerim anca doyarim harika yapio:)
he he bizde ama engelliyizz:)Eee sevgiluler gunu kutladik 00.00 da :)
Yarin aksam gel girusuruz cnm
cnm ben kucağıma başkasını alamıyorum aldığımda kıyamet kopuyo malesefff:
benim kızım kıskanç biraz o sever karşıdan birliktede severiz ama benim kucağımda olmaz..
cnm haberleri yazsaydın keşke
kağan nasıl bebiş nasıl?
meraktayız
bakıyorumda 100 gün kalkmış zaman nekadar çabuk geçiyor dimi umarım herşey yolundadır cnm:
ohhh ohhh negüzel romantik anlar
bizde yok malesefffff:
kutlamadı bile eşimmmm:
alıştım artık.(
kızlar herkese kocaman günaydınnnn:
hayırlı cumalar herkese..
bu arada sevghililer gününüz kutlu olsun kızlar..
uykusuzum yineeeee:
maşallah güldenim bende 10 kg aldım... bana çok az diolar bi de seni duysalar:)
bizim adamlar harbi benzio güldenim yaa:)
ayyy eşlerinizin burcu boğa olabilirmiiiiiiiiiiiii:)
bana da yani aşkolsunnn:)
1.70 im 53-55 arası gidip gelirim ne eksik ne fazla. genelde kışın 55 yazın 53:)
ayy bizde ailece bayılırız tosta benim kociş de süper yapar sağolsun gece 10da yemişliğimde çoktur:)
he he bizde ama engelliyizz:)
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrr....
herkes iidir umarım... çok alışmışım ben size yaa ii ki varsınız...
günaydın canım hayırlı simalar bende uykusuzum elif gene çok uyandı anlamadim ne oluyor erkendende kalktikcnm ben kucağıma başkasını alamıyorum aldığımda kıyamet kopuyo malesefff:
benim kızım kıskanç biraz o sever karşıdan birliktede severiz ama benim kucağımda olmaz..
cnm haberleri yazsaydın keşke
kağan nasıl bebiş nasıl?
meraktayız
bakıyorumda 100 gün kalkmış zaman nekadar çabuk geçiyor dimi umarım herşey yolundadır cnm:
ohhh ohhh negüzel romantik anlar
bizde yok malesefffff:
kutlamadı bile eşimmmm:
alıştım artık.(
kızlar herkese kocaman günaydınnnn:
hayırlı cumalar herkese..
bu arada sevghililer gününüz kutlu olsun kızlar..
uykusuzum yineeeee:
maşallah güldenim bende 10 kg aldım... bana çok az diolar bi de seni duysalar:)
bizim adamlar harbi benzio güldenim yaa:)
ayyy eşlerinizin burcu boğa olabilirmiiiiiiiiiiiii:)
bana da yani aşkolsunnn:)
1.70 im 53-55 arası gidip gelirim ne eksik ne fazla. genelde kışın 55 yazın 53:)
ayy bizde ailece bayılırız tosta benim kociş de süper yapar sağolsun gece 10da yemişliğimde çoktur:)
he he bizde ama engelliyizz:)
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrr....
herkes iidir umarım... çok alışmışım ben size yaa ii ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?