2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben dedim sana eşlerimiz benziyo diye şekerimmmm:

bende bende alışmışım
günaydın bu arada cnm nasıl oldun zeynebim nasıl oldu?

aynen tatlım bence de benzio bizim adamlar...ben biraz daha iyiyim tatlım kuzumun burnu akıo birazcık ama çok değil ilerlemeden atlatır inş.

günaydın cnm ay neden böyle bu kızlar bilemiyorum ben artık..
eşim boğa burcu cnm ama hiç bişey yapmıyo bizimkide yutupta
kubat bi şarkı yapmış 14 şubat kubat günü olsun diye onu paylaşmış:):):)

Günaydın kızlar, ne çok paylaşım olmuş maşallah.
Bizde de sevgililer günü kutlanmaz, sağolsun eşim bırakın hediye almayı bir tane çiçek bile almayı akıl etmez. Bu gece gelecek ama her zamanki şeyler olur kutlama yok yani.
Ben yeyip kilo almayanlara sinir oluyorum çünkü ben en ufak kaçırma da alıyorum.
Yasemin engelliyiz ne demek anlamadım
Defne çok kıskanç bırakın bebek almayı eşime sarıldıgimda bile çıldırır, 2 kere bebek aldım çok kıskandı
Cumaniz mübarek olsun kızlar

aynen tatlım bence de benzio bizim adamlar...ben biraz daha iyiyim tatlım kuzumun burnu akıo birazcık ama çok değil ilerlemeden atlatır inş.

kıyamam inşallah cnm kuş burnu ve ıhlamura devammm:

günaydın cnm bizdede öyle bi gül alırmı bilmiyorum ama sanmıyorumda...

kaç kilosunki cnm boyun gayet iimiş. eee çiçekde geliomuş daha ne olsun... yeter tatlım hiç bişey olmasa da canları sağolsun di mi ama...:) benim eşimde çıkışta benim yanıma gelin dedi. ben daha erken çıkıyorum ya. bi kez daha gitmiştik işyerine. kızımla gelinde biraz dolansın dedi. sanırım yemek planı filan var buna da şükür:)

ayyy boşa demiyoruz bizim adamlar benzio diye... bak burçları aynı çıktı...:) şaka bi yana eniştem de boğa burcu aman bi romantik bi romantik sorma 15 yıllık evliler nişan günlerine kadar kutlar bazen ablama diyorum senin kocana gıcık oluyorum diye ha ha:)

kıyamam yaa. çok zor uykusuzken işte olmak. biz uykuya dayanamıyoruz onlar minicik o sancıyı çekiolar...

seninki yine yemeye götürecek bizde oda yok lafı bile yok off off
bak ablanın kocasına bende gıcık oldummm:):)

he he kadınların her ayki malum günlerini yaşıyorum tatlım yani:)
sana da günaydın şekerim. insanın içinden gelecek zorlamayla olmuo malesef. onu da öyle kabul etmek lazım. benim eşimde öyle aman aman her önemli günün peşine düşmez . ama hepsinide es geçmez... kafasına ve cebine göre:)

hepinize günaydın hanımlar,

benim eşim de mail atmış hayatımın aşkı felan diye, inş hepimiz bir ömür kıymet bilerek tatlı dille yaşarız eşlerimizle ...

canım masal ile minayı tanıştırsak gerçekten güzel olur kızımın hiç yaşıt kız arkadaşı yok nasıl oynar merak ediyorum çevremizde hep erkek var da. Balon iyi fikirmiş..

hevin sen ikinciye hamileydin sanırım nasıl geçiyor hamilelik? yakınında birileri var mı tek başına hem bebek hem hamilelik zor olmuyodur umarım....

benim kızım da kıskanmaz bşka bebeği sevdiğimde ama hemen yanım gelir dokunmak için ona, ve hemen bana sırtını yaslayarak durur, benim annemdemeye çalışıyor galiba :)

kıyamam yaa. çok zor uykusuzken işte olmak. biz uykuya dayanamıyoruz onlar minicik o sancıyı çekiolar...

aynen cnm aynennn:

bizimkide sadece doğumgünlerini ve evlilik yıl dönümlerini es geçmez
okadar
diyer günler gereksizmiş uydurulmuş birileri parakazansın diye öyle diyo..

günaydınnn cnm nasılsın mina nasıl..

bak bi mailede razıyım ama o bilem yokkkk:
yani hediyede istemiyorum

o zaman bi değişikli yap sen mail at tatlım hadi gurur yapma bu işleri hep erkekler yapmak zorunda değil ya. onlarında hakkı hatırlanmak di mi ama...

canım mina hala ara ara öksürüyor ben de biraz daha toparlandım sayılır sesim kısık yine de.
o konuda ben de eşin gibi düşünüyorum canım bize özel günlerin hatırlanması gerektiğini düşünmekle birlikte çoğunun piyasayı canlandırmak için uydurulmuş olduğunu düşünüyorum :) yoksa sadece tek bir gülün bile normalde 1 tl iken bugün 10 tl ya da en iyisi 5 tl olması başka türlü açıklanamaz :)

sen nasılsın canım bebiş nasıl?

aslında sana katılıyorum tatlım haklısın kesinlikle ama sana hak verdiğimden eşimin haberi olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…