2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin kzlar
sevgililer hunu konusunda yasmine kaatiliom hep erkektn beklenmemeli
Nilaya da katiliom bencede bgunler ozel para icintuzak gunler
benim esim nobettedi 4de masala sut vermistim tel den saate bakarken 14subat
tarihi dikkatimi cekti gece yarisi o anda siir yazdim bi gozum kapali :)
Gonderdim msj olarak yani bencede hep erkekten beklenmemeli
hediyede almadim ondanda beklemiom ama yemegi disarda yiyelim der kesin:)oda yeterlo bana

Aaa ne hos bir jest cok heyecan duyarim ole bir maili okunaktan

bu arada gecmis olsun

o zaman bi değişikli yap sen mail at tatlım hadi gurur yapma bu işleri hep erkekler yapmak zorunda değil ya. Onlarında hakkı hatırlanmak di mi ama...

düşüncesini biliyorum tatlımya ne gerek var..
Boşver..

Kız adam sana sevgililer günüyle ilgil şarkı paylaşmış diyorum bi de o adama mailmi atayım hayrrrr:

cnm bende hediye istemiyorumki bana 2 tatlı söz söylesin yada bi mail atsın yeter fazlasında gözüm yok..
Iyi olmanıza sevindim bi yaz gelsede iyileşsek
nil iyi ççok şükür yaramazlığın haricinde..

herkeze gunaydin
hayurli cumalar kizlarr
sevgiliker gununuz kutlu olsyn

günaydın cnm seninde sevgililer günün kutlu olsun..

aslında sana katılıyorum tatlım haklısın kesinlikle ama sana hak verdiğimden eşimin haberi olmamalı

ben söyliyeyimmi:):):)

aaa benim esimde boga burcu
bende basakkk

bende terazi..

cnm benim ya ben de uykusuzum
gece zaten 1 de yattım(defneyi uyuttum, çamaşır yıkadım, evi sildim, lavaboları fırçaladım,duş aldım,eşimle konuştum derken saat 1 i bulmuş)
defne sürekli uykusunda ağladı
3 te dayanamadım kalktım,süt ısıttım,sütü içirip yanıma aldım
ara ara defneyi kontrol etmek için uyandım
ondan sonra da sabah 6 da kalktım zaten

cnm bak en azından yemek yeme planı yapmış adam

benmi jeton şimdi düştü cnm
benimki doğum günlerini de hatırlamaz hatırlayınca tek yaptığı sözle kutlamaktır
aralıktaki evlilik yıldönümümüzü bile ben söyleyince hatırladı düşün yani o derece
ayrıca eniştene gıcık oldum

cnm benimki de öyle diyor ama bize özel günlerde de tık yok
geçen yıl sevgililer gününde kvlerdeydik
kp elinde çiçekle geldi tabi kv mest oldu,eşim geldi ve bom boş geldi
kp dedi ki "oğlum sen biliyorsundur diye hatırlatmadım,bilseydim seni arar hatırlatırdım" dedi.eşimin cevabı daha vahimdi:" unutmadım zaten baba, ama boşuna da çiçeğe para vermek istemedim". kp" oğlum markette bile 5 liraya bir buket çiçek satıyorlar bu gün için, çok paraya gerek yok" dedi. kp o kadar kötü oldu ki bana "kızım ben şimdi gider sana da çiçek alırım" dedi. ben de "yok baba gerek yok,boşuna para harcamayın" dedim. o kadar bozuldum ki ama bişey de demedim. kv de "kızım zaten senelerce baban da yapmadı,daha yeni yeni yapıyor, istersen babanın aldığı çiçeği veriyim" dedi. kvye de "yok anne,adamın içinden gelmiş çiçek almış sana.olmaz, ben iyiyim üzülmedim" dedim. ama lohusa halimle çok üzülmüştüm içten içe.
yani ne kadar romantik bir eşe sahibim değil mi kızlar?
geçen yıl ki vakadan sonra zaten bugün içn de bir beklentim yok

Herkeze gunaydin
hayurli cumalar kizlarr
sevgiliker gununuz kutlu olsyn
günaydın cnm
senin de sevgililer günün kutlu olsun

Benimki yengec inanilmaz romantik duygusal evine bagli
gezmeyi sevmez ozel gunlerde hele evimizde olalim der hep
babam bogaydi oda duygusaldir romantikdir ama caktirmaz sert gorunurdu

Benim esim. Boga burcudur romantiktir
atlamaz ozel gunleri
cikma yildonumumuznisan taruhumiz hatta yolda karsilastigumiz ilk guni bile hatirlar kutlar
hediye sevgiler gunu anneler gunu digumgunu evlilik yildonumunde ufamta olsa mutlaka alir

yok yok söyleme aramızda kalsın:)

he he benim kociş biraz baban gibi sanırım tatlım romantiktir duygusaldır aslında ama sert görünmeyi sever...
buarada ben oğlağımmm...

Aa hadi ya esinun cvp daha vahim olmus benim babamda kutlar romantiktir

tatlım valla eşim bana 1-2 tatlı söz söylese,
bi mesaj atsa ona da razıyım
hediye kalsın istemem yani
benim eşim de yengeç
ama henüz bi romantikliğini görmedim evlendiğimizden beri

atlamaz ozel gunleri
cikma yildonumumuznisan taruhumiz hatta yolda karsilastigumiz ilk guni bile hatirlar kutlar
hediye sevgiler gunu anneler gunu digumgunu evlilik yildonumunde ufamta olsa mutlaka alir

canım önemli olan da hatırlamak değil mi zaten benim eşim de benimle ve minayla ilgili tüm özel günleri hatırlar ya da hatırlama çalışır yoksa hediye bence bahane.biz özellikle mektuplaşmayı eskiden beri çok severiz bir mektup, bir şiir, bir seni seviyorum ya da iyii vasın bana yetiyor.

bilmiyorum tatlım henüz sanırım öyle bi planı var hissettim yanılırsam . ptesi sölerim:)

kesinlikle

biz de masalece'nin dedeği gibi kimi özel günler dışarıda yiyoruz ama ben evde romantik yemek olayına da bayılıyorum gerçi gün içinde ben yoruluyorum ama restoranı eve getirmek güzel oluyor :)
he he evde çok romantik oluo ama ebişler varken biraz zor...

atlamaz ozel gunleri
ayy senin eşin eniştem gibi olan boğalardan ona da gıcık oldum he he:)

Himmm kizimin burcundan

aynen şekerim çok şanslı bi annesin he he:)

atlamaz ozel gunleri
yok cnm ben eşime alırım,ben hatırlarım ama o bana yapmaz her nedense
hep benden bekler
o kadar alıştı ki benim bişeyler yapmama hastane işim vardı annesinin doğum gününü unuttum diye bana çok kızdı(her yıl ben annesine hediye+çiçek alırdım, ayrıca arayıp kutlardım ama eşim hatırlamazdı bile)

Aa hadi ya esinun cvp daha vahim olmus benim babamda kutlar romantiktir

malesef cnm

Ole cnm hatirlamak o gunu hissetmek cok ozel bir duygu
bende mektuplari notlari saklarim hatta yizlerce sms bile kirmizi kapli bir defterim vardir ona yazmistim
hediyeye gelince sart degil sanirim biz hediyelesmeyi seviyoruz

tatlım valla eşim bana 1-2 tatlı söz söylese,
bi mesaj atsa ona da razıyım
hediye kalsın istemem yani

benim eşim de yengeç
ama henüz bi romantikliğini görmedim evlendiğimizden beri

fundacım bence bizler eşlerimizi istediğimz şekle sokabiliriz. örneğin sen ısrarla sizin için HER özel günde (nişan, tanışma, doğum, söz vs..) abartılı hazırlık yapıp eşine hediye alır ve onu kutlarsan emin ol birkaç özel gün sonrası kendisini kötü hissetmeye başlayacak ve kendini hatırlamaya zorlayacak ya da yahu kadın hiçbir günü unutmuyor baksana neler yapıyor ben bi tebrik bile etmiyorum vs diye düşünecektir.

Ooo sansli anneyim he e detay istiyorum ozaman:)
Ay benim.kiz cok daginikkkkk
Bu arada.esinin bencede pleni var

bizde yemekte yokkk:

aaa ne hos bir jest cok heyecan duyarim ole bir maili okunaktan

bu arada gecmis olsun

bende bende ama yokkkkkk:

haklısın bozulmakta cnm bende çok bozulurdum ve laf sokardım sonra kesin..
Düşün yanı kv bile yorum yapma ihtiyacı duymuş ..

benim esim. Boga burcudur romantiktir
atlamaz ozel gunleri

songül biz size gelincez eşimle eşin biraz sohpet etrsin nedesin şekerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…