- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.261
hepinize günaydın hanımlar,
benim eşim de mail atmış hayatımın aşkı felan diye, inş hepimiz bir ömür kıymet bilerek tatlı dille yaşarız eşlerimizle ...
canım masal ile minayı tanıştırsak gerçekten güzel olur kızımın hiç yaşıt kız arkadaşı yok nasıl oynar merak ediyorum çevremizde hep erkek var da. Balon iyi fikirmiş..
hevin sen ikinciye hamileydin sanırım nasıl geçiyor hamilelik? yakınında birileri var mı tek başına hem bebek hem hamilelik zor olmuyodur umarım....
benim kızım da kıskanmaz bşka bebeği sevdiğimde ama hemen yanım gelir dokunmak için ona, ve hemen bana sırtını yaslayarak durur, benim annemdemeye çalışıyor galiba :)
o zaman bi değişikli yap sen mail at tatlım hadi gurur yapma bu işleri hep erkekler yapmak zorunda değil ya. Onlarında hakkı hatırlanmak di mi ama...
canım mina hala ara ara öksürüyor ben de biraz daha toparlandım sayılır sesim kısık yine de.
O konuda ben de eşin gibi düşünüyorum canım bize özel günlerin hatırlanması gerektiğini düşünmekle birlikte çoğunun piyasayı canlandırmak için uydurulmuş olduğunu düşünüyorum :) yoksa sadece tek bir gülün bile normalde 1 tl iken bugün 10 tl ya da en iyisi 5 tl olması başka türlü açıklanamaz :)
sen nasılsın canım bebiş nasıl?
herkeze gunaydin
hayurli cumalar kizlarr
sevgiliker gununuz kutlu olsyn
aslında sana katılıyorum tatlım haklısın kesinlikle ama sana hak verdiğimden eşimin haberi olmamalı
aaa benim esimde boga burcu
bende basakkk
kk da ki kocişler de boğa çoğunluğu var sanırım:)
hayırdır şekerim seni bu saatlerde burda görmek ne şeref:)
cnm benim ya ben de uykusuzumya bilmiyorum yaseminimya
bütün gece mızırdandı ama ağlamıyoda uyumuyoda sanıyorum dişler geliyo yine..
babamız bile salona gidip yattı düş
nyani..
ama ben bide nil yaataktan düşecek diye tedirgin oldum ayyy gözlerim acıyo resmen yaaa:
cnm bak en azından yemek yeme planı yapmış adamkaç kilosunki cnm boyun gayet iimiş. eee çiçekde geliomuş daha ne olsun... yeter tatlım hiç bişey olmasa da canları sağolsun di mi ama...:) benim eşimde çıkışta benim yanıma gelin dedi. ben daha erken çıkıyorum ya. bi kez daha gitmiştik işyerine. kızımla gelinde biraz dolansın dedi. sanırım yemek planı filan var buna da şükür:)
ayyy boşa demiyoruz bizim adamlar benzio diye... bak burçları aynı çıktı...:) şaka bi yana eniştem de boğa burcu aman bi romantik bi romantik sorma 15 yıllık evliler nişan günlerine kadar kutlar bazen ablama diyorum senin kocana gıcık oluyorum diye ha ha:)
benmi jeton şimdi düştü cnmhe he kadınların her ayki malum günlerini yaşıyorum tatlım yani:)
sana da günaydın şekerim. insanın içinden gelecek zorlamayla olmuo malesef. onu da öyle kabul etmek lazım. benim eşimde öyle aman aman her önemli günün peşine düşmez . ama hepsinide es geçmez... kafasına ve cebine göre:)
cnm benimki de öyle diyor ama bize özel günlerde de tık yokaynen cnm aynennn:
bizimkide sadece doğumgünlerini ve evlilik yıl dönümlerini es geçmez
okadar
diyer günler gereksizmiş uydurulmuş birileri parakazansın diye öyle diyo..
günaydınnn cnm nasılsın mina nasıl..
bak bi mailede razıyım ama o bilem yokkkk:
yani hediyede istemiyorum
günaydın cnmHerkeze gunaydin
hayurli cumalar kizlarr
sevgiliker gununuz kutlu olsyn
he he sevdim seni anlaşcaz seninle:)
Benimki yengec inanilmaz romantik duygusal evine bagli
gezmeyi sevmez ozel gunlerde hele evimizde olalim der hep
babam bogaydi oda duygusaldir romantikdir ama caktirmaz sert gorunurdu
yok yok söyleme aramızda kalsın:)düşüncesini biliyorum tatlımya ne gerek var..
Boşver..
Kız adam sana sevgililer günüyle ilgil şarkı paylaşmış diyorum bi de o adama mailmi atayım hayrrrr:
cnm bende hediye istemiyorumki bana 2 tatlı söz söylesin yada bi mail atsın yeter fazlasında gözüm yok..
Iyi olmanıza sevindim bi yaz gelsede iyileşsek
nil iyi ççok şükür yaramazlığın haricinde..
günaydın cnm seninde sevgililer günün kutlu olsun..
ben söyliyeyimmi:):):)
bende terazi..
Benimki yengec inanilmaz romantik duygusal evine bagli
cnm benim ya ben de uykusuzum
gece zaten 1 de yattım(defneyi uyuttum, çamaşır yıkadım, evi sildim, lavaboları fırçaladım,duş aldım,eşimle konuştum derken saat 1 i bulmuş)
defne sürekli uykusunda ağladı
3 te dayanamadım kalktım,süt ısıttım,sütü içirip yanıma aldım
ara ara defneyi kontrol etmek için uyandım
ondan sonra da sabah 6 da kalktım zaten
cnm bak en azından yemek yeme planı yapmış adam
benmi jeton şimdi düştü cnm
benimki doğum günlerini de hatırlamaz hatırlayınca tek yaptığı sözle kutlamaktır
aralıktaki evlilik yıldönümümüzü bile ben söyleyince hatırladı düşün yani o derece
ayrıca eniştene gıcık oldum
cnm benimki de öyle diyor ama bize özel günlerde de tık yok
geçen yıl sevgililer gününde kvlerdeydik
kp elinde çiçekle geldi tabi kv mest oldu,eşim geldi ve bom boş geldi
kp dedi ki "oğlum sen biliyorsundur diye hatırlatmadım,bilseydim seni arar hatırlatırdım" dedi.eşimin cevabı daha vahimdi:" unutmadım zaten baba, ama boşuna da çiçeğe para vermek istemedim". kp" oğlum markette bile 5 liraya bir buket çiçek satıyorlar bu gün için, çok paraya gerek yok" dedi. kp o kadar kötü oldu ki bana "kızım ben şimdi gider sana da çiçek alırım" dedi. ben de "yok baba gerek yok,boşuna para harcamayın" dedim. o kadar bozuldum ki ama bişey de demedim. kv de "kızım zaten senelerce baban da yapmadı,daha yeni yeni yapıyor, istersen babanın aldığı çiçeği veriyim" dedi. kvye de "yok anne,adamın içinden gelmiş çiçek almış sana.olmaz, ben iyiyim üzülmedim" dedim. ama lohusa halimle çok üzülmüştüm içten içe.
yani ne kadar romantik bir eşe sahibim değil mi kızlar?
geçen yıl ki vakadan sonra zaten bugün içn de bir beklentim yok
günaydın cnm
senin de sevgililer günün kutlu olsun
tatlım valla eşim bana 1-2 tatlı söz söylese,Gunaydin kzlar
sevgililer hunu konusunda yasmine kaatiliom hep erkektn beklenmemeli
Nilaya da katiliom bencede bgunler ozel para icintuzak gunler
benim esim nobettedi 4de masala sut vermistim tel den saate bakarken 14subat
tarihi dikkatimi cekti gece yarisi o anda siir yazdim bi gozum kapali :)
Gonderdim msj olarak yani bencede hep erkekten beklenmemeli
hediyede almadim ondanda beklemiom ama yemegi disarda yiyelim der kesin:)oda yeterlo bana
benim eşim de yengeçBenimki yengec inanilmaz romantik duygusal evine bagli
yok yok söyleme aramızda kalsın:)
he he benim kociş biraz baban gibi sanırım tatlım romantiktir duygusaldır aslında ama sert görünmeyi sever...
buarada ben oğlağımmm...
Benim esim. Boga burcudur romantiktir
atlamaz ozel gunleri
cikma yildonumumuznisan taruhumiz hatta yolda karsilastigumiz ilk guni bile hatirlar kutlar
hediye sevgiler gunu anneler gunu digumgunu evlilik yildonumunde ufamta olsa mutlaka alir
bilmiyorum tatlım henüz sanırım öyle bi planı var hissettim yanılırsam . ptesi sölerim:)cnm benim ya ben de uykusuzum
gece zaten 1 de yattım(defneyi uyuttum, çamaşır yıkadım, evi sildim, lavaboları fırçaladım,duş aldım,eşimle konuştum derken saat 1 i bulmuş)
benimki doğum günlerini de hatırlamaz hatırlayınca tek yaptığı sözle kutlamaktır
aralıktaki evlilik yıldönümümüzü bile ben söyleyince hatırladı düşün yani o derece
kp dedi ki "oğlum sen biliyorsundur diye hatırlatmadım,bilseydim seni arar hatırlatırdım" dedi.eşimin cevabı daha vahimdi:" unutmadım zaten baba, ama boşuna da çiçeğe para vermek istemedim". kp" oğlum markette bile 5 liraya bir buket çiçek satıyorlar bu gün için, çok paraya gerek yok" dedi. kp o kadar kötü oldu ki bana "kızım ben şimdi gider sana da çiçek alırım" dedi. ben de "yok baba gerek yok,boşuna para harcamayın" dedim. o kadar bozuldum ki ama bişey de demedim. kv de "kızım zaten senelerce baban da yapmadı,daha yeni yeni yapıyor, istersen babanın aldığı çiçeği veriyim" dedi. kvye de "yok anne,adamın içinden gelmiş çiçek almış sana.olmaz, ben iyiyim üzülmedim" dedim. ama lohusa halimle çok üzülmüştüm içten içe.
yani ne kadar romantik bir eşe sahibim değil mi kızlar?
geçen yıl ki vakadan sonra zaten bugün içn de bir beklentim yok
günaydın cnm
he he evde çok romantik oluo ama ebişler varken biraz zor...kesinlikle
biz de masalece'nin dedeği gibi kimi özel günler dışarıda yiyoruz ama ben evde romantik yemek olayına da bayılıyorum gerçi gün içinde ben yoruluyorum ama restoranı eve getirmek güzel oluyor :)
ayy senin eşin eniştem gibi olan boğalardan ona da gıcık oldum he he:)Benim esim. Boga burcudur romantiktir
atlamaz ozel gunleri
cikma yildonumumuznisan taruhumiz hatta yolda karsilastigumiz ilk guni bile hatirlar kutlar
hediye sevgiler gunu anneler gunu digumgunu evlilik yildonumunde ufamta olsa mutlaka alir
Himmm kizimin burcundan
yok cnm ben eşime alırım,ben hatırlarım ama o bana yapmaz her nedenseBenim esim. Boga burcudur romantiktir
atlamaz ozel gunleri
Aa hadi ya esinun cvp daha vahim olmus benim babamda kutlar romantiktir
canım önemli olan da hatırlamak değil mi zaten benim eşim de benimle ve minayla ilgili tüm özel günleri hatırlar ya da hatırlama çalışır yoksa hediye bence bahane.biz özellikle mektuplaşmayı eskiden beri çok severiz bir mektup, bir şiir, bir seni seviyorum ya da iyii vasın bana yetiyor.
tatlım valla eşim bana 1-2 tatlı söz söylese,
bi mesaj atsa ona da razıyım
hediye kalsın istemem yani
benim eşim de yengeç
ama henüz bi romantikliğini görmedim evlendiğimizden beri
bilmiyorum tatlım henüz sanırım öyle bi planı var hissettim yanılırsam . ptesi sölerim:)
he he evde çok romantik oluo ama ebişler varken biraz zor...
ayy senin eşin eniştem gibi olan boğalardan ona da gıcık oldum he he:)
aynen şekerim çok şanslı bi annesin he he:)
gunaydin kzlar
sevgililer hunu konusunda yasmine kaatiliom hep erkektn beklenmemeli
nilaya da katiliom bencede bgunler ozel para icintuzak gunler
benim esim nobettedi 4de masala sut vermistim tel den saate bakarken 14subat
tarihi dikkatimi cekti gece yarisi o anda siir yazdim bi gozum kapali :)
gonderdim msj olarak yani bencede hep erkekten beklenmemeli
hediyede almadim ondanda beklemiom ama yemegi disarda yiyelim der kesin:)oda yeterlo bana
aaa ne hos bir jest cok heyecan duyarim ole bir maili okunaktan
bu arada gecmis olsun
cnm benim ya ben de uykusuzum
kp dedi ki "oğlum sen biliyorsundur diye hatırlatmadım,bilseydim seni arar hatırlatırdım" dedi.eşimin cevabı daha vahimdi:" unutmadım zaten baba, ama boşuna da çiçeğe para vermek istemedim". Kp" oğlum markette bile 5 liraya bir buket çiçek satıyorlar bu gün için, çok paraya gerek yok" dedi. Kp o kadar kötü oldu ki bana "kızım ben şimdi gider sana da çiçek alırım" dedi. Ben de "yok baba gerek yok,boşuna para harcamayın" dedim. O kadar bozuldum ki ama bişey de demedim. Kv de "kızım zaten senelerce baban da yapmadı,daha yeni yeni yapıyor, istersen babanın aldığı çiçeği veriyim" dedi. Kvye de "yok anne,adamın içinden gelmiş çiçek almış sana.olmaz, ben iyiyim üzülmedim" dedim. Ama lohusa halimle çok üzülmüştüm içten içe.
Yani ne kadar romantik bir eşe sahibim değil mi kızlar?
Geçen yıl ki vakadan sonra zaten bugün içn de bir beklentim yok
günaydın cnm
benim esim. Boga burcudur romantiktir
atlamaz ozel gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?