- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.281
Aaa ne hos bir jest cok heyecan duyarim ole bir maili okunaktan
bu arada gecmis olsun
bizde yemekte yokkk:
bende bende ama yokkkkkk:
haklısın bozulmakta cnm bende çok bozulurdum ve laf sokardım sonra kesin..
Düşün yanı kv bile yorum yapma ihtiyacı duymuş ..
songül biz size gelincez eşimle eşin biraz sohpet etrsin nedesin şekerimmmm
Ooo sansli anneyim he e detay istiyorum ozaman:)
Ay benim.kiz cok daginikkkkk
Bu arada.esinin bencede pleni var
bilmem ki cnm hiç dağınık olmadım sanırım... küçükken bile hatırlarım pijamalarımı katlar yatağımı filan toplar öyle okula giderdim. hiç bi zaman annem uyanıdırmamıştır beni. hep kendim kalkar hazırlanırdım. annem hep der yasemin gibi 10 tane daha büyütürüm ayşe gibi(ablam) bi tane daha büyütemem diye:) neyse kendimi övmeyeyim çok ayıp:) ama benim şanslısın demem ben her zaman annesine çok düşkün birisi oldum hala da öyleyimmm... bu nednele demiştim
tatlım valla eşim bana 1-2 tatlı söz söylese,
bi mesaj atsa ona da razıyım
hediye kalsın istemem yani
benim eşim de yengeç
ama henüz bi romantikliğini görmedim evlendiğimizden beri
yok cnm ben eşime alırım,ben hatırlarım ama o bana yapmaz her nedense
hep benden bekler
o kadar alıştı ki benim bişeyler yapmama hastane işim vardı annesinin doğum gününü unuttum diye bana çok kızdı(her yıl ben annesine hediye+çiçek alırdım, ayrıca arayıp kutlardım ama eşim hatırlamazdı bile)
malesef cnm
fundacım bence bizler eşlerimizi istediğimz şekle sokabiliriz. örneğin sen ısrarla sizin için her özel günde (nişan, tanışma, doğum, söz vs..) abartılı hazırlık yapıp eşine hediye alır ve onu kutlarsan emin ol birkaç özel gün sonrası kendisini kötü hissetmeye başlayacak ve kendini hatırlamaya zorlayacak ya da yahu kadın hiçbir günü unutmuyor baksana neler yapıyor ben bi tebrik bile etmiyorum vs diye düşünecektir.
guldennnn ay ne guzek olur he bak ben isin gelme.kismina.takildim
benim.icimsen esinin mutlaka hatirlayacagina dair bir his var
Insala benum kizimdanole olur
ama hiyu suyu guzeldir kizimin bizr duskun kotu laf soz bilmez
azicik geveze:)
funda bende sendenim üzülmmme cnm 2 sene önce sevgiler gününde ablamlar yemeye gitti bizde gidelim diye yalvardı eniştem gitmedi eşim bide bürsürü surat yaptı neden istemişim diye sonra gidelim dedi gidermiyim çok gereksizmiş ona göre birsürü söylendi
geçensene zaten ben hiç bişey söylemedim nilde küçüktü sesimi çıkartmadım..
Mesela busenede eniştemle ablam ine adaya 1 günlük tatile gidiyolar bu akşam baş başa düşün ama bizde tıkyok
a bu arada eniştem yılbaşı içinablama hediye alırken eşimi arıyo gereksiz gerek yok diyo kendisi..
ben senin yerinde olsam bende yapmam kutlamam ancak ozamanla anlar seni kızdığındada verecek cevabın var nasılsa sen nakadar yaparsan o yapmaz cnm..
cnm ben aynı fikirde değilim bence oda yapmasın anlasın..
yok be cnm eminim hatırlamıyacak ..
Gerçekten çok isterim gelmeyi cnm ..
he he o yaşlarda geveze miydim bilemem ama şu an pek az konuştuğum söylenemez... ama en kötü huyyum çok çabuk kırılırımmm.... ve hemen belli ederim yüzüm düşer elimde değil değiştiremem bu huyumu.
haklısın tatlım da o zamanda adam kendi fikrinin doğru olduğunu ve eşinin bunu kabullendiğini düşünürse ne olcak...
Haha bizim.prensesinde hemen dudahi duser ozrlljkle babasin:)
ayyy aynı ben elimde değil hemen gözlerimden akmaya başlar... özellikle bazı kişilere hassasiyet daha fazla oluo cnm bende babamın en ufaz sözünü kaldıramazdım. şimdi de eşime karşı öyleyim. ama bazen çok sinir olurum bu duruma çünkü güçsüz hissederiim o an kendimi
haklasın tatlım adamına göre muamele devreye girio sanırım. e güldenimde eşini bildiği için ona göre davranıo sanırım...canım işte bu eşin genel kişilik yapısına göre değişiyor, kimisi senin yapmandan ders çıkarır kimisi de senin anlasın üzüldüğümü diye özellikle hatırlamayışını kullanır ve kendi özensizliğine bunu bahane eder, sen de şunu bunu unuttun benden bekleme de der. yani nabza göre şerbet lazım bence
Kizlar dun arasi trasa goturduk toplattik saclarini cok uzamisti
Ay cok zordu uc kisi zor tuttuk valla gozuj kokktu artuk beline gelene kadar kestirmeyizheralde:)
haklısın tatlım da o zamanda adam kendi fikrinin doğru olduğunu ve eşinin bunu kabullendiğini düşünürse ne olcak...
Kizlar dun arasi trasa goturduk toplattik saclarini cok uzamisti
Ay cok zordu uc kisi zor tuttuk valla gozuj kokktu artuk beline gelene kadar kestirmeyizheralde:)
ayyy aynı ben elimde değil hemen gözlerimden akmaya başlar... özellikle bazı kişilere hassasiyet daha fazla oluo cnm bende babamın en ufaz sözünü kaldıramazdım. şimdi de eşime karşı öyleyim. ama bazen çok sinir olurum bu duruma çünkü güçsüz hissederiim o an kendimi
vallaha cnm ne düşünürse düşünsün artık o yapmıyosa bende yapmıyacam..
ohhh saatler olsun aras paşamaaaa:
ay tahmin ediyorum şekerim
ay nilin saçları iyice kıvırcık oldu songül
bide nil akşam yine koltuğa çıkıp zıplamaya başlamış benmutfaktaydım annemin yüreyi ağzına gelmiş koldtuğun yan tarafına çıkıyomuş
ordan atlıyacak
dünde parkta o dönen büyük kaydıraklar varya onlara çıkmış
yeğenim 3 buçuk yaşında daha yeni çıkıyo korkmadan düşün bizimki herkesle yarışmaya kalkıyo
bu arada bizim burda biyervar oranın oyun saatlerine götürecem nili haftada 2 saat falan anca enerjiyi atıcak herhalde
haklasın tatlım adamına göre muamele devreye girio sanırım. e güldenimde eşini bildiği için ona göre davranıo sanırım...
ay bende zeynep ilayın saçlarını düzelttirmek istiyorum tepesi çok uzun gerisi o kadar değil eşitletsek ii olcak şöyle biraz khkül filan hani... ama hiç cesaretim yok duracağını hiç sanmıyorum. ama sanırım haftaya götürcem bende... eee foto yok mu aras paşanın koyda görelim
vallaha cnm ne düşünürse düşünsün artık o yapmıyosa bende yapmıyacam..
bide nil akşam yine koltuğa çıkıp zıplamaya başlamış benmutfaktaydım annemin yüreyi ağzına gelmiş koldtuğun yan tarafına çıkıyomuş
ordan atlıyacak
yeğenim 3 buçuk yaşında daha yeni çıkıyo korkmadan düşün bizimki herkesle yarışmaya kalkıyo
bu arada bizim burda biyervar oranın oyun saatlerine götürecem nili haftada 2 saat falan anca enerjiyi atıcak herhalde
tatlım en ii sen tanırsın eşini boşver o zaman. ama kendi moralini bozma çünkü adam böyleyse yapacak bişey yok amannnn eskiden 14 şubatmı varmış papazın birinden çıkmış işte:)vallaha cnm ne düşünürse düşünsün artık o yapmıyosa bende yapmıyacam..
ordan atlıyacak
aynen cnmmm. yıllar geçtikçe bende senin gibi güçlenirim inş. çünkü gözyaşımın bazen çok yersiz akmasına sinir oluyorummmAy hepimiz ayniuiz desene esimde der annesi kilikli
eskiden aglardim mesela esimle tartistigimiz zaman vb
hicte aaglamak istemezdim akiverirdi hemen
ama simdi guclyyum sanirim aglamiyorum guclendim sanirim
bizde babamin birsey demeseine alisik degildik annemi terlik atmalarinaaalisiktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?