2012 kasım bebekleri büyüyor..

Guldennnn ay ne guzek olur he bak ben isin gelme.kismina.takildim
benim.icimsen esinin mutlaka hatirlayacagina dair bir his var

Ooo sansli anneyim he e detay istiyorum ozaman:)
Ay benim.kiz cok daginikkkkk
Bu arada.esinin bencede pleni var

bilmem ki cnm hiç dağınık olmadım sanırım... küçükken bile hatırlarım pijamalarımı katlar yatağımı filan toplar öyle okula giderdim. hiç bi zaman annem uyanıdırmamıştır beni. hep kendim kalkar hazırlanırdım. annem hep der yasemin gibi 10 tane daha büyütürüm ayşe gibi(ablam) bi tane daha büyütemem diye:) neyse kendimi övmeyeyim çok ayıp:) ama benim şanslısın demem ben her zaman annesine çok düşkün birisi oldum hala da öyleyimmm... bu nednele demiştim

Insala benum kizimdanole olur

ama hiyu suyu guzeldir kizimin bizr duskun kotu laf soz bilmez
azicik geveze:)

tatlım valla eşim bana 1-2 tatlı söz söylese,
bi mesaj atsa ona da razıyım
hediye kalsın istemem yani

benim eşim de yengeç
ama henüz bi romantikliğini görmedim evlendiğimizden beri

funda bende sendenim üzülmmme cnm 2 sene önce sevgiler gününde ablamlar yemeye gitti bizde gidelim diye yalvardı eniştem gitmedi eşim bide bürsürü surat yaptı neden istemişim diye sonra gidelim dedi gidermiyim çok gereksizmiş ona göre birsürü söylendi
geçensene zaten ben hiç bişey söylemedim nilde küçüktü sesimi çıkartmadım..

Mesela busenede eniştemle ablam ine adaya 1 günlük tatile gidiyolar bu akşam baş başa düşün ama bizde tıkyok
a bu arada eniştem yılbaşı içinablama hediye alırken eşimi arıyo gereksiz gerek yok diyo kendisi..

ben senin yerinde olsam bende yapmam kutlamam ancak ozamanla anlar seni kızdığındada verecek cevabın var nasılsa sen nakadar yaparsan o yapmaz cnm..

cnm ben aynı fikirde değilim bence oda yapmasın anlasın..

guldennnn ay ne guzek olur he bak ben isin gelme.kismina.takildim
benim.icimsen esinin mutlaka hatirlayacagina dair bir his var

yok be cnm eminim hatırlamıyacak ..
Gerçekten çok isterim gelmeyi cnm ..

Insala benum kizimdanole olur

ama hiyu suyu guzeldir kizimin bizr duskun kotu laf soz bilmez
azicik geveze:)

he he o yaşlarda geveze miydim bilemem ama şu an pek az konuştuğum söylenemez... ama en kötü huyyum çok çabuk kırılırımmm.... ve hemen belli ederim yüzüm düşer elimde değil değiştiremem bu huyumu.

haklısın tatlım da o zamanda adam kendi fikrinin doğru olduğunu ve eşinin bunu kabullendiğini düşünürse ne olcak...

haklısın tatlım da o zamanda adam kendi fikrinin doğru olduğunu ve eşinin bunu kabullendiğini düşünürse ne olcak...

canım işte bu eşin genel kişilik yapısına göre değişiyor, kimisi senin yapmandan ders çıkarır kimisi de senin anlasın üzüldüğümü diye özellikle hatırlamayışını kullanır ve kendi özensizliğine bunu bahane eder, sen de şunu bunu unuttun benden bekleme de der. yani nabza göre şerbet lazım bence

Kizlar dun arasi trasa goturduk toplattik saclarini cok uzamisti
Ay cok zordu uc kisi zor tuttuk valla gozuj kokktu artuk beline gelene kadar kestirmeyizheralde:)

Haha bizim.prensesinde hemen dudahi duser ozrlljkle babasin:)

ayyy aynı ben elimde değil hemen gözlerimden akmaya başlar... özellikle bazı kişilere hassasiyet daha fazla oluo cnm bende babamın en ufaz sözünü kaldıramazdım. şimdi de eşime karşı öyleyim. ama bazen çok sinir olurum bu duruma çünkü güçsüz hissederiim o an kendimi

ben de senin gibiyim canım ya öncelikle babamın ve şimdide eşimin tek bi tavırlı bakışını kaldıramıyorum ya dediğin gibi hemen ipli gibi akar içten içe de kendimi kötü hissederm keşke yapmasaydım diye..

haklasın tatlım adamına göre muamele devreye girio sanırım. e güldenimde eşini bildiği için ona göre davranıo sanırım...

Ay cok zordu uc kisi zor tuttuk valla gozuj kokktu artuk beline gelene kadar kestirmeyizheralde:)

ay bende zeynep ilayın saçlarını düzelttirmek istiyorum tepesi çok uzun gerisi o kadar değil eşitletsek ii olcak şöyle biraz khkül filan hani... ama hiç cesaretim yok duracağını hiç sanmıyorum. ama sanırım haftaya götürcem bende... eee foto yok mu aras paşanın koyda görelim

vallaha cnm ne düşünürse düşünsün artık o yapmıyosa bende yapmıyacam..

ohhh saatler olsun aras paşamaaaa:
ay tahmin ediyorum şekerim
ay nilin saçları iyice kıvırcık oldu songül
bide nil akşam yine koltuğa çıkıp zıplamaya başlamış benmutfaktaydım annemin yüreyi ağzına gelmiş koldtuğun yan tarafına çıkıyomuş
ordan atlıyacak
dünde parkta o dönen büyük kaydıraklar varya onlara çıkmış
yeğenim 3 buçuk yaşında daha yeni çıkıyo korkmadan düşün bizimki herkesle yarışmaya kalkıyo

bu arada bizim burda biyervar oranın oyun saatlerine götürecem nili haftada 2 saat falan anca enerjiyi atıcak herhalde

Ay hepimiz ayniuiz desene esimde der annesi kilikli
eskiden aglardim mesela esimle tartistigimiz zaman vb
hicte aaglamak istemezdim akiverirdi hemen
ama simdi guclyyum sanirim aglamiyorum guclendim sanirim

bizde babamin birsey demeseine alisik degildik annemi terlik atmalarinaaalisiktik

güldencim ya mina da nil gibi ben görmeden koltuğun üzerine çıkıp koşuyor valla ödüm kopuyor düşüp bir yerine bir şey olacak diye geçen bi an odadan çıktım geri döndüğümde koltuğun kolundan aşağı sarkıyordu zor tuttum. beşiğinden de boyu az daha uzayınca eğilse düşecek diye korkuyorum ya nolcak bilmem

Ay sizinmi birde kiz birak uzasun inan ole.zorduki cok yiprandik
berberse diuorki abla rahat olun siz cok.duygualsiniz
sus dedim.icimden baba ol.gorcez
ay koca adam esim zapdetemedi tutacavi yerden slkl tutar da cani yanar diye

Resim bir tane yakalayabildim.ordada yamuk gorunuyor biraz yeni kesilmisti sac yana yatmaya alisik ya

Ay korkusuz senin kiz yaren gibi
aras valla tehlike varsa hic yanasmaz cok temkinli

cnm.gitur diyemicem heleki kapali bur mekansa

tatlım en ii sen tanırsın eşini boşver o zaman. ama kendi moralini bozma çünkü adam böyleyse yapacak bişey yok amannnn eskiden 14 şubatmı varmış papazın birinden çıkmış işte:)
yerim onun o kıvırcık saçalrını. haftaya herkes kuzusunun son halinin fotosunu getirsin özledik yahu yolda görsek tanımıycaz hergün ne yaptıklarına kadar biloz halbuki

aynen cnmmm. yıllar geçtikçe bende senin gibi güçlenirim inş. çünkü gözyaşımın bazen çok yersiz akmasına sinir oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…