- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.301
ama iki kulak yapınca bi taraf çok uzun oluo:) ama gözüm korktu iice...Ay sizinmi birde kiz birak uzasun inan ole.zorduki cok yiprandik
berberse diuorki abla rahat olun siz cok.duygualsiniz
sus dedim.icimden baba ol.gorcez
ay koca adam esim zapdetemedi tutacavi yerden slkl tutar da cani yanar diye
Resim bir tane yakalayabildim.ordada yamuk gorunuyor biraz yeni kesilmisti sac yana yatmaya alisik ya
benim kız arasa benzio canı çok kıymetli pek tehlikeye atmaz kendini pek temkinli...Ay korkusuz senin kiz yaren gibi
aras valla tehlike varsa hic yanasmaz cok temkinli
cnm.gitur diyemicem heleki kapali bur mekansa
ama iki kulak yapınca bi taraf çok uzun oluo:) ama gözüm korktu iice...
benim kız arasa benzio canı çok kıymetli pek tehlikeye atmaz kendini pek temkinli...
maşallah arasıma tam sarı kafa olmuş:) kız koca adam bu yaa bakışlara bak...
hadiii ben de telden koyu çıkmış gibi gördüm:) ay ne göz varmış bende...he heHayirrr kahverengi saclarimizzzzzzzz
hadiii ben de telden koyu çıkmış gibi gördüm:) ay ne göz varmış bende...he hegözleri de renksiz de de tam olsun:)
güldencim ya mina da nil gibi ben görmeden koltuğun üzerine çıkıp koşuyor valla ödüm kopuyor düşüp bir yerine bir şey olacak diye geçen bi an odadan çıktım geri döndüğümde koltuğun kolundan aşağı sarkıyordu zor tuttum. beşiğinden de boyu az daha uzayınca eğilse düşecek diye korkuyorum ya nolcak bilmem
Ay korkusuz senin kiz yaren gibi
aras valla tehlike varsa hic yanasmaz cok temkinli
cnm.gitur diyemicem heleki kapali bur mekansa
tatlım en ii sen tanırsın eşini boşver o zaman. ama kendi moralini bozma çünkü adam böyleyse yapacak bişey yok amannnn eskiden 14 şubatmı varmış papazın birinden çıkmış işte:)
yerim onun o kıvırcık saçalrını. haftaya herkes kuzusunun son halinin fotosunu getirsin özledik yahu yolda görsek tanımıycaz hergün ne yaptıklarına kadar biloz halbuki
aynen cnmmm. yıllar geçtikçe bende senin gibi güçlenirim inş. çünkü gözyaşımın bazen çok yersiz akmasına sinir oluyorummm
Benim.cikmam lazim
bugun esimin kuzenleri ile gunumuz var ancak toparlanirim
hicte cikmam.yok he
yasemin hbrler icin pasartesiyi bekleyemem he
bir sms bekliyorum
aynen cnm ya çok korkuyorum gerçekten..
ay sorma şekerimya tam korkusuz bizimki ya kız dediğin biraz uslu olur dimi ama bizimki cadı cadı..
evet bizde kendimizi öyle teselli edicez şekerim eskiden 14 şubatmı varmış:).)
maşallah paşama nazar deymesinnn:
Benim.cikmam lazim
bugun esimin kuzenleri ile gunumuz var ancak toparlanirim
hicte cikmam.yok he
yasemin hbrler icin pasartesiyi bekleyemem he
bir sms bekliyorum
he he aynen tatlım aynen boşverelim adamları, biz önce kendimizi multu edelim di mi ama:)
ohh ohh çık baklım
kız söylemedin eşin ne aldı sana hediye sen ne aldın özel değilse tabi..
Ay cikiyorum ama.aklimda burda he nasol birsey bu kk
yasemincim.sabah erken kalkmiyor artik aras ondan gelemiyorim uykuyu cik seviyifum yahu
guldemcim.ben esortman aldim.spor salinu icin
esimde saaat almis
meger bebim.saaatim yokmus:)
kızlar bebişlerimiz çok hızlı büyüyorlar ya saçlar uzuyor yaramazlıklar yapılıyor dudaklar bükülüyor nazları cilveleriyle hepsi çok tatlılar ah bir de kocişler için de aysını söyleyebilsek ama eminim zaman getikçe ve her iki taraf olarak olgunlaştıkça bunlara gülüp geçicez
ben de sınava çalışıcam mina uyudu çıkıyorum hepinize sevgiler
Eee sevgiluler gunu kutladik 00.00 da :)
Yarin aksam gel girusuruz cnm
cnm haberleri yazsaydın keşke
kağan nasıl bebiş nasıl?
meraktayız
bakıyorumda 100 gün kalkmış zaman nekadar çabuk geçiyor dimi umarım herşey yolundadır cnm:
hevin sen ikinciye hamileydin sanırım nasıl geçiyor hamilelik? yakınında birileri var mı tek başına hem bebek hem hamilelik zor olmuyodur umarım....
cnm zaten sürekli yapıyorumfundacım bence bizler eşlerimizi istediğimz şekle sokabiliriz. örneğin sen ısrarla sizin için HER özel günde (nişan, tanışma, doğum, söz vs..) abartılı hazırlık yapıp eşine hediye alır ve onu kutlarsan emin ol birkaç özel gün sonrası kendisini kötü hissetmeye başlayacak ve kendini hatırlamaya zorlayacak ya da yahu kadın hiçbir günü unutmuyor baksana neler yapıyor ben bi tebrik bile etmiyorum vs diye düşünecektir.
o kadar kötü bir durumdu ki herkes acıdı halime düşün yani cnmbizde yemekte yokkk:
bende bende ama yokkkkkk:
haklısın bozulmakta cnm bende çok bozulurdum ve laf sokardım sonra kesin..
Düşün yanı kv bile yorum yapma ihtiyacı duymuş ..
songül biz size gelincez eşimle eşin biraz sohpet etrsin nedesin şekerimmmm
o kadar kusur kadı kızında da olur cnmInsala benum kizimdanole olur
ama hiyu suyu guzeldir kizimin bizr duskun kotu laf soz bilmez
azicik geveze:)
ben artık bişey demiyorum cnm insanın içinden gelmeli diye düşünüyorumfunda bende sendenim üzülmmme cnm 2 sene önce sevgiler gününde ablamlar yemeye gitti bizde gidelim diye yalvardı eniştem gitmedi eşim bide bürsürü surat yaptı neden istemişim diye sonra gidelim dedi gidermiyim çok gereksizmiş ona göre birsürü söylendi
geçensene zaten ben hiç bişey söylemedim nilde küçüktü sesimi çıkartmadım..
Mesela busenede eniştemle ablam ine adaya 1 günlük tatile gidiyolar bu akşam baş başa düşün ama bizde tıkyok
a bu arada eniştem yılbaşı içinablama hediye alırken eşimi arıyo gereksiz gerek yok diyo kendisi..
ben senin yerinde olsam bende yapmam kutlamam ancak ozamanla anlar seni kızdığındada verecek cevabın var nasılsa sen nakadar yaparsan o yapmaz cnm..
cnm ben aynı fikirde değilim bence oda yapmasın anlasın..
yok be cnm eminim hatırlamıyacak ..
Gerçekten çok isterim gelmeyi cnm ..
yok cnm böyle değildiEsin hep boymemiydi sonradan mi degisti hep boyleyse iyide sonradan degisince.kabullenmek daha zor
çok güldürdün beniKizlar dun arasi trasa goturduk toplattik saclarini cok uzamisti
Ay cok zordu uc kisi zor tuttuk valla gozuj kokktu artuk beline gelene kadar kestirmeyizheralde:)
Ay hepimiz ayniuiz desene esimde der annesi kilikli
eskiden aglardim mesela esimle tartistigimiz zaman vb
hicte aaglamak istemezdim akiverirdi hemen
ama simdi guclyyum sanirim aglamiyorum guclendim sanirim
bizde babamin birsey demeseine alisik degildik annemi terlik atmalarinaaalisiktik
ne kadar değişmiş aras paşa
kızlar buarada eşim biraz önce arayıp sevgililer günümü kutladı
bu bile benim için büyük bişey
çok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?