2012 kasım bebekleri büyüyor..

ama iki kulak yapınca bi taraf çok uzun oluo:) ama gözüm korktu iice...

Ay korkusuz senin kiz yaren gibi
aras valla tehlike varsa hic yanasmaz cok temkinli

cnm.gitur diyemicem heleki kapali bur mekansa
benim kız arasa benzio canı çok kıymetli pek tehlikeye atmaz kendini pek temkinli...

Eki Görüntüle 977355

telfen yukleyincede hep yaan donuyir resim of

maşallah arasıma tam sarı kafa olmuş:) kız koca adam bu yaa bakışlara bak...

Benim.cikmam lazim
bugun esimin kuzenleri ile gunumuz var ancak toparlanirim
hicte cikmam.yok he
yasemin hbrler icin pasartesiyi bekleyemem he
bir sms bekliyorum

aynen cnm ya çok korkuyorum gerçekten..

Ay korkusuz senin kiz yaren gibi
aras valla tehlike varsa hic yanasmaz cok temkinli

cnm.gitur diyemicem heleki kapali bur mekansa

ay sorma şekerimya tam korkusuz bizimki ya kız dediğin biraz uslu olur dimi ama bizimki cadı cadı..

evet bizde kendimizi öyle teselli edicez şekerim eskiden 14 şubatmı varmış:).)

Eki Görüntüle 977355

maşallah paşama nazar deymesinnn:

Benim.cikmam lazim
bugun esimin kuzenleri ile gunumuz var ancak toparlanirim
hicte cikmam.yok he
yasemin hbrler icin pasartesiyi bekleyemem he
bir sms bekliyorum

tamam tatlım sohbet güzeldi arada sabahları uğra bekleriz... sana ii gezmeler benim yerimede yiyip iç çok canım çekti herbişeyden he he:) bende birazdan çıkarım ii bakın kızlar kendinize öğleden sonra görüşürüz inş.

he he aynen tatlım aynen boşverelim adamları, biz önce kendimizi multu edelim di mi ama:)

ohh ohh çık baklım
kız söylemedin eşin ne aldı sana hediye sen ne aldın özel değilse tabi..

Ay cikiyorum ama.aklimda burda he nasol birsey bu kk
yasemincim.sabah erken kalkmiyor artik aras ondan gelemiyorim uykuyu cik seviyifum yahu
guldemcim.ben esortman aldim.spor salinu icin
esimde saaat almis
meger bebim.saaatim yokmus:)

kızlar bebişlerimiz çok hızlı büyüyorlar ya saçlar uzuyor yaramazlıklar yapılıyor dudaklar bükülüyor nazları cilveleriyle hepsi çok tatlılar ah bir de kocişler için de aysını söyleyebilsek ama eminim zaman getikçe ve her iki taraf olarak olgunlaştıkça bunlara gülüp geçicez

ben de sınava çalışıcam mina uyudu çıkıyorum hepinize sevgiler

Ay cikiyorum ama.aklimda burda he nasol birsey bu kk
yasemincim.sabah erken kalkmiyor artik aras ondan gelemiyorim uykuyu cik seviyifum yahu
guldemcim.ben esortman aldim.spor salinu icin
esimde saaat almis
meger bebim.saaatim yokmus:)

işte kk böyle bişey şekerim

bu arada güle güle kullan hediyeni..

aynen cnm zamanla aşılacak hepsi..
iyi çalışmalar sana görüşürüz..

Hayırlı Cumalar kızlar, Sevgililer gününüz kutlu olsun

Eee sevgiluler gunu kutladik 00.00 da :)
Yarin aksam gel girusuruz cnm

Düşünemedim şekerim
Akşam için söz vermeyeyim ben gelmeye çalışcam ama

cnm haberleri yazsaydın keşke
kağan nasıl bebiş nasıl?
meraktayız
bakıyorumda 100 gün kalkmış zaman nekadar çabuk geçiyor dimi umarım herşey yolundadır cnm:

Güldenim biz iyiyiz çok şükür
Sen nasılsın Nil nasıl?
Kaan malesef hala yürümüyor teyzesi korkuyormu anlamadık gitti, yoksa çok hareketli bir çocuk ama konu yürümeye gelince bişeyler ters gidiyor :26:
Bu aradakardeş gelceğini şu an anlamasada hissediyor sanırım,
bebiş tekme atarken kaana gel oğlum elimizi koyalım diyorum elini koyuyor tekme gelince çekiyor elini yanımdan ayrılıyor bi kaç dk. suratıma bile bakmıyor :26:
bide Kaan kucağı fazla sevmeyen bir çocuktu, son zamanlarda hep kucağıma gelmek istiyor, zorlanıyorum malesef ama onuda etkilemek istemiyorum bu durumdan. Ne diyim Allah yardımcımız olsun

hevin sen ikinciye hamileydin sanırım nasıl geçiyor hamilelik? yakınında birileri var mı tek başına hem bebek hem hamilelik zor olmuyodur umarım....

Hoşgeldin aramıza canım, ben fazla giremesemde aklım hep burda olur, çok güzel dostluklar var burda
evet ikinciye hamileyim ben çok şükür iyi geçiyor bazen zorlanıyorum yukarda yazdığım nedenlerden dolayı ama Rabbim yardım ediyor çok şükür
Annem var canım yakınımda oturuyor her sabah gelir eşim işten gelene kadar yanımda kalır, Allah razı olsun ondan acısını göstermesin inşallah. Eşimde çok yardımcı oluyor alt değiştirmeydi Kaanla oyun oynamak falan. Şanslıyım yani bu konuda

Sevgililer günü konuşulmuş, bize her gün sevgililer günü olduğu için özel olarak kutlamayız biz bugünü ama eşim sağolsun hep düşünür bişeyler alır, dün kesinlikle bişey istemediğimi söyledim, malum 2. bebek geliyor masraflar artacak hı hı diyip geçiştirdi :26: akşama görücez artık :26:

benden haberler böyle kızlar, daha sık grmeyi çok istiyorum ama inanın yetiştiremiyorum, aklım hep sizde ama
daha sonra görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın

cnm zaten sürekli yapıyorum
evlilik yıldönümümüzde aynı şehirde değildik, yılbaşında hem yılbaşı hem de evlilik yıldönümünü bir arada çıkarıyım diye kol düğmesi aldım,özel olmayan günlerde de hediye alırım.mesela bişey gördük ve beğendi ama almayacağım der.sonra ben gider onu alır hediye ederim ve çok mutlu olur

o kadar kötü bir durumdu ki herkes acıdı halime düşün yani cnm

Insala benum kizimdanole olur

ama hiyu suyu guzeldir kizimin bizr duskun kotu laf soz bilmez
azicik geveze:)
o kadar kusur kadı kızında da olur cnm
maşallah yarene
allah hep böyle akıllı,tatlı ve hayırlı evlat olmayı nasip eder inşallah

ben artık bişey demiyorum cnm insanın içinden gelmeli diye düşünüyorum

Esin hep boymemiydi sonradan mi degisti hep boyleyse iyide sonradan degisince.kabullenmek daha zor
yok cnm böyle değildi
flört döneminde o kadar romantikti ki
mesela bir keresinde bir kitap almıştı
ölmeden önce yapılması gereken 100 şey diye
ve içine notlar düşmüştü ve evlilik teklifini kitabın sonuna koyduğu notta yapmıştı "bütün bunları benimle 1 ömür boyunca yaparmısın?" diye
ya içkisi,kumarı,kadın kız ayağı yok, bazen beni mutlu edecek şeyleri yapıyor ama özel günlere karşı böyle ki evlenmeden önce böyle değildi
mesela evlendikten sonra ben kızarmış ekmek seviyorum diye ekmek kızartma makinası alıp gelmişti bana sürpriz olsun diye maddi anlamda zorda olduğumuz dönemde
Kizlar dun arasi trasa goturduk toplattik saclarini cok uzamisti
Ay cok zordu uc kisi zor tuttuk valla gozuj kokktu artuk beline gelene kadar kestirmeyizheralde:)
çok güldürdün beni
rapunzele döner çocuk

bende öyleyim cnm, eşim beni kızdıracak ya da mutlu edecek bişey söylediğinde istem dışı hemen ağlarım

Eki Görüntüle 977355

ne kadar değişmiş aras paşa
maşallah sana kuzu

kızlar buarada eşim biraz önce arayıp sevgililer günümü kutladı
bu bile benim için büyük bişey
çok mutlu oldum :)

songül bu arada hediyeni güle güle kullan cnm
allah mutluluğunuzu daim etsin

kızlar buarada eşim biraz önce arayıp sevgililer günümü kutladı
bu bile benim için büyük bişey
çok mutlu oldum :)

canım senin adına çok sevindim valla erkekler aslında çok düz mantık ve kabullenemedikleri şeyleri bi şekilde belli ediyorlar. az önce dediğin gibi demekki normal zamanlarda hediyeleşmeyi ya da jestleri seviyor sen de kendini özel günler için üzme napalım o da böyle demekki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…