2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benim esim. Boga burcudur romantiktir
atlamaz ozel gunleri
cikma yildonumumuznisan taruhumiz hatta yolda karsilastigumiz ilk guni bile hatirlar kutlar
hediye sevgiler gunu anneler gunu digumgunu evlilik yildonumunde ufamta olsa mutlaka alir
Ohhh neguzel benim esimde unutmaz arqr msj atqr ama hediye olmaz pek takiodum eakiden ama alistim artik hatirlioya arioya yeter diorum arasirq alir yaa sen begen ben alayim der :)
tatlım valla eşim bana 1-2 tatlı söz söylese,
bi mesaj atsa ona da razıyım
hediye kalsın istemem yani

benim eşim de yengeç
ama henüz bi romantikliğini görmedim evlendiğimizden beri

İns bugunden sonra degisir romantik olur hep bak aramis ilk adimi atmis:)

Kizz gecmisi okurken dayanamadim esinin halini okuyunca valla o adam seni hic haketmiyo bence. ama nekadar kotu bi durum bi kadin icin asagilayici ya tamam benim esimde aksam eve bos gelicek eminim cunku o sevmiyo sevgililer gunu falan bende hak veriyorum ama yil donumu ve dogum gunu haric.ama baskasinin yaninda yani kim olursa olsun oyle bisey yapsa yada soylese burnundan getirirdim hadi eli bos geldi ama o soyledigi sey tuz biber olmus sen yine bisey dememissin azcik kizdigini uzuldugunu belli et yoksa esin boyle gider.

cnm özletme kendini haberdar et bizi arada meraktayız..
Kağanın böyle yapması normal bebek doğuncada biraz kıskana bilir cnm hazırlıklı olmak lazım ama atlatıcaksınız eminim çok güzel bi şekilde..
Bebbek bakımıyla ilgili şeylere kağanıda dahil etmeye çalış cnm..
Nil iyi yaramazlık peşinde bu ara sanıyorum yeğenimden çokfazla şey öğreniyo onun gibi davranıyo ..
Yürümeye gelince bence normal cnm .
Korkuyo ola bilir yakında yürüyecek yanlız daha büyük yürüyenler yürüdüklerinde bizimkiler gibi çok düşmüyolarmış seninki garantici bence..

benim eşimde rommantikti
ne oluyo bunlara evlenince bilmiyorum..

kızlar buarada eşim biraz önce arayıp sevgililer günümü kutladı
bu bile benim için büyük bişey
çok mutlu oldum :)

kız konuşmalarımızımı duydune
benim eşim sabahtan beri 3 oldu arıyo ama hala bişey yok..
Bende kutlamıyacam bakalım...
Ay artık kutlamaya bile razıyız düşün bizi ne hale getirdiler...

fundam canım çok sevindim eşinin kutlamasina esin sana değer veriyor ne güzel bak uzakta da olsanız unutmadi
guldencim esin arıyor ama söyleyemiyor olabilir biraz daha bekleyelim bakalım bence o da kutlayacak
esimde kutladı sabah arkadaşlar hediye falan yok ama sarıldı öptü bunada şükür
eşim evlenmeden önce öyle hediyeler almıştır ki bana sanırım bütün stoğu doldurmuşuz :))

işin kötüsü bizim eşimle öyle çok uzun bi filört dönemimizde olmadı hani
aralıkta tanıştıkmarta nişanlandık temmuzdada evlendik işte oyüzden şimdi daha çok alması lazım ama malesef
aman almasında kutlasın ona rağzıyım bennnn:

şekei

sağol cnm seninde sevgililer günün kutlu olsun
bi kutlanmayan madurda benimmmmmmm:

Aynen canim bende sendenim ama hic takmiyorum ya bugun okadar onemli degil benim icin ama bidahaki ay esimin dogum gunu var hediye almak istiyorum ama heryere beraber gittigimiz icin bilmiyorum yani nasil alicam.

slm annişler....sevgililer gününz kutlu olsun:))kocişlerden bagsedilmiş....benm kocişte fundanın kocie benziyo ara sıra küçk notlar yazar ama hiç bir özel günde ne bir çiçek ne bir hediye görmedim henüz...geçen yıldönümümüzdü o kadar yemekle uğraştm elimden geldğince hediye yaptrdım onun da önceden haberi olmasına rağmen tek bir gül alıp gelmedi yani düşünün.....ben de demesem iyiydi ama üzüldğim için sonraki günlerde dedim keşke bi çiçek alsaydın diye...düşündm ki ertesi gün elinde çiçekle gelir yok anam tıkk yok....sabah ta mesaj attım sevgililer günün kutlu olsun diye senin de kutlu olsun bile demedi yani...

alışmak lazm beklentiye girmemek lazm ama yok söz dinletemyorum kendime illa ister istemez bekliyorum..bugünde boşa olduğunu biliyorum ama bekliyorum işte napimm....

yasemn yemek olsa yeter daha ne olsunn bence...

funda oo maşallah arkası gelsin inşallah eşinin..

nilaycm demişsin ya önce siz yapın diye alakası yok malesef ben dediğim gibi tanştğımızdan beri her özel günde bişeyler yapmaya çalştım bazen ufak bir not bazen yemek bazen hediye bazen günlük ....ama daha bişey görmedm yani...üç yıldr tanşıyoruz sadece yeni tanştığımzda doğum günümü kutladı hem sözlü hem hediyeli o kadar..iki sene birlkte değildk doğm günümde ama telde konuşurken kuıtlasa o da yeterdi yani....

offf offff öle hatrkayan kocalara gıcık olıyorum..songül abla...yasemn...ayşegül.....

ayy n juray o daha kötü değilme ya evlenmeden alıştırıyp sonra yapmasa ben daha kötü olurdum herhalde...yada bilmiyorum jki en azından o zaman yaptı mı derdim....

Gunaydın kızlar masallah sohbet kaynamıs songul gelınce daha bı kaynadıgı kesın:))

Hayırlı cumalar hepınıze

Sevgılıler gununuz kutlu olsun bıze hergun sevgılıler gunu takmayın canlarımız yanımızda daha ne ısterız
Bazen ekstra ılgı ıstenıyo o ayrı buna bende dahıl tabı:))

Reces kusura bakma cnm ama bende sınır oldum esıne hatırlamasın tamam ama herkesın ıcınde öyle davranması hıc hos olmamıs bende fatma gıbı burnundan getırırdım bı daha da öyle davranamazdı unutmazdı hatta:)
Neyse bu sene kutlamıs bu bıle buyuk degısım anlattıgına göre:)

Esım guzel bı msjla gunumuzu kutladı bakalım aksama bısey varmı meraktayım:) almazsada canı sagolsun en buyuk hedıyem o benım
Ben parfum aldım dun aksam ıkı arada alısverısten sonra onları arabaya gönderdım:)

Aksama en sevdıgı seylerden bırı olan pızza yapıcam ( gulden senden esınlendım:) )
Hamur aksamdan yapılıyo bır kac gun kalabılıyo dolapta o yuzden pratık oluyo tavsıye ederım
cahıde sultan sıtesınden aldım bakabılırsınız

Son düzenleme:

canım sonradan dedim ya kimisi bu şekilde düzelir kimisi için sen de umursamazsın o zaman anlar hepsi değşik tıpkı bizler gibi . mesela benim eşim bizim için özel günleri hiç es geçmez en kötü ihtimalle bi tatlı alır gelir ama mesela unutan biri olsaydı dediğim şey eşim için geçerli olurdu benim yapıp onun yapmaması onu utandır, ama es kaza ben de unuttuysam bunu da bana söylerdi sen de unutuyorsun ne var ben de unutmuşum diye. yapı meselesi işte herkes eşini en iyi kendi tanıyor sonuçta.

inşallah cnm

cnm ben huzursuzluk çıkarmayı sevmiyorum
hem de ailesinin yanında hiç sevmiyorum
çünkü ben eşimi üzünce ailesi de üzülüyor ister istemez
bazen kızdığımda konuşmuyorum,surat yapıyorum o zaman gelip gönlümü almaya çalışıyor
aslında iyi birisi ama bazen beni üzüyor işte
ben çok önem veririm özel günlere ama o o kadar önem vermiyor işte ne diyeyim
tatlı dille, güzellikle zamanla eski haline döner diye umuyorum

nasıl olsa evlendik,elimizden kaçmıyorlar diye düşünüyorlar sanırım

Ayy sukur bizim kizdigimizi duydu heralde ins. bundan sonrada devami gelir. (telden yazmasam alkis yapicam.:-D)
malum mu oldu ne

cnm zaten sarılması,sözle hatırlaması bile mutlu eder beni
bir de biz birbirimizden hep uzaktayız ya sanırım o yüzden böyle şeylerin hatırlanması daha önemli oluyor

Oh ne guzel cıldırıyolar resmen degılmı, degısıklık ıyı gelıyo enerjılerını atıyolar annesı:)
Hava ıyıyse yıne gıdersınız bugun:) bol bol sallansın kuzucuk:)

Bende sevıyorum hepınızı

Sagol cnm benım, bencede ıyıkı geldım:)
nılay sende baya beklemıssın cnm:) burdakı arkadaslıklar uzun yıllar surer ıns..

inş canım benim doğumumdan sonraki ilk dokuz ay çok sıkıntılı geçti bırak nete girmeyi nefes alamıyordum arada işte minanın sıkıntılı birşeyi olunca genel olarak netten bakıp sonra sizin bebişlerde ne var ne yok diye göz gezdiriyodum ben anca şimdilerde biraz nefes aldım yani..

fundamm yaaa çok iyi anlıyorum seni bir ay sonra yine ayrı kalacak birisi olarak..evet brlikte vakit geçi,remeynce özel günler daha bi önemli oluyo..sanki..

benm eşimde hakkını yemeyem özel gün diye yapmaz ama zırt hiiç alakasız bi günde bahçeden kopardığı bir gülle gelebilir mesela(gerçi aylardı r bu da yok ama)hep saç maşası istiyodum yazın almış mesela..bi kere avon dergisine bakıyodk bi parfüm vardı öğrencyken arkadaşm kullanırdı çok severdm dediydim onu almış bazen ihtiyacm olan bişey olur mesela beklemediğim zamanda alır gelir ama özel gün için yapmıuo işte..hep diyorum ya insanoğlu hep daha fazlasını istiyo..ayy bi de ben her şeyi hatrlarım ilk tanşma ilk elele tutuşma ilk bulıştğmz mekan ne yedk ne konuştk üstümzde ne vardı:))vs vs o da hiiç bi tanşma ve evlilk yıldönümü o da aynı gün zaten:)))bi de doğm gününmü tarh olarak bilir...

dün trt de bi şiir dinledim yemenli 11 kadının hikayesi çok güzeldi ya....sişzede tavsiye ederm biliyorsunuzdur belki ama bnm çok hoşuma gitti akşam eşime de dinlettm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…