- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.321
Ohhh neguzel benim esimde unutmaz arqr msj atqr ama hediye olmaz pek takiodum eakiden ama alistim artik hatirlioya arioya yeter diorum arasirq alir yaa sen begen ben alayim der :)Benim esim. Boga burcudur romantiktir
atlamaz ozel gunleri
cikma yildonumumuznisan taruhumiz hatta yolda karsilastigumiz ilk guni bile hatirlar kutlar
hediye sevgiler gunu anneler gunu digumgunu evlilik yildonumunde ufamta olsa mutlaka alir
tatlım valla eşim bana 1-2 tatlı söz söylese,
bi mesaj atsa ona da razıyım
hediye kalsın istemem yani
benim eşim de yengeç
ama henüz bi romantikliğini görmedim evlendiğimizden beri
hayırlı cumalar kızlar, sevgililer gününüz kutlu olsun
Düşünemedim şekerim
Akşam için söz vermeyeyim ben gelmeye çalışcam ama
Güldenim biz iyiyiz çok şükür
Sen nasılsın nil nasıl?
Kaan malesef hala yürümüyor teyzesi korkuyormu anlamadık gitti, yoksa çok hareketli bir çocuk ama konu yürümeye gelince bişeyler ters gidiyor :26:
Bu aradakardeş gelceğini şu an anlamasada hissediyor sanırım,
bebiş tekme atarken kaana gel oğlum elimizi koyalım diyorum elini koyuyor tekme gelince çekiyor elini yanımdan ayrılıyor bi kaç dk. Suratıma bile bakmıyor :26:
Bide kaan kucağı fazla sevmeyen bir çocuktu, son zamanlarda hep kucağıma gelmek istiyor, zorlanıyorum malesef ama onuda etkilemek istemiyorum bu durumdan. Ne diyim allah yardımcımız olsun
Hoşgeldin aramıza canım, ben fazla giremesemde aklım hep burda olur, çok güzel dostluklar var burda
Evet ikinciye hamileyim ben çok şükür iyi geçiyor bazen zorlanıyorum yukarda yazdığım nedenlerden dolayı ama rabbim yardım ediyor çok şükür
Annem var canım yakınımda oturuyor her sabah gelir eşim işten gelene kadar yanımda kalır, allah razı olsun ondan acısını göstermesin inşallah. Eşimde çok yardımcı oluyorAlt değiştirmeydi kaanla oyun oynamak falan. şanslıyım yani bu konuda
Sevgililer günü konuşulmuş, bize her gün sevgililer günü olduğu için özel olarak kutlamayız biz bugünü ama eşim sağolsun hep düşünür bişeyler alır, dün kesinlikle bişey istemediğimi söyledim, malum 2. Bebek geliyor masraflar artacak hı hı diyip geçiştirdi :26: Akşama görücez artık :26:
Benden haberler böyle kızlar, daha sık grmeyi çok istiyorum ama inanın yetiştiremiyorum, aklım hep sizde ama
Daha sonra görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın
cnm zaten sürekli yapıyorum
evlilik yıldönümümüzde aynı şehirde değildik, yılbaşında hem yılbaşı hem de evlilik yıldönümünü bir arada çıkarıyım diye kol düğmesi aldım,özel olmayan günlerde de hediye alırım.mesela bişey gördük ve beğendi ama almayacağım der.sonra ben gider onu alır hediye ederim ve çok mutlu olur
o kadar kötü bir durumdu ki herkes acıdı halime düşün yani cnm
o kadar kusur kadı kızında da olur cnm
maşallah yarene
allah hep böyle akıllı,tatlı ve hayırlı evlat olmayı nasip eder inşallah
ben artık bişey demiyorum cnm insanın içinden gelmeli diye düşünüyorum
yok cnm böyle değildi
flört döneminde o kadar romantikti ki
mesela bir keresinde bir kitap almıştı
ölmeden önce yapılması gereken 100 şey diye
ve içine notlar düşmüştü ve evlilik teklifini kitabın sonuna koyduğu notta yapmıştı "bütün bunları benimle 1 ömür boyunca yaparmısın?" diye
ya içkisi,kumarı,kadın kız ayağı yok, bazen beni mutlu edecek şeyleri yapıyor ama özel günlere karşı böyle ki evlenmeden önce böyle değildi
mesela evlendikten sonra ben kızarmış ekmek seviyorum diye ekmek kızartma makinası alıp gelmişti bana sürpriz olsun diye maddi anlamda zorda olduğumuz dönemde
çok güldürdün beni
rapunzele döner çocuk
bende öyleyim cnm, eşim beni kızdıracak ya da mutlu edecek bişey söylediğinde istem dışı hemen ağlarım
ne kadar değişmiş aras paşa
maşallah sana kuzu
kızlar buarada eşim biraz önce arayıp sevgililer günümü kutladı
bu bile benim için büyük bişey
çok mutlu oldum :)
kızlar buarada eşim biraz önce arayıp sevgililer günümü kutladı
bu bile benim için büyük bişey
çok mutlu oldum :)
butun guzel annislerin sevgililer gunu kutlu olsuuuun.
fundam canım çok sevindim eşinin kutlamasina esin sana değer veriyor ne güzel bak uzakta da olsanız unutmadi
guldencim esin arıyor ama söyleyemiyor olabilir biraz daha bekleyelim bakalım bence o da kutlayacak
esimde kutladı sabah arkadaşlar hediye falan yok ama sarıldı öptü bunada şükür
eşim evlenmeden önce öyle hediyeler almıştır ki bana sanırım bütün stoğu doldurmuşuz :))
sağol cnm seninde sevgililer günün kutlu olsun
bi kutlanmayan madurda benimmmmmmm:
Aynen canim bende sendenim ama hic takmiyorum ya bugun okadar onemli degil benim icin ama bidahaki ay esimin dogum gunu var hediye almak istiyorum ama heryere beraber gittigimiz icin bilmiyorum yani nasil alicam.
slm annişler....sevgililer gününz kutlu olsun:))kocişlerden bagsedilmiş....benm kocişte fundanın kocie benziyo ara sıra küçk notlar yazar ama hiç bir özel günde ne bir çiçek ne bir hediye görmedim henüz...geçen yıldönümümüzdü o kadar yemekle uğraştm elimden geldğince hediye yaptrdım onun da önceden haberi olmasına rağmen tek bir gül alıp gelmedi yani düşünün.....ben de demesem iyiydi ama üzüldğim için sonraki günlerde dedim keşke bi çiçek alsaydın diye...düşündm ki ertesi gün elinde çiçekle gelir yok anam tıkk yok....sabah ta mesaj attım sevgililer günün kutlu olsun diye senin de kutlu olsun bile demedi yani...
alışmak lazm beklentiye girmemek lazm ama yok söz dinletemyorum kendime illa ister istemez bekliyorum..bugünde boşa olduğunu biliyorum ama bekliyorum işte napimm....
yasemn yemek olsa yeter daha ne olsunn bence...
funda oo maşallah arkası gelsin inşallah eşinin..
nilaycm demişsin ya önce siz yapın diye alakası yok malesef ben dediğim gibi tanştğımızdan beri her özel günde bişeyler yapmaya çalştım bazen ufak bir not bazen yemek bazen hediye bazen günlük ....ama daha bişey görmedm yani...üç yıldr tanşıyoruz sadece yeni tanştığımzda doğum günümü kutladı hem sözlü hem hediyeli o kadar..iki sene birlkte değildk doğm günümde ama telde konuşurken kuıtlasa o da yeterdi yani....
offf offff öle hatrkayan kocalara gıcık olıyorum..songül abla...yasemn...ayşegül.....
inşallah cnmOhhh neguzel benim esimde unutmaz arqr msj atqr ama hediye olmaz pek takiodum eakiden ama alistim artik hatirlioya arioya yeter diorum arasirq alir yaa sen begen ben alayim der :)
İns bugunden sonra degisir romantik olur hep bak aramis ilk adimi atmis:)
cnm ben huzursuzluk çıkarmayı sevmiyorumKizz gecmisi okurken dayanamadim esinin halini okuyunca valla o adam seni hic haketmiyo bence.ama nekadar kotu bi durum bi kadin icin asagilayici ya tamam benim esimde aksam eve bos gelicek eminim cunku o sevmiyo sevgililer gunu falan bende hak veriyorum ama yil donumu ve dogum gunu haric.ama baskasinin yaninda yani kim olursa olsun oyle bisey yapsa yada soylese burnundan getirirdim hadi eli bos geldi ama o soyledigi sey tuz biber olmus sen yine bisey dememissin azcik kizdigini uzuldugunu belli et yoksa esin boyle gider.
nasıl olsa evlendik,elimizden kaçmıyorlar diye düşünüyorlar sanırımcnm özletme kendini haberdar et bizi arada meraktayız..
Kağanın böyle yapması normal bebek doğuncada biraz kıskana bilir cnm hazırlıklı olmak lazım ama atlatıcaksınız eminim çok güzel bi şekilde..
Bebbek bakımıyla ilgili şeylere kağanıda dahil etmeye çalış cnm..
Nil iyi yaramazlık peşinde bu ara sanıyorum yeğenimden çokfazla şey öğreniyo onun gibi davranıyo ..
Yürümeye gelince bence normal cnm .
Korkuyo ola bilir yakında yürüyecek yanlız daha büyük yürüyenler yürüdüklerinde bizimkiler gibi çok düşmüyolarmış seninki garantici bence..
benim eşimde rommantikti
ne oluyo bunlara evlenince bilmiyorum..
kız konuşmalarımızımı duydune
benim eşim sabahtan beri 3 oldu arıyo ama hala bişey yok..
Bende kutlamıyacam bakalım...
Ay artık kutlamaya bile razıyız düşün bizi ne hale getirdiler...
malum mu oldu neAyy sukur bizim kizdigimizi duydu heralde ins. bundan sonrada devami gelir.(telden yazmasam alkis yapicam.:-D)
fundam canım çok sevindim eşinin kutlamasina esin sana değer veriyor ne güzel bak uzakta da olsanız unutmadi
guldencim esin arıyor ama söyleyemiyor olabilir biraz daha bekleyelim bakalım bence o da kutlayacak
esimde kutladı sabah arkadaşlar hediye falan yok ama sarıldı öptü bunada şükür
eşim evlenmeden önce öyle hediyeler almıştır ki bana sanırım bütün stoğu doldurmuşuz :))
ohhh ohh negüzel bizi oldukça iyi tanıyosun cnm:
iyiki geldin aramıza
nilayda öyle oda takipçimizmiş..
ay geçmişi okuyayım dedim çok olmuş gittik elif cirladi durdu çok kalabalıktı sallabmak istedi devamlı zor indirdim e başkaları da var sallanacak kızım diyorum ama yikti ortalığı
aynı benim eşim
ay kız benim ki de bana der
bende çok zor beğenirim onu bahane ediyor almiyor hediye eslerimiz aynı burcmu acaba
iyiki gelmissin beni çok sevdim ben seni
Sagol cnm benım, bencede ıyıkı geldım:)
nılay sende baya beklemıssın cnm:) burdakı arkadaslıklar uzun yıllar surer ıns..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?