- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.341
inş canım benim doğumumdan sonraki ilk dokuz ay çok sıkıntılı geçti bırak nete girmeyi nefes alamıyordum arada işte minanın sıkıntılı birşeyi olunca genel olarak netten bakıp sonra sizin bebişlerde ne var ne yok diye göz gezdiriyodum ben anca şimdilerde biraz nefes aldım yani..
internetten alabilirsin canm en iyisi:)))
he he işte bu çok iyiydi enişte bey gol attı:) çok sevindim adına fundacım...kızlar buarada eşim biraz önce arayıp sevgililer günümü kutladı
bu bile benim için büyük bişey
çok mutlu oldum :)
cnmm bence arayıp duruyo ama söyleyemio sana söyletmeye çalışıyor olabilir...hadi bakalım hayırlısı güldenim:)cnm özletme kendini haberdar et bizi arada meraktayız..
Kağanın böyle yapması normal bebek doğuncada biraz kıskana bilir cnm hazırlıklı olmak lazım ama atlatıcaksınız eminim çok güzel bi şekilde..
Bebbek bakımıyla ilgili şeylere kağanıda dahil etmeye çalış cnm..
Nil iyi yaramazlık peşinde bu ara sanıyorum yeğenimden çokfazla şey öğreniyo onun gibi davranıyo ..
Yürümeye gelince bence normal cnm .
Korkuyo ola bilir yakında yürüyecek yanlız daha büyük yürüyenler yürüdüklerinde bizimkiler gibi çok düşmüyolarmış seninki garantici bence..
benim eşimde rommantikti
ne oluyo bunlara evlenince bilmiyorum..
kız konuşmalarımızımı duydune
benim eşim sabahtan beri 3 oldu arıyo ama hala bişey yok..
Bende kutlamıyacam bakalım...
Ay artık kutlamaya bile razıyız düşün bizi ne hale getirdiler...
teşekkürler cnm senin dde...Butun guzel annislerin sevgililer gunu kutlu olsuuuun.
oh maşallah cnmmm:) allah muhabbetinizi artırsınnnfundam canım çok sevindim eşinin kutlamasina esin sana değer veriyor ne güzel bak uzakta da olsanız unutmadi
guldencim esin arıyor ama söyleyemiyor olabilir biraz daha bekleyelim bakalım bence o da kutlayacak
esimde kutladı sabah arkadaşlar hediye falan yok ama sarıldı öptü bunada şükür
eşim evlenmeden önce öyle hediyeler almıştır ki bana sanırım bütün stoğu doldurmuşuz :))
yok cnm benim ki songülün kinin eline su dökemez siz ona gıcık olun he he:)slm annişler....sevgililer gününz kutlu olsun:))kocişlerden bagsedilmiş....benm kocişte fundanın kocie benziyo ara sıra küçk notlar yazar ama hiç bir özel günde ne bir çiçek ne bir hediye görmedim henüz...geçen yıldönümümüzdü o kadar yemekle uğraştm elimden geldğince hediye yaptrdım onun da önceden haberi olmasına rağmen tek bir gül alıp gelmedi yani düşünün.....ben de demesem iyiydi ama üzüldğim için sonraki günlerde dedim keşke bi çiçek alsaydın diye...düşündm ki ertesi gün elinde çiçekle gelir yok anam tıkk yok....sabah ta mesaj attım sevgililer günün kutlu olsun diye senin de kutlu olsun bile demedi yani...
alışmak lazm beklentiye girmemek lazm ama yok söz dinletemyorum kendime illa ister istemez bekliyorum..bugünde boşa olduğunu biliyorum ama bekliyorum işte napimm....
yasemn yemek olsa yeter daha ne olsunn bence...
funda oo maşallah arkası gelsin inşallah eşinin..
nilaycm demişsin ya önce siz yapın diye alakası yok malesef ben dediğim gibi tanştğımızdan beri her özel günde bişeyler yapmaya çalştım bazen ufak bir not bazen yemek bazen hediye bazen günlük ....ama daha bişey görmedm yani...üç yıldr tanşıyoruz sadece yeni tanştığımzda doğum günümü kutladı hem sözlü hem hediyeli o kadar..iki sene birlkte değildk doğm günümde ama telde konuşurken kuıtlasa o da yeterdi yani....
offf offff öle hatrkayan kocalara gıcık olıyorum..songül abla...yasemn...ayşegül.....
ayy bende bakmalyım. mayalı hamurlardan yana hiç şansım yok tutturamadım gitti çok sinir oluyorummGunaydın kızlar masallah sohbet kaynamıs songul gelınce daha bı kaynadıgı kesın:))
Hayırlı cumalar hepınıze
Sevgılıler gununuz kutlu olsun bıze hergun sevgılıler gunu takmayın canlarımız yanımızda daha ne ısterız
Bazen ekstra ılgı ıstenıyo o ayrı buna bende dahıl tabı:))
Reces kusura bakma cnm ama bende sınır oldum esıne hatırlamasın tamam ama herkesın ıcınde öyle davranması hıc hos olmamısbende fatma gıbı burnundan getırırdım bı daha da öyle davranamazdı unutmazdı hatta:)
Neyse bu sene kutlamıs bu bıle buyuk degısım anlattıgına göre:)
Esım guzel bı msjla gunumuzu kutladı bakalım aksama bısey varmı meraktayım:) almazsada canı sagolsun en buyuk hedıyem o benım
Ben parfum aldım dun aksam ıkı arada alısverısten sonra onları arabaya gönderdım:)
Aksama en sevdıgı seylerden bırı olan pızza yapıcam ( gulden senden esınlendım:) )
Hamur aksamdan yapılıyo bır kac gun kalabılıyo dolapta o yuzden pratık oluyo tavsıye ederım
cahıde sultan sıtesınden aldım bakabılırsınız
maşallah cnm allah muhabbetinizi artırsınn...Selamm kızlar sevgililer gününüz kutlü olsun esinizden bol bol hediye alın güzel sözler duyun
Ben suslendim puslendim eşimi bekliyorum dışarı çıkacağız akşam maalesef çalışıyor iki gün öncede çiçeğinm geldi bu sabah ta sevgililer günümu kutladı çok şansliyim eşimi çok seviyorumm
selam kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun:)
bizim evlilik yıl dönümümüz 7 şubat olduğu için 14 şubatı kutlamıyoruz baştan konuşmuştuk :)
dur bakalım kız belki de bi planı yoktur ben öyle sanmışımdır... sonuçta akşama kızımı işyerine getirsen ya dedi...belki de sadece kızını orda görmek istemiştir.:) he he peşin peşin gıcık olma ptesi haber veririm olacak durum olursa o zaman karar ver:)olsun yasemn seninkine de gıcık oldum:)))
dur bakalım kız belki de bi planı yoktur ben öyle sanmışımdır... sonuçta akşama kızımı işyerine getirsen ya dedi...belki de sadece kızını orda görmek istemiştir.:) he he peşin peşin gıcık olma ptesi haber veririm olacak durum olursa o zaman karar ver:)
aynen canim bende sendenim ama hic takmiyorum ya bugun okadar onemli degil benim icin ama bidahaki ay esimin dogum gunu var hediye almak istiyorum ama heryere beraber gittigimiz icin bilmiyorum yani nasil alicam.
slm annişler....sevgililer gününz kutlu olsun:))kocişlerden bagsedilmiş....benm kocişte fundanın kocie benziyo ara sıra küçk notlar yazar ama hiç bir özel günde ne bir çiçek ne bir hediye görmedim henüz...geçen yıldönümümüzdü o kadar yemekle uğraştm elimden geldğince hediye yaptrdım onun da önceden haberi olmasına rağmen tek bir gül alıp gelmedi yani düşünün.....ben de demesem iyiydi ama üzüldğim için sonraki günlerde dedim keşke bi çiçek alsaydın diye...düşündm ki ertesi gün elinde çiçekle gelir yok anam tıkk yok....sabah ta mesaj attım sevgililer günün kutlu olsun diye senin de kutlu olsun bile demedi yani...
Alışmak lazm beklentiye girmemek lazm ama yok söz dinletemyorum kendime illa ister istemez bekliyorum..bugünde boşa olduğunu biliyorum ama bekliyorum işte napimm....
Yasemn yemek olsa yeter daha ne olsunn bence...
Funda oo maşallah arkası gelsin inşallah eşinin..
Nilaycm demişsin ya önce siz yapın diye alakası yok malesef ben dediğim gibi tanştğımızdan beri her özel günde bişeyler yapmaya çalştım bazen ufak bir not bazen yemek bazen hediye bazen günlük ....ama daha bişey görmedm yani...üç yıldr tanşıyoruz sadece yeni tanştığımzda doğum günümü kutladı hem sözlü hem hediyeli o kadar..iki sene birlkte değildk doğm günümde ama telde konuşurken kuıtlasa o da yeterdi yani....
Offf offff öle hatrkayan kocalara gıcık olıyorum..songül abla...yasemn...ayşegül.....
gunaydın kızlar masallah sohbet kaynamıs songul gelınce daha bı kaynadıgı kesın:))
hayırlı cumalar hepınıze
Sevgılıler gununuz kutlu olsun bıze hergun sevgılıler gunu takmayın canlarımız yanımızda daha ne ısterız
Bazen ekstra ılgı ıstenıyo o ayrı buna bende dahıl tabı:))
reces kusura bakma cnm ama bende sınır oldum esıne hatırlamasın tamam ama herkesın ıcınde öyle davranması hıc hos olmamısbende fatma gıbı burnundan getırırdım bı daha da öyle davranamazdı unutmazdı hatta:)
neyse bu sene kutlamıs bu bıle buyuk degısım anlattıgına göre:)
esım guzel bı msjla gunumuzu kutladı bakalım aksama bısey varmı meraktayım:) almazsada canı sagolsun en buyuk hedıyem o benım
Ben parfum aldım dun aksam ıkı arada alısverısten sonra onları arabaya gönderdım:)
aksama en sevdıgı seylerden bırı olan pızza yapıcam ( gulden senden esınlendım:) )
hamur aksamdan yapılıyo bır kac gun kalabılıyo dolapta o yuzden pratık oluyo tavsıye ederım
cahıde sultan sıtesınden aldım bakabılırsınız
sagol cnm benım, bencede ıyıkı geldım:)
nılay sende baya beklemıssın cnm:) burdakı arkadaslıklar uzun yıllar surer ıns..
fundamm yaaa çok iyi anlıyorum seni bir ay sonra yine ayrı kalacak birisi olarak..evet brlikte vakit geçi,remeynce özel günler daha bi önemli oluyo..sanki..
Benm eşimde hakkını yemeyem özel gün diye yapmaz ama zırt hiiç alakasız bi günde bahçeden kopardığı bir gülle gelebilir mesela(gerçi aylardı r bu da yok ama)hep saç maşası istiyodum yazın almış mesela..bi kere avon dergisine bakıyodk bi parfüm vardı öğrencyken arkadaşm kullanırdı çok severdm dediydim onu almış bazen ihtiyacm olan bişey olur mesela beklemediğim zamanda alır gelir ama özel gün için yapmıuo işte..hep diyorum ya insanoğlu hep daha fazlasını istiyo..ayy bi de ben her şeyi hatrlarım ilk tanşma ilk elele tutuşma ilk bulıştğmz mekan ne yedk ne konuştk üstümzde ne vardı:))vs vs o da hiiç bi tanşma ve evlilk yıldönümü o da aynı gün zaten:)))bi de doğm gününmü tarh olarak bilir...
selamm kızlar sevgililer gününüz kutlü olsun esinizden bol bol hediye alın güzel sözler duyun
Ben suslendim puslendim eşimi bekliyorum dışarı çıkacağız akşam maalesef çalışıyor iki gün öncede çiçeğinm geldi bu sabah ta sevgililer günümu kutladı çok şansliyim eşimi çok seviyorumm
he he işte bu çok iyiydi enişte bey gol attı:) çok sevindim adına fundacım...
Cnmm bence arayıp duruyo ama söyleyemio sana söyletmeye çalışıyor olabilir...hadi bakalım hayırlısı güldenim:)
teşekkürler cnm senin dde...
Oh maşallah cnmmm:) allah muhabbetinizi artırsınnn
yok cnm benim ki songülün kinin eline su dökemez siz ona gıcık olun he he:)
ayy bende bakmalyım. Mayalı hamurlardan yana hiç şansım yok tutturamadım gitti çok sinir oluyorummherşeyi yaparım mayalıya gelince yok gerçi üstelemişliğim de yok e insan öoralmen çöküo olmayınca yapası gelmio bi daha.
Maşallah cnm allah muhabbetinizi artırsınn...
dur bakalım kız belki de bi planı yoktur ben öyle sanmışımdır... Sonuçta akşama kızımı işyerine getirsen ya dedi...belki de sadece kızını orda görmek istemiştir.:) he he peşin peşin gıcık olma ptesi haber veririm olacak durum olursa o zaman karar ver:)
net en güzeli başka şekilde alamazsın karar senin tabi..
üzülme şekerim aynıyız seninde sevgililer günün kutlu
sağol cnm seninde sevgililer günün kutlu olsun.
Ohhh negüzel..
çok iyi oldu bencede..
erkeklerden incelik beklemiyeceksin şekerim
hele bizimkilerden aslaaaa üzülen biz oluruz..
sevgililer günün kutlu olsun şekerimm:
yok şekerim o söyleyecek olsa söylerdi az önce dedi biyerde yer ayırtacakmış ama kapanmış haha güldüm ona sanki başka yer yok gidile bilecek bahanelere saklanma dedim
bide bi anket yapılmışya bana onu söylüyodu akşam kadınlara sormuşlar önceliğiniz kimdiye % 60 çocuğum demiş bende dedimki ben ce çok iyi demişler bende olsam öylederdim dedim çok bozuldu
hahahaha yaşasın kötülük hakettimi bence hakettti..
sen pazartesi söylede
biz ona göre gıcık olalım..
akşam tıpış tıpış eve gidip anında eşime gıcık olabilir tatlım benimkinde de var yani öyle bi potansiyel:) o kadınlar tabiki doğru söylemiş ama bence%100 çocuğum çıkmalıydı sonuç tartışmasızzzzzzzzzz
off off tüm odungillerden olan kocaişler düzelsin inşallah..halim selim romantk bi adam olsunlar:))
hanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? Gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? Hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?
cnm biz 10 11 arası uyuyor ama gece çok sık uyanıyor gecede 4 5 defa bazen bide yerinde uyumuyo yanımıza geliyo..
Birde emmiyoruz gece birdefa kalkıp devam maması yiyoruz..
A unutmadan birde yatmadan önce
de devam sütü içiyoruz..
hanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?
tatlım akşam 8-9 gibi devam sütümüzü içip üstüne de emip uyuyoruz. sonra 12 ye doğru tekrar uyanıyo en uzun uykusu da bu zaten. sonra sabah altıya kadar 2 saatte bir uyanıo. her uyanmasında emip tekrar uyuyo bazen sallamam gerekebilio beşiğinde kısa süreli....tabi bu saydıklarım sağlıklı halleri için geçerli yoksa sabaha kadar eee eee eee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?