2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gec olsun guc olmasın degılmı:) benımde baya sıkıntılıydı ustelık bende ıkı tane:) neyse kı artık rayına oturdu bırcok sey allaha sukur..
bende hep bakardım kuzuların modelı aynı olunca sıkıntılarda aynı oluyodu genelde:)

Selamm kızlar sevgililer gününüz kutlü olsun esinizden bol bol hediye alın güzel sözler duyun

Ben suslendim puslendim eşimi bekliyorum dışarı çıkacağız akşam maalesef çalışıyor iki gün öncede çiçeğinm geldi bu sabah ta sevgililer günümu kutladı çok şansliyim eşimi çok seviyorumm

internetten alabilirsin canm en iyisi:)))

Yok canim netten alisveris yapmiyorum esimde istemez ama baska bi yol dusunucem artik.

Kizlaar gulbende gokhan ozen var ya evlenmeden once hayraniydimda bayabir. halada severim(esim duymasin) ereni erken uyutup onu izliycem simdi cikayim yine gelicem ereni halledip.

kızlar buarada eşim biraz önce arayıp sevgililer günümü kutladı
bu bile benim için büyük bişey
çok mutlu oldum :)
he he işte bu çok iyiydi enişte bey gol attı:) çok sevindim adına fundacım...

cnmm bence arayıp duruyo ama söyleyemio sana söyletmeye çalışıyor olabilir...hadi bakalım hayırlısı güldenim:)

Butun guzel annislerin sevgililer gunu kutlu olsuuuun.
teşekkürler cnm senin dde...

oh maşallah cnmmm:) allah muhabbetinizi artırsınnn

yok cnm benim ki songülün kinin eline su dökemez siz ona gıcık olun he he:)

ayy bende bakmalyım. mayalı hamurlardan yana hiç şansım yok tutturamadım gitti çok sinir oluyorumm herşeyi yaparım mayalıya gelince yok gerçi üstelemişliğim de yok e insan öoralmen çöküo olmayınca yapası gelmio bi daha.
maşallah cnm allah muhabbetinizi artırsınn...

selam kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun:)

bizim evlilik yıl dönümümüz 7 şubat olduğu için 14 şubatı kutlamıyoruz baştan konuşmuştuk :)

selam kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun:)

bizim evlilik yıl dönümümüz 7 şubat olduğu için 14 şubatı kutlamıyoruz baştan konuşmuştuk :)

sağol cnm senin de.....hmm anlaşma yaptınız bizde yaptık gerçi iki yerde düğünümz olmmuştu o yüzden birini kutluyoruz sadece yani kutlayacaktk güya:))

olsun yasemn seninkine de gıcık oldum:)))
dur bakalım kız belki de bi planı yoktur ben öyle sanmışımdır... sonuçta akşama kızımı işyerine getirsen ya dedi...belki de sadece kızını orda görmek istemiştir.:) he he peşin peşin gıcık olma ptesi haber veririm olacak durum olursa o zaman karar ver:)

he he tamam:)))ayy ben de akşama hazrlanaym bari de sinyal verelim kocişe değil mi ama:))

aynen canim bende sendenim ama hic takmiyorum ya bugun okadar onemli degil benim icin ama bidahaki ay esimin dogum gunu var hediye almak istiyorum ama heryere beraber gittigimiz icin bilmiyorum yani nasil alicam.

net en güzeli başka şekilde alamazsın karar senin tabi..

üzülme şekerim aynıyız seninde sevgililer günün kutlu

sağol cnm seninde sevgililer günün kutlu olsun.
Ohhh negüzel..

sagol cnm benım, bencede ıyıkı geldım:)
nılay sende baya beklemıssın cnm:) burdakı arkadaslıklar uzun yıllar surer ıns..

çok iyi oldu bencede..

erkeklerden incelik beklemiyeceksin şekerim
hele bizimkilerden aslaaaa üzülen biz oluruz..

sevgililer günün kutlu olsun şekerimm:

yok şekerim o söyleyecek olsa söylerdi az önce dedi biyerde yer ayırtacakmış ama kapanmış haha güldüm ona sanki başka yer yok gidile bilecek bahanelere saklanma dedim
bide bi anket yapılmışya bana onu söylüyodu akşam kadınlara sormuşlar önceliğiniz kimdiye % 60 çocuğum demiş bende dedimki ben ce çok iyi demişler bende olsam öylederdim dedim çok bozuldu
hahahaha yaşasın kötülük hakettimi bence hakettti..

sen pazartesi söylede
biz ona göre gıcık olalım..

akşam tıpış tıpış eve gidip anında eşime gıcık olabilir tatlım benimkinde de var yani öyle bi potansiyel:) o kadınlar tabiki doğru söylemiş ama bence%100 çocuğum çıkmalıydı sonuç tartışmasızzzzzzzzzz

off off tüm odungillerden olan kocaişler düzelsin inşallah..halim selim romantk bi adam olsunlar:))

hanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?

aynen katılıyorummmmmm:

off off tüm odungillerden olan kocaişler düzelsin inşallah..halim selim romantk bi adam olsunlar:))

evet evet olsunlar ama boşuna bekleme cnm o odunlar yontulmazzzz:
Ay biraz ağırmı oldu ::).)

hanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? Gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? Hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?

cnm biz 10 11 arası uyuyor ama gece çok sık uyanıyor gecede 4 5 defa bazen bide yerinde uyumuyo yanımıza geliyo..
Birde emmiyoruz gece birdefa kalkıp devam maması yiyoruz..
A unutmadan birde yatmadan önce
de devam sütü içiyoruz..

sen biraz daha geç yatıranlardansın o zaman canım peki kendi yatağından inip sizinkine mi geliyor yoksa zaten sizinle mi uyuyor?

hanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?

tatlım akşam 8-9 gibi devam sütümüzü içip üstüne de emip uyuyoruz. sonra 12 ye doğru tekrar uyanıyo en uzun uykusu da bu zaten. sonra sabah altıya kadar 2 saatte bir uyanıo. her uyanmasında emip tekrar uyuyo bazen sallamam gerekebilio beşiğinde kısa süreli....tabi bu saydıklarım sağlıklı halleri için geçerli yoksa sabaha kadar eee eee eee....

Yok cnm bizim odada ama park yatağıında uyuyo gece uyanıp yatğanıda ayağa kalkıyo yanımıza gelmek için ağlıyo ..
Bi uyanıyosankihiç uyumamış gibi ..
Ben kabullendim zaten sibelcimmm.:
Benim sevgilim kızım hehe
onu bugecede salona atayımda aklı başına gelsin hehehe:

ben de minayı 8-9 aralığında uyutmaya çalışıyorum canım tabi benim kızım devam sütünü hiçbir zaman kabullenmedi bugüne kadar toplamda bir kutu bitirememişizdir, bi de bu aralar emmeye inanılmaz düşkünleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…