- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.361
Yok cnm bizim odada ama park yatağıında uyuyo gece uyanıp yatğanıda ayağa kalkıyo yanımıza gelmek için ağlıyo ..
Bi uyanıyosankihiç uyumamış gibi ..
Ben kabullendim zaten sibelcimmm.:
Benim sevgilim kızım hehe
onu bugecede salona atayımda aklı başına gelsin hehehe:
intikamın çok acı oldu güldenim yaaa en büyük ceza:)
ben de minayı 8-9 aralığında uyutmaya çalışıyorum canım tabi benim kızım devam sütünü hiçbir zaman kabullenmedi bugüne kadar toplamda bir kutu bitirememişizdir, bi de bu aralar emmeye inanılmaz düşkünleşti
Kızlar cok haksızlık etmeyın eslere yaa:) esın yerı ayrı cocuklarımın yerı ayrı ben yuzdeye vuramazdım:) ama esıme cok bellı etmem her zaman sımarmasın:)net en güzeli başka şekilde alamazsın karar senin tabi..
üzülme şekerim aynıyız seninde sevgililer günün kutlu
sağol cnm seninde sevgililer günün kutlu olsun.
Ohhh negüzel..
çok iyi oldu bencede..
erkeklerden incelik beklemiyeceksin şekerim
hele bizimkilerden aslaaaa üzülen biz oluruz..
sevgililer günün kutlu olsun şekerimm:
yok şekerim o söyleyecek olsa söylerdi az önce dedi biyerde yer ayırtacakmış ama kapanmış haha güldüm ona sanki başka yer yok gidile bilecek bahanelere saklanma dedim
bide bi anket yapılmışya bana onu söylüyodu akşam kadınlara sormuşlar önceliğiniz kimdiye % 60 çocuğum demiş bende dedimki ben ce çok iyi demişler bende olsam öylederdim dedim çok bozuldu
hahahaha yaşasın kötülük hakettimi bence hakettti..
sen pazartesi söylede
biz ona göre gıcık olalım..
haketmedimi ama yasminimya söyle?
Kızlar cok haksızlık etmeyın eslere yaa:) esın yerı ayrı cocuklarımın yerı ayrı ben yuzdeye vuramazdım:) ama esıme cok bellı etmem her zaman sımarmasın:)
Sıbel cnm ınsallah sana da aksama bı surprız olur bellı olmaz:)
Bı yerden aklımda kalmıs erkegın hammaddesı odundan oldugu ıcın her erkekte bıraz odunluk vardır yazıyodu:)) sen deyınce o geldı aklıma:)[/QU
ha ha haklısın cnm:)))ama işte bazıları yontulmuş oluyo bazısı hala en hakiki tomruk:))
aynen cnm benimki de bu ara daha bi düşkün... annnnnnnnneee memmmee isttiiii dio bastıra bastıra:) cnm benim kızda önceleri içmedi burda yazmıştım sürekli hatta biberon bile almıodu. yavaş yavaş derken içio şimdi içine 2-3 tane de büsküvi atıyorum yoksa hayatta içmio. denemediysen bi de öyle dene istersen...
valla yap yapabilirsen güldencim...ben malesef o evdeyken yanıma gelmeden asla uyuyamıyorum o yüzden öle bişey yapamam malesef....
biz de akşam 9 10 arası çorba ya da muhallebi yiyoruz..10 11 arası içirse yarım bardak süt üstüne emerek uyuyoruz..genelde 11 de uyumuş olur...gece 2 3 arası kalkar emeip uyur.sonra 6 7 arası uemer uyur sonra hafta içi 10 11 arası hafta sonu 9 10 arası uyanır..tabi bu en güzel gecelermiz..bazen 2 de bi kalkıyo 3e kadar uyumuyo...mesela dün gece:))
canım ben de işte bebe bis. muz ve süt ile bi muhallebi yapıp yediriyorum onun yerine işteeskiden bunu da sevmezdi Allahtan şimdi seviyor
Kızlar cok haksızlık etmeyın eslere yaa:) esın yerı ayrı cocuklarımın yerı ayrı ben yuzdeye vuramazdım:) ama esıme cok bellı etmem her zaman sımarmasın:)
Bı yerden aklımda kalmıs erkegın hammaddesı odundan oldugu ıcın her erkekte bıraz odunluk vardır yazıyodu:)) sen deyınce o geldı aklıma:)
ama benim hala ümidim varrrrrrrr:)
valla yap yapabilirsen güldencim...ben malesef o evdeyken yanıma gelmeden asla uyuyamıyorum o yüzden öle bişey yapamam malesef....
biz de akşam 9 10 arası çorba ya da muhallebi yiyoruz..10 11 arası içirse yarım bardak süt üstüne emerek uyuyoruz..genelde 11 de uyumuş olur...gece 2 3 arası kalkar emeip uyur.sonra 6 7 arası uemer uyur sonra hafta içi 10 11 arası hafta sonu 9 10 arası uyanır..tabi bu en güzel gecelermiz..bazen 2 de bi kalkıyo 3e kadar uyumuyo...mesela dün gece:))
Bı yerden aklımda kalmıs erkegın hammaddesı odundan oldugu ıcın her erkekte bıraz odunluk vardır yazıyodu:)) sen deyınce o geldı aklıma:)[/QU
ha ha haklısın cnm:)))ama işte bazıları yontulmuş oluyo bazısı hala en hakiki tomruk:))
BİZİMKİLER TOMRUK CNM HEHEHE:
hanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?
aynı yolu izlemişiz tatlım bende bi ara sütü içmeyince pirinç unu irmik devam sütüyle muhallebi yapıyordum. sonra yavaş yavaş süte döndüm 25 cc ile başladık çok şükür 125 cc ye kadar çıktık her zaman içmese de genelde bitiriyor.
Ben emzırmıyorum cnm 9 aylık bıraktıbıberonda almıyodu uykusunda alıstırdım sımdı sut ıcıyo gece bı defa ıcıne bebe bıskuvısı atıyorum, uykusuda ıyı masallah, dogdugundan bu yana hep yatagına yatırdım rahatsız falan degılse kendı uyurdu halada öyle sanırım cocuklada alakalı bu durum..
anammm bugün herkes erkenci yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?