2012 kasım bebekleri büyüyor..

Eki Görüntüle 977355

telfen yukleyincede hep yaan donuyir resim of

Masallah pasaya annesı
Bız daha hıc kestırmedık sacları yarı kısa yarı uzundu bı ara babası duzelttı..
Bıde hangı sampuanı kullanıyosunuz kızlar ya bızım aradan bıgun gecınce sacların o pamuk gıbı yumusaklıgı gıdıyo sankı penaten kullanıyodum bubschen e gectım, nıdanın sacları bıraz kalın tellı onunda etkısı var sanırım

hanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?

Uykusuz gecelerden sonra biz simdi beraber yatiyoruz oglumla canim aksam 9bucuk 10 arasi sut icip uyuyo ayagimda salliyorum ama ikimiz yatarsak kendide uyuyo.ama ben onu uyutup kocamla tv izliyorum isim varsa yapiyorum gecede emdigi icin kalkiyo ama saymayi biraktim ben artik yanimda yattigi icin sorun olmuyo ama daha guzel uyuyo eskiye gore.sabahta 9la 10 arasi uyaniyo iste.

Canım sen hangı sehırde oturuyosun merak ettım :)
Gözunu korkutmak ıstemem ama asıl bebıs dogduktan sonra yetmeyecek sana zaman:)) ama o surec cabuk gecıyo merak etme hersey rayına oturuyo zamanla :) en önemlısı allah yardım edıyo kolaylıgını verıyo stres yapma aman ha:) kaanı kucagına almamaya calıs ben o hatayı yaptım sen yapma bısey olmaz dıye dayanamıyoruz alıyoruz ama dıkkat et yınede..
Esıne de masallah destek oluyomus zaten yoksa zor olur..

Aa senın gıbı becerıklı bı hatun bıraz ustunde dursan tamamdır bence:)
Bu tarıf calısan bayanlar ıcınde cok pratık yıyen herkes begenır genelde:)
O sıteye baktıgında deneyecegın cok tarıf olur emınım ben cok denedım ve genelde hepsı tutuyo ve tarıfı ıstenıyo:)
Bu hamuru yaparsan unu bıraz fazla koyabılırsın unun cınsınden belkı benım 7 bardak falan alıyo ele yapısır yapısmaz yumusak bı hamur ıste:)

Son düzenleme:
İns seninde herst gonlune gore olur zamnla esim saolsun unutmaz :)
hanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?
Masal 9-10arasi uyuturum kendi uyuodu ama 1aydir kardesim vardi o ayagnda uyuttugu icin ben calisioken buara unuttu ayagimda uyutuom simdilik
dogdugu dogali kendi odasinda besiginde yatio ya 1yada2kez kalkar sutunu veririm aninda uyur 9a kadar uyur hicdaha gece uyanip oyuna falanoturmadi allha sukur yatmadan oncede 250cc devamsutu icnde biskuvili icio o tok tutuo uyandigindada sutu istmayla ugrasmiom uykusi acilmio boylece kendim yatmadan once biberonuna sut koyuom uyandginda veriom dpktorumzun tavsiyesi
Sicak alistirma ugrasma demisti uykusuda bolunmez demisti:)
6aylikken birakti emmeyi ama emerkwnde 1kez faln.kalkiodu masallhhhhh

Bizde aha hic kestirmedik kiyamiom kivir kivir yumusacik
kesilince sert cikio birazdaha istemiom simdilik
kahkul istiom.ama cevremdekiler alninda killanma yapio kestirme kahkul dediler
kuafore sordum dogru bebeklikten hep kahkul kullnilirsa killnma olusuo alin bolgesinde dedi
cok.sekr olcak eminim ama korkuom alni killi olur die kuzenim cok kil vardir kahkulden oldgunu bilmiodum
dalin kullniom cnm yaglanmio hic o sac yapisiyla alakali cnm
bnm kardesiminde hemn yaglanirdi
yagli saclar icin die olandan al bebek icin

aynen cnm insan daha hassas oluyor

cnm ben mustela'nın ürünlerini kullanıyorum
çok da memnunum
defnenin saçları hep yumuşacık

ben de özellikle erken uyutuyorum ki eşimle vakit geçirebileyim ama bugüne kadar daha hiç aynı yatakta yatmadım minayla hem çekindim ya üzerine felan dönerim diye, hem kendim zaten aynı odada bile zor uyudum (sağdan sola dönme sesine bile uyanan biriyim) hem de alışır da ayıramam diye çekindim canım

canım maşallah maşallah ne güzel mina da kendisi uyuyordu bi ara ama azı ve hastalık sonrası kucakta piş piş yaptım bi süre şimdi yine alıştırmaya çalışıyorum... ama hiç seyrek uyanan bir kuzu olmadı minimum 2-3.. mina gece sadece emiyor süt vermiyorum sabah kahvaltısını çok etkiliyor zaten vermek istediğimde de içmiyor..

canım ben mustela 2 in 1 kullanıyorum memnunum çok ama johnsons baby den de memnundum. eskaza dalinin sabununu kullandım minada egzamaya neden oldu mustela kullandım...

Aynen cnm misafirlikte ayni odada yattikda ben.uyuyamadim masal.kipirdayinca uyandi.sandim hep hic rahat edemedim dogdugu dogali ayri odada yatio yatakda bende hic yatmadim daha bikez gunduz sarikip uyudu kalkmadim yanindan bende uyudum:)harika bisey ama gece istemm dogru bi aliskanlik degil cunku

Masal sabh 7gbi uyandginda bile sutunu icer geri uyurdu babannesi varken uyumadi babannesi kaldirdi hep:)
Ozman gordumki 7de sut icti 8de herzamnki gbi.kahvalti etti dolu dolu sut etkilemio masali masallhhh
alisir ins sute minada biskuviyle dene

slm hatunlarr ben erken geldim..çünkiii tartıştık kocişimle hem odun gibi geliyo hedyeyi çiçeği geçtm bari sözlü olarak kutlar insan değil mi hem ben gündz mesaj yazdm o gelesye hazrlandm.....nese beyimz odun gibi geldi bnm de moralm bozuldu..o da morilim bozuldu diye kızdı....söylendi biraz ben de söylndim ağladm geçti yattu erkenden......gerçkten çok moralmm bozulduuuuu

Ben erenle beraber yatmaya bir yasina yaklastigi zamanlar basladim oda uykusuzluktan biktigim icin oldu ben deli yatmadigim icin hic sorun olmuyo erenle uyumam gayet guzel uyuyoruz zaten yaza erene oda yaptigimda emmeyide birakir ozamana kadar ozaman ayri yatiricam odasinda.ama seninki az uyaniyomus canim senin ve aysegulun gibi olsa zaten hic yanima almazdim yada siz benim gibi olsaydiniz mutlaka alirdiniz.
Aman canim bosveer benimkide bos geldi ben esime gunduz msj atip kutladim onunda tel.de tl.si yoktu cvp atamadi eve gelir gelmez kapida hemen oda kutladi bende kizdim insan guzelce bi gelir karisina sarilir oper falan diye oda guldu geldi optu bikac kere falan okadar olay bitti zaten bende uzatmadim.hepsi ayni bu kocalar canim uzulme.

cnm ben ona razydım kidedim ya hadi elin boş tamam dolu gelmesini beklemyodum zaten ama en azından bi sarılır insan değil mi..senin içinönemsiz olabilir ama eşin önem veriyosa rol yapmalı en azından diye düşünüyorum..moralm bozuluncada kızdı böyle tarhlere yıldönmlerine anneler günüymş sevgililer günüymş saçma sapan şeylere takılıp duruyon dedi sanki takıldğmdan bişey yapıyo...geçti yattı ...hadi ayy ne bilem fatmam been çok yoruldm gerçekten

eğer moralm bozulunca gönlümü alsaydı bi sarılsaydı kızmak yerine..canmm boşver bu saçma günleri deseydi tatlı dille ona da razydım...böle yaparak kendini haklı göstermeye çalışıyo sanırım ki genel de de başarır ben yanaşırım gönlünü alırım ama yetr diyorum artık ve kendimi tutmaya çalışyorumm

Son düzenleme:

canım bu minanın en iyi dönemlerindeki hali. 10 tane dişi çıktı ve iki azı daha yolda. o nedenle aylardır sizin yaptığınızı yapmamak için zor tuttum kendimi. sıcak yastığıma başımı koyup 1 dk sonra kalkmak ve bunun tüm gece devam etmesi gibi kötüsü yok. bu arada tabi minanın odasında bir koltuk koymuştum kendime, ona beraber yatmayı denesemde hiç kabul etmedi hep kucaktave benim ayakta olduğum halimle uyudu... ah ah

ayy acnmm seni çok iyi anlıyorum iki ay öncesine kadar bizde öyleydik sabaha kadar dizimde uyuduğunu bilirim yatrdğım anda uyanıyodu..artık dizlerimi bükemyodum yani..şükür ki şimdilerde rahatladık biraz amabizim daha beş dişimiz var sadece diğerleri başlayınaca tekrar eskiye dönme olasılığımz da yüksek yani....bi de saolsun kocişim hiç oralı olmadığı için kabuss gibigünlerdi hatta aylar...

Aman cnm sende biliodun huyunu nie ustune gdion
ayrica kusunce haksizsa nie sen.yanasion boyle davtanmasi cok normal
nasilsa bilio naprsa yapsin karisi gelcek nie ugrsssin.biseyler icin
sen yanlis yapiosun cnm bence

Yok cnm masalinda ust dis cikarken 8gun boyunca gece yarim saat arayla uyandi
binkez git gel git gel yaptim yanima yatak yapmamak icin direndim savastim.kendimle
oyuzden niet onemli diorum benim nietim hic almamak odasindan cikartmamakti basardim:)
Aman kutalama olayina gelince huyunu.biliosaniz bence kabullenmelisiniz
ustune giderek anca tartisma olur bosyere kisa da olsa ne gerek vRki bence

Misafiim vardi gittiker ortalgi toparladim derken gec oldu
dayanamdim bi bakayim dedim
iyi eceler kixlar
bu aradaaaa guldene kocasi.cicek yaptirmisssssss bakin.gulden nasilda basardi soylenirken:)
Bide adama kutuk odun tomruk falan diodu yani :)
Guldnnnn cok sevimdimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…