- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.381
hanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?
Hayırlı Cumalar kızlar, Sevgililer gününüz kutlu olsun
Düşünemedim şekerim
Akşam için söz vermeyeyim ben gelmeye çalışcam ama
Güldenim biz iyiyiz çok şükür
Sen nasılsın Nil nasıl?
Kaan malesef hala yürümüyor teyzesi korkuyormu anlamadık gitti, yoksa çok hareketli bir çocuk ama konu yürümeye gelince bişeyler ters gidiyor :26:
Bu aradakardeş gelceğini şu an anlamasada hissediyor sanırım,
bebiş tekme atarken kaana gel oğlum elimizi koyalım diyorum elini koyuyor tekme gelince çekiyor elini yanımdan ayrılıyor bi kaç dk. suratıma bile bakmıyor :26:
bide Kaan kucağı fazla sevmeyen bir çocuktu, son zamanlarda hep kucağıma gelmek istiyor, zorlanıyorum malesef ama onuda etkilemek istemiyorum bu durumdan. Ne diyim Allah yardımcımız olsun
Hoşgeldin aramıza canım, ben fazla giremesemde aklım hep burda olur, çok güzel dostluklar var burda
evet ikinciye hamileyim ben çok şükür iyi geçiyor bazen zorlanıyorum yukarda yazdığım nedenlerden dolayı ama Rabbim yardım ediyor çok şükür
Annem var canım yakınımda oturuyor her sabah gelir eşim işten gelene kadar yanımda kalır, Allah razı olsun ondan acısını göstermesin inşallah. Eşimde çok yardımcı oluyoralt değiştirmeydi Kaanla oyun oynamak falan. Şanslıyım yani bu konuda
Sevgililer günü konuşulmuş, bize her gün sevgililer günü olduğu için özel olarak kutlamayız biz bugünü ama eşim sağolsun hep düşünür bişeyler alır, dün kesinlikle bişey istemediğimi söyledim, malum 2. bebek geliyor masraflar artacak hı hı diyip geçiştirdi :26: akşama görücez artık :26:
benden haberler böyle kızlar, daha sık grmeyi çok istiyorum ama inanın yetiştiremiyorum, aklım hep sizde ama
daha sonra görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın
Aa senın gıbı becerıklı bı hatunhe he işte bu çok iyiydi enişte bey gol attı:) çok sevindim adına fundacım...
cnmm bence arayıp duruyo ama söyleyemio sana söyletmeye çalışıyor olabilir...hadi bakalım hayırlısı güldenim:)
teşekkürler cnm senin dde...
oh maşallah cnmmm:) allah muhabbetinizi artırsınnn
yok cnm benim ki songülün kinin eline su dökemez siz ona gıcık olun he he:)
ayy bende bakmalyım. mayalı hamurlardan yana hiç şansım yok tutturamadım gitti çok sinir oluyorummherşeyi yaparım mayalıya gelince yok gerçi üstelemişliğim de yok e insan öoralmen çöküo olmayınca yapası gelmio bi daha.
maşallah cnm allah muhabbetinizi artırsınn...
İns seninde herst gonlune gore olur zamnla esim saolsun unutmaz :)slm annişler....sevgililer gününz kutlu olsun:))kocişlerden bagsedilmiş....benm kocişte fundanın kocie benziyo ara sıra küçk notlar yazar ama hiç bir özel günde ne bir çiçek ne bir hediye görmedim henüz...geçen yıldönümümüzdü o kadar yemekle uğraştm elimden geldğince hediye yaptrdım onun da önceden haberi olmasına rağmen tek bir gül alıp gelmedi yani düşünün.....ben de demesem iyiydi ama üzüldğim için sonraki günlerde dedim keşke bi çiçek alsaydın diye...düşündm ki ertesi gün elinde çiçekle gelir yok anam tıkk yok....sabah ta mesaj attım sevgililer günün kutlu olsun diye senin de kutlu olsun bile demedi yani...
alışmak lazm beklentiye girmemek lazm ama yok söz dinletemyorum kendime illa ister istemez bekliyorum..bugünde boşa olduğunu biliyorum ama bekliyorum işte napimm....
yasemn yemek olsa yeter daha ne olsunn bence...
funda oo maşallah arkası gelsin inşallah eşinin..
nilaycm demişsin ya önce siz yapın diye alakası yok malesef ben dediğim gibi tanştğımızdan beri her özel günde bişeyler yapmaya çalştım bazen ufak bir not bazen yemek bazen hediye bazen günlük ....ama daha bişey görmedm yani...üç yıldr tanşıyoruz sadece yeni tanştığımzda doğum günümü kutladı hem sözlü hem hediyeli o kadar..iki sene birlkte değildk doğm günümde ama telde konuşurken kuıtlasa o da yeterdi yani....
offf offff öle hatrkayan kocalara gıcık olıyorum..songül abla...yasemn...ayşegül.....
Masal 9-10arasi uyuturum kendi uyuodu ama 1aydir kardesim vardi o ayagnda uyuttugu icin ben calisioken buara unuttu ayagimda uyutuom simdilikhanımlar ya bebişlerinizin gece uykusu nasıl? gece kaç defa uyanıyorlar, emziriyor musunuz kaç defa emziriyorsunuz? hatta nasıl uyutuyorsunuz kuzuları?
Masallah pasaya annesı
Bız daha hıc kestırmedık sacları yarı kısa yarı uzundu bı ara babası duzelttı..
Bıde hangı sampuanı kullanıyosunuz kızlar ya bızım aradan bıgun gecınce sacların o pamuk gıbı yumusaklıgı gıdıyo sankı penaten kullanıyodum bubschen e gectım, nıdanın sacları bıraz kalın tellı onunda etkısı var sanırım
aynen cnm insan daha hassas oluyorfundamm yaaa çok iyi anlıyorum seni bir ay sonra yine ayrı kalacak birisi olarak..evet brlikte vakit geçi,remeynce özel günler daha bi önemli oluyo..sanki..
benm eşimde hakkını yemeyem özel gün diye yapmaz ama zırt hiiç alakasız bi günde bahçeden kopardığı bir gülle gelebilir mesela(gerçi aylardı r bu da yok ama)hep saç maşası istiyodum yazın almış mesela..bi kere avon dergisine bakıyodk bi parfüm vardı öğrencyken arkadaşm kullanırdı çok severdm dediydim onu almış bazen ihtiyacm olan bişey olur mesela beklemediğim zamanda alır gelir ama özel gün için yapmıuo işte..hep diyorum ya insanoğlu hep daha fazlasını istiyo..ayy bi de ben her şeyi hatrlarım ilk tanşma ilk elele tutuşma ilk bulıştğmz mekan ne yedk ne konuştk üstümzde ne vardı:))vs vs o da hiiç bi tanşma ve evlilk yıldönümü o da aynı gün zaten:)))bi de doğm gününmü tarh olarak bilir...
Masallah pasaya annesı
Bıde hangı sampuanı kullanıyosunuz kızlar ya bızım aradan bıgun gecınce sacların o pamuk gıbı yumusaklıgı gıdıyo sankı penaten kullanıyodum bubschen e gectım, nıdanın sacları bıraz kalın tellı onunda etkısı var sanırım
Uykusuz gecelerden sonra biz simdi beraber yatiyoruz oglumla canim aksam 9bucuk 10 arasi sut icip uyuyo ayagimda salliyorum ama ikimiz yatarsak kendide uyuyo.ama ben onu uyutup kocamla tv izliyorum isim varsa yapiyorum gecede emdigi icin kalkiyo ama saymayi biraktim ben artik yanimda yattigi icin sorun olmuyo ama daha guzel uyuyo eskiye gore.sabahta 9la 10 arasi uyaniyo iste.
İns seninde herst gonlune gore olur zamnla esim saolsun unutmaz :)
Masal 9-10arasi uyuturum kendi uyuodu ama 1aydir kardesim vardi o ayagnda uyuttugu icin ben calisioken buara unuttu ayagimda uyutuom simdilik
dogdugu dogali kendi odasinda besiginde yatio ya 1yada2kez kalkar sutunu veririm aninda uyur 9a kadar uyur hicdaha gece uyanip oyuna falanoturmadi allha sukur yatmadan oncede 250cc devamsutu icnde biskuvili icio o tok tutuo uyandigindada sutu istmayla ugrasmiom uykusi acilmio boylece kendim yatmadan once biberonuna sut koyuom uyandginda veriom dpktorumzun tavsiyesi
Sicak alistirma ugrasma demisti uykusuda bolunmez demisti:)
6aylikken birakti emmeyi ama emerkwnde 1kez faln.kalkiodu masallhhhhh
Masallah pasaya annesı
Aynen cnm misafirlikte ayni odada yattikda ben.uyuyamadim masal.kipirdayinca uyandi.sandim hep hic rahat edemedim dogdugu dogali ayri odada yatio yatakda bende hic yatmadim daha bikez gunduz sarikip uyudu kalkmadim yanindan bende uyudum:)harika bisey ama gece istemm dogru bi aliskanlik degil cunkuben de özellikle erken uyutuyorum ki eşimle vakit geçirebileyim ama bugüne kadar daha hiç aynı yatakta yatmadım minayla hem çekindim ya üzerine felan dönerim diye, hem kendim zaten aynı odada bile zor uyudum (sağdan sola dönme sesine bile uyanan biriyim) hem de alışır da ayıramam diye çekindim canım
canım maşallah maşallah ne güzel mina da kendisi uyuyordu bi ara ama azı ve hastalık sonrası kucakta piş piş yaptım bi süre şimdi yine alıştırmaya çalışıyorum... ama hiç seyrek uyanan bir kuzu olmadı minimum 2-3.. mina gece sadece emiyor süt vermiyorum sabah kahvaltısını çok etkiliyor zaten vermek istediğimde de içmiyor..
Ben erenle beraber yatmaya bir yasina yaklastigi zamanlar basladim oda uykusuzluktan biktigim icin oldu ben deli yatmadigim icin hic sorun olmuyo erenle uyumam gayet guzel uyuyoruz zaten yaza erene oda yaptigimda emmeyide birakir ozamana kadar ozaman ayri yatiricam odasinda.ama seninki az uyaniyomus canim senin ve aysegulun gibi olsa zaten hic yanima almazdim yada siz benim gibi olsaydiniz mutlaka alirdiniz.ben de özellikle erken uyutuyorum ki eşimle vakit geçirebileyim ama bugüne kadar daha hiç aynı yatakta yatmadım minayla hem çekindim ya üzerine felan dönerim diye, hem kendim zaten aynı odada bile zor uyudum (sağdan sola dönme sesine bile uyanan biriyim) hem de alışır da ayıramam diye çekindim canım
Aman canim bosveer benimkide bos geldi ben esime gunduz msj atip kutladim onunda tel.de tl.si yoktu cvp atamadi eve gelir gelmez kapida hemen oda kutladi bende kizdim insan guzelce bi gelir karisina sarilir oper falan diye oda guldu geldi optu bikac kere falan okadar olay bitti zaten bende uzatmadim.hepsi ayni bu kocalar canim uzulme.slm hatunlarr ben erken geldim..çünkiii tartıştık kocişimle hem odun gibi geliyo hedyeyi çiçeği geçtm bari sözlü olarak kutlar insan değil mi hem ben gündz mesaj yazdm o gelesye hazrlandm.....nese beyimz odun gibi geldi bnm de moralm bozuldu..o da morilim bozuldu diye kızdı....söylendi biraz ben de söylndim ağladm geçti yattu erkenden......gerçkten çok moralmm bozulduuuuu
Ben erenle beraber yatmaya bir yasina yaklastigi zamanlar basladim oda uykusuzluktan biktigim icin oldu ben deli yatmadigim icin hic sorun olmuyo erenle uyumam gayet guzel uyuyoruz zaten yaza erene oda yaptigimda emmeyide birakir ozamana kadar ozaman ayri yatiricam odasinda.ama seninki az uyaniyomus canim senin ve aysegulun gibi olsa zaten hic yanima almazdim yada siz benim gibi olsaydiniz mutlaka alirdiniz.
Aman canim bosveer benimkide bos geldi ben esime gunduz msj atip kutladim onunda tel.de tl.si yoktu cvp atamadi eve gelir gelmez kapida hemen oda kutladi bende kizdim insan guzelce bi gelir karisina sarilir oper falan diye oda guldu geldi optu bikac kere falan okadar olay bitti zaten bende uzatmadim.hepsi ayni bu kocalar canim uzulme.
Ben erenle beraber yatmaya bir yasina yaklastigi zamanlar basladim oda uykusuzluktan biktigim icin oldu ben deli yatmadigim icin hic sorun olmuyo erenle uyumam gayet guzel uyuyoruz zaten yaza erene oda yaptigimda emmeyide birakir ozamana kadar ozaman ayri yatiricam odasinda.ama seninki az uyaniyomus canim senin ve aysegulun gibi olsa zaten hic yanima almazdim yada siz benim gibi olsaydiniz mutlaka alirdiniz.
Aman canim bosveer benimkide bos geldi ben esime gunduz msj atip kutladim onunda tel.de tl.si yoktu cvp atamadi eve gelir gelmez kapida hemen oda kutladi bende kizdim insan guzelce bi gelir karisina sarilir oper falan diye oda guldu geldi optu bikac kere falan okadar olay bitti zaten bende uzatmadim.hepsi ayni bu kocalar canim uzulme.
canım bu minanın en iyi dönemlerindeki hali. 10 tane dişi çıktı ve iki azı daha yolda. o nedenle aylardır sizin yaptığınızı yapmamak için zor tuttum kendimi. sıcak yastığıma başımı koyup 1 dk sonra kalkmak ve bunun tüm gece devam etmesi gibi kötüsü yok. bu arada tabi minanın odasında bir koltuk koymuştum kendime, ona beraber yatmayı denesemde hiç kabul etmedi hep kucaktave benim ayakta olduğum halimle uyudu... ah ah
slm hatunlarr ben erken geldim..çünkiii tartıştık kocişimle hem odun gibi geliyo hedyeyi çiçeği geçtm bari sözlü olarak kutlar insan değil mi hem ben gündz mesaj yazdm o gelesye hazrlandm.....nese beyimz odun gibi geldi bnm de moralm bozuldu..o da morilim bozuldu diye kızdı....söylendi biraz ben de söylndim ağladm geçti yattu erkenden......gerçkten çok moralmm bozulduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?