2012 kasım bebekleri büyüyor..

haklısın belki ayşegülcm ama bu birikmiş bişeydi artık yani ben onun üzüldüğünü görsem yanaşırım hemen sarılırım falan..ama o yok bi de üüste çıkıp kızıyo tavır yapıyo..ne oldu şimdi diyo ve bu sefere mahsus değil bizim heeppp böle oluyor .çok yoruldm artık

canım ahh ahh düşündükçe içim acıyor çoğu zman böyle geçiyor bi gece 3 saat aralıksız uyuduğumda dinlenmiş oluyorum nerdeyse.. umarım sizin diğer dişler sıkıntı yapmaz ama azılar biraz zorluyor bekleyip göreceğiz artık..

Cnm onceki taryismanizda bahsetmistin hep ben yanaaiom o hatali.bile olsa hic gelmio gonul almio desin ya
ondan diorum artik yanasma sende adim atma biraz tavrini koy biseylerin degistgini farketsin sen hep yanastikca o ugrasmazki bilir senin adim atcagini

Günaydın kızlar çok mutluyum. Dün akşam iş çıkışı kuaföre gittim, saçıma fön çektirdim.11 de eşim geldi ve bana sevgililer günu için hediye almış. Adam burada konuştuklarimizi duymuş gibi

günaydın canım çok sevindim senin adına. belki o da takip ediyodur kk.yı ne dersin

Senin adına çok sevindim canim:)çok mutlu olmuşsundur eminim

kızlar ne çok takılmışsınız sevgililer gününe. eşiniz yanınızda ona güveniyorsunuz o kadar önemli mi hediye alması, kutlaması. şu ara eşimle ilgili bi problemim var ve inanın sevgililer günümü kutlamamasını kafama takmayı o kadar çok isterdim ki

Cnm bncede gereksiz bunlar bosseyler aslinda ama insan beklio
eee senin prblmin ne ki
belki suan uzaksiniz ondan hallolmamistir
evine gecince duzelir hersey ins

Oohh sen ve gulden beklemiom derken bak gordunmu
icinden gelince oluomus demekki
rabbim gonlune gore verdi bak nasil sevndm anlatamm cnm cok mutlu oldm adina

Canum insalla tez zamanda problwmleriniz hallolur
kalbim seninke.biliyorsub degulmi

Merhaba aysegul nasilsun
fistik nasil
isyerindemisin
ay masalla yeniden ayajta sallanmaya donmus ne kadar sevinmistin sallanmiyir diye
teyzesinde uyumamis mi sallanmadan
Bence yakin zamanda yine kendi uyur

Ayy canim ne diyim bosver diycem ama sendede suc var kiziyon madem niye gidip surtunuyon adama birak azcik o dusunsun boyle yaparsan cok beklersin bak haberin olsun.
Bizimde disler ayni 10tane ve azilarda gorunuyo cikti cikicak ama benim oglan kendi uyumayi hic bilmiyodu benim yanimda yatarken ogrendi.gece gece uyanip oyun oynuyodu uyumuyodu agliyodu neler neler bide gecen sene hem okul hem dogum hem eren 1 senem nasil gecti anlatama en sinunda beraber yattik iste ama planli yaptigim bisey degildi kendiliginden oldu.hem pisman degilim hemde gunduz ve aksam yatinca besiginde uyuyo yaza tamemen kendi yaticak.

Canim bak kendin soyluyosun 8 gun boyunca kalkti diye masal zaten dogdugundan beri uyuyan bi bebek dis doneminde okadar uyanmasi gayet normal yani eren okadar uyansaydi ben kina yakardim. eren dogdugundan beri emdigi icin sirf aliskanliktan kalkiyodu emmeyide biraktiramazdim erkendi daha gece kac kere kalkiyodu sayisini bilmiyodum hadi emip uyusa ona raziydim ama yok.kendi kendine uyumayi benim yanimda ogrendi simdi emiyo donuyo popoyu yatiyo.son zamanlarda iyice psikolojim bozulmustu yani benim psikolojim bozulsa erene kotu davransam mutsuz olsam evimdede huzur kalmazdi zaten degermiydi peki eren icin boylesi dahami iyi olurdu.ben asla pisman degilim yaptigimdan.

Cok sevindim canim senin adina arada esine kizalim bari belki yavas yavas degisir.;-)
İnsanin kocasiyla problemi olunca hic tat tuz kalmiyo dimi canim ya ins. sizde en kisa zamanda cozersiniz probleminizi.

Canim zatdn pismab oluncak birsey yokku sen kendin evladin ve esin icin dogru olani yapiyirsun tam bir senelik uykusuzliktan bahsediyoruz
eminim bende aynisini yaoardim anne sutu alan bebeklerimizin yuzde 9o i bu sekilde oluyor
aras sanitim yuzde on luk dilime giriyor
ben aras bir en fasla iki kez emdigi uyanmadigi halde odasini degiatirmiyorum cunku o benim odamdayken gozumun onundeyken huzurluyum yoksa ayitsam sorun cikacagini dusunmuyorum
sen nasil mutluysan ole devam et
Ben kurallaea hic takilmiyorim

Evet cnmcok mutlu oldum, flört ettiğimiz zamanlar aklıma geldi
canım cok sevindim eşinin hatirlamasina seni sevindirmesine kim ne derse desin insan çok mutlu oluyor
canım inşallah esinle aranız hemen düzelir insanın hiç bişey yapasi gelmiyor morali bozukken dimi

elifte bi ara yanımda yatıyordu valla anca o zaman uyuyordk şimdi bile bazı.geceler sabaha kadar kolumda uyuyor bi yerden sonra yeterki uyusun yeterki uyuyalim diyo insan bizim dr bile iki cocugum var biri aramızda yattı diğeri besiginde uyudu istemedi yanımızda yatsın diyo anne kendine evladina göre doğruyu buluyor canım valla ben asla yanımda yatirmam diyene inanmiyorum ben onların çocuğu da uyumasin bak.neler yapıyorlar yeterki uyusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…