- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.401
ayy acnmm seni çok iyi anlıyorum iki ay öncesine kadar bizde öyleydik sabaha kadar dizimde uyuduğunu bilirim yatrdğım anda uyanıyodu..artık dizlerimi bükemyodum yani..şükür ki şimdilerde rahatladık biraz amabizim daha beş dişimiz var sadece diğerleri başlayınaca tekrar eskiye dönme olasılığımz da yüksek yani....bi de saolsun kocişim hiç oralı olmadığı için kabuss gibigünlerdi hatta aylar...
haklısın belki ayşegülcm ama bu birikmiş bişeydi artık yani ben onun üzüldüğünü görsem yanaşırım hemen sarılırım falan..ama o yok bi de üüste çıkıp kızıyo tavır yapıyo..ne oldu şimdi diyo ve bu sefere mahsus değil bizim heeppp böle oluyor .çok yoruldm artık
Günaydın kızlar çok mutluyum. Dün akşam iş çıkışı kuaföre gittim, saçıma fön çektirdim.11 de eşim geldi ve bana sevgililer günu için hediye almış. Adam burada konuştuklarimizi duymuş gibi
Günaydın kızlar çok mutluyum. Dün akşam iş çıkışı kuaföre gittim, saçıma fön çektirdim.11 de eşim geldi ve bana sevgililer günu için hediye almış. Adam burada konuştuklarimizi duymuş gibi
günaydın canım çok sevindim senin adına. belki o da takip ediyodur kk.yı ne dersin
Evet cnmcok mutlu oldum, flört ettiğimiz zamanlar aklıma geldiSenin adına çok sevindim canim:)çok mutlu olmuşsundur eminim
kızlar ne çok takılmışsınız sevgililer gününe. eşiniz yanınızda ona güveniyorsunuz o kadar önemli mi hediye alması, kutlaması. şu ara eşimle ilgili bi problemim var ve inanın sevgililer günümü kutlamamasını kafama takmayı o kadar çok isterdim ki
kızlar ne çok takılmışsınız sevgililer gününe. eşiniz yanınızda ona güveniyorsunuz o kadar önemli mi hediye alması, kutlaması. şu ara eşimle ilgili bi problemim var ve inanın sevgililer günümü kutlamamasını kafama takmayı o kadar çok isterdim ki
Ayy canim ne diyim bosver diycem ama sendede suc var kiziyon madem niye gidip surtunuyon adama birak azcik o dusunsun boyle yaparsan cok beklersin bak haberin olsun.cnm ben ona razydım kidedim ya hadi elin boş tamam dolu gelmesini beklemyodum zaten ama en azından bi sarılır insan değil mi..senin içinönemsiz olabilir ama eşin önem veriyosa rol yapmalı en azından diye düşünüyorum..moralm bozuluncada kızdı böyle tarhlere yıldönmlerine anneler günüymş sevgililer günüymş saçma sapan şeylere takılıp duruyon dedi sanki takıldğmdan bişey yapıyo...geçti yattı ...hadi ayy ne bilem fatmam been çok yoruldm gerçekten
eğer moralm bozulunca gönlümü alsaydı bi sarılsaydı kızmak yerine..canmm boşver bu saçma günleri deseydi tatlı dille ona da razydım...böle yaparak kendini haklı göstermeye çalışıyo sanırım ki genel de de başarır ben yanaşırım gönlünü alırım ama yetr diyorum artık ve kendimi tutmaya çalışyorumm
Bizimde disler ayni 10tane ve azilarda gorunuyo cikti cikicak ama benim oglan kendi uyumayi hic bilmiyodu benim yanimda yatarken ogrendi.gece gece uyanip oyun oynuyodu uyumuyodu agliyodu neler neler bide gecen sene hem okul hem dogum hem eren 1 senem nasil gecti anlatama en sinunda beraber yattik iste ama planli yaptigim bisey degildi kendiliginden oldu.hem pisman degilim hemde gunduz ve aksam yatinca besiginde uyuyo yaza tamemen kendi yaticak.canım bu minanın en iyi dönemlerindeki hali. 10 tane dişi çıktı ve iki azı daha yolda. o nedenle aylardır sizin yaptığınızı yapmamak için zor tuttum kendimi. sıcak yastığıma başımı koyup 1 dk sonra kalkmak ve bunun tüm gece devam etmesi gibi kötüsü yok. bu arada tabi minanın odasında bir koltuk koymuştum kendime, ona beraber yatmayı denesemde hiç kabul etmedi hep kucaktave benim ayakta olduğum halimle uyudu... ah ah
Yok cnm masalinda ust dis cikarken 8gun boyunca gece yarim saat arayla uyandi
binkez git gel git gel yaptim yanima yatak yapmamak icin direndim savastim.kendimle
oyuzden niet onemli diorum benim nietim hic almamak odasindan cikartmamakti basardim:)
Aman kutalama olayina gelince huyunu.biliosaniz bence kabullenmelisiniz
ustune giderek anca tartisma olur bosyere kisa da olsa ne gerek vRki bence
Cok sevindim canim senin adina arada esine kizalim bari belki yavas yavas degisir.;-)Günaydın kızlar çok mutluyum. Dün akşam iş çıkışı kuaföre gittim, saçıma fön çektirdim.11 de eşim geldi ve bana sevgililer günu için hediye almış. Adam burada konuştuklarimizi duymuş gibi
İnsanin kocasiyla problemi olunca hic tat tuz kalmiyo dimi canim ya ins. sizde en kisa zamanda cozersiniz probleminizi.kızlar ne çok takılmışsınız sevgililer gününe. eşiniz yanınızda ona güveniyorsunuz o kadar önemli mi hediye alması, kutlaması. şu ara eşimle ilgili bi problemim var ve inanın sevgililer günümü kutlamamasını kafama takmayı o kadar çok isterdim ki
Canim bak kendin soyluyosun 8 gun boyunca kalkti diye masal zaten dogdugundan beri uyuyan bi bebek dis doneminde okadar uyanmasi gayet normal yani eren okadar uyansaydi ben kina yakardim.eren dogdugundan beri emdigi icin sirf aliskanliktan kalkiyodu emmeyide biraktiramazdim erkendi daha gece kac kere kalkiyodu sayisini bilmiyodum hadi emip uyusa ona raziydim ama yok.kendi kendine uyumayi benim yanimda ogrendi simdi emiyo donuyo popoyu yatiyo.son zamanlarda iyice psikolojim bozulmustu yani benim psikolojim bozulsa erene kotu davransam mutsuz olsam evimdede huzur kalmazdi zaten degermiydi peki eren icin boylesi dahami iyi olurdu.ben asla pisman degilim yaptigimdan.
canım cok sevindim eşinin hatirlamasina seni sevindirmesine kim ne derse desin insan çok mutlu oluyorEvet cnmcok mutlu oldum, flört ettiğimiz zamanlar aklıma geldi
canım inşallah esinle aranız hemen düzelir insanın hiç bişey yapasi gelmiyor morali bozukken dimikızlar ne çok takılmışsınız sevgililer gününe. eşiniz yanınızda ona güveniyorsunuz o kadar önemli mi hediye alması, kutlaması. şu ara eşimle ilgili bi problemim var ve inanın sevgililer günümü kutlamamasını kafama takmayı o kadar çok isterdim ki
Canim bak kendin soyluyosun 8 gun boyunca kalkti diye masal zaten dogdugundan beri uyuyan bi bebek dis doneminde okadar uyanmasi gayet normal yani eren okadar uyansaydi ben kina yakardim.eren dogdugundan beri emdigi icin sirf aliskanliktan kalkiyodu emmeyide biraktiramazdim erkendi daha gece kac kere kalkiyodu sayisini bilmiyodum hadi emip uyusa ona raziydim ama yok.kendi kendine uyumayi benim yanimda ogrendi simdi emiyo donuyo popoyu yatiyo.son zamanlarda iyice psikolojim bozulmustu yani benim psikolojim bozulsa erene kotu davransam mutsuz olsam evimdede huzur kalmazdi zaten degermiydi peki eren icin boylesi dahami iyi olurdu.ben asla pisman degilim yaptigimdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?