- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.421
Ayy canim ne diyim bosver diycem ama sendede suc var kiziyon madem niye gidip surtunuyon adama birak azcik o dusunsun boyle yaparsan cok beklersin bak haberin olsun.
Bizimde disler ayni 10tane ve azilarda gorunuyo cikti cikicak ama benim oglan kendi uyumayi hic bilmiyodu benim yanimda yatarken ogrendi.gece gece uyanip oyun oynuyodu uyumuyodu agliyodu neler neler bide gecen sene hem okul hem dogum hem eren 1 senem nasil gecti anlatama en sinunda beraber yattik iste ama planli yaptigim bisey degildi kendiliginden oldu.hem pisman degilim hemde gunduz ve aksam yatinca besiginde uyuyo yaza tamemen kendi yaticak.
kızlar ne çok takılmışsınız sevgililer gününe. eşiniz yanınızda ona güveniyorsunuz o kadar önemli mi hediye alması, kutlaması. şu ara eşimle ilgili bi problemim var ve inanın sevgililer günümü kutlamamasını kafama takmayı o kadar çok isterdim ki
Bizde aha hic kestirmedik kiyamiom kivir kivir yumusacik
kesilince sert cikio birazdaha istemiom simdilik
kahkul istiom.ama cevremdekiler alninda killanma yapio kestirme kahkul dediler
kuafore sordum dogru bebeklikten hep kahkul kullnilirsa killnma olusuo alin bolgesinde dedi
cok.sekr olcak eminim ama korkuom alni killi olur die kuzenim cok kil vardir kahkulden oldgunu bilmiodum
dalin kullniom cnm yaglanmio hic o sac yapisiyla alakali cnm
bnm kardesiminde hemn yaglanirdi
yagli saclar icin die olandan al bebek icin
kızlar ne çok takılmışsınız sevgililer gününe. eşiniz yanınızda ona güveniyorsunuz o kadar önemli mi hediye alması, kutlaması. şu ara eşimle ilgili bi problemim var ve inanın sevgililer günümü kutlamamasını kafama takmayı o kadar çok isterdim ki
İyi akşamlar kızlar biz saçları kestirdik erkek gibi olduk tüyler hep gitti bi de oğlum olsun diyesim var bu aralar
İyi akşamlar kızlar biz saçları kestirdik erkek gibi olduk tüyler hep gitti bi de oğlum olsun diyesim var bu aralar
Cnm bizim yaglanma degilde arkalari kuru kuru oluyo bilmiyorum beyzanin öyle degil sampuani degistireyim yine bakam
Bende olmasin diye önlere hep toka takarim ama durdurmaz farkedince hemen cikarir
bak sen kuzuma saclar gıtmıs
hemen uzuyo canım merak etme ıyı olmus
Benu nasilsin cnm
Cnm ben sepamed kullaniyorsum arasin kafasi kasiniyordu
cocuk dr umux nivea nem orani yuksek dedi ona basladik tavsiye ederim orada var degikmi
askolsun benı hıc gormuyosun kustum valla
Mwrhaba cnm nasilsin
Nivea vardir herhalde bakarim sebamedde gecen seneden buyana var
Deniycem bakalim sagol cnm nasilsin
ayy bak utandım sımdı yazmıssın bana
ıyıyım canım sağol sen nasılsın
aldım gercekten dımı
ozur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?