2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım her anne kendi şartları içerisinde kendi doğru ve yanlışını en iyi kendi bilir. süreç ve şartlar sana onu gerekirmiş, dediğin gibi en önemlisi senin sabrını muhafaza ederek bebeğini ve kendini üzmeden nasıl büyüttüğün, sen sana göre en doğrusunu yapmışsın. mina yatğında çok dönerek uyur ve bir şeye temas ettiğinde rahatsız olur uyanır, gece hder uyandığında emmek ister yarım saatte bir bile olsa. doktorumuz bebeğin emme saatlerinin değiştiğinde diğer saatlerde de uyanmasını insanın ramazandaki alışkın olduğumuz vakitlerde karnımızın kazınmasına benzetmişti. mina da tıpkı böyle bir gün 2 de emsin ertesi gün 3te emsin diğer gün ikisinde de uyanır. ben de o üzden bebeğin biyolojik saatine uymaya çalışıyorum ve gece her zaman emdiğinden farklı bi saatte uyanırsa sadece geri uyutuyorum. napalım işte bebeğimize göre davrancaz.

canım umarım en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı.

Cnm bizim yaglanma degilde arkalari kuru kuru oluyo bilmiyorum beyzanin öyle degil sampuani degistireyim yine bakam

Bende olmasin diye önlere hep toka takarim ama durdurmaz farkedince hemen cikarir

Son düzenleme:

Cnm problem neyse uzamadan cözersiniz ins
Huzur olmayinca hic birseyin tadi olmuyor malesef

İyi akşamlar kızlar biz saçları kestirdik erkek gibi olduk tüyler hep gitti bi de oğlum olsun diyesim var bu aralar

Eklentiler

• $DSC_0080.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 61
İyi akşamlar kızlar biz saçları kestirdik erkek gibi olduk tüyler hep gitti bi de oğlum olsun diyesim var bu aralar

Iyi aksamlar cnm
Oyy masallah rana ya benim kizinda gözune girecek saclari önleri az kesmemiz lazim
ikinciyide allah gönlune göre verir insallah

Gulden funda sizin adiniza cok sevindim kizlar
Sibel seninkini de öyle kabul etmen lazim sanirim degisecege benzemiyor, ins araniz duzelmistir..

Cnm bizim yaglanma degilde arkalari kuru kuru oluyo bilmiyorum beyzanin öyle degil sampuani degistireyim yine bakam

Bende olmasin diye önlere hep toka takarim ama durdurmaz farkedince hemen cikarir

Cnm ben sepamed kullaniyorsum arasin kafasi kasiniyordu
cocuk dr umux nivea nem orani yuksek dedi ona basladik tavsiye ederim orada var degikmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…