2012 kasım bebekleri büyüyor..

aras gec kalmıs uyumak ıcın aksam gecmı uyandı
alp tuğra ıyı canım uyudu saat11 gıbı

Canim.aslinda aras on gibi uyudu bu aksam.misafir vardi o sira havasini vermeyi atlamisim uyuduktan sonra emzigi dustu kimildaniyordu emzigi vermedim.kaptim iceri getirsim havasini vermeseydim vijdan azabi cekicektim kiyamadim.kuzuma uykusunun acilmasini goxe aldim

Hala havaya devam mi cnm kiyamam ya
Annemde aliyo iki haftadir bronsit olmus

evet canım var
dun ne gecmıs olmus oyle valla 2 gunde zor okudum
soylemeden gecemıcem dun esım ızınlıydı aksam yemeğe gıttık bızde canlı muzıkte dınledık guzeldı

Oh ne guzel allah mutlulugunuzu daim etsin cnm
Benimkilerin uyku duzeni böyle allaha sukur onlari yatirinca bende biraz kendime zaman ayiriyorum
Bazen yatinca odalarinda bi saat kikirdedikleride olmuyo degil:)

Hala havaya devam mi cnm kiyamam ya
Annemde aliyo iki haftadir bronsit olmus
Gecmis olsun cnm annecigine
hala neden hava verıyosun
Kixlar cok sukur arasim cok iyi fakat biz artik astim tedavisine basladik bronsiti ve astim atagini onlemek amacli sabah aksam buhar yoluyla ilac veriyoruz birde yatmasan toz halinde ilac
Simdilik yaza kadar

Benimkilerin uyku duzeni böyle allaha sukur onlari yatirinca bende biraz kendime zaman ayiriyorum

amın canım hepımızın
ıyı canım erken yatmalrı hem onlar ıcın hem senın ıcın
dınlenrsın ne guzel
ay yerım ben onları ne guzel dır onları ızlemek

Sorma cnm bende ayni onkar yattimmi yatmak degilde kendime zaman ayirmayi seviyorum

Kixlar cok sukur arasim cok iyi fakat biz artik astim tedavisine basladik bronsiti ve astim atagini onlemek amacli sabah aksam buhar yoluyla ilac veriyoruz birde yatmasan toz halinde ilac
Simdilik yaza kadar

onlem amaclı oluyo yanı
ınsallah kuzum atlatr ya sunu
nasıl alıstımı hava verılırken duruyomu

Simdilik yaza kadar

Sagol cnm
Allah dermansiz dert vermesin cnm aras pasa zamani gelince kurtulacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…