2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hersey bizim istedigimiz gibi olmuyo iste keske erende uyuyan bi bebek olsaydida bende ona gore davranirdim zaten yanimda yatirmak aklima bile gelmezdi gercekten uykusuzluk cok kotu hele bide dogdugundan beri ne gecem vardi ne gunduzum her yolu denedim uyusun diye ama emdigi icin illaki kalkti bi gece galiba rastgele benim yanimda yatmisti baktim uyuyo emzirmekte cok kolay nerdeyse yattigim yerden emziriyorum bidahada oyle kaldi ve inanilmaz rahat ettim simdi onu uyutup bu saatlere kadar esimle cay cerez tv takiliyoruz isim varsa onu yapiyorum ama en onemlisi bana kalan vaktim gercekten cok onemli benim icin.eskiden eren uyudugu gibi bende herseyi birakip yatmaya calisirdim gece yine uykusuz kalicam diye zaten gunduzde hic uyuyamazdim onu uyutup yatirip kendim uykuya dalana kadar o uyanirdi.(gunduzleri pek uyuyamiyorum uykuya dalamiyorum) ama simdi o uyuduktan sonra kendime kalan vaktim var hem gunduz tek uyku yapiyo uzun uyuyo hemde uykulari aksam yatis saatleri duzenli.hatirliyorumda sabah aydinligi gorur gormez uyanma vakti geldi sanip kalkardi ne cektim ya ama simdi 9dan once uyanmaz emmeye uyansada hemen uyur.ama herseye ragmen evlat bambaska bisey hicbiseye degisilmez ve herseye deger oglumu cok seviyorum.

amın canım hepımızın
ıyı canım erken yatmalrı hem onlar ıcın hem senın ıcın
dınlenrsın ne guzel
ay yerım ben onları ne guzel dır onları ızlemek

Bazen cok keyifli oluyolar videoya cekmek istiyorum yakalayabilirsem
Nida cok dir dir edince beyza kiziyo nida sus artik basim agridi diyo:)

Tabikide arkadasim benim asla kati kurallarim.yok durum neyi gerektiriyorsa onu yaparim bunlar hep bir donem zaten buyuyup laftan anladiklarinda hepsi bitiyor birak sen keyfine bak mis kokuli oglunla uyumanin keyfini cikart onlar su anda anne kuzusu ileride istesende yatmicak
ben babasi gelene kadar istiyorum arasla yatayim pasam istemiyor kimbilir ne tatlidir koklayarak uyumak
bak resmen hayatin duzene girmis uykusuzlugu bilirim yarende sadece iki ay cektik ruh dengem bozulmustu resmen

Cnm dert etme herkes kendi evladini bilir ona göre davranir ...

canım benım senı cok ıyı anlıyorum bende cok olmasada cektım uykusuzluk
bebekken aynen senı gıbı gunduz o uyurken bende yatrdım ama ben uyuyana kadar o uyanrdı. bıde aksamları ağlama nobetleri vardı 7 den 11 12 ye kadar aksam olunca bana stres basardı
uykusuzluk stres sukur gectı ogunler suan eskıye nazaran cok cok ıyı bı ara alp tuğrada bızımle yatıyodu besığıne koyunca ağlıyodu bıde gece emmerye alınca uyuyup kalıyodum oda yanmızda uyuyodu hala ara ara bızımle uyuduğu olur ben bunu hıc dert etmıyorum
ıstese mecbur yatacaktık bırlıkte o nasıl rahat ederse sımdılık oyle
onlar herseye değer canım

Boyle uykusuzluk cekmeyen anlamaz canim bizde insaniz sonucta ben aylarca cektim kolaya kacmadimki artik carem yoktu napalim her bebek bir degil onlar nasilsa bizde ona gore cozum uretmek zorundayiz.keske butun bebislerimiz uyusa ama saglikli olsunlarda napalim.
Aynen ioyle canim onlar nasilsa biz ona gore ayarliyoruz herseyi bizim elimizde degil hicbisey ben anneleri simdi daha iyi anliyorum ve bi anne bana benim uygun gormedigim bisey yaptigini soylese ben kendimi onun yerine koyup oyle dusunurum ve hak veririm yani butun yuk annelerin omuzunda.

o gozlerın dolu dolu olmasını bende arada yasıyorum
galıba buyudujlerı gormek bızı duygulandırıyor

Evet buyuyolar benimkide annem diye dolanmaya basladi
Kizdiriyorum bazen ANNEM diyo yapma diycekmis
Buyudukce daha dillenecekler kuzular insanin icine sokasi geliyo:)

Hepiniz sagolun arkadaslar bende uykusuzluktan gercekten cok cektigim icin oyle bi elestri gelince tutamadim kendimi.aysegul kotu niyetli soylememistir eminim fikrini soyledi oda ama biraz suclar gibi oldu kendisi yasamadigi icin bilmiyo konusmasi kolay geldi ama ben neler cektim neler yasadim haberi yok iste ne bileyim uzuldum bende.

Uzulme canim sakin ha tabikide kotu niyeti yokturaysegulun fikirdir ama annelik cok hassaslik gerektiren birsey hangi anne isterki yavrusu icin kotu birsey yapsin
masal aras gibi uyku problemi olmayan bir bebek aysegul belki bunu yasamadigi icin bu sekilde konusuyor ben yarende iki ay yasadim bilirim yasamak bambaska cunku bir sene dile kolay

kotu nıyetlı değldır tabı canım oda fıkrını soledı herkes kendı bebeğının huyunu bıldğı ıcın

Kizlar bu arada 14 yillik arkadasimla.iki aydir konusmuyioruz
anne hassasligu diyince aklima geldi
konusma aynen soyle.gecti
komsusunun besin aleejisi olan bie cocugu varmis ondan konuyu acti ayni aras gibu dedi o ole diyince bende dedim ki arqs gibu alerjik bronsit durumu varmi dedim cvp aynen soyle oldu
annesi bronsit olmasina izin vermiyorki
Cocuga cok iyi bakiyor
cocuguna karsi cok hassas

ben cok alindim sizce haksizmuyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…