- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.461
Hersey bizim istedigimiz gibi olmuyo iste keske erende uyuyan bi bebek olsaydida bende ona gore davranirdim zaten yanimda yatirmak aklima bile gelmezdi gercekten uykusuzluk cok kotu hele bide dogdugundan beri ne gecem vardi ne gunduzum her yolu denedim uyusun diye ama emdigi icin illaki kalkti bi gece galiba rastgele benim yanimda yatmisti baktim uyuyo emzirmekte cok kolay nerdeyse yattigim yerden emziriyorum bidahada oyle kaldi ve inanilmaz rahat ettim simdi onu uyutup bu saatlere kadar esimle cay cerez tv takiliyoruz isim varsa onu yapiyorum ama en onemlisi bana kalan vaktim gercekten cok onemli benim icin.eskiden eren uyudugu gibi bende herseyi birakip yatmaya calisirdim gece yine uykusuz kalicam diye zaten gunduzde hic uyuyamazdim onu uyutup yatirip kendim uykuya dalana kadar o uyanirdi.(gunduzleri pek uyuyamiyorum uykuya dalamiyorum) ama simdi o uyuduktan sonra kendime kalan vaktim var hem gunduz tek uyku yapiyo uzun uyuyo hemde uykulari aksam yatis saatleri duzenli.hatirliyorumda sabah aydinligi gorur gormez uyanma vakti geldi sanip kalkardi ne cektim ya ama simdi 9dan once uyanmaz emmeye uyansada hemen uyur.ama herseye ragmen evlat bambaska bisey hicbiseye degisilmez ve herseye deger oglumu cok seviyorum.Canim zatdn pismab oluncak birsey yokku sen kendin evladin ve esin icin dogru olani yapiyirsun tam bir senelik uykusuzliktan bahsediyoruz
eminim bende aynisini yaoardim anne sutu alan bebeklerimizin yuzde 9o i bu sekilde oluyor
aras sanitim yuzde on luk dilime giriyor
ben aras bir en fasla iki kez emdigi uyanmadigi halde odasini degiatirmiyorum cunku o benim odamdayken gozumun onundeyken huzurluyum yoksa ayitsam sorun cikacagini dusunmuyorum
sen nasil mutluysan ole devam et
Ben kurallaea hic takilmiyorim
Evet cnm brinsuti onlemek icin
insalla atlatucak kuzum tek cabamiz o
pasa kendi havasini jendi veriyor artik
amın canım hepımızın
ıyı canım erken yatmalrı hem onlar ıcın hem senın ıcın
dınlenrsın ne guzel
ay yerım ben onları ne guzel dır onları ızlemek
Hersey bizim istedigimiz gibi olmuyo iste keske erende uyuyan bi bebek olsaydida bende ona gore davranirdim zaten yanimda yatirmak aklima bile gelmezdi gercekten uykusuzluk cok kotu hele bide dogdugundan beri ne gecem vardi ne gunduzum her yolu denedim uyusun diye ama emdigi icin illaki kalkti bi gece galiba rastgele benim yanimda yatmisti baktim uyuyo emzirmekte cok kolay nerdeyse yattigim yerden emziriyorum bidahada oyle kaldi ve inanilmaz rahat ettim simdi onu uyutup bu saatlere kadar esimle cay cerez tv takiliyoruz isim varsa onu yapiyorum ama en onemlisi bana kalan vaktim gercekten cok onemli benim icin.eskiden eren uyudugu gibi bende herseyi birakip yatmaya calisirdim gece yine uykusuz kalicam diye zaten gunduzde hic uyuyamazdim onu uyutup yatirip kendim uykuya dalana kadar o uyanirdi.(gunduzleri pek uyuyamiyorum uykuya dalamiyorum) ama simdi o uyuduktan sonra kendime kalan vaktim var hem gunduz tek uyku yapiyo uzun uyuyo hemde uykulari aksam yatis saatleri duzenli.hatirliyorumda sabah aydinligi gorur gormez uyanma vakti geldi sanip kalkardi ne cektim ya ama simdi 9dan once uyanmaz emmeye uyansada hemen uyur.ama herseye ragmen evlat bambaska bisey hicbiseye degisilmez ve herseye deger oglumu cok seviyorum.
Hersey bizim istedigimiz gibi olmuyo iste keske erende uyuyan bi bebek olsaydida bende ona gore davranirdim zaten yanimda yatirmak aklima bile gelmezdi gercekten uykusuzluk cok kotu hele bide dogdugundan beri ne gecem vardi ne gunduzum her yolu denedim uyusun diye ama emdigi icin illaki kalkti bi gece galiba rastgele benim yanimda yatmisti baktim uyuyo emzirmekte cok kolay nerdeyse yattigim yerden emziriyorum bidahada oyle kaldi ve inanilmaz rahat ettim simdi onu uyutup bu saatlere kadar esimle cay cerez tv takiliyoruz isim varsa onu yapiyorum ama en onemlisi bana kalan vaktim gercekten cok onemli benim icin.eskiden eren uyudugu gibi bende herseyi birakip yatmaya calisirdim gece yine uykusuz kalicam diye zaten gunduzde hic uyuyamazdim onu uyutup yatirip kendim uykuya dalana kadar o uyanirdi.(gunduzleri pek uyuyamiyorum uykuya dalamiyorum) ama simdi o uyuduktan sonra kendime kalan vaktim var hem gunduz tek uyku yapiyo uzun uyuyo hemde uykulari aksam yatis saatleri duzenli.hatirliyorumda sabah aydinligi gorur gormez uyanma vakti geldi sanip kalkardi ne cektim ya ama simdi 9dan once uyanmaz emmeye uyansada hemen uyur.ama herseye ragmen evlat bambaska bisey hicbiseye degisilmez ve herseye deger oglumu cok seviyorum.
alıstı yanı artık
ağlamamsı guzel bısey buyumus bızım aras pasa
Sorma cnm bende ayni onkar yattimmi yatmak degilde kendime zaman ayirmayi seviyorum
Bazen cok keyifli oluyolar videoya cekmek istiyorum yakalayabilirsem
Nida cok dir dir edince beyza kiziyo nida sus artik basim agridi diyo:)
Boyle uykusuzluk cekmeyen anlamaz canim bizde insaniz sonucta ben aylarca cektim kolaya kacmadimki artik carem yoktu napalim her bebek bir degil onlar nasilsa bizde ona gore cozum uretmek zorundayiz.keske butun bebislerimiz uyusa ama saglikli olsunlarda napalim.canım cok sevindim eşinin hatirlamasina seni sevindirmesine kim ne derse desin insan çok mutlu oluyor
canım inşallah esinle aranız hemen düzelir insanın hiç bişey yapasi gelmiyor morali bozukken dimi
elifte bi ara yanımda yatıyordu valla anca o zaman uyuyordk şimdi bile bazı.geceler sabaha kadar kolumda uyuyor bi yerden sonra yeterki uyusun yeterki uyuyalim diyo insan bizim dr bile iki cocugum var biri aramızda yattı diğeri besiginde uyudu istemedi yanımızda yatsın diyo anne kendine evladina göre doğruyu buluyor canım valla ben asla yanımda yatirmam diyene inanmiyorum ben onların çocuğu da uyumasin bak.neler yapıyorlar yeterki uyusun diye
Aynen ioyle canim onlar nasilsa biz ona gore ayarliyoruz herseyi bizim elimizde degil hicbisey ben anneleri simdi daha iyi anliyorum ve bi anne bana benim uygun gormedigim bisey yaptigini soylese ben kendimi onun yerine koyup oyle dusunurum ve hak veririm yani butun yuk annelerin omuzunda.canım her anne kendi şartları içerisinde kendi doğru ve yanlışını en iyi kendi bilir. süreç ve şartlar sana onu gerekirmiş, dediğin gibi en önemlisi senin sabrını muhafaza ederek bebeğini ve kendini üzmeden nasıl büyüttüğün, sen sana göre en doğrusunu yapmışsın. mina yatğında çok dönerek uyur ve bir şeye temas ettiğinde rahatsız olur uyanır, gece hder uyandığında emmek ister yarım saatte bir bile olsa. doktorumuz bebeğin emme saatlerinin değiştiğinde diğer saatlerde de uyanmasını insanın ramazandaki alışkın olduğumuz vakitlerde karnımızın kazınmasına benzetmişti. mina da tıpkı böyle bir gün 2 de emsin ertesi gün 3te emsin diğer gün ikisinde de uyanır. ben de o üzden bebeğin biyolojik saatine uymaya çalışıyorum ve gece her zaman emdiğinden farklı bi saatte uyanırsa sadece geri uyutuyorum. napalım işte bebeğimize göre davrancaz.
Olr kuzum ya alisti yavrum ilk kendi yaptigunda gozlerim.dolu dolu oldu garipsedim.....
o gozlerın dolu dolu olmasını bende arada yasıyorum
galıba buyudujlerı gormek bızı duygulandırıyor
o gozlerın dolu dolu olmasını bende arada yasıyorum
galıba buyudujlerı gormek bızı duygulandırıyor
Ole cnm
ama benimki biraz rahatsizligindan ve durumu kabullenmis oluo kendu havasini vermesinden kaynakli ilk baslarda cok aglardi simdiki duygulari ne bilemiyorum
Ole cnm
ama benimki biraz rahatsizligindan ve durumu kabullenmis oluo kendu havasini vermesinden kaynakli ilk baslarda cok aglardi simdiki duygulari ne bilemiyorum
Hepiniz sagolun arkadaslar bende uykusuzluktan gercekten cok cektigim icin oyle bi elestri gelince tutamadim kendimi.aysegul kotu niyetli soylememistir eminim fikrini soyledi oda ama biraz suclar gibi oldu kendisi yasamadigi icin bilmiyo konusmasi kolay geldi ama ben neler cektim neler yasadim haberi yok iste ne bileyim uzuldum bende.
Napsin yavrucak duruma alisti mecburen, aglasamda yapiliyo nasil olsa diye dusunuyo kendince belki
oyledır canım ınsan ıstyokı onların hıc canı acımasın
Allahım daha baska dertler vermesın
oyun gıbı gelıyodur ona
Hepiniz sagolun arkadaslar bende uykusuzluktan gercekten cok cektigim icin oyle bi elestri gelince tutamadim kendimi.aysegul kotu niyetli soylememistir eminim fikrini soyledi oda ama biraz suclar gibi oldu kendisi yasamadigi icin bilmiyo konusmasi kolay geldi ama ben neler cektim neler yasadim haberi yok iste ne bileyim uzuldum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?