- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.481
Hepiniz sagolun arkadaslar bende uykusuzluktan gercekten cok cektigim icin oyle bi elestri gelince tutamadim kendimi.aysegul kotu niyetli soylememistir eminim fikrini soyledi oda ama biraz suclar gibi oldu kendisi yasamadigi icin bilmiyo konusmasi kolay geldi ama ben neler cektim neler yasadim haberi yok iste ne bileyim uzuldum bende.
Kizlar bu arada 14 yillik arkadasimla.iki aydir konusmuyioruz
anne hassasligu diyince aklima geldi
konusma aynen soyle.gecti
komsusunun besin aleejisi olan bie cocugu varmis ondan konuyu acti ayni aras gibu dedi o ole diyince bende dedim ki arqs gibu alerjik bronsit durumu varmi dedim cvp aynen soyle oldu
annesi bronsit olmasina izin vermiyorki
Cocuga cok iyi bakiyor
cocuguna karsi cok hassas
ben cok alindim sizce haksizmuyim
Ole cnm ya ne etsin yavrucak
esim diyor ki acaba rahatliyor mu
Anne olunca insan daha duygusal oluyo iste canim neyse ben kizmadim zaten aysegule.Uzulme canim sakin ha tabikide kotu niyeti yokturaysegulun fikirdir ama annelik cok hassaslik gerektiren birsey hangi anne isterki yavrusu icin kotu birsey yapsin
masal aras gibi uyku problemi olmayan bir bebek aysegul belki bunu yasamadigi icin bu sekilde konusuyor ben yarende iki ay yasadim bilirim yasamak bambaska cunku bir sene dile kolay
kotu nıyetlı değldır tabı canım oda fıkrını soledı herkes kendı bebeğının huyunu bıldğı ıcın
Anne olunca insan daha duygusal oluyo iste canim neyse ben kizmadim zaten aysegule.Uzulme canim sakin ha tabikide kotu niyeti yokturaysegulun fikirdir ama annelik cok hassaslik gerektiren birsey hangi anne isterki yavrusu icin kotu birsey yapsin
masal aras gibi uyku problemi olmayan bir bebek aysegul belki bunu yasamadigi icin bu sekilde konusuyor ben yarende iki ay yasadim bilirim yasamak bambaska cunku bir sene dile kolay
kotu nıyetlı değldır tabı canım oda fıkrını soledı herkes kendı bebeğının huyunu bıldğı ıcın
komsusunun besin aleejisi olan bie cocugu varmis ondan konuyu acti ayni aras gibu dedi o ole diyince bende dedim ki arqs gibu alerjik bronsit durumu varmi dedim cvp aynen soyle oldu
Cocuga cok iyi bakiyor
Anne olunca insan daha duygusal oluyo iste canim neyse ben kizmadim zaten aysegule.
Evet canim her bebek farkli iste.
Bu arada k.bakmayin msjlarinizin hicbirini gormemistim bu arada eren uyandi onu emzirdim yanima yatirdim uyuyo simdi.hepinize meraba yeni gelmisim gibi.
Waws yemege cikmissiniz cok sevindim canim neguzel.
Beni annenede gecmis olsun canim.senin kizlarda cok tatli halleri ya arada anlat guzel oluyo okumasi.
Tabi songul arasada tekrar gecmis olsun diyeyim ins. yaza kadar hava ve ilac kullanmayi birakirsinizda guzel bir yaz olur sizede.
Cocuga cok iyi bakiyor
Sormadin mi ben izin mi verdim oldu diye tovbe
Sonra ne dedi peki 14 yillik ark seni cok iyi tanimasi lazim buyuk bi gaf olmus bende alinirdim
Alindigini belirttin herhalde ondan konusmuyosunuz
Onun arayip gonlunu almasi lazim bence
Anne olunca insan daha duygusal oluyo iste canim neyse ben kizmadim zaten aysegule.
Ole cnm iste annelik hassaslik oluyor icten ice insan dert edebiliyor
ama bak paylasmanda iyi oldu eminim.aysegulde aynisini dusuncek ben bu tarz seylerin icte saklanmasundan hoslanmiyorum
Evet canim her bebek farkli iste.
Bu arada k.bakmayin msjlarinizin hicbirini gormemistim bu arada eren uyandi onu emzirdim yanima yatirdim uyuyo simdi.hepinize meraba yeni gelmisim gibi.
Waws yemege cikmissiniz cok sevindim canim neguzel.
Beni annenede gecmis olsun canim.senin kizlarda cok tatli halleri ya arada anlat guzel oluyo okumasi.
Tabi songul arasada tekrar gecmis olsun diyeyim ins. yaza kadar hava ve ilac kullanmayi birakirsinizda guzel bir yaz olur sizede.
cok haklısın canım bende olsam alınırdım
sorsaydın sende nedemek yanı ben ıyı bakamıyormuyum dıye
pekı bılıyomu buna alındğını
onunda bebeğı varmı
Ayy nekadar cirkin konusmus arkadasin ya boyle sivri dilli insanlari hic sevmem resmen seni kotulemis yuzune karsi ama niye oyle dediki arkadassiniz sonucta ama onun cocugumu yok senimi kiskandi acaba.
Ay dememmi oldukca tepki verdim yni dediginiz gibu yok senle ne ilgisi var vb dedi
sonra laf offff tanam sen haklisin dedi ama deme tarzi dah sinir bozucu
neyse sabahinda mesaj atmis arkdasina es buldum mardine gidermi ne kadar altin isterse yapicak yok gitmez dedim
neyse arada bir bucuk ay gecti dogumgunune yazsammi yazmasammi kararsiz kqldim sonunda nice mutlu yiklara yazdim yazmaz olaydim zahmet oldu tesekkurler yazmis
askinda sana cok bike dicektim ama nurayda sakinlestirdi hic birsey yazmadim
simdiden sonra birsey yazmayi dusunmuyirum
benden ozur dilemeluydi
Aslinda yapi olarak patavatsizdir ama idare esiyiruz bir sekilde
ama biryerde annelugime laf edince dayanamadim
Onunda bir oglu var
Ay bide kaprisli biriymis bakarmisin
14 yillik arkadaslik sonucta ama hatasini anlayip dönmezse senin yapacagin birsey yok bence
Ne bileyim boyle davranmasi icten ice kiskanclik varmi acaba hadi patavatsiz olabiir agzindan kacar soyler ama bi dusunup ozur dilemesi lazimdi oda anne sonucta seni anlamaliydi ama niye oyle yaptiki kac yillik arkadaslik.
Kizlar ben cikiyorum hepinize iyi geceler
Ay dememmi oldukca tepki verdim yni dediginiz gibu yok senle ne ilgisi var vb dedi
sonra laf offff tanam sen haklisin dedi ama deme tarzi dah sinir bozucu
neyse sabahinda mesaj atmis arkdasina es buldum mardine gidermi ne kadar altin isterse yapicak yok gitmez dedim
neyse arada bir bucuk ay gecti dogumgunune yazsammi yazmasammi kararsiz kqldim sonunda nice mutlu yiklara yazdim yazmaz olaydim zahmet oldu tesekkurler yazmis
askinda sana cok bike dicektim ama nurayda sakinlestirdi hic birsey yazmadim
simdiden sonra birsey yazmayi dusunmuyirum
benden ozur dilemeluydi
Kizlar ben cikiyorum hepinize iyi geceler
Son kez bisey sorayim ya biz dusakabin alicaz hani kuvetli olanlar varya onlardan dusunuyoruz ozellikle eren icin su doldurup icine istedigi gibi oynar ama o kuvetlerde cok ses cikariyomuz galiba evinde olan yada bilgisi olan varsa soylermi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?