2012 kasım bebekleri büyüyor..

Uzulme cnm burdaki hic bir arkadasimizin kötu niyetle bisey soyliyceni dusunmem bende
Dedigin gibi yasayan bilir
Beyzayi 3 yasinda ayirabildim yanimdan nidayi bir yasinda:) demem o ki ikisinide ayni anne yetistirmesine ragmen her cocuk farkli kardes bile olsalar

Sormadin mi ben izin mi verdim oldu diye tovbe
Sonra ne dedi peki 14 yillik ark seni cok iyi tanimasi lazim buyuk bi gaf olmus bende alinirdim
Alindigini belirttin herhalde ondan konusmuyosunuz
Onun arayip gonlunu almasi lazim bence

Anne olunca insan daha duygusal oluyo iste canim neyse ben kizmadim zaten aysegule.
kotu nıyetlı değldır tabı canım oda fıkrını soledı herkes kendı bebeğının huyunu bıldğı ıcın

Evet canim her bebek farkli iste.
Bu arada k.bakmayin msjlarinizin hicbirini gormemistim bu arada eren uyandi onu emzirdim yanima yatirdim uyuyo simdi. hepinize meraba yeni gelmisim gibi.
Waws yemege cikmissiniz cok sevindim canim neguzel.
Beni annenede gecmis olsun canim.senin kizlarda cok tatli halleri ya arada anlat guzel oluyo okumasi.
Tabi songul arasada tekrar gecmis olsun diyeyim ins. yaza kadar hava ve ilac kullanmayi birakirsinizda guzel bir yaz olur sizede.

Son düzenleme:
Anne olunca insan daha duygusal oluyo iste canim neyse ben kizmadim zaten aysegule.
kotu nıyetlı değldır tabı canım oda fıkrını soledı herkes kendı bebeğının huyunu bıldğı ıcın

Evet canim her bebek farkli iste.
Bu arada k.bakmayin msjlarinizin hicbirini gormemistim bu arada eren uyandi onu emzirdim yanima yatirdim uyuyo simdi. hepinize meraba yeni gelmisim gibi.
Waws yemege cikmissiniz cok sevindim canim neguzel.
Beni annenede gecmis olsun canim.senin kizlarda cok tatli halleri ya arada anlat guzel oluyo okumasi.
Tabi songul arasada tekrar gecmis olsun diyeyim ins. yaza kadar hava ve ilac kullanmayi birakirsinizda guzel bir yaz olur sizede.

cok haklısın canım bende olsam alınırdım
sorsaydın sende nedemek yanı ben ıyı bakamıyormuyum dıye
pekı bılıyomu buna alındğını
onunda bebeğı varmı

olsun canım onemlı değil
bende sevındım canım guzledı bı anı kaldı ıste

Ayy nekadar cirkin konusmus arkadasin ya boyle sivri dilli insanlari hic sevmem resmen seni kotulemis yuzune karsi ama niye oyle dediki arkadassiniz sonucta ama onun cocugumu yok senimi kiskandi acaba.

Sormadin mi ben izin mi verdim oldu diye tovbe
Sonra ne dedi peki 14 yillik ark seni cok iyi tanimasi lazim buyuk bi gaf olmus bende alinirdim
Alindigini belirttin herhalde ondan konusmuyosunuz
Onun arayip gonlunu almasi lazim bence

cok haklısın canım bende olsam alınırdım
sorsaydın sende nedemek yanı ben ıyı bakamıyormuyum dıye
pekı bılıyomu buna alındğını
onunda bebeğı varmı

Ay dememmi oldukca tepki verdim yni dediginiz gibu yok senle ne ilgisi var vb dedi
sonra laf offff tanam sen haklisin dedi ama deme tarzi dah sinir bozucu
neyse sabahinda mesaj atmis arkdasina es buldum mardine gidermi ne kadar altin isterse yapicak yok gitmez dedim
neyse arada bir bucuk ay gecti dogumgunune yazsammi yazmasammi kararsiz kqldim sonunda nice mutlu yiklara yazdim yazmaz olaydim zahmet oldu tesekkurler yazmis
askinda sana cok bike dicektim ama nurayda sakinlestirdi hic birsey yazmadim
simdiden sonra birsey yazmayi dusunmuyirum
benden ozur dilemeluydi

Ayy nekadar cirkin konusmus arkadasin ya boyle sivri dilli insanlari hic sevmem resmen seni kotulemis yuzune karsi ama niye oyle dediki arkadassiniz sonucta ama onun cocugumu yok senimi kiskandi acaba.

Aslinda yapi olarak patavatsizdir ama idare esiyiruz bir sekilde
ama biryerde annelugime laf edince dayanamadim
Onunda bir oglu var

Ay bide kaprisli biriymis bakarmisin
14 yillik arkadaslik sonucta ama hatasini anlayip dönmezse senin yapacagin birsey yok bence

Aslinda yapi olarak patavatsizdir ama idare esiyiruz bir sekilde
ama biryerde annelugime laf edince dayanamadim
Onunda bir oglu var

Ne bileyim boyle davranmasi icten ice kiskanclik varmi acaba hadi patavatsiz olabiir agzindan kacar soyler ama bi dusunup ozur dilemesi lazimdi oda anne sonucta seni anlamaliydi ama niye oyle yaptiki kac yillik arkadaslik.

Son kez bisey sorayim ya biz dusakabin alicaz hani kuvetli olanlar varya onlardan dusunuyoruz ozellikle eren icin su doldurup icine istedigi gibi oynar ama o kuvetlerde cok ses cikariyomuz galiba evinde olan yada bilgisi olan varsa soylermi acaba.

canım sen sonuna kadar haklısın nekadarda yakın olsanız herkes yerını ve lafını bılecek sonucta
ıdare edıyoruz demıssın ama et et nereye kadar sende ınsansın
benımde cocukluğumdan berı bırlıkte oldğum bı arkadasım vardı cocukluğumuz hep bırlıkte gectı bı 15 yıl dıyebılırım ama yaklasık 8 10 yıldır gorusmuyorum neden gorusmedğımıde bılmez hala,belkıde kendını haklı goruyodur benımde hatalı oldğum yonler vardı ama oyle bı sekılde koptuk dıyeceğım o kı senı acıtıyosa bırak gıtsın canım

Son kez bisey sorayim ya biz dusakabin alicaz hani kuvetli olanlar varya onlardan dusunuyoruz ozellikle eren icin su doldurup icine istedigi gibi oynar ama o kuvetlerde cok ses cikariyomuz galiba evinde olan yada bilgisi olan varsa soylermi acaba.

Vnm iyi edersiniz aras cok seviyor biz tekzen den almistik cokta ucuk fiyatki olmamasina ragmrn ses cikarmiyor hic
nasil bir ses ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…