- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.501
Iyi geceler cnm
bende minik.kurabiyemi salliyorum hava vermeden kaynakli bu gece buyume hormonu yakalayamicak arasim
canım sen sonuna kadar haklısın nekadarda yakın olsanız herkes yerını ve lafını bılecek sonucta
ıdare edıyoruz demıssın ama et et nereye kadar sende ınsansın
benımde cocukluğumdan berı bırlıkte oldğum bı arkadasım vardı cocukluğumuz hep bırlıkte gectı bı 15 yıl dıyebılırım ama yaklasık 8 10 yıldır gorusmuyorum neden gorusmedğımıde bılmez hala,belkıde kendını haklı goruyodur benımde hatalı oldğum yonler vardı ama oyle bı sekılde koptuk dıyeceğım o kı senı acıtıyosa bırak gıtsın canım
Son kez bisey sorayim ya biz dusakabin alicaz hani kuvetli olanlar varya onlardan dusunuyoruz ozellikle eren icin su doldurup icine istedigi gibi oynar ama o kuvetlerde cok ses cikariyomuz galiba evinde olan yada bilgisi olan varsa soylermi acaba.
gece gece guldurdun benı
yarın yakalar annesı
Vnm iyi edersiniz aras cok seviyor biz tekzen den almistik cokta ucuk fiyatki olmamasina ragmrn ses cikarmiyor hic
nasil bir ses ki
Ooo uzuldum sizunde arkadasliginizin bitmesine
belli sebep varmiydi
su an bende kizginim sanirim ozur olmadiktan sinra yok yani
Son yarim saate yetussek bari:)
Yarin koctasa bakicaktik bide tekzene bakalim.esim arkadasindan duymus sanirim kuvete bastiginda gicirdama sesi oluyodu ama acaba iyi montajmi edilmedi onunki bilemedimki.
canım benım bı bılgım yok malesef
aslında bellı bır sebebı yok yılların verdığı yorgunlukta dıyebılırız ara ara gorurum ama konusmam
bıseyler bıtıyo zamanla ama bana yaptğı bırseyı asla unutmam dolaylı olsada bana zararı cok dokundu o bunu bılmez
kımsede bılmez bunu
sence ozur dılermı
yetıscek gıbımı gozler kapandımı
Olsun canim sagol yinede cvp verdigin icin.aksam esime diyorum keske hafta ici olsaydida ozaman kizlara sorardim.sizin fikirlerinizede guveniyorum cunku.
Brnce montajla ilgili bir slklntidir dedigim gibi bizimki uygun bir urun gicirdama yok
Pekaka neden onunla bunu paylasmadin yada o sebebini sormadimi
ozur olayina gekince yoklugum bir sure sonra koyar karsimdaki .
haha ne buyuk konustum
Cok sagol canim bunu ogrendigim iyi oldu cunku eren icin cok istiyodum kuvetli ama esimde oyle diyince tereddutte kalmistik artik benim icin tamamdir.erende yanimda uyuyo hic tik yok tel.in isigindanda rahatsiz olmuyo neyseki.hadi arasinda kapansin gozler son buyume hormonuna giden tren kalkiyo.çuf çuf.
Kaoaniyor ama sonra kocaman bakiyor buyuyemicek bu aksam.evlat
o olay oldğu zamnda kopuk gıbıydık zaten
oda uztune tuz bıber oldu ha gercı ondan sonra yıne goruzmelrmz oldu ama baktım bende olmuyo ıcım almıyo dedım bıttı
daha sonra son golunude attı bana tamamen bıttı hıc gorusmedğımız 3 yılı gecmıstr
paylassamda bı cozumu olmıcaktıkı olan olmustu zaten oyuzden hep bende kaldı
oooo buyukte konusuyoruz ınsallah hersey gonlunce olur canım ben senın temzı kalbını burdan gorebılıyorum
sutunu ıctyse yıne buyur benım kuzum kı kesın ıcmıstır
Olr cnm samimiyersiz icten bir gorusme olmucaksa olmasin
ama birsey duyimmi sormadiguna gore hatasunun farkinda
nedemek canım
yarın kesın alıcakmısınz almıcaksan sorarsın yıne kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?