- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.521
Inek sutu ana sutu depolar fullll dolu
oo tamamdır ozaman
canım bende yatayım artık sohbet guzeldı
optum hayırlı geceler
Songulden aldim cevabimi.Bayadir dusunuyoduk canim almak istiyoduk artik dedim biran once alalim oda aradan ciksin nezamandir istiyodum cunku.ama kesin degil tabi bakalim almassak yine sorarim kizlara.
Bendede var oyle patavatsiz konusan bi arkadas koyden cocukluk arkadasim simdi oda burda evli ama uzakta biraz arada gorusuyoruz bu saatten sonra onunla kusmeyi ben istemem ya ne bilim ama tabi ortada bana yaptigi bisey olursa o baska.yine en iyisini sen bilirsin canim ben sizin ne yasadiginizi bilmeden bisey soyleyemem ama sen biliyosun eger biseyler cok kirilip degistiyse bidaha eskisi gibi olmaz zaten.
Songulden aldim cevabimi.Bayadir dusunuyoduk canim almak istiyoduk artik dedim biran once alalim oda aradan ciksin nezamandir istiyodum cunku.ama kesin degil tabi bakalim almassak yine sorarim kizlara.
Bendede var oyle patavatsiz konusan bi arkadas koyden cocukluk arkadasim simdi oda burda evli ama uzakta biraz arada gorusuyoruz bu saatten sonra onunla kusmeyi ben istemem ya ne bilim ama tabi ortada bana yaptigi bisey olursa o baska.yine en iyisini sen bilirsin canim ben sizin ne yasadiginizi bilmeden bisey soyleyemem ama sen biliyosun eger biseyler cok kirilip degistiyse bidaha eskisi gibi olmaz zaten.
Bilseydim boyle olcani coktan beraber yatardik alirdim yanima ama hadi su kadar olsun uykusu duzene giriyo hadi bujadar olsun giriyo diye diye tik yoktu neyse bunada sukur napayim simdi iyiyiz en azindan.Ole ole cnm yoksa derdim.gicirdak diye:)
Erene uyi olur
ay gecen arasin ustibe su dokuldu ustinu soydum henen banyoya gitti yikancakmis tabi sonra yikild
erenede masalla cnm ya keske erken aksaymisin bunca zaman bisa uyjusux kalmissn
arasin gozler yarilandi
ınsallah gonlune gore bırsey bulursun canım
benım soyle bı huyum var bı ınsandan hoslanmıyosam onunla gorusmek ıstmem yanı rol yapamam yuzumden konusmamdan anlasılır hersey
aynen canım kırıldıysa donus yok artık hepımızın hakkında hayrlısı olsun Allhım hayrlı ınsanlrı cıkarsın karsımza
ben yatyorum canım ıyı geceler optum
Bilseydim boyle olcani coktan beraber yatardik alirdim yanima ama hadi su kadar olsun uykusu duzene giriyo hadi bujadar olsun giriyo diye diye tik yoktu neyse bunada sukur napayim simdi iyiyiz en azindan.
Bende cikayim artik gec oldu sipa sabah uyandiginda benim daha uykum olucak kesin.sabahta erken kalkip okula gitmistim yoruldum.hadi bakalim iyi geceler hepinize arasida kocaman opuyorum.:-*
Dun ogle ve aksam uykusunda kendi uyudu cnm dun basladim tekrarMerhaba aysegul nasilsun
fistik nasil
isyerindemisin
ay masalla yeniden ayajta sallanmaya donmus ne kadar sevinmistin sallanmiyir diye
teyzesinde uyumamis mi sallanmadan
Bence yakin zamanda yine kendi uyur
Cnm 8gun surcgini bilmiodumki bilsem tamm idare ederimCanim bak kendin soyluyosun 8 gun boyunca kalkti diye masal zaten dogdugundan beri uyuyan bi bebek dis doneminde okadar uyanmasi gayet normal yani eren okadar uyansaydi ben kina yakardim.eren dogdugundan beri emdigi icin sirf aliskanliktan kalkiyodu emmeyide biraktiramazdim erkendi daha gece kac kere kalkiyodu sayisini bilmiyodum hadi emip uyusa ona raziydim ama yok.kendi kendine uyumayi benim yanimda ogrendi simdi emiyo donuyo popoyu yatiyo.son zamanlarda iyice psikolojim bozulmustu yani benim psikolojim bozulsa erene kotu davransam mutsuz olsam evimdede huzur kalmazdi zaten degermiydi peki eren icin boylesi dahami iyi olurdu.ben asla pisman degilim yaptigimdan.
Ooo bayildim bizde dusunuoz ama kiyamiom bide durdumu rana masal aglar kesin:)İyi akşamlar kızlar biz saçları kestirdik erkek gibi olduk tüyler hep gitti bi de oğlum olsun diyesim var bu aralar
Ayyy cok sekerlwr yaaa insan heves edio sen boyle anlatinca masallhhh onlaraBazen cok keyifli oluyolar videoya cekmek istiyorum yakalayabilirsem
Nida cok dir dir edince beyza kiziyo nida sus artik basim agridi diyo:)
Asla suclamadim aklimdan bile gecmedi nasil uyutuosunuz yontrmleriniz nr die sorulunca anlattimHepiniz sagolun arkadaslar bende uykusuzluktan gercekten cok cektigim icin oyle bi elestri gelince tutamadim kendimi.aysegul kotu niyetli soylememistir eminim fikrini soyledi oda ama biraz suclar gibi oldu kendisi yasamadigi icin bilmiyo konusmasi kolay geldi ama ben neler cektim neler yasadim haberi yok iste ne bileyim uzuldum bende.
Keainlikle haklisin cnm oyle sey aoylenir miKizlar bu arada 14 yillik arkadasimla.iki aydir konusmuyioruz
anne hassasligu diyince aklima geldi
konusma aynen soyle.gecti
komsusunun besin aleejisi olan bie cocugu varmis ondan konuyu acti ayni aras gibu dedi o ole diyince bende dedim ki arqs gibu alerjik bronsit durumu varmi dedim cvp aynen soyle oldu
annesi bronsit olmasina izin vermiyorki
Cocuga cok iyi bakiyor
cocuguna karsi cok hassas
ben cok alindim sizce haksizmuyim
evet öle oldu kimlerin bebesi oldu hayırlı ugurlu olsun inş cok şükür iyiyz okula gidiyor günler cok yogun geciyor işte.fırsat buldukca gelicem artık buralara inş sizin kiler nasıl yaren nin okulu nasıl gidiyor aras bebek? o nasılHey kacak hosgeldin nerelerdesin bakim
minik.kizin kocaman oldu biz gorusmeyeli
Demek.fistik yaramaz he
Oglun nasil.okul nasil.gidiyor
diger topigede ugramadin hic bir suru bebemiz oldu
merhabalar hoşgeldin ben de siirtteym:)))vee 27 kasım doğumlu meryemim var...ayyy yakınlardan birisinin olduğunu bilmek bile iyi geldi hee
evet öle oldu kimlerin bebesi oldu hayırlı ugurlu olsun inş cok şükür iyiyz okula gidiyor günler cok yogun geciyor işte.fırsat buldukca gelicem artık buralara inş sizin kiler nasıl yaren nin okulu nasıl gidiyor aras bebek? o nasıl
benm kızım26kasım dogumlu ben batman :) banada ii oldu ki sen aslen siirt limiisin?
ben okuyana kadar sen gitmişsinnurayy hoşgeldinn
Herkese günaydın iyi pazarlar ne çok yazmışiniz gece yahu oku oku bitmedi
Rana pepe izleyerek kestirdi saçlarını ayşegül bakıcınin evinde kuaför kesti rahattı tavsiye ederim
Songül doğum günü mesajı falan atmazdim ben o lafı diyene sen benim tanıdığım en iyi bakan sabırlı annelerden birisin sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?