2012 kasım bebekleri büyüyor..

Olr valla aklinda durcaguna banyinda dursun

ınsallah gonlune gore bırsey bulursun canım
benım soyle bı huyum var bı ınsandan hoslanmıyosam onunla gorusmek ıstmem yanı rol yapamam yuzumden konusmamdan anlasılır hersey
aynen canım kırıldıysa donus yok artık hepımızın hakkında hayrlısı olsun Allhım hayrlı ınsanlrı cıkarsın karsımza
ben yatyorum canım ıyı geceler optum

Bilseydim boyle olcani coktan beraber yatardik alirdim yanima ama hadi su kadar olsun uykusu duzene giriyo hadi bujadar olsun giriyo diye diye tik yoktu neyse bunada sukur napayim simdi iyiyiz en azindan.
Bende cikayim artik gec oldu sipa sabah uyandiginda benim daha uykum olucak kesin.sabahta erken kalkip okula gitmistim yoruldum.hadi bakalim iyi geceler hepinize arasida kocaman opuyorum.:-*

Sagol canim.bende oyleyim canim hic abartisiz soyluyorum icimden gelmeyen bisey yapmam sevmiyosam birini onunla gorusmemde yapi meselesi kimsenin yuzune yalandan gulemem.gercekten dedigin gibi Allah hayirli insanlari cikarsin karsimiza bende optum canim iyi geceler.

Digru cnm yat hemencik arasta simdi uyudu netseki ben bu saatte asagib yatmuyorum
guzel bur sabah uykusu cekerim aras ancak iglene kalkar

Merhaba aysegul nasilsun
fistik nasil
isyerindemisin
ay masalla yeniden ayajta sallanmaya donmus ne kadar sevinmistin sallanmiyir diye
teyzesinde uyumamis mi sallanmadan
Bence yakin zamanda yine kendi uyur
Dun ogle ve aksam uykusunda kendi uyudu cnm dun basladim tekrar
teyzesnde ayagnda bile zor uyuodu ilk anlarda oyuzden hic denemedi
Bakalim bgunde ayagimda uyutmcam
Cnm 8gun surcgini bilmiodumki bilsem tamm idare ederim
ama bilmiorum her yattiginda yarm saate bi uyandi noldugu anlamadim
dis oldgu aklima bile gelmioduki daha hic cikmadgi icin
yanima almicam die kendime sozum vardi xunku alirsam dayanamm kokusuna
hep baska yontemler buldum o besginde odasinda uyusun ben de onun odasina yatak yaptm
orda yattim evin ortasina duvardan duvea salincak kurdum ora uyuttum yani niet onemli die buyuzden dedim
baska yontemler denedim yeterki o yatagindan cikmasin die
İyi akşamlar kızlar biz saçları kestirdik erkek gibi olduk tüyler hep gitti bi de oğlum olsun diyesim var bu aralar
Ooo bayildim bizde dusunuoz ama kiyamiom bide durdumu rana masal aglar kesin:)
Bazen cok keyifli oluyolar videoya cekmek istiyorum yakalayabilirsem
Nida cok dir dir edince beyza kiziyo nida sus artik basim agridi diyo:)
Ayyy cok sekerlwr yaaa insan heves edio sen boyle anlatinca masallhhh onlara
Asla suclamadim aklimdan bile gecmedi nasil uyutuosunuz yontrmleriniz nr die sorulunca anlattim
benm yontemim asla yanima almamak dedim yanina yatak yaparim evin ortasina salincak kurdum ama yinede almadim
buyuzden niet onemli dedim ben almicam dedim almadim
herkesin kendi tercihi ayrica bebgin huyunu her anne kendi bilir
belki senin.bebegin salincakda yapsan yanina yatakda yapsan emdigi icin yine ise yaramicaktir
oyuzden son cagre olani denemissindir onu yapman gerekmistir
nie suclayayimki
ayrica yengem bilerek besik almadi ben yanimda uyusun istiom anca ozman
uyuyabilirim.dedi bilerek en bastan boyle yapti uani herkeain kendi fikri
asla.suclamadim saygi duyarim hatta hep demisimdir neguzel kokusuyla sicakligiyla uyumak die
ama masal alismadgindan o dar yere sarilmata falan gelemio hep imrenmisimdir nie suclayayimki

Keainlikle haklisin cnm oyle sey aoylenir mi
bi anne bile istye cocugunu bronsit edermi hasta edermi
allhim o nasil bi soz ya
o ozur dilemdikten sonra bence bisey yapma cnm haklisin

Herkese günaydın iyi pazarlar ne çok yazmışiniz gece yahu oku oku bitmedi
Rana pepe izleyerek kestirdi saçlarını ayşegül bakıcınin evinde kuaför kesti rahattı tavsiye ederim
Songül doğum günü mesajı falan atmazdim ben o lafı diyene sen benim tanıdığım en iyi bakan sabırlı annelerden birisin sıkma canını

Ya iste diyosunya canim niyet onemli diye bak masal dogdugundan beri uyuyan bi bebek yani o 8gun uyandigi zamanda zaten kimbilir kac aylikti buyumustu ozamana kadar uyanmayan masal ogunlerde uyanmaya basliyosa zaten sorunu oldugu ortada yani zaten ilk uyanista yanina alman sacma olurdu.ama bizde tam tersi dogdugundan beri uykusuz bir gece uyudugunu bilmem onu birak 2-3 saat araliksiz uyusa ona raziydim mutlu olurdum ama yok yani herseyi denedim ama emdigi icin yine kalkti yine kalkti ben onunla 11aylikken 12. ayda falan uyumaya basladim ve ozamana kadar kac kere uykusuzluktan bunye zayif dustu hasta oldum yani daha otesi yokki iste niyet herzaman onemli olmuyo hatta ortada bebekler ve cocuklar varsa onlarda cogu sey tutmuyo malesef onlar nasil isterse oyle oluyo neyse benim amacim tartismak degil canim niyet onemli olmuyo cocuklarda onu aciklamak istedim.

Hey kacak hosgeldin nerelerdesin bakim
minik.kizin kocaman oldu biz gorusmeyeli
Demek.fistik yaramaz he
Oglun nasil.okul nasil.gidiyor
diger topigede ugramadin hic bir suru bebemiz oldu
evet öle oldu kimlerin bebesi oldu hayırlı ugurlu olsun inş cok şükür iyiyz okula gidiyor günler cok yogun geciyor işte.fırsat buldukca gelicem artık buralara inş sizin kiler nasıl yaren nin okulu nasıl gidiyor aras bebek? o nasıl

merhabalar hoşgeldin ben de siirtteym:)))vee 27 kasım doğumlu meryemim var...ayyy yakınlardan birisinin olduğunu bilmek bile iyi geldi hee

benm kızım26kasım dogumlu ben batman :) banada ii oldu ki sen aslen siirt limiisin?

vayy amma kaynatmışsınz kızlar hee....

ben dün biraz fazla abarttıpımı düşündüm dediğinz gibi zaten bişey beklemyodum bneden o kadar bozuldm bilmiyorum..neyseki eşimde uzatmadı bu kez dün sabah hiç bişey olmamış gibi uyandık..akşamda dışarda yiyelim yemeği dedi ben de bunu özür olarak kabul ettim:))işime öyle geldi yani:))bugün de göreve gitti yine bakalım hayırlısı ile gelsin de

wavs eşinle yemeğe çıktınız demek çok sevindimm..allah daim etsinn

özcanan maşallah rana tatlı olmuş öle..ama yaa ben kestrme taraftarı değilim ben o öndekiler gözüne girmiyo mu....alna saç gelirse tüylenme yapıyomş bide...bizimkini de yazın kv bakarken kesmiş önünü gözüne geliyo diye ama hala tam uzamadı arkaya bağlanmıyo tutturmaçlı tokaları da meryem durdurmuyo sinirim bozuluyo baktıkça..napsam bilemedm tekrar kısaltsam mı

Son düzenleme:
fatmacm konuşmşsunuz ayşegülle zatn ama senin de dediğin gibiher çocuk farklı herçocuğa göre şekil alan biziz..ben de aylarca gün saydım ha kırkı çıkacak ha 4 ay dolsun olmadı 6 ay yok yaşı derken 13.ayı doldurduk uyumaya başladı...hem bizimki yanımda sayılır onun yatağını birleştrdik bizimkine o şekilde bile uyumuyodu yani ama iki aydı r uyuyo yani gece iki üç kere kalkıyo sadece en önemlisi emince uyuyo..eskiden emmeye kalkardı gözler fal taşı gibi saatlerce uyumazdı..kızlar hatrlar eski hallerimi...o yüzden takılma bence de her anne çocuğu ve knedisi için ne doğru geliyosa onu yapar..ayrıca zaten şurda bi sene sonra istesen de yatmaz ki senle..tadını çıkar.....

ben 1 aylıkken ayağımda uyutmaya başladım ablam kızıyodu şimdiden buna alıştrdın ilerleyen zamanda napcan diye ama eylülden beri kendiliğinden bıraktı ayakta sallanmayı emiyo yatıyo bende sırtını pışpışlıyorum öle uyuyo...ablamında maşallah aras ve masal gibiydi bebeği..gece bi kere zorla ablam uyandrıyodu emsin diye....herkes şanslı olmuyo:))ama şunu udydum ilki böle sıkıntılı olursa genelde ikinci daha rahat oluyomş:)))

songül abla arkadışn konusunda haklısın bence kimseye bi başkasının anneliğini eleştrmek yorumlamak düşmez herkesin kendi yöntemleri var ayrıca kimse de bile isteye hasta etmez yavrusunu gerçekten çok npatavatsız konuşmuş...mesajına verdiği cevap ta cabası...yazık etmiş o kadar yıllık arkadaşlığa

gülden ve funda o kadar da attınız tuttunuz adamların arkasından ama bak düşünmüşler işite ne güze3lll

yok canm iş nedenyle burdayız..mersinlym aslen

maşallah ranama cok yakışmış sacları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…