2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nutraks canım benim valla birazda toka yüzünden kestim hiç istemiyo bağlamami acıtiyo herhalde bi de göze değen saç göze mikrop bırakıyormus bi yerde okumuştum tüylenmeyi burda duydum inşallah olmaz resimde önde görünüyo ama ben yana taryorum alnında kalmıyo ve toplandı ya ilk resimlerine baktıktan sonra iyiki kestirmişim dedim eninde sonunda kesilecek ilk saç çok ince ondan kestirdim canım

Bugün öğlen yemeğe gittik konak var burda bahçeli ranadan biraz büyük bi kız var defne saçlar sapsarı çanakkale bebekleri hep sarı zaten geldi bizim kızın yanına bizimkiyle sarıldılar falan çok güzeldi yaa ama kızın saçlarını bi tuhaf kesmişler saçlar mantar şekli vermiş kafaya yine de sevimliydi cimlerde oynadı rana hanım ama sonra zıp zıp var ya onlara binecekmis zor ayrıldık ordan büyüdükçe inat babasına daha çok benziyo

Oh ne guzel bir gunmua ole demek sarildilar
ay brn cocik olsam bende donmek istemem arasinda hep istikamet park

Cnm eger bastan asla almicam die kuralin olsaydi
Super dadi daki gbi ne cocuklar var hic uyumayan
Uyku egitimi falan verilip uyku ogretilio
nilay in doktorunun dedigi gbi onlarin bioljik ritmleri var onlara uyum saglarsak
duzene uymayi sever bebekler hersey hep ayni saatte olmasini severler
sibel de demisti bikacgun agladi sonra alsti die obemli olan kararlilik
bebekler annenin sabredip sabredemiyceni anlar agladginda dayanamayip kucagina alirsan ertesi gun daha cok aglar ki cabuk pes etmen icin
senin kuralin yok esneksin benim kuralim var saatlerim var degismez
yani herkesin kendi fikri canim dedgim.gbi imrenirim ama yapmam bana gore dogru degil
ayrica ustune alinmamalisin sen tek degilsin sinucta yaninda yatiran

Oh ne guzel bir gunmua ole demek sarildilar
ay brn cocik olsam bende donmek istemem arasinda hep istikamet park

bgun bizde parka gttik kuslara ekmek attik
hepsi toplandi kuskarin masal heycandan cildirdi
cok mutlu oldu ama elindekileri de atmio kusa kuslar eline gelio :)
Sonra kaykaya bindik cok mutlu oluo ciglik atiooo babasina bagirio kaykaydan bak die:)

bende sevndım canım amın hepımızını daım olsun
sızde gıtmısınz ne guzel yemeğe bukez esınde uzatmamıs ıyı olmus

Bana cvp olarak yazmistin tabi usume alinicam.ayrica sana konusmasi kolay geliyo cunku uykusuzluk nedir bilmiyosun bi 8 gun uyanmis onu soyluyosun ben tartismak istemedikce sen sert konusuyosun sucluyosun.ben ereni bir hafta denedim uyandiginda geceleri emzirmiycem dedim ve uyandikca agladi sadece ihlamur yada su verdim emzirmemek icin kucakta pispisladim ayagimda salladim uyuttum her yarim saat yada bi saatte uyandi ama hic emzirmedim butun gece bir hafta boyle yaptim degisen bisey olmadi iste daha napicamki sende yasa benim yasadiklarimida gor bakalim uzaktan konusmasi gibi oluyomu.hayir sende annesin sonucta empati yapip beni daha iyi anlaman lazim ama sende kurallar falan diyip duruyosun hic anlamaya calismiyosun.

Songulcum sanada cok tesekkur ederim ya gittik tekzene tam istedigim gibi kuvetli aldik dusakabini hem fiyatlarida iyiydi sen soylemesen orasi hic aklimizda yoktu.

o söyleyen dr eminim ki çocukları yoktur asla yanıma amicam ne demek ayşegül sen masaldan zorluk cekmemissin böyle kolayca konuşuyorsun sende uykusuzluk cekseydin görürdüm seni ne.kuralin kalırdı ne başka.bişey
benim gibi bazı arkadaslarimiz sıkıntı cekiyiruz uykusuzluk cekiyoruz bu demek değil ki biz yanımızda yatırıyoruz kötü anneyiz aksine bebegimiz iyi olsun diye kendimizden uykumuzdan fedakarlik yapiyiruz annelik yeterki o uyusun ben uyumayim demektir her halükarda evladının iyiligini istemektir
sen öyle yapabilirsin bu senin tercihin kimse kimseyi bosu boşuna yargilamasin

Aysegulcum.benim.haddime degil belki karismak ama fatmanun fazla ustune gittiguni dusunuyorum
tamam okey sen kuralcisin ama kiz kendini iki ginden beri izah etmekten bir hal oldu hemde ki oldukca yumusak bir sekilde
bence daha fazla ustune gitmemelisin
evet sen cok kuralcisin hatta cevremde hic ornegi olmadigi kadar ilk yenidoganin ayri odada yatmasini senden duydum bu kararliligini gosterir ama hersezin harci degil

slm canım bi an gözümün önünde canlandırdım da masalı öyle kuşlarla epey tatlı göründü kimbilir yanında nasıldır:)

Aaa nereye gitti cnm
bak olmamis esin de gitmis
sen neker yapiyorsun sagan kuru devammi

kardeşine gitti cnm ben adet oldum kürüm bitmişti zaten 2. sogan kürüne başlayacam cnm bu kürden sonra bişey yapmayacam artık biraz kafam rahat etsin mayısa kadar nasıl olsa tüp deneyecenm songül sence bana 2 embriyo verirlermi iki gündür bunu düşünüyorum

Aaa neden vermesinlerki yaptirn tum.arkadaslara iki adet verdiler
Kafanda neden boyle soru isareti oldu zeynebim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…