- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.541
Bugün öğlen yemeğe gittik konak var burda bahçeli ranadan biraz büyük bi kız var defne saçlar sapsarı çanakkale bebekleri hep sarı zatengeldi bizim kızın yanına bizimkiyle sarıldılar falan çok güzeldi yaa ama kızın saçlarını bi tuhaf kesmişler saçlar mantar şekli vermiş kafaya yine de sevimliydi cimlerde oynadı rana hanım ama sonra zıp zıp var ya onlara binecekmis zor ayrıldık ordan büyüdükçe inat babasına daha çok benziyo
Ya iste diyosunya canim niyet onemli diye bak masal dogdugundan beri uyuyan bi bebek yani o 8gun uyandigi zamanda zaten kimbilir kac aylikti buyumustu ozamana kadar uyanmayan masal ogunlerde uyanmaya basliyosa zaten sorunu oldugu ortada yani zaten ilk uyanista yanina alman sacma olurdu.ama bizde tam tersi dogdugundan beri uykusuz bir gece uyudugunu bilmem onu birak 2-3 saat araliksiz uyusa ona raziydim mutlu olurdum ama yok yani herseyi denedim ama emdigi icin yine kalkti yine kalkti ben onunla 11aylikken 12. ayda falan uyumaya basladim ve ozamana kadar kac kere uykusuzluktan bunye zayif dustu hasta oldum yani daha otesi yokki iste niyet herzaman onemli olmuyo hatta ortada bebekler ve cocuklar varsa onlarda cogu sey tutmuyo malesef onlar nasil isterse oyle oluyo neyse benim amacim tartismak degil canim niyet onemli olmuyo cocuklarda onu aciklamak istedim.
Oh ne guzel bir gunmua ole demek sarildilar
ay brn cocik olsam bende donmek istemem arasinda hep istikamet park
wavs eşinle yemeğe çıktınız demek çok sevindimm..allah daim etsinn
özcanan maşallah rana tatlı olmuş öle..ama yaa ben kestrme taraftarı değilim ben o öndekiler gözüne girmiyo mu....alna saç gelirse tüylenme yapıyomş bide...bizimkini de yazın kv bakarken kesmiş önünü gözüne geliyo diye ama hala tam uzamadı arkaya bağlanmıyo tutturmaçlı tokaları da meryem durdurmuyo sinirim bozuluyo baktıkça..napsam bilemedm tekrar kısaltsam mı
Bana cvp olarak yazmistin tabi usume alinicam.ayrica sana konusmasi kolay geliyo cunku uykusuzluk nedir bilmiyosun bi 8 gun uyanmis onu soyluyosun ben tartismak istemedikce sen sert konusuyosun sucluyosun.ben ereni bir hafta denedim uyandiginda geceleri emzirmiycem dedim ve uyandikca agladi sadece ihlamur yada su verdim emzirmemek icin kucakta pispisladim ayagimda salladim uyuttum her yarim saat yada bi saatte uyandi ama hic emzirmedim butun gece bir hafta boyle yaptim degisen bisey olmadi iste daha napicamki sende yasa benim yasadiklarimida gor bakalim uzaktan konusmasi gibi oluyomu.hayir sende annesin sonucta empati yapip beni daha iyi anlaman lazim ama sende kurallar falan diyip duruyosun hic anlamaya calismiyosun.Cnm eger bastan asla almicam die kuralin olsaydi
Super dadi daki gbi ne cocuklar var hic uyumayan
Uyku egitimi falan verilip uyku ogretilio
nilay in doktorunun dedigi gbi onlarin bioljik ritmleri var onlara uyum saglarsak
duzene uymayi sever bebekler hersey hep ayni saatte olmasini severler
sibel de demisti bikacgun agladi sonra alsti die obemli olan kararlilik
bebekler annenin sabredip sabredemiyceni anlar agladginda dayanamayip kucagina alirsan ertesi gun daha cok aglar ki cabuk pes etmen icin
senin kuralin yok esneksin benim kuralim var saatlerim var degismez
yani herkesin kendi fikri canim dedgim.gbi imrenirim ama yapmam bana gore dogru degil
ayrica ustune alinmamalisin sen tek degilsin sinucta yaninda yatiran
Cnm eger bastan asla almicam die kuralin olsaydi
nilay in doktorunun dedigi gbi onlarin bioljik ritmleri var onlara uyum saglarsak
bebekler annenin sabredip sabredemiyceni anlar agladginda dayanamayip kucagina alirsan ertesi gun daha cok aglar ki cabuk pes etmen icin
yani herkesin kendi fikri canim dedgim.gbi imrenirim ama yapmam bana gore dogru degil
Cnm eger bastan asla almicam die kuralin olsaydi
bgun bizde parka gttik kuslara ekmek attik
hepsi toplandi kuskarin masal heycandan cildirdi
cok mutlu oldu ama elindekileri de atmio kusa kuslar eline gelio :)
Sonra kaykaya bindik cok mutlu oluo ciglik atiooo babasina bagirio kaykaydan bak die:)
Songulcum sanada cok tesekkur ederim ya gittik tekzene tam istedigim gibi kuvetli aldik dusakabini hem fiyatlarida iyiydi sen soylemesen orasi hic aklimizda yoktu.
Aaa gercekten mi cnm guke gule islak islak yikanin :)
songülll cnm nasılsın
Iyidir zeynebim.sen nasilsin bakalim
bende iyiyim çok şükür evde yanlızım eşim arkadaşlarıyla beraber kv de yok dünden beri yarın gelecek
Aaa nereye gitti cnm
bak olmamis esin de gitmis
sen neker yapiyorsun sagan kuru devammi
kardeşine gitti cnm ben adet oldum kürüm bitmişti zaten 2. sogan kürüne başlayacam cnm bu kürden sonra bişey yapmayacam artık biraz kafam rahat etsin mayısa kadar nasıl olsa tüp deneyecenm songül sence bana 2 embriyo verirlermi iki gündür bunu düşünüyorum
Aaa neden vermesinlerki yaptirn tum.arkadaslara iki adet verdiler
Kafanda neden boyle soru isareti oldu zeynebim
cnm ben en azından şansım artsın istiyorum yaştan dolayı belki vermezler diye korkuyorum bunu doktorla konuşsam kabul eder belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?