- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #34.561
Tabi tabi ama bunun icinsayisi da onemli
bu ara cevremde pek cok kisinin tuttu cnm basari orani oldukca yuksekli
evet cnm sayı ve kalitesi önemli bir an önce mayıs gelsin istiyorum aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyo resmen cnm bu arada cnm aras ve yaren nasıl
Ay olmazmi tabikide insalla sedefim.gibi ikizler gelir
ay saka maka mayisa birsey kalmamis bu aydan sonra ki iki ayda biraz kafanu bosaltirsin gebzedemi olicak
Aras yaren sukur cbm iyiler
cnm nisanda çağırmıştı doktor tahlil ve muayene edecek inşş. bişey çıkmaz mayısta başlarız diye konuşmuştuk cnm brüksel tüp bebekte olacak burdaki doktor bütün kontrollerimi yapacak oraya opu ve transfer için gidecem kafamda öle sorular varki acaba merkezi arayıp doktorla konuşsammı tedaviden önce görüşmek istermi diye sonra boşver diyorum
Anne evlat arasında katı kural olmaz rana benimle yatmaktan mutlu olsaydı yanımda yatırırdim ama sevmiyo ki kuralları rana koyuyor ben su an hala ayaklarımda salliyorum sırf sallamadan yatacak diye kızımı perişan edeceksem nasıl anneyim songül senin iki evladın var ve ikisi de farklı karakter yaren seni ne kadar ne kadar yorduysa aras da o kadar mutlu etti değil mi belki fatmanin yavrusu fatmayi çok yordu ama ikincisi öyle olmayacak aynı şey ayşegül için de geçerli her bebek aynı değil ki aynı kuralları koyalım fatma seni çok iyi anlıyorum ben rana ile aynı yatakta yatmıyorum ama bazen çok rahatsız olduğunda yanıma yatırıyorum ama rana alışmadı hiç bu düzen hep böyle ben ayşegül kusura bakma ama durum bu her çocuk bir değil bunu unutma bi de büyük konuşma ikinci masalin tam tersi olursa fatmayi anlarsın
Haha ozlemisjm rananin maceralarini direniuor heİki çocuk olunca fark o zaman belli oluyo ki dua ediyorum azıcık uslu doğurayim ikincisinisağlıklı olsunlar da gerisi boş ya. Öğlen yemekten sonra parka gittik salıncakta saklandı hadi gidelim diyoruz bağırıyo güç bela indirdik başka şeyler dikkatini dağıttı çok yorucu ama çok güzel ya bu annelik hele laftan anlıyorlar ya artık çok komik
Bak aras düştüğü yerde kalıyo ama rana aynı yaren ablası gibi hemen kalkıyo elleri çırpıyo tamam ağlama falan yok canı pek maşallah
He anladim bruksel tuo bebek istanbuldani
isteme sebebun tavsuyemi ay ben olsam girusmek isterim sanki
Detaylari soraraun en azndan
evet cnm İstanbulda doktorum tavsiye etti bide cnm doktorun yönlendirdiği bi kaç hastayla karşılaştım orda genelde pozitif sonuç almışlar kısmetimde varsa bende pozitif sonuç alırım ben olmadı nisanda merkezi ararım cnm anlatırım durumu onlar beni yönlendirirler doktorun görüşmek isteyip istemediğiyle ilgili
Tavsiye ile gitmek cok.onemli.
evet aslinda arayip sormak daha mantikli olucaktir
bir bakmissin bu bekleme surecinde bir surpriz olur
Bana cvp olarak yazmistin tabi usume alinicam.ayrica sana konusmasi kolay geliyo cunku uykusuzluk nedir bilmiyosun bi 8 gun uyanmis onu soyluyosun ben tartismak istemedikce sen sert konusuyosun sucluyosun.ben ereni bir hafta denedim uyandiginda geceleri emzirmiycem dedim ve uyandikca agladi sadece ihlamur yada su verdim emzirmemek icin kucakta pispisladim ayagimda salladim uyuttum her yarim saat yada bi saatte uyandi ama hic emzirmedim butun gece bir hafta boyle yaptim degisen bisey olmadi iste daha napicamki sende yasa benim yasadiklarimida gor bakalim uzaktan konusmasi gibi oluyomu.hayir sende annesin sonucta empati yapip beni daha iyi anlaman lazim ama sende kurallar falan diyip duruyosun hic anlamaya calismiyosun.
Aysegulcum.benim.haddime degil belki karismak ama fatmanun fazla ustune gittiguni dusunuyorum
tamam okey sen kuralcisin ama kiz kendini iki ginden beri izah etmekten bir hal oldu hemde ki oldukca yumusak bir sekilde
bence daha fazla ustune gitmemelisin
evet sen cok kuralcisin hatta cevremde hic ornegi olmadigi kadar ilk yenidoganin ayri odada yatmasini senden duydum bu kararliligini gosterir ama hersezin harci degil
inşş. cnm ama hiç sanmıyorum cnm ben çıkıyorum eşim geldi ALLAH a emanet ol görüşürüz
Aras da her zaman yapmıyordur zaten rana da ilgi istediği zaman bilerek dusuyo sanki başlıyo aglamaya
Songülüm yarın yine pazartesi yine ayrılık benim kadar o da beni çok özlüyor artık çünkü hafta sonu öptü durdu beni hafta içi de eşarplarimin olduğu çekmeceyi açıp annem diye kokluyormuş ya icim cız etti duyunca :-(
Kizlar ben sorulan soruya kendi yontemimi anlattim
kuralci oldgumuda herzaman belirtim zaten
ben kimseye kotu annesin de demwdim fatma nilaya yazidgim cvpta niet onemli dedim die takildi
iyide bence bu dogru herkes fikrini yazmak zorunda
benim nietim amacim yanima almamakti basardim dedim
buna cvp atti fatma niet olmuo herzman die ben sert degil aksine bi msj attim
sen cocugunun huyunu bildgin icin eminim son cagre oldgundan secmissindir en dgrusunu yaptin bence dedim
ona saygi duydugumu belirttim hep aksine
hatta yengem kendi istegiyle hep yaninda yatirdi herkesin kendi terchi dedim
uzatcak ne var anlamadim ki
nasil bebekler hastalaninca doktora kosuyoruz hemn
uyumamasi hayatinizi bozcak kadar etkilipsa fatmanin dedgi gbi ozman
uyku egitimi icin doktora basvurmali
ama insanlar bebek bu aglicak uyumicak tabi die yetisen bir toplumdan geldgimz icin
uykusuzlik olunca doktor gelmio akla anca boyle benim gbi kisilere seninki uyuo anlamazsin diolar
oysaki uyumasa cagresine bakardim buyuzden yine soyluorum niet onemli
benim arkadasiminda bebwgi uyumuodu arkadsim yemek yiyemiodu bayiliodu surekli uykuszluk aclik yorgunluktan
uyardim uyku egitimi aldirdi bebegine okadr saskin ki simdi dua edio bana
hic aklima gelmezdi die
demek istedgim birbirimizi bilinclendirmeliyiz uyumasydi anlardin deyip onyargiyla yaklasmamaliyiz
Çay içiyoruz daha ya artık geç yatıyo bizim huysuz bizim de çay bu saate kalıyo artık alıştım ya bu aralar gece uyaniyor emerken öpücük atıyo hayyydi uyandı rana saat 5ten 6yya kadar salladım ama saat dokuzda kalktık bi ilk bizim için ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?