- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.021
canım ins iyi bi dr bulursun iki günde cigerlerine nasıl indiki bu kadar çabuk bi de dr sanki emin değil gibi konuşmuş o insanın kafasını karistiriyor dimi Rabbim şifa versin ins
masallah sana hadi kolay gelsin
günaydın canım beni unuttun
aman canım ya boşver sinir olma daha toplum olarak alışamadı kadınların araba kullanmasina ben cesaret edemiyorum kullanmayı
günaydın canım sana da geçmiş olsun ins istedigin gibi bi dr bulursun
gunaydın kızlar
yasmın gulden beysal gece sıze msj bıraktım gunduz pek gıremıyorum dıye herseyı okumusunz ama benmkını okumamısnz
kustum valla
kızlar bana cvp yazmstr bı gıreyım dedım ama yok malesef
ben geldim...kahvaltımızı yaptık evimizi toparladık..babamızdan da haber aldık ohhh keyfimiz yerimşzde:)
betülcm inşallah bişeyi yoktur erdemin ama dişler özellikle azılar çıkarken sinir etkileşmesibden dolayı kulak ağrısı olabilir öyle bişeydr belki..
funda maşallah sana trafiğe çıkıyosun ne güzel...altta kalmamakla da iyi yapmşsın..bnm eşimde ben kullandıpım zaman der arkandaki naparsa yapsın boşver sen sakin sakin git yavaş yavaş..ama o kullanırken öndeki bayan şoförse ve yavaş giderse mızmızlanır neden böle sürüyo bu diye bende hep dalga geçerm kocası öyle demştr diye:)))yani erkek milleti işte her an gergekli gereksz düşünceszce patlayabliyo..sen ii yapmşsın gaza basıp gitmekle:))
yasemnn napıyon cnm gerçi sen çıkmıssındr herhalde ama.
güldencm inşallah iyi bi dr bulursun dr önemli ya bizim zaten rahatlamaya ihtyacmz var onklarda böle muallak konuşunca iyice geriliyoruz..bence de ünv hastanesine gideblirsin daha iyi inceliyolar bence
bu arad gül ayakkabıyı senin dediğin gibi ölçtüm hem önde hem arkada boşluk var..ayakları da 12 13 cm arasuı tam ölçtrmedi..yani kesinlikle değişmesi gerekiyo ayakkabının:)=
ınsallah bıseyı yoktur canım bızede haber ver gelınce
nuray cnm nasılsın elifcik nasılll... görüşemdik hiç
yağmurcandan sanada mrb canım naslsın elıf nasıl
Gunaydin kizlar
Dur bi gecmis yapayim:)
haklisinda canım trafikte yapılan terbiyesizlikleri onemseme diyorum şimdi onlara sinirlenip dikkatin dagilmasin diye biliyorsun her şeyin en iyisini erkekler bilir ve yapar araba kullanmakta başında geliyorgünaydın cnm
cnm ben zaten daha öncede araba kullanıyordum, e bir de defneyi hergün kv ye bırakıp alıyorum,ayrıca bazen işe de arabayla gidiyorum, o yüzden mecburum trafiğe çıkmaya
ay canım belki disten tutuyordur kulağını ins enfeksiyon falan.yoktur geçmiş olsun.tekrarinşallah canım ya bakalım bugün kontrole gidicez saat 1 de kulağınıda tutuyor korktum inşallah sıkıntı yoktur
ne güzel demissin guldenim ya gerçekten öyle insanın.dr guvenmesi çok.önemliynen nurayım kafamı karıştıranda o zaten offf..
anne olmak çocuğunda doktor beyenememekmiş:
wavsum ya kusura bakma ne sormuştun cnm atladım herhalde ben okadar çok yazışmışsınızki
kusura bakma tatlım..
şey acabna soruyu tekrar ala bilirmiyim???
:)
iyiyiz şeker sen.nasılsın kuzu da iyi uyuyor işlerde uyuyor anne keyif yapıyornuray nilay size de merhaba nasıl kuzular...aa ne kadar uyumlu oldu değil mi nuray nilayy
günaydın.tatlım aman geçmiş geçmişte kaldı boşver gel.azicik kizlari anlat sende macera çok yazdıklarını okurken çok eğlenceli oluyor belki sen yaşarken bizim.kadar eğlenmiyorsun ama geçen.banyoda kaka olayina çok guldumGunaydin kizlar
Dur bi gecmis yapayim:)
Aaa seni atladimmi canim k.bakma ya gece eren yanimdaydi bi ara uyanmisti bende girdim battaniyenin altina isigi gormesin diye yani zor sartlarda yaziyodum o ara atlamisimdir canim cok sagol Allah herkese nasip etsin ins.Iyi geceler bendende hepinize yarin gorusrz ins
Bu arada beni görmedin fatmacimgule gule oturun demistim:)
selam kızlar bişey soracam oto koltuğunu maalesef yeni almış bulunmaktayız anca fırsat olduya eşim internetten aldı yeni geldi fena değil beğendik zaten markalı bişey almaz bilirim eşim o yüzden üstelemedim ama kemer kısmını nasıl uzatacağımı bulamadım ya klavuz da ingilizce sanki çok biliyomuşum gibi iş yerine gelmiş kargo biraz kurcaladım ama eşim ben bakarım hallederim diye arabaya götürdü sizce rana bu saatten sonra durur mu oto koltuğunda geç mi kaldım yoksa
ayyy tatlım çok özür dilerim nasılsın alp tuğra nasıl foto yok mu göremedik saçlarını...gunaydın kızlar
yasmın gulden beysal gece sıze msj bıraktım gunduz pek gıremıyorum dıye herseyı okumusunz ama benmkını okumamısnz
kustum valla
kızlar bana cvp yazmstr bı gıreyım dedım ama yok malesef
e işe neyle gidiyosun tatlımgünaydın cnm
cnm ben zaten daha öncede araba kullanıyordum, e bir de defneyi hergün kv ye bırakıp alıyorum,ayrıca bazen işe de arabayla gidiyorum, o yüzden mecburum trafiğe çıkmaya
ahanda ihale bana kaldı ii miama ama ben geçmişi okumadımki wawsım ya geçmişi yasminden özet aldım ne sormuştun kuzum
kız bu eşler aynı laflarımı kullanıo ilk öğrenirken benimki de sürekli derdi arkadakini önemseme boşver diye:)ben geldim...kahvaltımızı yaptık evimizi toparladık..babamızdan da haber aldık ohhh keyfimiz yerimşzde:)
betülcm inşallah bişeyi yoktur erdemin ama dişler özellikle azılar çıkarken sinir etkileşmesibden dolayı kulak ağrısı olabilir öyle bişeydr belki..
funda maşallah sana trafiğe çıkıyosun ne güzel...altta kalmamakla da iyi yapmşsın..bnm eşimde ben kullandıpım zaman der arkandaki naparsa yapsın boşver sen sakin sakin git yavaş yavaş..ama o kullanırken öndeki bayan şoförse ve yavaş giderse mızmızlanır neden böle sürüyo bu diye bende hep dalga geçerm kocası öyle demştr diye:)))yani erkek milleti işte her an gergekli gereksz düşünceszce patlayabliyo..sen ii yapmşsın gaza basıp gitmekle:))
yasemnn napıyon cnm gerçi sen çıkmıssındr herhalde ama.
güldencm inşallah iyi bi dr bulursun dr önemli ya bizim zaten rahatlamaya ihtyacmz var onklarda böle muallak konuşunca iyice geriliyoruz..bence de ünv hastanesine gideblirsin daha iyi inceliyolar bence
ii teyzesi bal böcüğüm çok şükür... sabah ne oldu anlatayaım. eline hani şu mama ölçekleri var ya onu almışuç kısmından tutmuş, diğer eline de minik şişe gibi bişey var. şişenin içine batırıyo ölçeğin sapını sonra gözüne sürüyo. sıpam rimel sürüyomuş çok güldük sabah sabh. eşimde anasının kızı nolcaktı dio gıcık yaaaiyiyiz canım çok.şükür valla canım ya ev ve elifle ugrasirken burayi takip etmek çok zor oluyor şu.isimi halledeyım diyorum sonra bi.giriyorum ohoo bir sürü sayfa ilerlemiş masallah çok aktif burası son gunlerde
bal böceğin nasıl oldu sen.nasılsın
gel gezdireyim seni tatlım...günaydın cnm:
maşallah gidip gelmişsin negüzel..
imreniyorum bayanların araba kullanmasına..
günaydın tatlım nasılsınAaa seni atladimmi canim k.bakma ya gece eren yanimdaydi bi ara uyanmisti bende girdim battaniyenin altina isigi gormesin diye yani zor sartlarda yaziyodum o ara atlamisimdir canim cok sagol Allah herkese nasip etsin ins.
Gunaydin herkese kizlaar reces gulden yagmurcandan yasmintokat minam nutsaks beysal unuttugum yoktur umarim hepinize guzel bir gun guzelde bir hafta diliyorum.
gulden gonlune gore bi doktor bulursun ins. canim boyle belirsizlik daha kotu oluyo.
ay bende seni seviyorum şekerim atlamışım senin pasta olayını afiyet bal şeker olsun:)Anca gelebildim benim minnostan firsat yoktu formunda bugun masa tepelerinde:)
Kizlar coklu gecmis yapmak istiyom ama beceremiyom bi ara anlativerin banada lutfen:)
Araba icin beni cesaretlendiren ark. cok tesekkur ediyorum hepinize
Funda senin adina uzuldum sabah sabah cileden cikarmis seni densizin biri
Burda yuzde elli neredeyse bayan surucu ama erkeklerin ön yargisi hep ayni bayan iste diye:)
Esimde bana hep destek olur ama önunde biri biraz yavas gitsin öflemeye baslar bende hemen savunurum belki benim gibi acemi belki yeni aldi ehliyeti falan o zaman diyo tamam sustum:)
Gulden nile ins iyi bir dr bulursun cnm anne olmak böyle zamanlarda cok zor ya
Nilay sende ins istedigin dr bulursun cnm
Bende alinayim biraz:) yasmiiinn bende pasta yapmistim bana afiyet olsun yokmu
Sibel erkencisin masallah sporda yapilmis oh:)
Ama aksam ekmek yok dedin ya bende uzuldumacil durumlar icin dondurucuya atsan ben öyle yapiyorum iyi oluyo
Beysal erdeme de gecmis olsun cnm
Nuraycim simdi krese gidicem gelince görusrz ins
Kimse atladiysam kusura bakmayin hepinizi seviyorum
oh afiyet olsun tatlım... ayşegülün gireceğini düşünüyorum açıkçası girmemesi çocukça olur ki ayşegülün öyle birirsi olmadığını düşünüyorum. sonuçta herkes kendi fikrini söyledi konu kapandı .her anne faklı her çocuk farklı bundan daha doğal ne olabilir ki... ayşegülünde işleri filan vardır ondan giremiyordur. yakında döner sanıyorumayy nurcum hamur vardı da yememem daha iyi oldu zaten....sabahta tava da börek yaptık kızımla afiyetle yedik bıdığım bile yedi yani:))
yaa ayşegül ciddi ciddi girmiyo yaaaa
canm bizde almadık daha ya bakıyoruz hatta..ne almış ki..şu izofix falan diyodu kızlar ben onun ne olduunu da anlayamamıştım..umarım alışır ya oyuncakla falan alıştrdı kızlar sanırım...bikaç güne aynuı şey, ben de sorabilirim;:)
ayyy tatlım çok özür dilerim nasılsın alp tuğra nasıl foto yok mu göremedik saçlarını...
e işe neyle gidiyosun tatlım
ahanda ihale bana kaldı ii mi
kız bu eşler aynı laflarımı kullanıo ilk öğrenirken benimki de sürekli derdi arkadakini önemseme boşver diye:)
ii teyzesi bal böcüğüm çok şükür... sabah ne oldu anlatayaım. eline hani şu mama ölçekleri var ya onu almışuç kısmından tutmuş, diğer eline de minik şişe gibi bişey var. şişenin içine batırıyo ölçeğin sapını sonra gözüne sürüyo. sıpam rimel sürüyomuş çok güldük sabah sabh. eşimde anasının kızı nolcaktı dio gıcık yaaa
gel gezdireyim seni tatlım...
oh ne güzel olurrr kuzularıda arkaya atarız...
günaydın tatlım nasılsın
ay bende seni seviyorum şekerim atlamışım senin pasta olayını afiyet bal şeker olsun:)
oh afiyet olsun tatlım... ayşegülün gireceğini düşünüyorum açıkçası girmemesi çocukça olur ki ayşegülün öyle birirsi olmadığını düşünüyorum. sonuçta herkes kendi fikrini söyledi konu kapandı .her anne faklı her çocuk farklı bundan daha doğal ne olabilir ki... ayşegülünde işleri filan vardır ondan giremiyordur. yakında döner sanıyorum
selam kızlar bişey soracam oto koltuğunu maalesef yeni almış bulunmaktayız anca fırsat olduya eşim internetten aldı yeni geldi fena değil beğendik zaten markalı bişey almaz bilirim eşim o yüzden üstelemedim ama kemer kısmını nasıl uzatacağımı bulamadım ya klavuz da ingilizce sanki çok biliyomuşum gibi iş yerine gelmiş kargo biraz kurcaladım ama eşim ben bakarım hallederim diye arabaya götürdü sizce rana bu saatten sonra durur mu oto koltuğunda geç mi kaldım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?