2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol canım benim valla siz erken almışınız iyi işte ben anlatamadım benim herife :)) bizimkinin de öyle yeri var ordada düğmesi iki bacağının ordan uzuyo ama herhalde kurduktan sonra çekmek gerekiyo bi bakalım artık :) pepe mepe idare edecez artık kız kardeşim bi mezun olsun pepeenin sülalesini alacak söz verdi :)

mersin gülnardalar canım şimdiden gözümde büyüyo o zeyniden sonrası tepeler falan.. babam direkleri görünce geldiniz demişti ta ilk gittiğimizde eşim de direkler yerine bulutlara geldik diye bi ton laf saymıştı gülnara:)) bizde 23 nisan haftası gitmeyi düşünüyoruz aöf sınavları 19 -20 nisan bi de kız kardeşim o hafta psikiyatri bölümünde olacağı için nöbeti olmayacakmış onu da konyadan alıp geçecez bakalım ben de plan ve hayal çok :) anamuru görmedim orası yakın mı silifkeye gitmiştik bu sefer gezdirirler herhalde anamur falan :))

online soru çözme yeri neresi orda aöf soruları var mı mağdurummmm .))

sen hep niye ben tam gidecekken geliyosun bak 6 dakikam kaldı dün de öyle yaptın hee cevap ver 6 dakika içinde

Kizlar nasilsinuz bakim.ole.kisaca ucundan azicik baktim gecmise
ozcanan aras yasinda yoktu basladik seviyot.oldukca ole.yuksekteb baktigu icin
bizim.yarenden vardi yandan kemerli olan ondan kullaniyiruz
sen pepeyi ver eline hemen motive olur ranacik he birde sakin yanina oturma nasil alisirsa ole.gider

yasemin aksam selami unuttim ben ya affola
guldenum.dr iside zir olabikir olayi he col ortada bilmeden nasil tedavu edilcekki
mesela arasin durumunu dr cozememis olsa kimbikir ne cok antibiyotik alirdi bronsut astim ve alerjik durumlarda antibiyotigun bhic bir etkisi yok

recea kizmakla.haklisin cnm trafikte cok tacizkar drumlar oluyor

bizde mecburiyetten almıştık tatlım. ayy alana kadar eşim onu araştır bunu araştır beynimi yemişti resmen. izofixli bizdeki. araştırıken birisi 50000 tl verip araba alıolar ama çocuklarının hayatı için 500 tl yi çok görüolar demişti. düşününce aslında haklı olduğunu gördük. çünkü çok önemli oto koltuğu tabi bu demek değil ki pahalı olan daha güvenli. inş. istediğiniz gibi güvenli bir üründür aldığınız. sağlıcakla kullansın inş. ranacık. biraz mızırdansada onun için en güvenli yer oto koltuğu yapacak bişey yok
. güle güle kullanın inş.

o dedğin aklımda kesinlikle aklımda hep önde oturacam

yarın biraz daha erken gelirsen affederim he he:)
buarada harbiden yanına oturunca kalkmak isitiolar. benim kuzunun ben kullanırken sesi çıkmıo babası kullanırken bi süre sonra isyana gelio eee anne boşta ya hemen kullanmak lazım di mi ama:)

hıc kaçırmıyor degıl mı zıllı
ay yarın ıcın bılemedı sekerım soylemesı ayıp carsamba pazarına gıdebılrım kıskanmada

aramızda 50 .000 lık degıl bır dusunurdum bunu okuyunca haa
saka maka bız yaren 90 a almıştık 300 tl olmuş aynısı:44::44:

o dedğin aklımda kesinlikle aklımda hep önde oturacam
he he büyük konuşma şekerim rana bi çığlık atar kendinin arkada bulursun:)

hıc kaçırmıyor degıl mı zıllı
ay yarın ıcın bılemedı sekerım soylemesı ayıp carsamba pazarına gıdebılrım kıskanmada
aynen hiç kaçırmaz sağolsun... kıskanma konusuna gelince bilemiycem yarın düşünürüz:)

mrb kızlar nasılsınz yarın gebelık testim var bana dua edermısın 6cı denememinşlh şimdiden allh razı olsun

aaa demetcım tamda sana yazmıştım
cok uzun zaman oldu gorusemedıgımız dualarım hep senınle
demek 6.tup bebek denemenız oldu cnm ınsalla yarın hayıurlı haberlerle gelırsın
varmı belırtı vb

bu arda ıstanbula gıtmene az kaldı farkındamıs bakalım heyecan varmı

ay farkında olmaz mıyım sağolsun ablam hergün hatırlatıo. 2 aydan az bi zaman kaldı inş. 15 nisanda uçuyoruz:)çok özledim ablamıııı... ihtiyacım var onunla sohbete. bide eşimle ilk kez gitcez çok heyecanlıııı... ama sorduğun ii oldu tatlım aklımda bi soru işareti var. uçağa bindiğimde benim kulaklarım basınçtan etkilenmişti özellikle inişte. acaba zeynep ilayın maruz kalmaması için yapabileceğim bişey var mı bebişiyle uçağa binen tecrübeli annişlerden yardım istiyorummm. dilekefem binmişti sanki.... yardımmmm

aaa demetcım tamda sana yazmıştım
cok uzun zaman oldu gorusemedıgımız dualarım hep senınle
demek 6.tup bebek denemenız oldu cnm ınsalla yarın hayıurlı haberlerle gelırsın
varmı belırtı vb
evet canım bazı sebeblerden dolayı gelemedım ama sizi cok özledım belım agrıyo bide sol kasıyım batıyo
saolun inşlh rabbm nasip eder

ne kadar kalıcaksınız cnm
cok degısıklık olucak ablanda dırt gözle beklıuyordur
ben bıberon emmesı dıye bılıyprum
senıj kız senın bıberon olarak kullandığında oda olabılır

bak beysal da perşembe ucucak yardımcı olabılrı önceden de bındırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…