- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.041
slm tatlım. hayırlı olsun alışacağı bişeyler ver eline ben ilk zaman büsküvi filan bile vermiştim 7 aylık filandı sanırım. bizimkinin uzatma yeri iki bacağının orta hizasında düğme gibi bişey var ordan uzuyo ama sizinki nasılsır bilemedim.inş.alışır oyuncak filanda asabilirsin olmadı pepeyi aç:)
hayırlı olsun canm bakalım bizde araştrıyoruz izofxli almayacağız sanırım bizde...yaa mersine gidiyosun demek...mutta mkıydı ailen senin..benm de arkadaşmn düğünü var 23 nisanda anamurda oraya gidecez balkalım nasip olursa
ayy online soru çözma diye biyer keşfettm çok yararlı oldu çıkamadım:)))bu arada bugün itibariyle 2 kilo vermiş bulunmaktayım çookk mutluyum:))nur ya banyoda kaka olayı gerçekten çok komikti...yıkıldım gülnmekten:))
sen hep niye ben tam gidecekken geliyosun bak 6 dakikam kaldı dün de öyle yaptın hee cevap ver 6 dakika içinde
bizde mecburiyetten almıştık tatlım. ayy alana kadar eşim onu araştır bunu araştır beynimi yemişti resmen. izofixli bizdeki. araştırıken birisi 50000 tl verip araba alıolar ama çocuklarının hayatı için 500 tl yi çok görüolar demişti. düşününce aslında haklı olduğunu gördük. çünkü çok önemli oto koltuğu tabi bu demek değil ki pahalı olan daha güvenli. inş. istediğiniz gibi güvenli bir üründür aldığınız. sağlıcakla kullansın inş. ranacık. biraz mızırdansada onun için en güvenli yer oto koltuğu yapacak bişey yoksağol canım benim valla siz erken almışınız iyi işte ben anlatamadım benim herife :)) bizimkinin de öyle yeri var ordada düğmesi iki bacağının ordan uzuyo ama herhalde kurduktan sonra çekmek gerekiyo bi bakalım artık :) pepe mepe idare edecez artık kız kardeşim bi mezun olsun pepeenin sülalesini alacak söz verdi :)
Kizlar nasilsinuz bakim.ole.kisaca ucundan azicik baktim gecmise
ozcanan aras yasinda yoktu basladik seviyot.oldukca ole.yuksekteb baktigu icin
bizim.yarenden vardi yandan kemerli olan ondan kullaniyiruz
sen pepeyi ver eline hemen motive olur ranacik he birde sakin yanina oturma nasil alisirsa ole.gider
yasemin aksam selami unuttim ben ya affola
guldenum.dr iside zir olabikir olayi he col ortada bilmeden nasil tedavu edilcekki
mesela arasin durumunu dr cozememis olsa kimbikir ne cok antibiyotik alirdi bronsut astim ve alerjik durumlarda antibiyotigun bhic bir etkisi yok
recea kizmakla.haklisin cnm trafikte cok tacizkar drumlar oluyor
Kizlar nasilsinuz bakim.ole.kisaca ucundan azicik baktim gecmise
ozcanan aras yasinda yoktu basladik seviyot.oldukca ole.yuksekteb baktigu icin
bizim.yarenden vardi yandan kemerli olan ondan kullaniyiruz
sen pepeyi ver eline hemen motive olur ranacik he birde sakin yanina oturma nasil alisirsa ole.gider
yasemin aksam selami unuttim ben ya affola
guldenum.dr iside zir olabikir olayi he col ortada bilmeden nasil tedavu edilcekki
mesela arasin durumunu dr cozememis olsa kimbikir ne cok antibiyotik alirdi bronsut astim ve alerjik durumlarda antibiyotigun bhic bir etkisi yok
recea kizmakla.haklisin cnm trafikte cok tacizkar drumlar oluyor
yarın biraz daha erken gelirsen affederim he he:)
buarada harbiden yanına oturunca kalkmak isitiolar. benim kuzunun ben kullanırken sesi çıkmıo babası kullanırken bi süre sonra isyana gelio eee anne boşta ya hemen kullanmak lazım di mi ama:)
bizde mecburiyetten almıştık tatlım. ayy alana kadar eşim onu araştır bunu araştır beynimi yemişti resmen. izofixli bizdeki. araştırıken birisi 50000 tl verip araba alıolar ama çocuklarının hayatı için 500 tl yi çok görüolar demişti. düşününce aslında haklı olduğunu gördük. çünkü çok önemli oto koltuğu tabi bu demek değil ki pahalı olan daha güvenli. inş. istediğiniz gibi güvenli bir üründür aldığınız. sağlıcakla kullansın inş. ranacık. biraz mızırdansada onun için en güvenli yer oto koltuğu yapacak bişey yok
. güle güle kullanın inş.
he he büyük konuşma şekerim rana bi çığlık atar kendinin arkada bulursun:)o dedğin aklımda kesinlikle aklımda hep önde oturacam
aynen hiç kaçırmaz sağolsun... kıskanma konusuna gelince bilemiycem yarın düşünürüz:)hıc kaçırmıyor degıl mı zıllı
ay yarın ıcın bılemedı sekerım soylemesı ayıp carsamba pazarına gıdebılrım kıskanmada
e yani o zamanda 90 tl ii paraymıştır şekerim biz de 550 tl ye almıştık sanki. 2000 tl ye bile var yaa maşallah...aramızda 50 .000 lık degıl bır dusunurdum bunu okuyunca haa
saka maka bız yaren 90 a almıştık 300 tl olmuş aynısı:44::44:
he he büyük konuşma şekerim rana bi çığlık atar kendinin arkada bulursun:)
aynen hiç kaçırmaz sağolsun... kıskanma konusuna gelince bilemiycem yarın düşünürüz:)
mrb kızlar nasılsınz yarın gebelık testim var bana dua edermısın 6cı denememinşlh şimdiden allh razı olsun
bu arda ıstanbula gıtmene az kaldı farkındamıs bakalım heyecan varmı
evet canım bazı sebeblerden dolayı gelemedım ama sizi cok özledım belım agrıyo bide sol kasıyım batıyoaaa demetcım tamda sana yazmıştım
cok uzun zaman oldu gorusemedıgımız dualarım hep senınle
demek 6.tup bebek denemenız oldu cnm ınsalla yarın hayıurlı haberlerle gelırsın
varmı belırtı vb
ay farkında olmaz mıyım sağolsun ablam hergün hatırlatıo. 2 aydan az bi zaman kaldı inş. 15 nisanda uçuyoruz:)çok özledim ablamıııı... ihtiyacım var onunla sohbete. bide eşimle ilk kez gitcez çok heyecanlıııı... ama sorduğun ii oldu tatlım aklımda bi soru işareti var. uçağa bindiğimde benim kulaklarım basınçtan etkilenmişti özellikle inişte. acaba zeynep ilayın maruz kalmaması için yapabileceğim bişey var mı bebişiyle uçağa binen tecrübeli annişlerden yardım istiyorummm. dilekefem binmişti sanki.... yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?