- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.061
evet canım bazı sebeblerden dolayı gelemedım ama sizi cok özledım belım agrıyo bide sol kasıyım batıyo
saolun inşlh rabbm nasip eder
ne kadar kalıcaksınız cnm
cok degısıklık olucak ablanda dırt gözle beklıuyordur
ben bıberon emmesı dıye bılıyprum
senıj kız senın bıberon olarak kullandığında oda olabılır
bak beysal da perşembe ucucak yardımcı olabılrı önceden de bındırler
10 gün kalıcaz nasip olrsa tatlım. evet bize de çok ii gelecek. annem de olacağı için eşimle başbaşa istanbulu gezme fırsatımızda olcak romantik yapcaz yani :)
anlamadım buarada emmesi mi basıncı engellirmuş. ay emziremem ki orda, biberonu da almayacağı tutar kesin... pufffff şimdiden daraldım... 1 saat 15 dk hepsi ama zeynep ilay durmazsa asır gibi olabilir:)
yasemncim biz bindik geçenlerde baya da uzun yaptık yani diyarbakırdan ankara ankaradam adana ama sıkıntı olmadı hiç..uyudu zaten yavrum motor sesi nenni gibi geldi herhalde...arada huzursuzluk yaptu ama sıkıldığı içindi bi de ben yalnızdım sen aşinle olacağın için daha rahat edersiniz inşallah:)))
özcanan;ben de hiç bilmiyorum anamur yakın mı uzak mı ilk kez gideceğim ama şöyle silifkeye iki üç saat sanırım:))ona göre hesaplayabilirsin..sen şimdi nerdeydinn
işnlh inşlh evt aynı yerde dondurulmuş emruyolarım vardı 3tane koydular bide drum histeroskopi yapıldı ılk önce sonra trsferbende ozledım cnm
aynı merkezdemı yapıldı yoksa farklı yerdemı denedenız
ınsalla belırtıuler hayıra çıkar arkadaşım sende kasım annesı olursın
hım romantık takılıcaksınız he süper valla
ay ınsalla uçakta durur kuzucuk ınsan kan ter ıcınde kalıyor durmadığı durumda
emzırme onşugu ıle ememesmıkı bal bocuku
selam kızlar bişey soracam oto koltuğunu maalesef yeni almış bulunmaktayız anca fırsat olduya eşim internetten aldı yeni geldi fena değil beğendik zaten markalı bişey almaz bilirim eşim o yüzden üstelemedim ama kemer kısmını nasıl uzatacağımı bulamadım ya klavuz da ingilizce sanki çok biliyomuşum gibi iş yerine gelmiş kargo biraz kurcaladım ama eşim ben bakarım hallederim diye arabaya götürdü sizce rana bu saatten sonra durur mu oto koltuğunda geç mi kaldım yoksa
demetcim allahım hayırlı haberler allmayı nasip etsin
cnm geç değilselam kızlar bişey soracam oto koltuğunu maalesef yeni almış bulunmaktayız anca fırsat olduya eşim internetten aldı yeni geldi fena değil beğendik zaten markalı bişey almaz bilirim eşim o yüzden üstelemedim ama kemer kısmını nasıl uzatacağımı bulamadım ya klavuz da ingilizce sanki çok biliyomuşum gibi iş yerine gelmiş kargo biraz kurcaladım ama eşim ben bakarım hallederim diye arabaya götürdü sizce rana bu saatten sonra durur mu oto koltuğunda geç mi kaldım yoksa
cnm ben bazen arabayla bazen toplu taşımayla gidiyorumayyy tatlım çok özür dilerim nasılsın alp tuğra nasıl foto yok mu göremedik saçlarını...
e işe neyle gidiyosun tatlım
ahanda ihale bana kaldı ii mi
kız bu eşler aynı laflarımı kullanıo ilk öğrenirken benimki de sürekli derdi arkadakini önemseme boşver diye:)
ii teyzesi bal böcüğüm çok şükür... sabah ne oldu anlatayaım. eline hani şu mama ölçekleri var ya onu almışuç kısmından tutmuş, diğer eline de minik şişe gibi bişey var. şişenin içine batırıyo ölçeğin sapını sonra gözüne sürüyo. sıpam rimel sürüyomuş çok güldük sabah sabh. eşimde anasının kızı nolcaktı dio gıcık yaaa
gel gezdireyim seni tatlım...
oh ne güzel olurrr kuzularıda arkaya atarız...
günaydın tatlım nasılsın
ay bende seni seviyorum şekerim atlamışım senin pasta olayını afiyet bal şeker olsun:)
oh afiyet olsun tatlım... ayşegülün gireceğini düşünüyorum açıkçası girmemesi çocukça olur ki ayşegülün öyle birirsi olmadığını düşünüyorum. sonuçta herkes kendi fikrini söyledi konu kapandı .her anne faklı her çocuk farklı bundan daha doğal ne olabilir ki... ayşegülünde işleri filan vardır ondan giremiyordur. yakında döner sanıyorum
aynı durum bizde de var :)yarın biraz daha erken gelirsen affederim he he:)
buarada harbiden yanına oturunca kalkmak isitiolar. benim kuzunun ben kullanırken sesi çıkmıo babası kullanırken bi süre sonra isyana gelio eee anne boşta ya hemen kullanmak lazım di mi ama:)
cnm allah gönlüne göre hayırlı evlat nasip eder inşallahmrb kızlar nasılsınz yarın gebelık testim var bana dua edermısın 6cı denememinşlh şimdiden allh razı olsun
cnm biberon al yanına10 gün kalıcaz nasip olrsa tatlım. evet bize de çok ii gelecek. annem de olacağı için eşimle başbaşa istanbulu gezme fırsatımızda olcak romantik yapcaz yani :)
anlamadım buarada emmesi mi basıncı engellirmuş. ay emziremem ki orda, biberonu da almayacağı tutar kesin... pufffff şimdiden daraldım... 1 saat 15 dk hepsi ama zeynep ilay durmazsa asır gibi olabilir:)
işnlh inşlh evt aynı yerde dondurulmuş emruyolarım vardı 3tane koydular bide drum histeroskopi yapıldı ılk önce sonra trsfer
bakalım hayırlısı
işnlh inşlh evt aynı yerde dondurulmuş emruyolarım vardı 3tane koydular bide drum histeroskopi yapıldı ılk önce sonra trsfer
bakalım hayırlısı
cnm geç değil
eline oyuncak ver
sakın yanına oturma
defne de ilk başlarda ağladı ama ben direksiyonu bırakıp defneyi alamayacağım için zamanla alıştı
cnm ben bazen arabayla bazen toplu taşımayla gidiyorum
aynı durum bizde de var :)
cnm allah gönlüne göre hayırlı evlat nasip eder inşallah
cnm biberon al yanına
biberonla mama,meyve suyu,süt vs verebilirsin
emzik al
bir de kraker,bisküvi vs al
ben defneyle sık sık annemlere gidip geliyorum tecrübeliyim
uçak kalkarken ve inerken emzik ver ya da biberonla bişeyler içir o zaman kulaklarında basınç olmuyor
kraker bisküvi de uçakta sıkılınca yardımına koşuyor
bir de sevdiği bi kaç oyuncak oyalıyor onu
defne araba yolculuğundan çok uçak yolculuğunu seviyor
inş. hakkınızda hayırlısı olsun tatlım . rabbim hayırlısıyla yuvanızı şenlendirsin...
çok özel olmazsa bişey sormak istiyorum. 1 tüp bebek denemesi ne kadara mal oldu size. yani cevaplamazsan da sorun değil
cnm ben bi sabah 8 e çeyrek kala filan emziriyorum sonra öğle arası eve gidip 12 gibi emziriyorum bide işe dönerken bire çeyerek kala. daha sonra 3 buçukta çıkıyorum işten 4 gibi tekrar emziriyorum. sonrası evde olduğum için zenebe göre yatana kadar ya bir kez daha yada yatarken işte. benim süt izni 25 şubatta bitiyo yaaabu arada bişey sorcam emziren anneler gündüz ne sıklıkla emziriyosunuz..yasemn sen nasıl yapıyosun çalışıyosun ya..gittiğpinde mi emziriyosun sadece
Histeroskopi sonucunedir cnm
ay hadu bakalim ya yarun 12.gun mu
evt 12günonun için kötü bişey demedi tutmuyoya rahımı baktılar bu ameliytta doktorumun demesıne göre tutma şansı daha yüksekmş bakalım artık hayırlısı ama kormuıyorumda degılım yarın içn cok heycanlıyım
inş. hakkınızda hayırlısı olsun tatlım . rabbim hayırlısıyla yuvanızı şenlendirsin...
çok özel olmazsa bişey sormak istiyorum. 1 tüp bebek denemesi ne kadara mal oldu size. yani cevaplamazsan da sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?