2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet canım bazı sebeblerden dolayı gelemedım ama sizi cok özledım belım agrıyo bide sol kasıyım batıyo
saolun inşlh rabbm nasip eder

bende ozledım cnm
aynı merkezdemı yapıldı yoksa farklı yerdemı denedenız
ınsalla belırtıuler hayıra çıkar arkadaşım sende kasım annesı olursın

Son düzenleme:

10 gün kalıcaz nasip olrsa tatlım. evet bize de çok ii gelecek. annem de olacağı için eşimle başbaşa istanbulu gezme fırsatımızda olcak romantik yapcaz yani :)
anlamadım buarada emmesi mi basıncı engellirmuş. ay emziremem ki orda, biberonu da almayacağı tutar kesin... pufffff şimdiden daraldım... 1 saat 15 dk hepsi ama zeynep ilay durmazsa asır gibi olabilir:)

yasemncim biz bindik geçenlerde baya da uzun yaptık yani diyarbakırdan ankara ankaradam adana ama sıkıntı olmadı hiç..uyudu zaten yavrum motor sesi nenni gibi geldi herhalde...arada huzursuzluk yaptu ama sıkıldığı içindi bi de ben yalnızdım sen aşinle olacağın için daha rahat edersiniz inşallah:)))

özcanan;ben de hiç bilmiyorum anamur yakın mı uzak mı ilk kez gideceğim ama şöyle silifkeye iki üç saat sanırım:))ona göre hesaplayabilirsin..sen şimdi nerdeydinn

hım romantık takılıcaksınız he süper valla
ay ınsalla uçakta durur kuzucuk ınsan kan ter ıcınde kalıyor durmadığı durumda
emzırme onşugu ıle ememesmıkı bal bocuku

ay sibelcim içimi rahatlattın. ben bindiğimde yenidoğan bebek vardı inerken çığlık çğlığa kalmıştı hep o kulaklarımda. bende acaba kulak içinaparat filan var mı diye düşünmüştüm

hım romantık takılıcaksınız he süper valla
ay ınsalla uçakta durur kuzucuk ınsan kan ter ıcınde kalıyor durmadığı durumda
emzırme onşugu ıle ememesmıkı bal bocuku

ancak çok dip köşe bi koltuk olursa mümkün tatlım yoksa zeynepten önce babası bana kafayı yedirtir.
eşim dersanedeyken 1 yıl istanbulda kalmış e birazda hayta olunca astanbulu karış karış ezberlemiş yani kendisi öyle iddia edio. görcez bakalım. dediğine göre ayaklarıma kara sular inecek....

Biz eren 5 aylik civarlariydi sanirim carrefourda 99liraya vardi fiyatida uygundu hosumuza gitti aldik ama sonra esiminde benimde icimize sinmedi canim kumasi biraz bana kalitesiz geldi geri verdik sonra bebek magazasindan aldik oda 150 civarlari olmasi lazim bizde orta fiyattan aldik canim ama bu aldigimiz gayet iyi kalitesi memnunuz yani hatta ilerde belki kizimizda olursa diye yesil aldik ortak bi renk.bizimkinin uzayip kisalmasi soyle hani iki tarafinda omzundan asagi inen kemerleri varya onlarda beyaz toka gibi diyeyim ona bastirip asagidan cekiyosun ayy anlatamadim galiba. eren bebekliginden beri araba tek kendi kendine uyudugu yer genelde koye gidip gelislerde herzaman uyur cok rahat oluyo bursa icine gittigimiz zamamda citi cikmiyo yeterki arabada gezsin ama arada mizmizlasada emzigini falan veriyorum okadar sorun olmuyo eren arkada ben hep onde kocamin yanindayim yani.ama simdi sizin ilk oldugu icin sanirim arabayida yeni almissiniz oyuzden bilemiyorum ins. hosuna giderde annesini uzmez.hayirli olsun bu arada canim Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.ayrica yola cikarken uyku saatine denk getirirseniz cok iyi olur.

cnm geç değil
eline oyuncak ver
sakın yanına oturma
defne de ilk başlarda ağladı ama ben direksiyonu bırakıp defneyi alamayacağım için zamanla alıştı

cnm ben bazen arabayla bazen toplu taşımayla gidiyorum
aynı durum bizde de var :)

mrb kızlar nasılsınz yarın gebelık testim var bana dua edermısın 6cı denememinşlh şimdiden allh razı olsun
cnm allah gönlüne göre hayırlı evlat nasip eder inşallah

cnm biberon al yanına
biberonla mama,meyve suyu,süt vs verebilirsin
emzik al
bir de kraker,bisküvi vs al
ben defneyle sık sık annemlere gidip geliyorum tecrübeliyim
uçak kalkarken ve inerken emzik ver ya da biberonla bişeyler içir o zaman kulaklarında basınç olmuyor
kraker bisküvi de uçakta sıkılınca yardımına koşuyor
bir de sevdiği bi kaç oyuncak oyalıyor onu
defne araba yolculuğundan çok uçak yolculuğunu seviyor

işnlh inşlh evt aynı yerde dondurulmuş emruyolarım vardı 3tane koydular bide drum histeroskopi yapıldı ılk önce sonra trsfer
bakalım hayırlısı

inş. hakkınızda hayırlısı olsun tatlım . rabbim hayırlısıyla yuvanızı şenlendirsin...
çok özel olmazsa bişey sormak istiyorum. 1 tüp bebek denemesi ne kadara mal oldu size. yani cevaplamazsan da sorun değil

bu arada bişey sorcam emziren anneler gündüz ne sıklıkla emziriyosunuz..yasemn sen nasıl yapıyosun çalışıyosun ya..gittiğpinde mi emziriyosun sadece

sağol fundacım yaa sizler yazdıkça rahatlıyorum inanki. ben daha zeynep ilayla hiç binmedim uçağa o nedenle biraz endişeliyim. normalde çok problemli değildir sağa sola bakınacağını düşünüyorum ama şu basınç meselesi beni korkutuo açıkçası.ama tecrübeleriniz ii oldu deniycem mutlaka. gece bincez uçağa uyuyo olursa ne yaparım bilemiyorum sıkıntı olmaz inş.

amin inşlh yok canım olurmu ilk denemem 8teleyı buldu 3.5hastaneye yatırdık 4filanda igneler işlemler buldu .dondurulmuş yenı olan 2bucuk verdık

bu arada bişey sorcam emziren anneler gündüz ne sıklıkla emziriyosunuz..yasemn sen nasıl yapıyosun çalışıyosun ya..gittiğpinde mi emziriyosun sadece
cnm ben bi sabah 8 e çeyrek kala filan emziriyorum sonra öğle arası eve gidip 12 gibi emziriyorum bide işe dönerken bire çeyerek kala. daha sonra 3 buçukta çıkıyorum işten 4 gibi tekrar emziriyorum. sonrası evde olduğum için zenebe göre yatana kadar ya bir kez daha yada yatarken işte. benim süt izni 25 şubatta bitiyo yaaa

Cnm benim arkadasimin 375o ye mal.oldu
demetun dondurulmuslari oldigu icin daha dusuk fiyattir fiktimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…